Dodaj do ulubionych

Cyrograf z diabłem

15.10.20, 19:15
Podpisała niechybnie Grażyna Wolszczak. Ja nie wiem, jak ona to robi. Wiem, że nie stroni od zabiegów, ale gdzie ona je robi, że tak rewelacyjnie wygląda. I twarz i figura. Ona nie może być pi 60-tce.
Obserwuj wątek
    • beata985 Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 19:18
      Oj może może...być po 60ce
      Ech...Żeby mi chciało się ćwiczyć pośladki i nogi 🙄
      • gaskama Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 19:23
        To co wtedy? Wyglądałabyś młodziej od niej? Ale w wieku 40 czy też 61 lat?
        • beata985 Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 19:26
          Wyglądalalabym lepiej niż teraz...ciało byłoby bardziej jędrne i smukłe , młodziej to już mi dają 10 mniej 😉..Nie wiem jak zadziała na mnie starość i menopauza
          • bye-bye Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 20:30
            Napisz, że wyglądasz na 20 mniej.
            Wierzymy Ci😁
            • beata985 Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 20:41
              Bez zbędnego przesadyzmu...
              I nikogo nie mam zamiaru przekonywać 🤪
              Bye, bye
              • bye-bye Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 21:02
                Oj tam droczę się. Ja też głęboko wierzę, że też wyglądam 10 mniej😛😸
                • beata985 Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 21:47
                  No, i tak trzymać 😊👍
    • krwawy.lolo Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 19:25
      Jestem starym dziadem, niemniej kobietę, trzy lata starszą ode mnie (widać, możliwe) musiałem wyguglać. Nic mi nie mówi. No nie znam.
      • gaskama Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 19:26
        Grunt, że znasz forum emama.
        • krwawy.lolo Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 19:32
          gaskama napisała:

> Grunt, że znasz forum emama.

Fakt, mógłbym dołączyć się do któregoś z wątków z serii "eMama uczy, eMama radzi ...".
          Z namacalnych dowodów mógłbym zaprezentować moją odrzutową szczoteczkę do zębów, o której istnieniu od Niej właśnie się dowiedziałem.
    • gaskama Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 19:25
      A i wszystkie emamy, których matki w wieku 75 lat wyglądają o niebo młodziej od Wolszczak są proszone o wrzucenie zdjęcia tychże mam.
    • jolie Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 19:36
      Bardzo dobrze wygląda, mozna jej odjąć przynajmniej 10 lat. Ale przyznam, że jest to osoba, na którą nie lubię patrzeć.
      • gaskama Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 19:42
        I trudno znaleźć w sieci niekorzystne zdjęcia. Bo już Kożuchowska, Rozenek na niektórych zdjęciach wyglądają wręcz na starsze niż są. Kożuchowska szczególnie, za chuda jest jak na 50 lat. Ale Wolszczak nawet ba zdjęciach "bez makijazu" wygląda świetnie.
        • jolie Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 19:47
          Jak najbardziej są i zdjęcia niekorzystne (moim zdaniem). Ale przyznaję - nie lubię jej drętwoty i beznadziejnej gry aktorskiej, zatem nie jestem na pewno obiektywna.
          • gaskama Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 20:11
            Nie, no aktorka z niej żadna.
            • jolie Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 20:35
              Jej "gra" przyczynia się w sumie do dobrego (salw śmiechu). Ale uświadomiłam sobie, że pani Grażyna jest trochę podobna do mojej matki, ten sam ciemnowłosy typ, widać to zwłaszcza na zdjęciach za młodu.
              • padum Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 22:40
                O... do mojej tez... no kolor włosów i den ty ko!
        • padum Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 22:39
          gaskama napisała:

>Kożuchowska, Rozenek Kożuchowska szczególnie,
          > za chuda jest jak na 50 lat

😂😂😂
      • black.emma Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 23:02
        Ja mam to samo. Niby młodo, fajnie, wszystko gra...a nie gra.
    • anika772 Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 19:43
      A właśnie dziś widziałam jej fotki w objęciach młodego managera. Fotki wywołały takie poruszenie, że aż zapewniano, że to wyłącznie przyjacielskie objęcia. No nie wiembig_grin
      A jak już tak o pani Grażynie; wygrała swego czasu proces smogowy, a tu okazuje się, że palaczka. Zaiste, logika.
      • gaskama Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 19:44
        Te same zdjęcia oglądałam. Zakładam, że to joint. W tym wieku palaczka miałaby taka cerę?
        • anika772 Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 19:49
          Jeśli jest odpowiednio zaopiekowana, myślę że tak. Plus geny.
        • padum Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 22:42
          Tak. Miałaby. Przy regularnej mezoterapii, tlenoterapii, odpowiednim odżywianiu i nawadnianiu.... fajki i alk są demonizowane i faktycznie druzgocące wygląd przy braku higieny pozostałej części życia...
    • kkalipso Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 19:53
      W grudniu się urodziła zaraz po mnie, ot cała tajemnicatongue_out
    • pytajnik188 Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 20:02
      Geny. Albo się ma albo nie.
      Poprawiać można bez umiaru, a większość pan właśnie tak czyni ale dyskretnie poprawiać trzeba mieć na czym, bo jak zwisa tu i tam i to w okolicach 60 lat, to dyskretnie można sobie conajwyzej jebnąć jonta.
    • magdallenac Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 20:34
      No to prawda super się trzyma, ale zaraz zlecą się ematki i Ci powiedzą, że tak to ich 90 letnia babcia wyglądasmile
      • gaskama Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 20:48
        Mialas rację. 😳
        • magdallenac Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 20:49
          gaskama napisała:

> Mialas rację. 😳
          >
          Hahahaha uwielbiam ematkę.
    • magdallenac Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 20:38
      Ja jeszcze lubię patrzeć na Anetę Kręglicką- jest zjawiskowo piękna- 55 lat
      • gaskama Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 20:47
        To prawda, Kreglicka też duszę ... A w zasadzie ciało zaprzedala diabłu. I jeszcze świetny ma styl.
        • boogiecat Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 22:08
          Izabela Scorupco tez cos podpisala, lat 50.
          • magdallenac Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 22:13
            To prawda, tez swietnie wyglada!
          • black.emma Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 23:03
            O tak! Te dwie babeczki są niesamowite!
      • aguha Re: Cyrograf z diabłem 16.10.20, 07:46
        Lubię Kręglicką. Bez wątpienia pomaga naturze, ale nie przypomina zombie. Wygląda naprawdę świetnie. Jej styl też mi się bardzo podoba.
    • mia_mia Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 20:44
      Bez przesady, nie jest specjalnie ładna i wygląda jak typowa pacjentka kiepskiego chirurga.
      • gaskama Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 20:47
        Serio piszesz, czy to żart.
      • magdallenac Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 20:48
        mia_mia napisał(a):

> Bez przesady, nie jest specjalnie ładna i wygląda jak typowa pacjentka kiepskie
        > go chirurga.
        Pokaż zdjęcie pani po 60, od dobrego chirurga, to porównamy
        • mia_mia Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 20:54
          Sama sobie wygooglajwink
          • gaskama Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 20:57
            Ale ja też jestem ciekawa. No coś musisz mieć w zanadrzu. Dawaj!
            • mia_mia Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 21:01
              Zwykła, zadbana chirurgicznie babka, nic wyjątkowego. Jeśli cieszy Twoje oko to super.
              • gaskama Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 21:03
                Nie, nie, nie. Proszę o zdjęcie popierające głoszona teorie. Zdjęcie świetnie zrobione 60 latki. Udowodnij, że nie chodziło o zwykle polskie żmijowate plucie.
              • magdallenac Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 21:10
                No właśnie nie, ona jest po 60, a wciąż wygląda młodzieńczo, zobacz na Emmę Thompson- to równolatki.
          • magdallenac Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 20:57
            Wiedziałam, że dostanę taką odpowiedźbig_grin
      • padum Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 22:45
        😁 normalnie jak własna ciotka wyglada! Przerobiona 70tka!
    • lukrecja46 Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 21:25
      Nie podoba mi się i nie lubię jej, aktorką jest beznadziejną ale muszę przyznać, że w loterii genowej zgarnęła całą pulę. Nawet chirurgiczne poprawki są ok.
    • hanusinamama Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 21:57
      Trzyma sie świetnie ale ma tez dobrze dobraną fryzurę. Kiedyś miała boba bez grzywki wyglądała starzej.
      • milupaa Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 22:25
        Wyguglalam jej zdjęcia w jasnych włosach z grzywką. No fajnie wygląda. Twarz bez zmarszczek. Najdziwniejsze że szyję ma gładką, po szyi szybko widać wiek. Myślę że robi dużo zabiegów i może coś chirurgicznie tez. Aż tak same geny nie działają. Odnośnie aktorstwa to ja jej nigdzie od dawna nie widzę
        • waleria_s Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 22:29
          Błędem wielu kobiet jest robić 'do twarzy', a szyję zostawić samą sobie. Wolszczak według mnie szybko zaczęła z zabiegami na odmładzanie dlatego ma taki dobry efekt.
      • waleria_s Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 22:27
        U niej włosy dają baaardzo dużo. Ma bardzo twarzową fryzurę i fajną koloryzację.
        Twarz zadziwia, nie ma obwisów, opadających polików. No ale wiadomo, że to zasługa zabiegów, myślę, że nici w twarzy ma kosmiczne ilości.
        • 35wcieniu Re: Cyrograf z diabłem 16.10.20, 17:52
          Bo ja wiem czy nie ma...
          https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/IILk9kpTURBXy9hOWI3OTMxNDk5N2Y0ZmQ3YjVhYmIzYWZjYjFlOTFkMy5qcGeTlQMBzQEJzQU1zQLtkwXNAxTNAbyTCaZlZjc4NzYGgaEwBQ/grazyna-wolszczak.webp
    • padum Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 22:36
      Może może... a i tak zawsze znajdzie się ktoś kto się do jej wyglądu przy..rdoli.
      Podobnie jak do Wieniawy.
      Żal mi strasznie tych przy...dalaczy.
      • ggrruu Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 23:15
        Wieniawa jest bardzo fajna - niby nie jest powalającą klasyczną pięknością, ale na tle rówieśniczek z ustami jak kacze dzioby i brwiami od szklanki zachwyca świeżością i naturalnością i to jest super.
        • simply_z Re: Cyrograf z diabłem 16.10.20, 00:15
          i bardzo fajnie tańczy.
        • padum Re: Cyrograf z diabłem 16.10.20, 00:40
          W załącznikach foty wypowiedzi których mi modki nie puściły.
          • padum Re: Cyrograf z diabłem 16.10.20, 00:42
            A tu dowód ze nie puściły smile
        • jolie Re: Cyrograf z diabłem 16.10.20, 06:10
          Zupełnie inaczej odbieram Wieniawę - sztuczna, upozowana stara -maleńka, robiąca dziwne miny. Zero wdzięku, a naturalność, to ostatnie, co przychodzi mi na myśl. Kolejna twarz, na którą nie lubię patrzeć, choć jest atrakcyjną osobą, a wyglądowo na pewno najlepszą wersją siebie. Agata Kulesza jest od niej ponad 20 lat starsza, widać po niej wiek i to bardzo, a ma w sobie tyle prawdy, że mogę na nią patrzeć godzinami.
          • princy-mincy Re: Cyrograf z diabłem 16.10.20, 08:52
            Uwielbiam Kuleszę i jeszcze Stenkę. Podoba mi się jak wyglądają.
            • jolie Re: Cyrograf z diabłem 16.10.20, 09:32
              Ja również bardzo lubię Agatę Kuleszę i byłam w szoku, że z jej mężem wyszło to, co wyszło. Był kiedyś wątek na forum, z którą ze znanych aktorek/celebrytek spotkałabyś się na kawie i od razu przyszła mi na myśl Kulesza.
    • konsta-is-me Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 22:36
      Dosc grube rysy twarzy, w sensie szersza szczeka plus, zabiegi a poza tym to jej zawod.
      I ma ma to pieniadze.
      Porownujac z kim dobrze wyglada?
      Owszem, nie wyglada zle, ale czy przypadkiem nie porownujecie jej z przecietna ulica??
      • padum Re: Cyrograf z diabłem 15.10.20, 23:10
        😁
    • kropkaa Re: Cyrograf z diabłem 16.10.20, 00:11
      Dla mnie ona wygląda groteskowo.
      Wyprasowana twarz, fryzura typowa dla osób po dużej ingerencji chirurgii plastycznej.
      A już widząc ją na żywo mam mega dysonans - jakbym widziała osobę w jej wieku z przeszczepioną twarzą.
      Podobny typ to Jolanta Pieńkowska.
      • simply_z Re: Cyrograf z diabłem 16.10.20, 00:16
        wlaśnie w tym sęk, że nie wygląda groteskowo, a dobrze. groteskowo wygląda racewicz, pieńkowska..ona wygląda świetnie.
        • kropkaa Re: Cyrograf z diabłem 16.10.20, 00:26
          Kiedyś minęłam się z nią w drzwiach w Klifie. Ćwiczyłam na jednych zajęciach na siłowni. Dla mnie wygląda jak z przeszczepioną twarzą.
          • padum Re: Cyrograf z diabłem 16.10.20, 00:43
            Nie to co ty...
    • lilia.z.doliny Re: Cyrograf z diabłem 16.10.20, 06:24
      wezma i nie wpuszczą na semiorskie godziny w Żabie!
      • jolie Re: Cyrograf z diabłem 16.10.20, 06:25
        🤣
    • anorektycznazdzira Re: Cyrograf z diabłem 16.10.20, 07:34
      jesu, nie poznałam
      chyba rzeczywiście było robione tongue_out
      no wygląda młodo, fakt!
      • nuta15 Re: Cyrograf z diabłem 16.10.20, 08:19
        Jaki cyrograf z diabłem? Jeżeli coś podpisała to umowę z jedną z klinik medycyny estetycznej, której jest ambasadorką.
    • chersona Re: Cyrograf z diabłem 16.10.20, 09:34
      żadnego cyrografu nie widzę. szyja całkowicie na swój wiek. jest zadbana i przystojna. osoby od niej młodsze wyglądają na młodsze, patrz Livia Giuggioli, Stephanie Seymour, a osoby ciut starsze na ciut starsze, patrz Laura Morante.
      moim zaś objawieniem młodego wyglądu jest mająca 43 lata Shakira. bije wszystkich na głowę, a jej młodszy o 10 lat mąż wygląda jak jej rówieśnik. Ale lu mamy do czynienia z latynoskim paradoksem wolniejszego starzenia się na poziomie molekularnym (patrz gugiel)
      Z resztą najlepiej zapytać dziecko o czyjś wiek. z reguły bezbłędnie oceni kto młodszy, kto starszy. I taka Wolszczak nie będzie tu wyjątkiem.
      • jolie Re: Cyrograf z diabłem 16.10.20, 09:42
        Zgadzam się, Shakira bardzo młodo wygląda. Jednak 43 lata to nie to samo, co kobieta po menopauzie....
      • gaskama Re: Cyrograf z diabłem 16.10.20, 11:20
        Że co???? Wymieniłaś dwie kobiety młodsze o 10 lat od Wolszczak. One są najprawdopodobniej przed menopauzom. I szczerze mówiąc, wcale nie wyglądają wiele młodziej od Wolszczak. A Shakira jest 20 lat młodsza!!! O czym ty piszesz?
        • gryzelda71 Re: Cyrograf z diabłem 16.10.20, 11:22
          Cyba o tym, że są młodsze hehehe paradne.
        • gaskama Re: Cyrograf z diabłem 16.10.20, 11:24
          Menopauzą.
        • chersona Re: Cyrograf z diabłem 16.10.20, 11:34
          piszę o tym o czym piszę, że wygląda na swój wiek. nie wygląda na 10 lat mniej, tak jak te, które mają 10 lat mniej nie wyglądają na jeszcze 10 lat mnie etc. czy teraz jest to dla ciebie zrozumiałe?
          i co wy z tą menopauzą? czy Wolszczak tak szeroko komentowała datę swej menopauzy, że wszystkie się do tego odnosicie? a może korzysta z HTZ...
          • gaskama Re: Cyrograf z diabłem 16.10.20, 11:48
            Zabawna jesteś. Wolszczak wygląda na 60+, ha, ha, ha ...
          • magdallenac Re: Cyrograf z diabłem 16.10.20, 14:27
            Wolszczak wygląda na 60 lat? Gdzie ty mieszkasz, że widujesz taki 60 latki??
      • gaskama Re: Cyrograf z diabłem 16.10.20, 11:23
        Jedynie Laura Mprante wymiata. Ta też musiała sprzedać duszę diabłu.
        • krwawy.lolo Re: Cyrograf z diabłem 16.10.20, 11:31
          Fakt, piękna kobieta. Rok produkcji 1956. Zdjęcie z tego roku.

https://hips.hearstapps.com/hmg-prod.s3.amazonaws.com/images/laura-morante-vestito-etro-venezia-1599084391.jpg?resize=980:*
    • barattolina Re: Cyrograf z diabłem 16.10.20, 11:53
      I jak tu się nie ciąć, skoro nad wyglądem 60latki są takie ochy i achy.
      Każdy by chciał, aby do niego wzdychać.
      • konsta-is-me Re: Cyrograf z diabłem 16.10.20, 15:09
        Jak to uslyszalam ostatnio-nie ma ludzi brzydkich, sa tylko zbyt biedni 😅

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka