anberte1 23.12.18, 19:33 Nie lubie i koniec. Pedicure - jak najbardziej na tak, jest ladnie ale u rak...kolor ten kojarzy mi sie jakos tak wulgarnie (nie jestem pewna czy to wlasciwie okreslenie). Zgadzacie sie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna05 Re: Manicure - na czerwono? 23.12.18, 19:38 Nie. To najbardziej klasyczny, elegancki i ponadczasowy mani. Wyrazista czerwień i nude - dwa klasyki. Wręcz lekko retro i nudny prędzej niż wulgarny. Wulgarne to są szpony 7 cm w szpic, z naklejonym "diamentem". Odpowiedz Link Zgłoś
same-old_mona Re: Manicure - na czerwono? 23.12.18, 19:39 Nieri, ja się nie zgadzam. Sama nie maluję, ale u kogoś czasem mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: Manicure - na czerwono? 23.12.18, 20:26 Mam właśnie na paznokciach czerwień wpadającą w bordo.Paznokcie delikatnie dłuższe niż opuszek.Szalenie mi się podobają . Odpowiedz Link Zgłoś
ruckola Re: Manicure - na czerwono? 23.12.18, 20:25 Klasyk o ile paznokcie są krótkie. Długie i czerwone faktycznie wulgarne. Odpowiedz Link Zgłoś
crea.tura Re: Manicure - na czerwono? 23.12.18, 20:27 podobają mi się, takie ciemno czerwone ale pod warunkiem, że paznokcie są krótkie. Długie i czerwone są dla mnie paskudne, ale ja po prostu bardzo nie lubię długich paznokci ani u kobiet, ani u mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Manicure - na czerwono? 23.12.18, 20:56 crea.tura napisała: > podobają mi się, takie ciemno czerwone ale pod warunkiem, że paznokcie są krótk > ie. Długie i czerwone są dla mnie paskudne, ale ja po prostu bardzo nie lubię d > ługich paznokci ani u kobiet, ani u mężczyzn. Zgadzam się w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Manicure - na czerwono? 23.12.18, 21:20 Nie, jeśli w ogóle maluję to właśnie na czerwono. Krótkie paznokcie. Lubię bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
sasha_m Re: Manicure - na czerwono? 23.12.18, 21:49 Czerwone paznokcie to klasyka, a samych czerwieni jest kilka odcieni. Długie szpony wyglądają nieelegancko w każdym kolorze. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Manicure - na czerwono? 23.12.18, 22:08 Bardzo lubię krótkie czerwone lub bordowe i w takich kolorach najczęściej mam. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Manicure - na czerwono? 23.12.18, 22:27 Lubię na paznokciach właściwie jedynie czerwień i nude. Nie znoszę szarych, zielonych ani niebieskich. Są dla mnie trupie. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia-anna Re: Manicure - na czerwono? 24.12.18, 15:11 Mam właśnie bordo - takie ledwo za opuszek Długie szpony nie dla mnie. O, strażacka czerwień też jest fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
muchy_w_nosie Re: Manicure - na czerwono? 24.12.18, 19:17 Jakie to są krótkie paznokcie? Jak u dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Manicure - na czerwono? 24.12.18, 19:36 Uwielbiam. Od zawsze mam czerwony mani Odpowiedz Link Zgłoś