heavy_metal_thunder 31.03.19, 00:36 Wiceministrem został i od razu awansował w hierarchii według kobiecego oka. Mimo wszystko z racji dawnych sympatii życzę mu szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morekac Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 07:27 Myślisz, że wcześniej kosza dostawał czy jak? Może po prostu stwierdził, że wiceministrowi nie wypada mieszkać z panią bez ślubu, niech to chociaż narzeczona będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 10:11 Wcześniej z tego co wiem, zanim posłem został to był goły i wesoły. Taki Winnicki nie ma nadal nic, mimo żony i dzieci. O oświadczeniu majątkowym parę tysięcy oszczędności, zero nieruchomości i samochodów. Ci narodowcy to tacy duzi chłopcy, Andruszkiewicz jakiś piękny nie jest, a narzeczoną ma naprawdę ładną i poznał ją już chyba jako zawodowy polityk. Ja nie jestem od niego brzydszy, też potrafię jak on krzyczeć na totalną opozycję i chwalić PiS za rzeczy które im wyszły. Nadałbym się na jego miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
kotomama Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 10:13 Pełna zgoda nadałbyś się. Matoł za matoła. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 10:42 No i widzisz - i nawet taki matoł znalazł jakąś chętną do prowadzania się z nim, nim ministrem został. Więc miał się komu oświadczyć. A ty nadal pielęgnujesz swoje wady i nie masz nawet od kogo kosza dostać przy oświadczynach. Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 11:16 Pewnie poznał ją już jako poseł. Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 11:38 A matoł jakiś z niego nie jest, przeciętny chłopak z kiepskim wyższym wykształceniem, taki jakich wielu. Odpowiedz Link Zgłoś
jeziorowa Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 12:09 heavy_metal_thunder napisał: > A matoł jakiś z niego nie jest, przeciętny chłopak z kiepskim wyższym wykształc > eniem, taki jakich wielu. Autokorekta zmieniła twoją wypowiedź, więc pozwól, że poprawię. Powinno być: „ Matoł jakiś z niego jest, przeciętny matoł z kiepskim wykształceniem. Taki, jakich wielu w pewnym środowisku.” Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 12:12 Ty myślisz, że większość facetów to lekarze, inżynierowie i spawacze z jakimś szczególnymi uprawnieniami co zarabiają krocie? Jedna jak widzisz, wystarczy że Andruszkiewicz ma pieniądze i już znalazł chętną. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 12:15 O ile wiem, to żaden milioner. A swoją drogą, oddał już za te kilometrówki? Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 12:22 Ale jako poseł + wiceminister na pewno ma kilkanaście tysięcy miesięcznie łącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
jeziorowa Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 12:30 Ja tak nie myślę - co za kolejny durny pomysł? Każdy pajac znajdzie chętną, tak samo jak każda Karina bez zęba z przodu znajdzie chętnego. Wszyscy wiemy o kradzieżach/wyłudzeniach tego „urodziwego mędrca”, więc nie ściemniaj, że on ma pieniądze. Chwilowo przywłaszczył sobie i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 12:36 Dostaje je do ręki, to ma. Odpowiedz Link Zgłoś
jeziorowa Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 12:51 Co innego rozumiemy pod pojęciem „mieć pieniądze”. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 12:53 heavy_metal_thunder napisał: > Dostaje je do ręki, to ma. Nie. Ukradł, to ma. Za wyłudzenia tego typu w normalnym kraju wyleciałby na pysk z parlamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 12:55 Ale ma przynajmniej ma narzeczoną, ja jestem starszy i nigdy nie miałem. Swoją drogą dla mnie on sprawia wrażenie kogoś, kto też długo był prawiczkiem. To się wyczuwa. Odpowiedz Link Zgłoś
jeziorowa Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 13:42 Litości.... są granice żenady, których nie powinno się przekraczać... Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 14:17 Nie moja wina, że o byciu długo prawiczkiem wiem więcej niż inni Odpowiedz Link Zgłoś
