kanna Re: Black Friday 24.11.20, 14:56 Reczy, które mi spodobają, mam pododawane do przechowani/zapisane linki. Rok temu syn kupił sobie sporo fajnych rzeczy na Cropp. Wyprzedaż była uczciwa - 50. On sobie tram śledzi ceny. W tym roku kupiłam skórzana torebkę polskiej marki - było -20, potem dodatkowe - 30 na wszystko, i jeszcze zwrot w Mbank Okazjach Myślę, ze lepszej obniżki nie ustrzelę już. Odpowiedz Link Zgłoś
fandorina Re: Black Friday 24.11.20, 15:26 Ja planuję szaleństwa kosmetyczne- zaszwlałam już w Hebe - najbardziej się cieszę z kremu Weledy Skinfood 75 ml za 34 zł oprócz tego jakieś tonki wzięłam Bielenda i Soraya, w Superpharm krem Avene z retinaldehydem niby okazja A cena jak w aptece.. 75 zł. Czekam Jeszce na Black Friday w Drogeri Pigment - 23% , oni cen nie zawyżają Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Black Friday 24.11.20, 16:41 czas zmienic 2 kompy do pracy na nowsze modele, czaimy sie na BHfoto Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Black Friday 24.11.20, 16:53 nie mam nic upatrzonego bo ceny w Pl wcale nie są atrakcyjne w związku z bf. Odpowiedz Link Zgłoś
berber_rock Re: Black Friday 24.11.20, 17:07 Nie mam nic upatrzonego. Ale tak - wyglada na to ze do Swiat wszystkie zakupy poza spozywka zamierzam robic na amazonie. No bo co zrobic? No nie da sie gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
tairo Re: Black Friday 24.11.20, 17:22 Mam od lat specjalną listę, na którą wrzucam rzeczy, które fajnie byłoby mieć, ale nie są mi niezbędne w tym momencie, więc czekają na okazyjną cenę. Oczywiście w momencie wrzucania na listę notuję też typową cenę, żeby nie dać się zrobić w "przecenę" z ceny podniesionej miesiąc wcześniej W ten sposób faktycznie z tych przecen korzystam. Odpowiedz Link Zgłoś