grey_delphinum 05.11.20, 20:06 Dziewczyny, jakie jest efektywne ćwiczenie na tę część ciała? Powoli reszta się ujędrnia, a ten brzydki flaczek trzyma się mocno. Poradźcie coś, pliss. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
steficzka Re: Flak pod pępkiem... 05.11.20, 20:35 Nie wiem jak to wygląda u Ciebie, ale u mnie nic nie pomagało. Im byłam szczuplejsza, tym flak wyglądał gorzej. Kiedy nabierałam masy, flak wypełniał się tłuszczem. Od biustu do pępka byłam płaska, a poniżej taka buła.Skóra rozciągnięta po ciąży i tyle. Jestem dwa tygodnie po plastyce brzucha i tylko żałuję że tak długo zwlekałam. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Flak pod pępkiem... 06.11.20, 20:45 Tak lepsza bo jest to po prostu blizna na zgrabnym cialku a nie tluscina Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Flak pod pępkiem... 06.11.20, 21:28 Oj nie, operacja odpada. Mialam.kilka w swoim zyciu i kolejnej poddam się tylko z konieczności a nie z fanaberii 😉 Będę ćwiczyć, może trochę flaczek się ujędrni (mam wrażenie, że to jednak tłuszcz nie skóra, ale nie znam się w ogole). Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Flak pod pępkiem... 07.11.20, 10:05 Zimno-cieple prysznice dzialaja ale trzeba byc twardym Odpowiedz Link Zgłoś
tereso Re: Flak pod pępkiem... 05.11.20, 20:35 Myślałam, że nic nie pomoże, jestem po trzech CC.a jednak zniknął. Zniknął też brzuch widoczny jak się nachylam do przodu. Ćwiczę silowo od lutego, teraz miesiąc przerwy, ale już wróciłam, i nie wrócił pan flak. Do tego stopnia że ćwiczę w staniku ( mam duże lustro przed sobą jak ćwiczę) żeby mieć przyjemność z widoku i się wzmacniać 🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
tereso Re: Flak pod pępkiem... 05.11.20, 20:37 Ale to może jednak nie taki flak, bo był to po prostu mało jędrny brzuch a Ty piszesz o bardziej miejscowym problemie. Odpowiedz Link Zgłoś
tereso Re: Flak pod pępkiem... 06.11.20, 06:35 Nie znam się na tyle żeby opisać, naśladuje to co miałam na treningu albo z You tuba np Sydney Odpowiedz Link Zgłoś
molik28 Re: Flak pod pępkiem... 05.11.20, 20:56 Może to xwioczała skóra. Wtedy najlepsza operacja. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Flak pod pępkiem... 05.11.20, 20:59 Nie pocieszyłyście mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
molik28 Re: Flak pod pępkiem... 06.11.20, 16:51 No niestety. Koleżance po pierwszej ciąży tak zostało, przy drugiej ciachnęli jej to podczas cesarki. Fakt, że było to załatwione i uzgodnione wcześniej po znajomości z lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Flak pod pępkiem... 05.11.20, 21:03 Jakie ćwiczenia chcesz na skórę ?? Zabiegi hifu albo inne, operacja ma sens gdy mięśnie rozciągnięte za bardzo albo rzeczywiście b.mocno skóra. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Flak pod pępkiem... 05.11.20, 22:31 To jakim cudem osoby które schudły 20kg i więcej nie mają nadmiarowej skóry? Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: Flak pod pępkiem... 05.11.20, 23:34 Przecież mają, tylko mało kto się do tego publicznie przyznaje. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Flak pod pępkiem... 05.11.20, 23:40 Ja schudłam i nie mam nadmiarowej skóry. W dodatku nieraz... Cycki też mam nienaruszone. 20kg to nie jest strasznie dużo, ci się pomyliło ,że 100 chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Flak pod pępkiem... 06.11.20, 02:21 20kg to dużo jak ktoś ma 1,5m wzrostu, ale jak ktoś wysoki, to już nie tak dużo. Pamietam jak sie zdziwiłam kiedy jedna forumka napisała, że 2-3kg to u niej jeden rozmiar ubrań w góre lub dół 😮 A co do zarzutu "maja, ale sie nie przyznaja", to pewnie sa i takie, ale też sa takie, co naprawde nie maja, mimo iż zaliczyły ciaże i różnice wagioraz obwodów. Jak kiedyś sie upije na tyle mocno, żeby opublikować zdjecie własnego brzucha na forum, a przy tym na tyle słabo, że jeszcze dać rade to zdjecie zrobić, to udowodnie Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Flak pod pępkiem... 06.11.20, 10:11 Mam 167cm i żeby była różnica w rozmiarze, musi być z 5 kg przynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Flak pod pępkiem... 09.11.20, 18:40 20kg to nie jest dużo? 😳 Może jak ktoś schudł ze 150kg na130kg to niedużo. Jednak ważyć 50kg a 70kg to kolosalna różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Flak pod pępkiem... 09.11.20, 22:14 Jak ktoś ma 150 cm albo jest anorektyczka, to tak... Pamiętam filmik na którym dziewczyna chora na anoreksję wpadła w stopor, osłupienie i nieomal spadła z krzesła, na wiadomość, że przeprowadzająca wywiad waży (uwaga!!!!)- 70 kg....😳😳😂😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Flak pod pępkiem... 06.11.20, 07:07 Maja. Zalezy tez od wieku i czy 20 czy 100 Odpowiedz Link Zgłoś
dolcenera Re: Flak pod pępkiem... 06.11.20, 06:59 Chyba tylko ciachnąć albo pokochać. Ja na stojąco mam płaski, jak się pochylę to widzę zarysy ciążowe, a najgorzej jak usiądę - wszystko się wylewa do przodu bleee Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama