Dodaj do ulubionych

Taki + lockdownu

30.05.20, 09:36
Ostatnio zauważyłam jakiś przelotnym mgnieniem, że mężczyźni w sklepach czy na ulicy są ciut atrakcyjniejsi. Właściwie niechcący to do mnie doszło i jednocześnie olśniło. Wreszcie mają włosy! I nie, nie chodzi i gęstwinę, ale długość. Trochę im odrosły, a jeszcze nie zdążyli zarosnąć. Moim zdaniem, bardzo bardzo krótkie włosy ujmują (polskim) mężczyznom atrakcyjności.
Obserwuj wątek
    • little_fish Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 09:38
      A to nie tylko kwestia gustu, ale i konkretnego mężczyzny - mój osobisty najlepiej wygląda obcięty bardzo krótko 😉
      • nuclearwinter Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 09:49
        U mnie jest identycznie 🙂 a ja sama lubię wręcz łysych (oczywiście nie każdemu pasuje).
      • mia_mia Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 10:08
        Mniej niż 1% procent mężczyzn lepiej wygląda w bardzo krótkich włosach niż z inną fryzurą.
        • i_m.norwood.3 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 10:53
          Znaczny procent dorosłych mężczyzn łysieje, mniej lub bardziej. Znaczny procent z nich wyglądałoby najlepiej z ogoloną głową.
          • nuclearwinter Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 13:35
            Zgadzam się, ogolona głowa wygląda 100 razy lepiej niż jakieś przerzedzone, smętne włosy czy żałosne zaczeski. Na pewno męskości nie ujmuje.
    • leann32 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 09:44
      Moj wlasny wygladal jak kopernik.
      Ciesze sie ze w koncu trafil pod nozyczki.
      • taki-sobie-nick Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 21:07
        Kopernik. Można nie mieć polskich znaków, ale wielkie litery jak widać masz. tongue_out
    • 1matka-polka Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 09:52
      Okragla głowa nigdy nie bedzie atrakcyjna, gdyz koharzy sie z dzieckiem...
      • damartyn Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 09:59
        Polacy są bardzo atrakcyjni, szczególnie ci po pięćdziesiątce, którym nikt nie daje tyle lat ie mają, a jak zapuszczą te włosy to w ogóle liceum.
        • 1matka-polka Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 10:06
          😂
        • 1matka-polka Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 10:17
          Sebastian Stankiewicz przychodzi mi na mysl🤔
          • damartyn Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 10:26
            Aż musiałam wgooglowac, bom trochee poza krajem. Tak, zgadza się i jeszcze ten obowiązkowy blond! Z jasną oprawą oczuwink
            • 1matka-polka Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 10:39
              On nie jest jakis szczegolnie znany ale wyglad ma archetypiczny🧐
    • glanaber Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 10:10
      Myślałam, że to dlatego, że ich twarzy w maskach nie widać 😉
    • gaskama Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 10:23
      U mnie mąż i syn mają włosy do ramion. Zawsze takie mieli. Lubię długie u facetów. I też uważam, że wielu wygląda teraz lepiej.
      • i_m.norwood.3 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 11:00
        Kto ma włosy, ten ma. Nie zapominaj, że koło 30tki znaczny procent facetów ma już niewiele włosów.
        • kk345 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:04
          Chyba koło 60-tki...
          • i_m.norwood.3 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:11
            Nie widziałaś łysego koło 30tki? Mało tego, mało kto zaczyna łysieć koło 60tki. Jak ktoś ma być łysy, to zakola ma już zwykle jako nastolatek.
            • kk345 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:36
              Tak się pocieszaj. Między "większość mężczyzn łysieje koło 30-stki" a "nie widziałaś łysego koło 30-stki" jest przepaść. I nie, przeciętny 30 latek nie łysieje. przeciętny 60-latek już tak.
              • i_m.norwood.3 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:39
                Koło 30tki sporo mężczyzn ma już zakola.
                • i_m.norwood.3 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:41
                  No chyba, że bujne włosy dla Ciebie to takie jak u Szejnfelda. Nie chcę jednak wiedzieć, jak wyglądasz, bo żadna dobra dupa z fitness klubu raczej na fryzurę Szenfejda by nie poleciała big_grin
                  • kk345 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 15:39
                    Z ulgą konstatuję, że nie jestem dobrą dupą z fitnessu i tym samym znikam z twojego kręgu zainteresowań big_grin I nie bój żaby, Szejnfeld dup z fitnessu na pewno nie potrzebuje...
        • gaskama Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:13
          Mąż ma piękne, grube, gęste kręcone. Jest grubo po 30 tce. Jego 80 letni ojciec też na gęste włosy. Różnie to bywa.
          • i_m.norwood.3 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:18
            Zazdroszczę genów.
            • gaskama Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 17:46
              Jakby był łysy tak samo bym go kochała. 😉
      • sumire Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 11:12
        Zgadzam się.
        Mój facet też takie ma praktycznie od zawsze. Też wolę przydługawe włosy od opitolenia na rekruta, oczywiście pod warunkiem, że właściciel włosów może sobie pozwolić na fale wink
        • i_m.norwood.3 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 11:22
          Adam Szejnfeld nosi fale, a ma chyba Norwood 4A (chyba, że to Norwood 5 i tymi falami maskuje gniazdo).
        • lellapolella Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 19:59
          Podpisuję się.
          • i_m.norwood.3 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 20:15
            Najpierw trzeba mieć włosy. No, ale dla ematek facet z niezłym stanem owłosienia to ktoś z NW4A, z cofniętym czołem zaczynającym się za połową czaszki, z kompletnie utraconym forelock (my, polscy łysiejący, mówimy na to język) big_grin Ja więcej pytań, dla ematek to ja w takim razie mam włosy prawie jak nastolatek big_grin Dobre big_grin
            • sumire Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 20:26
              Gościu, 99,8% ematek nie ma pojęcia, co to jest NW4 i forelock, bo gdy umawia się z facetem, to nie przynosi na randkę linijki i nie mierzy stanu cofnięcia czoła ani nie liczy mu włosów. Albo gość jest fajny, albo nie. Jeśli nie, to mu nawet gęste pukle jak u księcia z kreskówki nie pomogą. Ot i wszystko.
              • i_m.norwood.3 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 20:48
                Ale chyba widać, że prawie łysy facet próbuje udawać, że ma włosy.
    • kropkacom Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 10:32
      Utrzymanie fryzury innej niż bardzo krótko przycięte włosy wymaga pracy. Włosy trzeba regularnie podcinać aby fryzura nie straciła kształtu, często modelować. To wymaga jakiś tam zasobów czasu i też kasy. Dlatego w tej części Europy wygrywa praktycyzm.
      • i_m.norwood.3 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 10:55
        Przede wszystkim to koło 30tki spory procent facetów to ci już łysi lub zauważalnie łysiejący.
        • kk345 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:06
          Nie ma to, jak porządne projektowanie swojego problemu na całą populację. Koło 30-stki to większość facetów ma bujne owłosienie, łysi i łysiejący to w tym wieku margines.
          • i_m.norwood.3 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:12
            Zależy co uważasz za bujne włosy. Spore zakola + przerzedzony front to nie są bujne włosy.
            • turzyca Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:18
              No i nadal te zakola wyglądają lepiej, jak facet ma sensowną fryzurę, a nie włosy przejechane maszynką na 12 mm czy "na górze dłużej, boki maszynką".
              • i_m.norwood.3 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:22
                Jest jednak pewien moment, gdy łeb ogolony na łyso staje się najlepszą opcją. Nie zamierzam łazić z łysym gniazdem jak dziad lub wysokim czołem za połową czaszki.
                • turzyca Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:30
                  Ależ już wiele razy napisałeś, że nie masz zamiaru zwracać uwagi na to, co kobiety uważają za atrakcyjne. Wiemy, pamiętamy, wyciągamy wnioski.
                  • i_m.norwood.3 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:34
                    Chcę wyglądać dobrze dla siebie, nosząc wianek jak gargamel wyglądałbym jak dziad.
                    • kk345 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:37
                      No Szejnfeld zdecydowanie nie wygląda jak dziad...
        • gulcia77 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 13:17
          Załamię Cię. Mój ma 51 i nie jest ani łysy, ani nawet szpakowaty. Jak był brunetem z długimi włosami, tak jest dalej 😎
          • i_m.norwood.3 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 14:26
            Dlatego ja dążę do bycia łysym mięśniakiem. Ślicznym chłopcem z Norwood 1 już nie będę nigdy.
            • kk345 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 15:40
              Śicznym chłopcem z Norwood 3 też nie. I z Norwood 5 też.
              • i_m.norwood.3 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 15:43
                Ale zawsze mogę być łysym mięśniakiem i mieć gruby złoty łańcuch.
                • angazetka Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 18:09
                  W sam raz do dobrej dupy z fitness clubu.
                • bib24 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 18:47
                  nie będzie cię stać na łąńcuch.
                  • i_m.norwood.3 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 18:56
                    Myślisz, że nie mam dziesięciu tysięcy?
      • bigzaganiacz Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:50
        . To wymaga jakiś tam zasobów czasu i też kasy. Dlatego w tej części Europy wygrywa praktycyzm.

A w jakiej czesci europy heteroseksualni mezczyzni spedzaja czas na modelowaniu fryzurek i pilowaniu paznokci
        • turzyca Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 13:05
          W tej gdzie nie są traktowani jak bankomaty.
    • stasi1 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 10:40
      A mnie sąsiadka obcięła, oczywiście nie fryzjerka
    • jolie Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 10:40
      Nie zgadzam się. Uwielbiam krótkowłosych/łysych. Dotykanie takiej głowy mnie kręci. Długie włosy u mężczyzny zawsze były dla mnie aseksualne, być może dlatego żaden rockmen mi się nie podobał.
    • koko8 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 10:53
      Zagadzam sie w 100 %. Włosy u mężczyzn to ozdoba wielka, strzyżenie na rekruta powinno dotyczyć tylko tych ktorzy włosów już nie mają.
      • i_m.norwood.3 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 10:57
        Między tymi co włosy mają i tymi co już ich nie mają prawie wcale jest masa mniej lub bardziej łysiejących i czasem ich bawienie się w fantazyjne fryzury wygląda żałośnie. Ich włosy to już de facto żadne włosy.
        • i_m.norwood.3 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 10:59
          Taki Adam Szejnfeld, który jest już prawie NW4A w skali Norwooda nie powinien się już bawić w jakieś zaczesane do tyłu peleryny.
          • kk345 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:06
            Akurat on wygląda fajnie, zazdrosniku
            • i_m.norwood.3 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:13
              Jest prawie łysy.
              • turzyca Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:21
                I nadal wygląda fajnie.
                • i_m.norwood.3 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:26
                  Ma strasznie zgryźliwy wyraz twarzy. A jakby młody, ubrany na sportowo, podobnie łysawy facet na ulicy miał taką fryzurę ja on, wyglądałby jak kosmita. Szejnfeld jest jak dziadek, dla którego obcięta na łyso głowa jest dla kryminalistów. To jest udawanie, że się ma włosy, podczas gdy ma się już sporą łysinę, prawie jak Macierewicz lub Kukiz.
                  • kk345 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:39
                    Ponieważ niczego nie rozumiesz i nigdy nie zrozumiesz, to ty zostaniesz ze swoim Norwoodem sam, a Szejnfeld będzie miał zawsze grono chętnych pań...
                    • i_m.norwood.3 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:42
                      Ma kasę, drogie garnitury i zegarki, więc może być postrzegany z automatu jako atrakcyjniejszy. Gdyby normalny i to młody facet miałby jego włosy i fryzurę to wyglądałby jak cudak.
                      • i_m.norwood.3 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:55
                        60latek z bujnymi włosami to np. Mirosław Zbrojewicz. Ma nadal włosy jak chłopak po 20tce, a nie resztki włosów jak Tusk. Swoją drogą Tusk kiedyś też miał czuprynę, za którą dałbym się pociąć.
                        • kk345 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 15:41
                          I te bujne włosy w niczym mu nie pomagają...
                          • i_m.norwood.3 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 16:51
                            Zbrojewicz jest uznanym aktorem.
                            • kk345 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 17:43
                              I jest paskudny. Jedno drugiemu nie przeszkadza.
    • tryggia Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 11:16
      Ej, ale ja nie mówię o długich włosach! Po prostu - widać kolor, fakturę. Włosy naprawdę dodają urody mężczyznom. Tym bardziej, że nie wszystkim łysina pasuje.
      • chicarica Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:00
        Też jestem tego zdania. Akurat polskie, płaskie z tyłu głowy bardzo źle wyglądają z łysiną, a klasyczny słowiański babyface nie poprawia sytuacji.
        • sumire Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:06
          Czy chcesz jeszcze bardziej zestresować Norwooda? Nie dość, że łysieje, to jeszcze teraz będzie się martwił, że ma płaską głowę.
          • ira_08 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:29
            😁 na pewno ma!
        • 1matka-polka Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:09
          Musze sie z niechęcią zgodzić. 😔
        • jolie Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:30
          Matko, jestem chyba jakaś dziwna. Mnie kręcą nawet te płaskie potylice, uwielbiam dotykać takich łysych głów. I do tego broda, mniam (nie Józek, nie złapiesz się😉).
          Jedyny mężczyzna, który traci urodę ogolony na rekruta, a świetnie mu w krótszej fryzurze (nie długich włosach), to imo Marcin Dorociński. Choć w długich też mu źle, epizod w "Glinie" ma w tych dłuższych i wygląda tam średnio.
          • simply_z Re: Taki + lockdownu 31.05.20, 18:38
            a nie kojarzy ci się taka łysa glaca, z osoba po chemioterapii? albo oświęcimiem?
            • i_m.norwood.3 Re: Taki + lockdownu 31.05.20, 19:09
              A jaki ma wybór ktoś, kto mocno łysieje? Może oczywiście nosić fryzurę "wianek", ale w młodym wieku to postarza?
    • aagnes Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:26
      Coś w tym jest, mało facetów ma fryzury z dłuższych włosów, teraz choćby namiastka zjawiska się pojawiła . Wystarczy popatrzeć na chłopaków już w przedszkolu, wszyscy obcieci na rekruta albo ofiary wszawicy. Rozumiem że wygoda, ale wygląd straszny.
      • stasi1 Re: Taki + lockdownu 31.05.20, 11:12
        Ja swojego tak 6 letniego syna obciąłem. Znaczy zaprowadziłem do fryzjera i mówię. Im krócej tym lepiej. I tak obcieła go kobieta. Ale dostało mi się od jego mamy. Teraz ma zdecydowanie dłuższe. Ja osobiście mam krótkie i mi się podobają. Jak byłem młodszy miałem dłuższe i wcale. A mam gęste włosy tylko że twarde. Ale czasami kobiety twierdziły że chciały by mieć takie. Jedna fryzjerka popłakała się nad nimi
    • turzyca Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:28
      Dokładnie moje myśli!
      Idealny przykład to Misiewicz i wcale nie o wagę tu chodzi, bo nawet na tym zdjęciu, już po areszcie, jest taki tam facet https://cdn.galleries.smcloud.net/t/galleries/gf-kpqC-cUPz-BDY8_misiewicz-sie-zeni-664x0-nocrop.jpg
      a teraz brzytwa. I ja wiem, profilówka, fotoszop itd, ale fryzura robi mnóstwo.
      https://v.wpimg.pl/MjAyMDA1YgsgGzt3bkpvHmNDby0oE2FINFt3Zm4GdV45VistLVQ_DzEWYyMzRD0LNgljNC0eLBooVjt1blUkGTEVLD1uVCAIJB1iJncDLAtySHRpdwZ7W2xNf3R1HHVbI01gfSJUKw9zS3txJwJ9SDw=
      • jolie Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:31
        Na obydwu wygląda jak pół d...y zza krzaka, ale na tym drugim to już imo koszmar.
        • turzyca Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:34
          Wcześniej wyglądał jak cała dupa zza krzaka. A nawet i bez krzaka.
          https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/hwlktkqTURBXy83YzdlZGNiMDNlYjFiNmI5MzFlYWYzNjQwNDc3ZDYyZi5qcGVnkpUDAGLND4zNCL-TBc0BpM0BLA
          • i_m.norwood.3 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:36
            Ma linię włosów nastolatka i to już wiele i niego robi. Może być maszynką obcięty, a z niską, młodzieńczą linią dla wielu kobiet i tak będzie przystojny. Taka linia wiele daje i odmładza.
          • jolie Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:37
            No przecież wiem. Litościwie to pominęłam. Dobrze, że chociaż schudł.
            • i_m.norwood.3 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 14:27
              Po schudnięciu na pewno podoba się nie jednej klubowej dziewczynie, która lubi nosić kuse ciuszki i robi loda na pierwszej randce.
              • kk345 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 17:48
                Rozmarzyłeś się, Józiu...
          • i_m.norwood.3 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 14:24
            Misiewicz może i nie wygląda inteligentnie, ale brzydki nie jest 8 szanse na zamoczenie ma większe niż pryszczaty okularnik. Misiewicz więc idzie do klubu i następnie spędza noc z pannicą, która nosi bluzki z gołym pępkiem i szorty odsłaniające pośladki. Misiewicz zakłada konto na tinderze i ma anal na pierwszej randce.
            • bigzaganiacz [...] 30.05.20, 16:01
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • i_m.norwood.3 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:32
        Pan Misiewicz ma włosy nastolatka. U innego ta jego nowa fryzura uwidoczniłaby zakola, jeśli tylko zakola. Same zakola to pikuś, gorzej jak cała linia jest cofnięta lub ma się w młodym wieku z przodu kępkę, jaką Tusk ma będąc już niemłodym facetem.
        • kk345 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:40
          O widzisz, Tusk też ma fajną fryzurę, dobrze, ze przypominasz.
          • i_m.norwood.3 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:43
            Też już mocno łysiejący. Serio to są dla kobiet fajne włosy? big_grin
            • i_m.norwood.3 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:44
              Przecież takie fryzury to zwykłe pożyczki.
              • i_m.norwood.3 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:45
                Misiewicz mógłby się obciąć nawet na 1 mm i z gęstością i linią nastolatka zdeklasuje fryzurę Tuska za 1000 zł.
                • kk345 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 15:44
                  I ty, Józek, nigdy nie zrozumiesz, dlaczzego Tusk miałby 100 potencjalnie chętnych pań, na jedną do dwóch porywach Misiewicza. Bo włosy, Józiu, są na dalekim miejscu w rankingu normalnych kobiet, bardzo dalekim. No ale skoro dotąd tego nie zrozumiałeś, to nigdy nie zrozumiesz.

PS. Tusk w mojej ocenie bardzo na tak, Misiewicz to opcja "po moim trupie", niezaleznie od linii włosów i jej gęstości. Tyle.
                  • i_m.norwood.3 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 16:09
                    Jest wiele kobiet, które lubią ładnych i młodo wyglądających, wysportowanych chłopców. Włosy potrafią nieźle odmłodzić.
                    • kk345 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 17:49
                      Powiedziałabym, że jest sporo panów, którzy takich lubią, patrz casus Miśka big_grin Sam widzisz, ze tobie się chłopczyk podoba.
      • kosmos_pierzasty_x Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:37
        Ale to dość oczywiste...
    • kosmos_pierzasty_x Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:29
      Ale myślisz, że przy tym zostaną, bo nie od dziś wiadomo, że takie strzyżenie na zapałkę uroku nie dodaje, a mimo to wielu tak chodziło, co można było zaobserwować na ulicy.
      • turzyca Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:31
        Problemem jest też po prostu nastawienie fryzjerek. Bardzo trudno wywalczyć coś więcej niż "góra dłuższa, boki maszynką".
        • kosmos_pierzasty_x Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:37
          Bez przesady, nie słyszałam, by były z tym problemy. Ale trzeba mówić, czego się chce.
          • kosmos_pierzasty_x Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:38
            A jak fryzjerka wie lepiej i koniecznie chce robić facetom krzywdę, to chyba najlepiej ją zmienić...
            • i_m.norwood.3 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:47
              Na razie to wychodzi, że ematkom to się podobają włosy jak u Tuska lub Szenfejda, czyli panów mocno łysiejących lub prawie łysych, ale broń boże nie po maszynce big_grin
              Nie wiem, ja wolałbym mieć włosy Misiewicza obcięte maszynką. Czułbym się bardziej doskonały fizycznie i nie stresował się upływem czasu.
              • i_m.norwood.3 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 12:53
                Dla ematek to mocno łysawy Jacek Sasin zapuściłby włosy i stał się fajniejszy big_grin
                • sumire Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 13:13
                  Sasin generalnie wygląda na o 10 lat starszego niż jest i jest klasycznym przykładem męskiego zapuszczenia, jak również po prostu bucowatości, więc nie, nie poleciałybyśmy na niego. Niezależnie od długości włosów.
                  • i_m.norwood.3 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 13:36
                    Przede wszystkim musiał mieć silny trądzik. To też jego wina?
                • gryzelda71 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 13:28
                  Bosze jak zdarta płyta...najnudniejszy na forum w kółko jeden temat.
                  • kk345 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 15:45
                    Nie narzekaj, ten od spódnic jakoś ostatnio odpuścił...
    • anorektycznazdzira Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 13:54
      Akurat kwestia gustu.
      1000x wolę króciutko obciętych facetów. Wersje z kudłami działają na mnie aseksualnie.
      • jolie Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 14:08
        Przybijam piątkę!
    • wapaha Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 20:41
      Ja wolę łysych akurat wink
      • i_m.norwood.3 Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 20:53
        Łysych w długich włosach też?
    • tryggia Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 21:56
      Przeczytałam ten swój wątek po paru godzinach i był niezrozumiały. Po wylogowaniu, no, jasne, wywołałam wilka z norwooda. 🙄
      Straszna oblecha.
    • kurt.wallander Re: Taki + lockdownu 30.05.20, 22:13
      Co prawda wyprzystojnienia Polaków nie zauwazyłm, ale zgadzam się, że te fryzury na rekruta/leczenie wszawicy na większości facetów wyglądają okropnie. Jeszcze rozumiem, gdy facet faktycznie łysieje, wtedy lepiej nawet na 0 sie ostrzyć, ale ciachać włosy, które mogą byc ozdobą? Szczególnie Polacy ze swoimi okrągłymi twarzami wyglądają szpetnie, gdy sa ostrzyżeni bardzo krótko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka