Dodaj do ulubionych

taniec w czasie epidemii

07.07.20, 15:50
są tu ematki, które lubią tańczyć? czekacie na otwarcie klubów/dyskotek/imprezowni? widziałam, że niektóre lokale robią imprezy na powietrzu, ale trzeba tańczyć w maseczkach...

z tej tęsknoty poszłam na zumbę choć normalnie nie lubię ale to możliwie najbliższe imprezie...
Obserwuj wątek
    • swiecaca Re: taniec w czasie epidemii 07.07.20, 15:51
      jeszcze foto dla atencji wink
      [img=https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/bf/Danse_macabre_by_Michael_Wolgemut.png/250px-Danse_macabre_by_Michael_Wolgemut.png][/img]
    • daniela34 Re: taniec w czasie epidemii 07.07.20, 15:54
      Ja nawet nie jestem jakąś wielką fanką tańca a i tak mi go teraz brakuje, czekała mnie duża impreza z tańcami wiosną i przez COVID przepadła. Potem kolejna, mniejsza. A takie fajne buty mi się marnują
    • gliminstory Re: taniec w czasie epidemii 07.07.20, 15:55
      Szczerze ubolewam że ludzie już zaczynają z domów wychodzić na imprezy i zaczyna być tłoczno na parkiecie w moim ulubionym lokalu, a tak było fajnie przez ostatni miesiąc....
      • swiecaca Re: taniec w czasie epidemii 07.07.20, 16:06
        gdzie taki lokal? w maseczkach ludzie tańczą?
        • gliminstory Re: taniec w czasie epidemii 07.07.20, 16:12
          przypuszczam, że wszędzie takie lokale są - o ile mają odpowiednią mafię za sobą big_grin
          ostatni weekend to już prawie w każdym lokalu jakas impreza, czy w zamkniętym czy na powietrzu czy na statku. - raczej nie zakładam, że to wszystko komunie rodzinne big_grin

choć znaioma z Wrocławia zgłaszała że u nich 3 tygodnie temu leciały kary po 30tys za otwarcie dyskoteki. Widać u nich słaba mafia ;P
    • kachaa17 Re: taniec w czasie epidemii 07.07.20, 16:57
      Tak, tańczymy. Byłam na jednej potańcówke tańców tradycyjnych takiej trochę półformalnej. Nikt nie tańczył w maseczce - nie wyobrażam sobie tego. W ostatnią sobotę w gronie kilkunastu osób też tańczylismy. Na podwórku.
      Ale wiem, że u nas w mieście działają dyskoteki pod gołym niebem i nikt tam nie przestrzega dystansu. Widzę, że jest coraz więcej imprez organizowanych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka