chococaffe 27.10.19, 08:31 Ma sens? Macie sprawdzone? Suszarka do sytuacji miejskich, nie narciarskich. Buty głownie skórzane. I nie może być wielka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jak_matrioszka Re: Suszarka do butów 27.10.19, 11:03 Miałam dmuchawe i testowałam takie podgrzewane "klocki", ale tak naprawde najlepiej sprawdza mi sie podgrzewana podłoga. Taniej jednak jest kupić dmuchawe niż zrobić ogrzewanie podłogowe Odpowiedz Link Zgłoś
muchy_w_nosie Re: Suszarka do butów 27.10.19, 11:20 Mam podłogówkę i kaloryfery niskotemperaturowe. Zazwyczaj buty stoją sobie zwyczajnie w wiatrołapie i robią się suche. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Suszarka do butów 27.10.19, 11:50 mamy 2 suszarki do butow, kupione w sumie z mysla o narciarskich, ale do zwyklych tez sie przydaja, zwlaszcza jesienia. mamy cos takiego www.bettybossi.ch/de/Angebote/Detail/11959369728?gclid=EAIaIQobChMI5JjDvaG85QIViKztCh3w_gN8EAQYBSABEgIhsvD_BwE&gclsrc=aw.ds jest to bardzo wygodne rozwiazanie, bo sprzet jest maly i lekki, da sie zapakowac na wyjazd i podlaczyc do jakiegokolwiek gniazdka. elementy wkladane do butow sa na tyle male, ze spokojnie mieszcza sie w zwykle buty. u nas sie swietnie sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś
noemi29 Re: Suszarka do butów 27.10.19, 12:30 Nie mam, ale ostatnio w akcie rozpaczy, po wypraniu butów i uznaniu, że koniecznie muszę na jutro mieć je suche, podstawiłam je pod wentylator (taki zwykły, z zimnym powietrzem) - pięknie je wysuszył (kilka godzin). Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Suszarka do butów 27.10.19, 12:52 Dzięki za wszystkie wpisy. To ma być upominek, więc raczej ogrzewania podłogowego nie zorganizuję. Myślałam, że może jest już jakiś wynalazek (bo ja często opóźniona jestem) do zwykłych skórzanych butów. Chyba pozostają gazety i ryż Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Suszarka do butów 27.10.19, 12:55 Gazety stosuj€ ale jak si€ robi z ryżem? Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Suszarka do butów 27.10.19, 13:07 sypie się mniej więcej łyżkę stolową do buta. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Suszarka do butów 27.10.19, 13:04 suszarka, ktora zalinkowalam, jak najbardziej nadaje sie do zwyklych skorzanych butow. stosowalam wiele razy. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Suszarka do butów 27.10.19, 14:07 Mam podobną jak Eliszka, polecam. Mimo suszarki bębnowej, normalnych kaloryferów, podłogówki w niektórych pomieszczeniach, znajduję częste zastosowanie dla suszarek do butów i muszę je mieć. W dodatku ciągle kupuję nowe, bo poprzednie rozdaję zachwyconym znajomym. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Suszarka do butów 27.10.19, 14:47 Wszystko czym znajomi sie zachwyca to im dajesz, czy wg jakiegoś klucza? Nigdy jeszcze sie nie spotkałam z rozdawaniem swoich rzeczy, znani mi ludzie albo mówia gdzie to kupić, albo kupuja nowe w prezencie przy jakiejś okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
bukietlisci Re: Suszarka do butów 27.10.19, 20:18 ciekawe,co? wychodzi znajomy , zachwyca się suszarką do butów akurat używaną w przedpokoju. i co? wyciągamy z kontaktu i oddajemy zachwyconym znajomym???? i to tak ciągle??? mam jakichś dziwnych znajomych. nie łakną moich używanych gadżetów. przynajmniej - nie ciągle Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Suszarka do butów 27.10.19, 14:12 Mamy, oczywiście, że się sprawdza. I do narciarskich i do zwykłych. Odpowiedz Link Zgłoś