jeziorowa Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 14:24 Nie zgadzam się. W każdym razie bezsprzecznie twoja wina, że ciągle o tym gadasz i wciskasz te bzdety do prawie każdego wątku. Zauważ, proszę, że to forum dla matek, a nie dla inceli, więc bądź łaskaw nie wciskać tu ciągle incelskich „problemów”. Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 14:28 Andruszkiewicz to akurat mógłby być modelowym incelem, gdyby nie zdobycie mandatu. Odpowiedz Link Zgłoś
jeziorowa Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 14:51 Ale mnie (i wiele innych kobiet) nie interesują zaburzone faceciki, więc nie wchodzę na fora dla zaburzonych facecików. Nie podoba mi się jednak wciskanie inceli na forum dla matek. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 18:42 On naprawdę jest dziwny. Powiedziałabym że coraz to dziwniejszy. Klepie w kółko o tym samym (byciu prawiczkiem) obojętnie czy kogoś to interesuje czy nie. Mnie to zalatuje jakąś dewiacją... Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 11:10 > Winnicki nie ma nadal nic, mimo żony i dzieci Ciagle twierdzisz, że aby facet mógł znaleźć sobie żonę, potrzebuje do tego odpowiedniej pozycji i pieniędzy. Bez tego nie ma szans na związek. A teraz z kolei piszesz, że Winnicki ma żonę i dzieci, mimo, że niczego nie ma. Nie widzisz tego, jak te twoje teorie o kobietach i związkach są idiotyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 11:19 I skaże rodzinę na biedę, jak przestanie być posłem. Poza tym może to jakaś panna z oazy, tam są inne relacje, a ja głęboko wierzący nie jestem. Widzę, że facet musi być zaradny by zaimponować kobiecie. Mnie tu niejeden raz wyzywano od biedaków i leni. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 13:22 Czyli nadal nie widzisz, że te wszystkie twoje teorie są z tyłka wzięte. Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 14:16 Dość rzadkie przypadki. Poza tym ja jestem w miarę ogarnięty i chcę kobiety też ogarniętej, a takie celują wyżej niż we mnie. Mam niestety spróbuj wad. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 17:58 > Poza tym ja jestem w miarę ogarnięty Serio? Twoje wpisy na forum zdecydowanie temu przeczą. Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 18:06 Mówię o ogarnięciu życiówo-zawodowym i samodzielności. Odpowiedz Link Zgłoś
grru Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 10:10 Raczej od dawna był z tą kobietą, jak się teraz zaręczył. Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 10:12 Podobno poznał ją w Paryżu, nie sądzę żeby przed etapem bycia posłem stać go bylo na Paryż. Odpowiedz Link Zgłoś
grru Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 10:14 Oczywiście, jak wiadomo do Paryża jeżdzą tylko posłowie. Moskwa jest droższa, to musiałam przegapić, że byłam co najmniej ministrem Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 10:19 O ile wiem przed byciem posłem to był djzyt chłopiec bez poważnej pracy itp. Jednakże oszczędności ma i tak więcej niż Winnicki. Ten to chłoptaś dopiero. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 10:38 Bo Winnicki ma żonę i dzieci. To bardzo niweluje jakiekolwiek oszczędności. Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 11:17 Chłop wchodził do parlamentu jako 30latek, nie miał nic, pewnie nawet stałej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 11:20 Część polityków nie przepracowała nawet jednego dnia jako niepolityk. Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 11:24 Mówisz o tych starszych. Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 11:27 Naprawdę, Winnicki to jest antywzór mężczyzny i człowiek niedojrzały, nieodpowiedzialny. Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 12:23 Antywzór, bo nie okradł ludzi, którzy na niego głosowali ? Jak ci obrobią chałupę to nie nie zgłaszaj tego na policję, bo zaradności nie ma w kodeksie karnym Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 12:30 Facet dobija do 35tki, mając dzieci powinienem już coś mieć i to nie z żadnej kradzieży, a uczciwej pracy zawodowej. Bardzo możliwe, że w tym roku przestanie już być posłem. Co zrobi wtedy dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 12:46 > Facet dobija do 35tki, mając dzieci powinienem już coś mieć No i ma: żonę i dzieci. Myślisz że ich utrzymanie nie kosztuje ? A co Twoim zdaniem powinien mieć ? Konto w Szwajcarii na łapówki od lobbystów ? Willę na hawajach za szwindle ? Gardzisz uczciwością, a jedyna wartością jest szmal ? > Co zrobi wtedy dalej? Bedzie dalej uczciwie pracował. Gdzie problem ? Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 12:51 Ciekawe, czy on jest w ogóle w stanie utrzymać się na normalnym rynku pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 13:03 A co cię to obchodzi ? Jesteś jego mamą albo tatą ? Masz mu za złe, że nas (w tym ciebie) nie okrada jak zdecydowana większość polityków ? Jedź więc może na wiejską i rozdaj tym kanciarzom wszystko co masz. Od razu poczujesz, że wszystko działa jak powinno Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 15:49 heavy_metal_thunder napisał: > Mówisz o tych starszych. To raczej dotyczy właśnie tych młodszych. Prześledź karierę zawodową Patryka Jakiego chociażby. Ci starsi, którzy zaczynali karierę zawodową za PRL, musieli robić coś innego, niż politykę. No, może poza Millerem i Kwaśniewskim. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 10:24 A co on w Paryżu robił? Wszechpolak do kalifatu się wybrał? Koniec świata. Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 10:30 I we Włoszech się oświadczył, gdzie uchodźcy płyną! Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 10:13 Ciekawe, jak będą się porozumiewać, przecież tego fafluna nie da się zrozumieć. No, ale język miłości jest uniwersalny. Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 10:19 Ja go rozumiem doskonale, ale ja wschodni chłopak jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 11:14 heavy_metal_thunder napisał: > Ja go rozumiem doskonale, A to akurat nie dziwi Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 11:26 Akurat nie uważam go za jakiegoś wybitnego narodowca, zresztą narodowcem to on był jak wchodził do sejmu, a miał wtedy 25 lat, więc był bardzo młodym człowiekiem. Dzisiaj jest z szeroko pojętego obozu PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 11:45 A teraz ma 28 lat z kawałkiem. Wow, na pewno mnóstwo się zmieniło w jego systemie wartości przez tak niesłychanie długi czas. Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 11:51 U mnie to był ogromny skok. Mając 26 lat uważałem, że wolę jeszcze mieszkać z rodzicami i powinienem mocno poprawić wygląd, a praca nie była dla mnie w życiu jakoś totalnie najważniejsza, bo nie chcę kobiety która by mnie chciała za "zaradność", mając 28 lat już robiłem przymiarki do własnego mieszkania, a praca zawodowa była dla mnie bardzo ważna. Stosunek do alkoholu też w ciągu kilku lat mocno mi się zmienił. A gospodarczo kiedyś byłem centroprawicowcem, dzisiaj jestem lewicowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 15:52 >i powinienem mocno poprawić wygląd, a praca nie była dla mnie w życiu jakoś totalnie najważniejsza, bo nie chcę kobiety która by mnie chciała za "zaradność" A po kolejnych kilku latach twierdzisz to samo, co mając lat 26. Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 17:18 Wiesz, przez te kilka lat jednak zająłem się pracą na dobre, zakredytowałem się i usamodzielnieniłem. Nie potrzebowałem do tego elekcji na posła, jak co niektórzy. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 10:20 fafluna, chłe, chłe, czasem żałuję, że nie oglądam telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 10:25 Nic nie tracisz. Gość mówi tak niewyraźnie, jakby miał buzię pełną, że i tak nie wiadomo, o czym mówi Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 11:13 Na szczęście bądź nieszczęście często jego wypowiedzi są "tłumaczone" napisami na dole ekranu 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 11:24 Poważnie? OJP. "Poseł" który nawet pracy nie miał. Do tego, jego głównym zadaniem w pracy jest przemawianie, a fafluni tak, że trzeba mu napisy dawać. Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 11:26 Jesteś pewna, że nie miał nigdy żadnej pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 11:43 Jego życiorys raczej nie jest pod tym względem imponujący, chyba że uznamy wiceprzewodniczenie MW za pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 11:45 Czyli obawiam, że wybranka zainteresowała się pieniędzmi pana posła... Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 12:21 Na to, że mają podobny system wartości, potrzeby, plany na życie - to już nie wpadasz? Bo, spoiler, dlatego ludzie się ze sobą wiążą. Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 12:23 Panna mieszkała w Paryżu, jakby on był golasem to na pewno by go chciała... Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 12:32 Sądzę, że widziała go też nago, owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 12:35 Przed ślubem? Nie powinna. A dla mnie golas to zawsze jest w pierwszej kolejności ktoś bez kasy, takie mam zboczenie, na punkcie finansów. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 12:38 Józiu, powinna, powinna. Chcesz, by byli ze sobą nieszczęśliwi? Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 12:43 Wiesz, zgrywam się. Nie mniej jednak on bez bycia posłem mógłby być bezrobotnym na utrzymaniu mamusi, ale poradzi sobie. Jego prorektor Morawiecki mu pewnie załatwi jesienią jedynkę na Podlasiu. Nawet jak PiS przegra, to będzie w jakichś zespołach i komisjach brał udział, chłop się ustawił. A Winnicki obudzi się w nocniku, bez reelekcji. W takiej sytuacji nie życzyłbym mu też reerekcji, bo trzecie dziecko to byłby wtedy dopiero dramat. Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal_wahazar Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 14:56 Z tego co piszesz, Winnicki ma jaja i lata doświadczenia w życiu na skromnym poziomie. Jak będzie trzeba, przeżyje nawet żyjąc jeszcze skromniej. Ci twoi faworyci za to, jak stracą koryto, będą łkać jak smętne cipy i łasić się do byle łajzy. Ale to taki widać model faceta ci imponuje Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 12:24 Ośmielasz się sugerować Józiowi, że jakakolwiek kobieta może polecieć na coś innego niż portfel?... Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 12:32 TAK Ja jeszcze mu tego nie mówiłam, czas zacząć Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 13:00 No aż takim mizoginem, co uważa że każda kobieta leci tylko na pieniądze to nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 12:34 Przecież ja tego nie sugeruję, ale taki Andruszkiewicz bez pieniędzy nie miałby szans na atrakcyjną kobietę. Piękny to on nie jest, orłem intelektu jak jakiś inżynier też nie jest, prawa jazdy nie ma, wcześniej nawet pracy nie potrafił sobie znaleźć (albo nie chciał). Nie jest głupi, jest przeciętny intelektualnie, ale przy braku innych zalet to bardzo mało, bo wygrywałby z nim młot który kopie rowy i stać go by zabrać kobietę do restauracji. Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 12:39 Do tego nasz bohater jest chyba niski, wydaje mi się z brzuszkiem i wygląda na takiego z tendencjami do łysienia. Takie zakola to żadna "mature hairline", tylko już wyraźne łysienie androgenowe, dodatkowo może wali jakiś proszek zagęszczający na włosy i bez niego to był miał rzadziznę niczym trawnik podczas suszy. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 12:46 Cóż, może po prostu dobrali się na podobnym poziomie intelektualnym, jak to często bywa. Albo jest wyjątkowo dobry w łóżku, w co jednakże szczerze wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 12:53 To jakaś dziewczyna co studiowała za granicą, więc wysoka liga. Że ja tak nie mogę, jak Andruszkiewicz. Trochę mi przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 14:22 Może zacznij rżnąć państwo na kasę, to będziesz mógł. Fajnych masz idoli. Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 14:27 To nie mój idol. Po prostu widzę, że taki zwykły chłopak odniósł szczęście matrymonialne. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 15:37 Jeszcze się nawet nie ożenił to o jakim "szczęściu matrymonialnym" fantazjujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 17:20 No ale oświadczył się urodziwej dziewczynie, jeździ z nią na romantyczne zagraniczne wycieczki. Zazdroszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
jeziorowa Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 18:12 Przykre, że zazdrościsz zwykłego życia, tego, co ma każdy zdrowy człowiek jeżeli tylko chce. Musisz być jeszcze większym incelem niż udowadniasz..... Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 18:20 Ależ Ty po nim jeździsz. Po co? Co tym udowadniasz? Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 18:33 Pisałaś to do Jeziorowej, czy do mnie? Bo na komórce drzewko jest nieczytelnej. Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 18:32 Ale ta aura ministra, specjalnie zaplanowane oświadczyny we Włoszech. A to zwykły chłopak parę lat temu, był pracy podobno nawet jak tu niektórzy piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 18:34 On dziewczyny, która mieszkała w Paryżu prawdopodobnie by nie miał, gdyby nie mandat posła. Odpowiedz Link Zgłoś
grru Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 19:09 Józiu ale ogarnąłeś, że żelaznej kurtyny nie ma i dzisiaj mieszkanie za granicą to coś zwyczajnego? Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 19:12 Jeśli dziewczyna studiowała w Paryżu i pracowała tam umysłowo to zapewne zna biegle francuski i jest z wysokiej półki intelektualnej. Odpowiedz Link Zgłoś
jeziorowa Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 20:23 heavy_metal_thunder napisał: > Jeśli dziewczyna studiowała w Paryżu i pracowała tam umysłowo to zapewne zna bi > egle francuski i jest z wysokiej półki intelektualnej. Nie jest, bo przyjęła oświadczyny takiego kandydata. Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 20:25 A jeśli uważa go za przystojnego i zaradnego? Odpowiedz Link Zgłoś
grru Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 19:07 Wygląda całkiem ok, mnie z nim światopoglądowo nie po drodze, ale są kobiety myślące jak on. Jeśli do tego jest sympatyczny, czuły, umie słuchać, można dobrze czuć się w jego towarzystwie to nie widzę przeszkód, żeby miał udany związek. Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 19:11 Ja myślę od niego gorzej nie wyglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
grru Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 19:24 I co z tego? mój ex był bardzo przystojny, a nie dało się z nim żyć Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 19:26 Myślę, że też potrafię być czuły i troskliwy Odpowiedz Link Zgłoś
kotomama Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 10:18 Andruszkiewicz oświadczył się we Włoszech. Ale dlaczego nie pod Grunwaldem, w Licheniu, albo chociaż pod Wiedniem? A już wiem chciał by stało się w kraju gdzie narodził się faszyzm. Pytanie czy rozpisał kilometrówkę? Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 19:10 Jeszcze jedno. Pan Andruszkiewicz nie ma pewności, czy jesienią zostanie ponownie posłem i czy PiS wygra wybory i da mu ponownie rękę. Ja bym na jego miejscu oszczędzał pieniądze, a nie wydawał na zaręczyny we Włoszech. Bo jak jesienią to może jedynie PiS mu załatwi mu wakat referenta w urzędzie w rodzinnym Grajewie. Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal_thunder Re: Andruszkiewicz się zaręczył 31.03.19, 19:13 da mu ponownie tekę miało być Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love ciekawe czy zacznie ją lać od razu po ślubie 31.03.19, 19:22 czy poczeka aż będzie w ciąży buhahahhhhahaha Odpowiedz Link Zgłoś