hellen 30.03.20, 16:29 twitter.com/AndrzejDuda/status/1244598402077413376?s=09 Nawet nie wiem jak to skomentować... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pasquda77 Re: Prezydent na tik toku 30.03.20, 16:33 To jeszcze tylko konto na Tinderze 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Prezydent na tik toku 31.03.20, 09:45 bei napisała: > Ma dziwne brwi🧐 Brwi mu sie rozszalaly - zatocza 180 stopni do konca epidemii. Ciekawe od czego tak mu sie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Prezydent na tik toku 30.03.20, 16:36 😱 Dlaczego Prezydent Polski występuje jako aktor, biorąc udział w reklamie na zlecenie Ministerstwa Cyfryzacji?😱 Odpowiedz Link Zgłoś
aerra Re: Prezydent na tik toku 30.03.20, 18:06 Bo co jak co, ale robić z siebie błazna, to potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Prezydent na tik toku 31.03.20, 12:33 Kurde, kto na to pozwala? Prezydent jako aktor ? No nie... Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Prezydent na tik toku 30.03.20, 16:38 Najpierw się polansował na Jasnej Górze, dziś influensuje w soszal mediach, nasz bohater na czas apokalipsy. Żal. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Prezydent na tik toku 30.03.20, 16:39 No przecież to proste. kazali mu to robi z siebie głupka. I ma w nosie, że przy okazji ośmiesza najważniejszy urząd w państwie. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Prezydent na tik toku 30.03.20, 16:42 Duda trafil pod strzechy mlodziezy . A tam komentarze same pozytywne "omg", "ale fajnie" itp. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Prezydent na tik toku 30.03.20, 16:54 majenkir napisała: > Duda trafil pod strzechy mlodziezy . > A tam komentarze same pozytywne "omg", "ale fajnie" itp. > No tylko że nie - weszłam tam właśnie dla komentarzy, żeby zobaczyć tendencje w twitterowych reakcjach, a tam albo oburz albo beka z Dudy. Chyba jeszcze sympattków z trollowni nie posłali. Odpowiedz Link Zgłoś
ira_08 Re: Prezydent na tik toku 30.03.20, 17:25 Nie wiem jak w USA, ale polscy użytkownicy tok-toka to w większości osoby jeszcze bez prawa wyborczego. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Prezydent na tik toku 30.03.20, 16:44 Jestem rozczarowana. Występwał wczesniej w takim uniformie takim wojskowym zielonym. Teraz powienien mieć granatowe szorciki, podkolanówki białe i tenisówki Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy Re: Prezydent na tik toku 30.03.20, 17:50 hanusinamama napisała: > Jestem rozczarowana. Występwał wczesniej w takim uniformie takim wojskowym ziel > onym. ... O, tak. To bardzo gustowne wdzianko. Bardzo żałowałem, że nie wystąpił w nim na Jasnej Górze. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Prezydent na tik toku 30.03.20, 16:53 Tak to andrzej duda jest I tańczy dla was Uooo oooooo Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Prezydent na tik toku 30.03.20, 17:45 Moja córka (lat 15) powiedziała, że to fajnie, że rząd pomyślał o młodzieży. I że widać, że prezydent się stara, a rodzaj przekazu usiłował dobrać do grupy wiekowej, ale ponieważ on do nie nie należy- wyszło jak wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Prezydent na tik toku 31.03.20, 10:46 Stara się - wyprać im mózgi. Odpowiedz Link Zgłoś
ewkadrzewka Re: Prezydent na tik toku 30.03.20, 17:47 Super. Jakby to zrobił Obama to by był taki cool. A ze Duda to wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy Re: Prezydent na tik toku 30.03.20, 17:51 ewkadrzewka napisała: > Super. Jakby to zrobił Obama to by był taki cool. A ze Duda to wiadomo Co się dziwisz. Niejedno można powiedzieć o Obamie, ale czereśniakiem nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Prezydent na tik toku 30.03.20, 18:03 Każdy starszy pan pozujący na spoko-kolesia wyglądałby żałośnie. Dodatkowo prezydent duda ma z naturalnie urodę nieogara. Kiepskie geny. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Prezydent na tik toku 30.03.20, 19:50 Uroda jak uroda, charakter na gębę wyłazi i stąd efekt nieogara. Podobną fizys po przodkach (ciastowata pospolita buźka) ma Kevin Spacey i mimo to nie wygląda jak budyń z szalonym wejrzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Prezydent na tik toku 31.03.20, 08:57 aandzia43 napisała: > Uroda jak uroda, charakter na gębę wyłazi i stąd efekt nieogara. Podobną fizys > po przodkach (ciastowata pospolita buźka) ma Kevin Spacey i mimo to nie wygląd > a jak budyń z szalonym wejrzeniem. > To prawda. Charakter paskudny. Wszystkie kompleksy i mało bystrego zawistnika na twarzy. Do tego z trudem czyta co mu napiszą. Bo raczej nikt ne ma wątpliwości, że sam andżej ma jeszcze mniej do powiedzenia niż kukła agata. Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Prezydent na tik toku 31.03.20, 12:25 janja11 napisał(a): > Do tego z trudem czyta co mu napiszą. Ale cały czas się uczy, cały czas! Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Prezydent na tik toku 30.03.20, 19:38 Czy Obama brał udział w tego typu akcjach podczas różnego rodzaju katastrof nawiedzających USA? Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Prezydent na tik toku 31.03.20, 09:48 NO żes porównała Obama do Maliniaka... Odpowiedz Link Zgłoś
sylwus34 Re: Prezydent na tik toku 31.03.20, 11:22 Gościu z fizjonomią i mentalnością Maliniaka, który udaje spoko, cool kolesia jest po prostu żałosny. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Prezydent na tik toku 31.03.20, 18:44 maslova napisała: > A mentalność? Mentalność partyjnego pachołka, gotowego totalnie się upodlić i parcia do celu po trupach. Taki co klęka pod figurą , a diabła ma za skórą. Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Prezydent na tik toku 30.03.20, 18:09 Utył...? Ale w marynarce na tik toku??? Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Prezydent na tik toku 30.03.20, 19:40 Co się dziwić, tyle okazji do szusowania na nartach ominęło go z powodu koronawirusa. Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Prezydent na tik toku 30.03.20, 21:39 Nie obrażaj Jasia Fasoli! Odpowiedz Link Zgłoś
magdzialena78 Re: Prezydent na tik toku 30.03.20, 19:33 Masakra a myslalam ze ma tik roku...z nerwów Odpowiedz Link Zgłoś
auksencja15 Re: Prezydent na tik toku 30.03.20, 19:42 Poszukuje leśnych ruchadel Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Prezydent na tik toku 31.03.20, 14:20 Ale że coraz młodszych? Tam zdaje się same wczesne nastolatki Odpowiedz Link Zgłoś
laaisa Re: Prezydent na tik toku 30.03.20, 20:14 Dopiero początek "kwarantanny", a Prezydent ma min 10 kg na plusie. Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Prezydent na tik toku 30.03.20, 21:36 "Ja jestem pan tik-tok załawię wam w maju mnóstwo zwłok" Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Prezydent na tik toku 30.03.20, 21:41 Większego obciachu, niż ratunek wafelka nie jest w stanie uskutecznić. Odpowiedz Link Zgłoś
takamania Re: Prezydent na tik toku 31.03.20, 09:03 I występy artystyczne FB " Jeśli można iść do sklepu to można iść na wybory"🤦 Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_poz Re: Prezydent na tik toku 31.03.20, 09:50 jak mi to przesłał syn messengerem to uznałam to za jakiś zmontowany film- zarcik, mem. jak się dowiedziałam, że to się dzieje na serio to po prostu oniemiałam.. Odpowiedz Link Zgłoś
bo_ob Re: Prezydent na tik toku 31.03.20, 10:11 Rzeczywiście ciężko to skomentować... jakie to szczęście, że ja nie mam z tym człowiekiem nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Prezydent na tik toku 31.03.20, 11:31 bo_ob napisała: > Rzeczywiście ciężko to skomentować... jakie to szczęście, że ja nie mam z tym c > złowiekiem nic wspólnego. Jak to nie masz? To prezydent Twojego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Prezydent na tik toku 31.03.20, 11:40 Ty Riki jak zwykle wszysko lapiesz po swojemu. Nie wiesz ze emama to czesciowo polonia? Odpowiedz Link Zgłoś
bo_ob Re: Prezydent na tik toku 31.03.20, 12:02 riki_i napisał: > Jak to nie masz? To prezydent Twojego kraju. Nie mam nic wspólnego z człowiekiem, który nazywa się Duda. Nie mylmy urzędu z człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Prezydent na tik toku 31.03.20, 10:27 Brawo panie prezydencie .Było fajnie ,miło i wesoło.Z humorem życie brać.Anen. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Prezydent na tik toku 31.03.20, 10:45 Aj tam, aj tam krytykantki, ja to bym chciała zobaczyć jak w klasy gra. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Prezydent na tik toku 31.03.20, 12:07 A ja jak radzi sobie na trzepaku. Oraz jak gra na trójkącie i śpiewa. W sam raz otucha dla narodu na czas zarazy. Nie ma nic a prezydent się uśmiecha. I to jak ! Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Prezydent na tik toku 31.03.20, 12:13 gama2003 napisała: > A ja jak radzi sobie na trzepaku. > Oraz jak gra na trójkącie i śpiewa. Nie, nie, nie, nie wolno wychodzić z domu ani fikać na trzepaku, mógłby ewentualnie zjeżdżać po poręczy. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Prezydent na tik toku 31.03.20, 10:55 taniarada napisał(a): > Brawo panie prezydencie .Było fajnie ,miło i wesoło.Z humorem życie brać.Anen. ty też z tego korzystasz ? weź zalinkuj swoje filmiki Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Prezydent na tik toku 31.03.20, 11:12 Place zabaw pozamykali, Endrju musi znaleźć gdzieś ujście dla swojej energii. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Prezydent na tik toku 31.03.20, 11:13 taniarada napisał(a): > Brawo panie prezydencie .Było fajnie ,miło i wesoło.Z humorem życie brać.Anen. A toś mnie zaskoczył. Nie sądziłam, że stać cię na taką ironię BTW - co to znaczy "anen"?. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Prezydent na tik toku 31.03.20, 11:43 "BTW - co to znaczy "anen"?" Anen to imię egipskiego dostojnika, brata królowej Teje (żony Amenhotepa III). Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Prezydent na tik toku 31.03.20, 13:35 Dziękuję za wyjaśnienie Ematm jak zwykle edukuje na najwyższym poziomie Tylko dlaczego taniarada powołał się na Anena w kontekście Andrzeja Dudy lub/i miłej zabawy? Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Prezydent na tik toku 31.03.20, 13:49 Nie śmiem przypuszczać, że w kontekście podświadomie marzy o szybkiej mumifikacji AD Odpowiedz Link Zgłoś
1elka26 Re: Prezydent na tik toku 31.03.20, 13:38 No cóż, jak nie potrafi się nic z sensem napisac gdyż nie dotarł aktualny przekaz dnia, to chociaż ewidentnych literówek można się przyczepić. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Prezydent na tik toku 31.03.20, 18:41 A cóż sensownego odpisać na bzdury taniej rady? Może podasz przykład takiej sensownej odpowiedzi, elka? Czy bawisz się równie dobrze jak taniarada z PADem? Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Prezydent na tik toku 31.03.20, 12:17 taniarada napisał(a): > Brawo panie prezydencie .Było fajnie ,miło i wesoło.Z humorem życie brać.Anen. Pomyliłeś forum . Nie tutaj z tą sekciarską pisią propagandą. tutaj każdy widzi nędzę i pychę pisiego prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
1elka26 Re: Prezydent na tik toku 31.03.20, 13:36 Taj - wszyscy wiemy, że jest to forum tylko i wyłącznie dla miłośników "wartości europejskich" specjalizujących się w pomówieniach i insynuacjach. Nic dziwnego, gdyz przeciez liderzy Platformy zwalczający hejt w internecie jednocześnie po cichu współpracują z najbardziej hejterskim portalem jakim jest sok z buraka. No cóż taką mamy opozycję zakażoną korytowirusem. Natomiast ad rem: "Krótkie podsumowanie pierwszego dnia obecności @AndrzejDuda na TikToku: ponad 2,2 MILIONA wyświetleń (organicznie), 300 000 polubień i ponad 45 000 zgłoszeń do #Grarantanna w @MC_GOV_PL . Udane wyjście poza bańkę komunikacyjną i potwierdzenie pozycji lidera innowacji." twitter.com/radekfogiel/status/1244901476931174400 Teraz wyobraźmy sobie specjalistę od bigosowania lub "prawdziwą prezydent" w podobnej sytuacji. To dopiero byłaby żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Prezydent na tik toku 31.03.20, 13:39 skaczące małpki, pokazujące gołe tyłki mają dokładnie tyle samo polubień, albo i więcej Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Prezydent na tik toku 31.03.20, 14:40 iwles napisała: > > skaczące małpki, pokazujące gołe tyłki mają dokładnie tyle samo polubień, albo > i więcej > Oj, nie pisz tego, bo pisi spin doktorzy tylko czekają na takie inspiracje i strach się bać, co tam każą andżejowi zaprezentować następnym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
bo_ob Re: Prezydent na tik toku 31.03.20, 13:43 1elka26 napisał(a): > twitter.com/radekfogiel/status/1244901476931174400 kto to jest ten Fogiel? Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Prezydent na tik toku 31.03.20, 14:32 Radek Fogiel siebie skromnie tak przedstawia: Politykier, wielbiciel Gwiezdnych Wojen, gadżetów i kiepskich filmów. Poseł na Sejm RP z okr. radomskiego / MP, fmr EYC chairman, Law and Justice, PLPolens flagga Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Prezydent na tik toku 31.03.20, 14:41 bo_ob napisała: > > kto to jest ten Fogiel? Nie znam człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
una_mujer Re: Prezydent na tik toku 31.03.20, 21:19 Żenadą to jest ta cała Grarantanna - moje dziecko się zgłosiło tamze do konkursu Minecraft. Takiego poziomu chaosu i niekompetencji organizacyjnej dawno nie widziałam. Nic dziwnego, że i na reklamie przyoszczędzili... Odpowiedz Link Zgłoś