mashcaron 31.12.20, 11:14 Podoba wam się? Bo ja się jakoś nie mogę zdecydować :p obiektywnie śliczna dziewczyna ale za każdym razem jak ją widzę na ekranie mam wrażenie że coś mi w niej nie pasuje... Ale nie potrafię określić co... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bywalec.hoteli Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 11:17 moze zbyt szeroko rozstawione oczy i figura? założyłem juz o tym wątek. ani piękna ani szczupła a jednak w filmie błyszczy i pociąga Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 11:27 bywalec.hoteli napisał: > ani szczupła ?? Co ty bredzisz bywalec. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 11:34 serio, obejrzyj sobie chociaż galerie zdjęć z gambitu królowej na filmwebie Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 11:37 Oglądałam Gambita, nie zauważyłam żeby nie była szczupła, wręcz przeciwnie. To jest dla ciebie "nieszczupła" kobieta?? Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 11:49 Jak leżała na podłodze w tej bieliźnie z foty, to pamiętam jak pomyślałam "Matko, ale chuda jest" Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 12:15 Ona ma 24 lata i nie rodziła dzieci, więc jest w wieku największej zgrabności. To nie ematka, która ma 45, dwójkę dzieci tylko młodziutka dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 12:21 No i wygląda jak młodziutka dziewczyna właśnie. Przecież ona jest bardzo szczupła... Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Anya Taylor-Joy 02.01.21, 18:00 e, na tym zdjęciu jest w worku i nic nie widać i nie da się ocenić czy jest szczupła czy nie. buty ze spiczastymi czubkami mogą mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 11:50 no tak, za dużo w udach i między biodrami a biustem. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 11:52 No, jak ktoś gustuje w azjatyckich, młodych chłopcach to faktycznie, Anya może się wydawać grubasem... Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 12:18 Nie gustuję w chłopcach. Anya jest pucułowata. W filmie o szachach nosi perukę. Trudno zauważyć rysy twarzy - np. tutaj: www.filmweb.pl/person/Anya+Taylor+Joy-2188235/photos/959748 Mimo to w filmie jest bardzo pociągająca - ale nie jest ona piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 12:25 To o czym ty właściwie piszesz? O twarzy czyni figurze? Bo szczerze mówiąc to ona ani pucułowata ani mało szczupła. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 13:18 Po co gadasz z tym debilem? Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 15:29 Może chce, żeby się zamasturbowal na śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 16:58 mashcaron napisała: > To o czym ty właściwie piszesz? O twarzy czyni figurze? Bo szczerze mówiąc to o > na ani pucułowata ani mało szczupła. i o twarzy puculowatej, okrągłej z mała ilością rysow jak i o figurze. Tylko ze ja mówię o młodej dziewczynie! Może angielki są okrągłe na twarzy a latynoski duze w tyłku i biodrach ale tak to u Anyi wyglada. A ematki po 40-ce niech się nie przejmują i nie porównują - to nie was oceniam. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 18:20 bywalec.hoteli napisał: > > i o twarzy puculowatej, okrągłej z mała ilością rysow > Tego jeszcze nie grali- pucołowata twarz bez rysow 😂😂😂czyli taka?? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Anya Taylor-Joy 01.01.21, 04:52 trochę tak - dodaj tylko oczy nos i usta Magdo Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Anya Taylor-Joy 02.01.21, 18:42 jeszcze nosek dorysuj, włosy na rude przefarbuj Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Anya Taylor-Joy 08.01.21, 00:48 no i anya ma ładniejsze dłonie Odpowiedz Link Zgłoś
kwarantelka Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 13:42 bywalec.hoteli napisał: > ani piękna ani szczupła a jednak w filmie błyszczy i pociąga KRETYN. Takie wypowiedzi się powinno kasować ze względu na promowanie chorych wzorców. Ja z wagą taką jak ona i wzrostem 10 cm niższym noszę rozmiar XS lub XXS. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 13:49 Po co kasować? Niech wiszą jako upamiętnienie porażającej głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 18:01 Biedaczek, za mało danych hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
pani07 Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 11:20 Oczy- duże rozstawienie między oczami, ale to rzuca się w oczy na niektórych zdjęciach, ogólnie- bardzo ładna kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 11:25 Wg mnie jest prześliczna, nie mam się do czego przyczepić, ale ja być może mam spaczone poczucie gustu, bo uważam, że np. Rozenkowa czy Siwiec są po prostu brzydkie i odstręczajace w swojej sztuczności, a wielu osobom ich "uroda" się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
pani07 Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 11:36 grey_delphinum napisał(a): > Wg mnie jest prześliczna, nie mam się do czego przyczepić, ale ja być może mam > spaczone poczucie gustu, bo uważam, że np. Rozenkowa czy Siwiec są po prostu br > zydkie i odstręczajace w swojej sztuczności, a wielu osobom ich "uroda" się pod > oba. Z tym się zgadzam, ale założycielka wątku urody aktorce nie odejmowała, pisała tylko, że odczuwa "coś nie tak"- i myślę, że to ten dość duży odstęp między oczami, ale to dalej piękna kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 11:38 Absolutnie nie ujmuję jej urody, jest śliczna, bardzo atrakcyjna i intrygująca. To chyba faktycznie te oczy Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 11:40 Siwiec jest paskudna a Rozenkowa udaje kogoś kim nie jest. Anya jest brzydką pięknością Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 16:10 Nadal nie jarzysz, kretynie, że nikogo nie interesują twoje opinie o kobietach? Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 13:44 Tak ale oczy ma duże i piekne. Jakby te oczy były małe byłoby średnio a tak jest wyjatkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 11:22 nie jest klasyczną pieknoscia, twarz nieregularna, ale jest cudownie piekna - taka elfia, eteryczna, wiotka agata buzek ma (miala?) podobna urode Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 11:26 agata buzek jest mega brzydka Odpowiedz Link Zgłoś
disco-ball Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 11:37 Dla mnie tez jest właśnie takim elfem, bardzo mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 13:40 Agata Buzek wygląda jak blizniaczka Tildy Swinton. Nie piękna, aczkolwiek niezwykle intrygujaca. Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 11:36 Pewnie szeroko rozstawione oczy, Jacqueline Kennedy też tak miała. Natomiast ja uważam że jest prześliczna, choć na samym początku też jakoś nie mogłam się przekonać. Ale z odcinka na odcinek piękniała w oczach, w ostatnim to już w ogóle nie mogłam oderwać wzroku. Ogólnie piękna dziewczyna, a jeszcze w tym rudym 😍 Odpowiedz Link Zgłoś
bylam.stara.mostowiakowa Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 11:37 Chyba też Bjork ma podobny typ urody. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 13:31 bylam.stara.mostowiakowa napisała: > Chyba też Bjork ma podobny typ urody. Nie trawię wyglądu Bjork...Nie mówiąc już o jej stylu bycia, dlatego to porównanie w ogóle mi nie pasuje. ATJ jest bardziej podobna do Christiny Ricci - obie mają nietypową, bardzo oryginalną urodę, która pasuje do takich odrealnionych czy wręcz baśniowych scenerii filmowych...I już widać po dorobku filmowym, że ATJ właśnie jest wybierana do takich ról, podobnie jak kiedyś Christina - chyba jakoś wypełnia tę niszę Odpowiedz Link Zgłoś
nuclearwinter Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 13:35 Może coś w tym jest, choć niby z pozoru nie są jakoś szczególnie podobne zewnętrznie. A Christinę Ricci też uwielbiam i uważam za piękność, właśnie taką baśniową, podoba mi się twoje skojarzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 11:40 Mnie sie nie podoba. Nie lubię takiej "nerwowej" urody. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Anya Taylor-Joy 02.01.21, 16:10 Ale co w tym śmiesznego? Dla mnie ta aktorka jest taka jakaś rozedrgana. Wychudzona, duże oczy, wiecznie głodne. Widać, że aż za dużo w niej samozaparcia, delikatnie rzecz ujmując. Podobnie mam z Katherine Heigl. Nie można odebrać jej urody, jest bardzo ładną kobietą, ale jest bardzo irytująca jako aktorka. We wszystkich filmach wygląda sztucznie, albo brak jej warsztatu, albo charyzmy, ale trudno ja znieść w czyms tak lekkim jak komedia romantyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 12:29 Nie jest klasyczną pięknością, ale jest piękna! Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 13:14 Wyjątkowo nie lubię szeroko rozstawionych oczu u większości osób, które tak maja, ale ATJ jest akurat wyjątkiem i bardzo mi się podoba...Ta jej nietypowa uroda jest świetna - taka bardzo "retro", czy jak ktoś wcześniej napisał eteryczna, wręcz elfia. To jest duży atut dla aktorki. W filmie "Tajemnica Marrowbone" dobrze wykorzystano ten potencjał. Swoją drogą zabawne, że - jak mi się wydaje - zwykle postrzega się jako duża wadę blisko rozstawione oczy, a o szerokim rozstawie nie mówi się prawie nigdy - może dlatego, że występuje znacznie rzadziej ? Ja znałam dwie dziewczyny o dość szeroko rozstawionych oczach - obydwie uważane za bardzo atrakcyjne, a ja nigdy nie mogłam zrozumieć dlaczego. Ich uroda była dla mnie zbyt nietypowa i to na pewno nie w pozytywny sposób - jak postać z filmu "Avatar". Sorry, ale dalekie od standardowego piękna, naprawdę jak nie z tego świata i nie ma w tym nic fajnego Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 13:44 Hiperteloryzm u kobiet ponoć bardzo wzmaga atrakcyjność. Odpowiedz Link Zgłoś
canaille Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 13:12 Elficka uroda. Brakuje jej tylko trójkątnych uszek. W Emmie się sprawdziła, a najnowsza Emma ma w sobie coś z wersji z Paltrow - jakby dostosowano tamten scenariusz do wymogów XXI wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Anya Taylor-Joy 02.01.21, 19:11 Mnie do elfickiej nie pasuje. Elficka uroda to np. Kate Bush i Mylène Farmer, wyglądają, jakby wyskoczyły z celtyckich baśni (zwłaszcza Kate). Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Anya Taylor-Joy 02.01.21, 19:20 Dla mnie elfickie to są Gwyneth Paltrow i Cate Blanchett Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: Anya Taylor-Joy 02.01.21, 21:24 Cos w tym jest - jakis trend - elficka czy avalonska np. Molly Bair albo ta Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 13:16 Wygooglałam sobie (jestem serialowo wykluczona), bardzo atrakcyjna kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 13:37 Ja mam odwrotne wrażenie. Nie jest klasycznie piękna, ale wzroku nie mogę od niej oderwać. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 13:53 Ciekawy przypadek, bo ja zawsze podziwiam brunetki, a ta kobieta moim zdaniem najlepiej wygląda w blond włosach (takie miała w "Czarownicy"). W rudych i ciemniejszych jest mniej eteryczna. Ma ciekawą urodę, przykuwa uwagę, pewnie przez te charakterystyczne oczy - szeroko rozstawione i czarne jak węgle. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 15:46 Serio? Anya jest brytyjsko-latynoska mieszanką i w blond włosach nie wyglada dobrze: pl.m.wikipedia.org/wiki/Anya_Taylor-Joy#/media/Plik%3AAnya_Taylor-Joy_by_Gage_Skidmore.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 15:49 Jolie, Serio? Anya jest brytyjsko-latynoska mieszanką i w blond włosach nie wyglada dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 15:55 Wygląda świetnie. Blond doskonale ją kontruje. To jest bardzo słabe zdjęcie. Harry Potter Helped Anya Taylor-Joy Learn English Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 16:15 kontrast czarnych jak węgiel brwi, czarnych odrostów i bardzo jasno zafarbowanych włosów wyglada tu wyjatkowo źle, jak w horrorze o rodzinie Addamsow. Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 16:19 Widać nie gustujesz w tym co interesujące. Dość typowe dla facetów więc się tym nie przejmuj Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 17:01 bialeem napisał: > Widać nie gustujesz w tym co interesujące. Dość typowe dla facetów więc się tym > nie przejmuj Bialeem ale przecież Wy stroicie się i pielęgnujcie, żeby podobać się nam, mężczyznom? Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 20:22 Nie wiem. Nie znam się. Urodę kobiet oceniam relatywnie obiektywnie, bo z większością nie mam ochoty sypiać. Nie mają tu znaczenia powody dla których się stroją. Są jak dzieło sztuki. Jak już generalizujemy, to faceci patrzą na kobiety raczej jak na obiad. Smaczny lub mniej, ale coś zjeść trzeba. Dlatego się serio nie przejmuj tym, że jesteś stereotypowy. Nic nie poradzisz na swoje biologiczne ograniczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 17:02 bywalec.hoteli napisał: > Jolie, Serio? Anya jest brytyjsko-latynoska mieszanką i w blond włosach nie wyg > lada dobrze a w tej fryzurze wyglada jak Cleo Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 17:40 Tak, moim zdaniem lepiej jej w blondzie, wtedy ujawnia się elfickość. W ciemniejszych jest bardziej pospolita. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 23:39 oj nie, blond to dla niej najgorszy kolor. w Brazie wyglada fenomenalnie Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja46 Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 15:35 Jej twarz jest dla mnie odstręczająca. Mam wrażenie, że to przez te oczy. No nie mogę na nią patrzeć. Za to fascynuje mnie uroda Tildy Swinton. Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 15:38 Ma za szeroko rozstawione oczy - pewnie to ci nie pasuje. Ma prześliczny głos. Jestem nim zachwycona. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 15:48 Dziwna uroda. Proporcje twarzy mocno odbiegają od klasycznej piękności. Ale może się podobać. Raczej bardziej modelka, niż lokalna miss. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 15:49 Nie jest klasyczna pieknoscia, ale ma w sobie cos co mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
elinborg Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 16:05 Typ urody podobny trochę do Natalie Dormer, ale Natalie jest jakaś delikatniejsza, w każdym razie bardziej mi się podoba. Natomiast Anya na niektórych zdjęciach przypomina mi Dren z filmu "Istota" i robi faktycznie niepokojące wrażenie.. Odpowiedz Link Zgłoś
jolie Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 17:39 Moim zdaniem Anya jest o wiele ładniejsza od N.Dormer (ta ma kiepskie rysy twarzy). Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 16:28 Nie w moim typie, ale uroda wyjątkowa i wyróżniająca się. Za to mam fajnego mema Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 18:08 morgen_stern napisała: > Nie w moim typie, ale uroda wyjątkowa i wyróżniająca się. Za to mam fajnego mem > a > Fajne zestawienie. Swoją drogą, to chwilę mi zajęło zanim rozpoznałam Dudleyka Dursleya. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 17:56 W Gambicie bardzo mi się podobała, ma coś w sobie magnetyzującego, spojrzenie, ruchy, w sumie rzadko oceniam kogoś w kategorii ładny/brzydki, a bardziej "ciekawy" ona jest wyjątkowo ciekawej, oryginalnej i jednocześnie eterycznej urody, ładnie się rusza, w rudym moim zdaniem wygląda najkorzystniej. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 17:58 Ma w sobie coś magnetycznego. Rzadko aż tak się wgapiam w aktorkę a w Gambicie nie mogłam oczu oderwać. I te ciuchy !!! Teraz takie kroje wpedziłyby projektantów lejb oversize w depresję. Przefajne kiecki i reszta. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 18:10 Tak, ciuchy super ale trzeba do nich mieć odpowiednią figurę Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 18:08 Mam takie wrażenie, ze zajęła miejsce takiej Scarlett Johanson czy Soirse Roan - nagle jest w co drugim filmie, który oglądam. Niebanalna uroda, super talent aktorski, ale jest jej za dużo ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
tairo Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 18:54 Podoba mi się, lubię niebanalną urodę. Odpowiedz Link Zgłoś
klaramara33 Re: Anya Taylor-Joy 31.12.20, 23:27 Taka średnia, oczy ładne, rysy niezbyt i przy chuda. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Anya Taylor-Joy 01.01.21, 00:29 Przepiekna, hipnotyzujaca..... Ale gust ma cudaczny co do ubran, i nie mowie o Queen's Gambit gdzie ja ubierali wygkadala swietnie O takie oto stroje: youtu.be/HjniMU1IgHE youtu.be/sZxZ_SbzTn4 youtu.be/0cFM0bVEYFw Moja babcia w takich za mlodu chodzila Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Anya Taylor-Joy 08.01.21, 12:35 Szykowne bluzki, i raczej trendy teraz, ale faktycznie, trzeba być młodą i świeżą, żeby się tymi fasonami nie postarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama