przepyszny_jagielnik 08.12.20, 01:34 Nie widzę takiej możliwości przy zakładaniu wątku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taki-sobie-nick Re: Jak zrobić ankietę? 08.12.20, 01:45 Inteligentni mężczyźni sobie radzą. Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Jak zrobić ankietę? 08.12.20, 02:00 taki-sobie-nick napisała: > Inteligentni mężczyźni sobie radzą. Ale ja podobno jestem trollem Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Jak zrobić ankietę? 08.12.20, 15:51 buldog2 napisał: > głupkiem A ty wiesz jak zrobić ankietę? Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Jak zrobić ankietę? 08.12.20, 16:08 Tak. Wiem. Dowolną ilość ankiet z dowolną ilością odpowiedzi w dowolnym wątku. Zapytaj leszaba, leszab umie jeszcze więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Jak zrobić ankietę? 08.12.20, 16:10 buldog2 napisał: > Tak. Wiem. > Dowolną ilość ankiet z dowolną ilością odpowiedzi w dowolnym wątku. > Zapytaj leszaba, leszab umie jeszcze więcej. Nie znam leszaba. Udowodnij że umiesz i zrób ankietę. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Jak zrobić ankietę? 08.12.20, 16:17 Po URL a przed ZDJĘCIEM masz SONDĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Jak zrobić ankietę? 08.12.20, 16:24 asia_i_p napisała: > Po URL a przed ZDJĘCIEM masz SONDĘ. > Nie mam. Gdybym miał, to bym nie pytał. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Jak zrobić ankietę? 08.12.20, 17:01 Ale to musi być pierwszy post w wątku, żeby miał tę opcję. Nie możesz założyć ankiety w odpowiedzi w czyimś wątku, musisz zacząć nowy wątek. Jak nie to, to może kwestia przeglądarki? Ja na Chromie widzę opcję SONDA. Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Jak zrobić ankietę? 08.12.20, 17:07 asia_i_p napisała: > Ale to musi być pierwszy post w wątku, żeby miał tę opcję. Nie możesz założyć a > nkiety w odpowiedzi w czyimś wątku, musisz zacząć nowy wątek. Jak nie to, to mo > że kwestia przeglądarki? Ja na Chromie widzę opcję SONDA. > Używam chrome. Zakładam wątek i nie mam możliwości sondy. To jest dyskryminacja! Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Jak zrobić ankietę? 08.12.20, 17:16 Możesz ewentualnie spróbować wyłączyć Adblocka, chociaż u mnie działa przy włączonym, ale ja mam starego. Być może gazeta.pl zaczęła się chronić przed Adblockiem. Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Jak zrobić ankietę? 08.12.20, 17:17 asia_i_p napisała: > Możesz ewentualnie spróbować wyłączyć Adblocka, chociaż u mnie działa przy włąc > zonym, ale ja mam starego. Być może gazeta.pl zaczęła się chronić przed Adblock > iem. > Nie używam Adblocka. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Jak zrobić ankietę? 08.12.20, 17:20 mam adblocka i tak, jak zakladasz nowy watek, potwierdzam, masz opcje SONDA Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Jak zrobić ankietę? 08.12.20, 17:26 mysiulek08 napisała: > mam adblocka i tak, jak zakladasz nowy watek, potwierdzam, masz opcje SONDA > Nie mam adblocka i nie mam opcji sonda przy zakładaniu wątku. Chyba jestem wyjątkowy Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Jak zrobić ankietę? 08.12.20, 18:22 przy braku adbloka tez dziala moze zmien okulary? Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Jak zrobić ankietę? 08.12.20, 18:29 Może być coś z przeglądarką, jakaś niezgodność. U mnie Vivaldi kilka dni źle wyświetlał stronę forum, teraz znów OK. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Jak zrobić ankietę? 08.12.20, 17:29 [sonda=Kto to jest leszab?] [*]tajny doradca prezesa [*]główny propagandysta na forach gazety [*]naczelny kieszonkowiec PIS [*]organizator podpisu Dudy w Gabinecie O. [*]główny ideolog złodziejstwa PIS [*]główny architekt sojuszu PIS i ePISkopatu [*]twórca doktryny konstytucyjnego złodziejstwa PIS [*]główny ideolog PIS [/sonda] Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Jak zrobić ankietę? 08.12.20, 17:30 Nie przeszło w kolejnym wpisie, coś ze skryptem. We wpisie początkowym nadal powinno działać. Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Jak zrobić ankietę? 08.12.20, 17:40 buldog2 napisał: > We wpisie początkowym nadal powinno działać. I nie działa? Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Jak zrobić ankietę? 08.12.20, 17:47 Nadal działa we wpisie początkowym. Założyłem taki wątek i ok. działa. Wątek odleciał w przestrzeń kosmiczną. Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Jak zrobić ankietę? 08.12.20, 17:37 buldog2 napisał: > [flag=nobbcode] [sonda=Kto to jest leszab?] > [*]tajny doradca prezesa > [*]główny propagandysta na forach gazety > [*]naczelny kieszonkowiec PIS > [*]organizator podpisu Dudy w Gabinecie O. > [*]główny ideolog złodziejstwa PIS > [*]główny architekt sojuszu PIS i ePISkopatu > [*]twórca doktryny konstytucyjnego złodziejstwa PIS > [*]główny ideolog PIS > [/sonda] Próbowałem i się nie udało. forum.gazeta.pl/forum/w,1,170918984,170918984,sonda.html Mógłbym spróbować kodów HTML, ale administracja stwierdzi za dużo mieszam i mnie zbanuje. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Jak zrobić ankietę? 08.12.20, 17:48 We wpisie początkowym działa. Był wątek i odleciał. Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Jak zrobić ankietę? 08.12.20, 17:56 buldog2 napisał: > We wpisie początkowym działa. Był wątek i odleciał. Nie działa. Ile razy ma pisać że nie nie ma opcji sonda/ankieta? Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Jak zrobić ankietę? 08.12.20, 18:00 Wpisywałem bez klikania w "SONDĘ". Zadziałało. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Jak zrobić ankietę? 08.12.20, 18:02 Twoja Opera może być uszkodzona. Kilka dni temu coś się ze skryptem działo, może coś się nie zgadza. Spróbuj innej przeglądarki, najlepiej systemowej microsoftowej. Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Jak zrobić ankietę? 08.12.20, 18:27 buldog2 napisał: > Twoja Opera może być uszkodzona. Kilka dni temu coś się ze skryptem działo, moż > e coś się nie zgadza. > Spróbuj innej przeglądarki, najlepiej systemowej microsoftowej. Pisałem że używam chrome. Napiszę dziesiąty raz: Nie ma możliwości założyć sondy/ankiety. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Jak zrobić ankietę? 08.12.20, 18:37 Opera to też Chrome. Po kliknięciu "Rozpocznij wątek" bez klikania w "Sondę", jeśli jej nie widzisz, spróbuj wkleić to (oczywiście zmień treść pytania i odpowiedzi): [sonda=Kto to jest ?] [*]tajny doradca prezesa [*]główny propagandysta na forach gazety [*]naczelny kieszonkowiec PIS [*]organizator podpisu Dudy w Gabinecie O. [*]główny ideolog złodziejstwa PIS [*]główny architekt sojuszu PIS i ePISkopatu [*]twórca doktryny konstytucyjnego złodziejstwa PIS [*]główny ideolog PIS [/sonda] Odpowiedz Link Zgłoś