Dodaj do ulubionych

Odsiwiacz do włosów kto korzystał?

11.11.19, 19:51
Jakie macie doświadczenia z odsiwiaczami warto,jak długo działa ,z jakiej frmy. Nie chce używać farb.A już od kilku lat grzywka jest bardziej siwa -niby mam jeszcze w swoim kolorze ale siwy jest widoczny zwłaszcza przy świetle padającym na włosy.A może szampony koloryzujące?
Obserwuj wątek
    • noemi29 Re: Odsiwiacz do włosów kto korzystał? 12.11.19, 00:04
      korniz napisała:

> Jakie macie doświadczenia z odsiwiaczami warto,jak długo działa ,z jakiej frmy.
      > Nie chce używać farb.A już od kilku lat grzywka jest bardziej siwa -niby mam j
      > eszcze w swoim kolorze ale siwy jest widoczny zwłaszcza przy świetle padającym
      > na włosy.A może szampony koloryzujące?

Użyłam tego dla mężczyzn. Koszmar. Nigdy więcej. Siwe pozostały siwe, moje własne przybrały dziwny, brzydki kolor. Do tego zrobiły się suche i matowe. Okropność.
    • sibong Re: Odsiwiacz do włosów kto korzystał? 21.11.19, 21:32
      korniz napisała:

> Jakie macie doświadczenia z odsiwiaczami warto,jak długo działa ,z jakiej frmy.
      > Nie chce używać farb.A już od kilku lat grzywka jest bardziej siwa -niby mam j
      > eszcze w swoim kolorze ale siwy jest widoczny zwłaszcza przy świetle padającym
      > na włosy.A może szampony koloryzujące?

Ja używam gr7, efekty widać po około tygodniu. Przetestowałem sporo różnych preparatów i jedynie ten jest skuteczny. Rozumiem cię, bo sam mam blokadę przed używaniem farb wink
    • lumeria Re: Odsiwiacz do włosów kto korzystał? 21.11.19, 21:54
      Odsiwiacz czyli co? Taka farbka w pudrze, którą włosy się posypuje?

Sa tez takie farby jednorazowe w płynie, które nakłada się na wilgotne włosy. Problem w tym, ze nie specjalnie kryją siwe, a w razie deszczu czy pocenia się, cały kolor spływa na kołnierz. Ciemniejsze kolory lepiej działają, blond są właściwie do niczego.

Tu wideo pokazuje użycie takiego preparatu - Roux Fanci-Full
    • krwawy.lolo Mój szwagier 22.11.19, 21:48
      próbował specyfiku, który miał jakoby "rewitalizować" owłosienie. Efekt był rudy i żałosny.
      • krwawy.lolo Re: Mój szwagier 22.11.19, 21:50
        Tu faceci wśród gatunku ludzkiego, wyjąwszy naprawdę nieliczne kobiety, którym siwizna dodaje urody, są przez naturę (czy tam jakąś ogólną świadomość estetyczną) potraktowani dużo łagodniej.
      • panida Re: Mój szwagier 17.12.19, 22:00
        krwawy.lolo napisał:

> próbował specyfiku, który miał jakoby "rewitalizować" owłosienie. Efekt był rud
        > y i żałosny.

Potwierdzam, większość specyfików jest bardzo słaba. Z dostępnych na rynku tylko gr - 7 trzyma poziom i daje dobre efekty.
    • aqua48 Re: Odsiwiacz do włosów kto korzystał? 17.12.19, 22:24
      Szampon koloryzujący na siwe włosy nie działa. Tylko farba. Czemu się boisz?
    • 35wcieniu Re: Odsiwiacz do włosów kto korzystał? 21.03.24, 15:53
      Bez wchodzenia - ten z 7 w nazwie? Ile razy jeszcze wytargacie ten wątek żeby to badziewie zareklamować?
      • ayelen40 Re: Odsiwiacz do włosów kto korzystał? 21.03.24, 16:25
        A ja sobie piankę farbującą do 3 kupiłam. Nie będę robić odrostów co tydzień.
        • ayelen40 Re: Odsiwiacz do włosów kto korzystał? 21.03.24, 16:25
          Do 3 myć

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka