Dodaj do ulubionych

Mężczyzna P

13.10.19, 18:23
www.tokfm.pl/Tokfm/7,124813,25237861,seksuolozka-upraszczamy-meska-seksualnosc-bo-sami-mezczyzni.html#s=BoxOpImg7 to jakiego mężczyznę woli ematka? Progresywnego czy patriarchalnego?
Obserwuj wątek
    • wiarusik Re: Mężczyzna P 13.10.19, 18:51
      znowu feministyczno-incelska papka nie wyjaśniająca niczego i do niczego zmierzająca. taka postmodernistyczna. wyczuwam kryzys "wyzwolonej" kobiecości-"jestem pyskata, mogę wszystko, mogę mieć każdego i co? turnus mija a ja niczyja".
    • triismegistos Re: Mężczyzna P 13.10.19, 19:02
      Przeczytałam tylko pierwszy akapit i więcej nie dam rady. Idę popłakac nad loedem tych biednych misiaczków, którym konieczność ukrywania faajfusa w miejscach publiczznych zrujnowała seksualność i życie.
      • beneficia Re: Mężczyzna P 13.10.19, 19:59
        No przecież to jest społeczno-modowe.
        Kiedyś mężczyzni nosili takie specjalne woreczki (zapomniałam jak to się nazywa) na genitalia pod spodniami, właśnie żeby podkreślić zalety.
        Co czasy to obyczaje smile
        • chatgris01 Re: Mężczyzna P 13.10.19, 20:03
          Jeszcze je watowali, push-upy takie big_grin
    • konsta-is-me Re: Mężczyzna P 13.10.19, 19:11
      Ja w ogole nie rozumiem o co chodzi w tym belkocie.
      • tanebo2.0 Re: Mężczyzna P 13.10.19, 19:21
        Chodzi o męskość. Do tej pory mieliśmy model macho. Ale pod wpływem feminizmu mężczyźni wychodzą ze swojej strefy komfortu i robią to czego chcą kobiety - piorą, prasują, gotują, czytają Tokarczuk. I co? Kobiety zarzucają im że są nie męscy.
        • wiarusik Re: Mężczyzna P 13.10.19, 19:26
          a kobiety wychodzą ze swojej strefy komfortu i stają się niekobiece. i następuje kryzys rodziny i zmniejsza się liczba urodzeń i przybywa starszych osób na których emerytury nie ma kto robić. i trzeba importować pracowników z biednych rejonów świata, agresywnych z którymi już nie radzi sobie policja. i dochodzi do kryzysu państwa.
          a wszystko zaczyna się od kretynów/ek inżynierii społecznej.
        • bistian Re: Mężczyzna P 13.10.19, 20:14
          tanebo2.0 napisał:

> pod wpływem feminizmu mężczyźni wychodzą ze swojej strefy komfortu i robią to czego
          > chcą kobiety - piorą, prasują, gotują, czytają Tokarczuk. I co?
          > Kobiety zarzucają im że są nie męscy.

A nie piorą, prasują i gotują, bo też brudzą, są głodni i lubią schludnie wyglądać? wink
          Poza tym, te czynności bardzo się uprościły i nie ma potrzeby zostawiania jednego członka rodziny w domu (dawniej: kobiety), żeby przygotowywał weki na zimę, skubał i patroszył kaczkę, grzał balię wody i prał cały dzień itd.?
          Nie ma to nic wspólnego z feminizmem, tylko z postępem cywilizacyjnym. Teraz życie samotnego faceta po 40-stce bez kobiety, jest atrakcyjne. Spada libido, a z resztą doskonale sobie radzi, ma więcej czasu na różne aktywności, nie ma obowiązków.
        • konsta-is-me Re: Mężczyzna P 13.10.19, 22:49
          Bzdura.
          Jeszcze zadnemu facetowi nie zarzucilam ze jest mniej meski bo prasuje i pierze (a prasuja i piora).
          W dodatku lubie jak mi otwiera drzwi i placi za przyslowiowa kawe.
          I co teraz ?
      • wiarusik Re: Mężczyzna P 13.10.19, 19:22
        o to że chłopcom prącie staje, dlatego się nie przytulają. i wyrastają przez to na oziębłych. coś chyba w ten deseń czyli jak kobiecie wydaje się jak wygląda męska seksualność.
        • beneficia Re: Mężczyzna P 13.10.19, 19:55
          O, to napisz jak wygląda naprawdę, chętnie poznam męskie spojrzenie na siebie (serio)
          • wiarusik Re: Mężczyzna P 13.10.19, 20:06
            gdy byłem nastolatkiem (a i teraz przecież też), to zdarzało się że podczas przytulania rękę dziewczyny kładłem na swoim wzwodzie (he he). i z początku to ona się krępowała. nie wiem o czym ta kobieta pisze. jakieś pojedyncze przypadki które naturalnie mogą się zdarzać.
    • ultimate.strike Re: Mężczyzna P 13.10.19, 20:22
      Wg. najnowszych doniesień z okolic Kościoła Feministycznego Powszedniego mężczyźni nie są w stanie ogarnąć sukienek, dlatego muszą chodzić w spódnicach. A feministki teraz będą celebrować noszenie sukienek, symbolu wyższości nad durnymi samcami.
    • larix_decidua77 Re: Mężczyzna P 13.10.19, 21:03
      Ale bełkot. Komu potrzebny macho i do czego? Macho nie kojarzy mi się z niczym pozytywnym. Ze sprawnością w łóżku też nie. Jeżeli facet dba o dom, o dzieci, o porządek, o potrzeby członków rodziny, to i w łóżku zadba o przyjemność żony. Jak jest zapatrzonym w siebie mięśniakiem, to i wieczorem nie ma co liczyć na wiele starań z jego strony. A nawet jeśli, byłby w tej kwestii bardzo staranny, to i tak by mi się nie chciało bzykać z kolesiem wokół którego, za dnia trzeba skakać jak wokół dziecka. To jest dopiero niemęskie, taki "macho", któremu trzeba wszystko pod nos podstawić bo on nie umie.. Dno dna.
    • milva24 Re: Mężczyzna P 13.10.19, 22:56
      Swojego big_grin Co to w ogóle za pitolenie o tym ukrywaniu wzwodu, naprawdę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka