Dodaj do ulubionych

Black Friday

• kanna Re: Black Friday 24.11.20, 14:56
      Reczy, które mi spodobają, mam pododawane do przechowani/zapisane linki.

Rok temu syn kupił sobie sporo fajnych rzeczy na Cropp. Wyprzedaż była uczciwa - 50. On sobie tram śledzi ceny.

W tym roku kupiłam skórzana torebkę polskiej marki - było -20, potem dodatkowe - 30 na wszystko, i jeszcze zwrot w Mbank Okazjach smile
      Myślę, ze lepszej obniżki nie ustrzelę już.
    • fandorina Re: Black Friday 24.11.20, 15:26
      Ja planuję szaleństwa kosmetyczne- zaszwlałam już w Hebe - najbardziej się cieszę z kremu Weledy Skinfood 75 ml za 34 zł oprócz tego jakieś tonki wzięłam Bielenda i Soraya, w Superpharm krem Avene z retinaldehydem niby okazja A cena jak w aptece.. 75 zł. Czekam Jeszce na Black Friday w Drogeri Pigment - 23% , oni cen nie zawyżają
    • mysiulek08 Re: Black Friday 24.11.20, 16:41
      czas zmienic 2 kompy do pracy na nowsze modele, czaimy sie na BHfoto
    • thea19 Re: Black Friday 24.11.20, 16:53
      nie mam nic upatrzonego bo ceny w Pl wcale nie są atrakcyjne w związku z bf.
    • berber_rock Re: Black Friday 24.11.20, 17:07
      Nie mam nic upatrzonego.
      Ale tak - wyglada na to ze do Swiat wszystkie zakupy poza spozywka zamierzam robic na amazonie.

No bo co zrobic? No nie da sie gdzie indziej.
      • chococaffe Re: Black Friday 24.11.20, 17:26
        To zależy co.
    • tairo Re: Black Friday 24.11.20, 17:22
      Mam od lat specjalną listę, na którą wrzucam rzeczy, które fajnie byłoby mieć, ale nie są mi niezbędne w tym momencie, więc czekają na okazyjną cenę.
      Oczywiście w momencie wrzucania na listę notuję też typową cenę, żeby nie dać się zrobić w "przecenę" z ceny podniesionej miesiąc wcześniej big_grin

W ten sposób faktycznie z tych przecen korzystam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka