zwyczajnamatka 13.01.21, 19:19 Uwaga spojler! Czy ktoś to obejrzał i może mi wytłumaczyć zakończenie? Czy ta młodsza siostra na końcu zwariowała, popełniła samobójstwo, czy co się właściwie stało? Tak racjonalnie, bo to przecież nie był serial SF. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamamisi2005 Re: Równonoc netflix 13.01.21, 21:38 Moim zdaniem scenarzysta za dużo wciągnął. To moja osobista kategoria filmów 👎🏻 Odpowiedz Link Zgłoś
zwyczajnamatka Re: Równonoc netflix 13.01.21, 21:41 Zaczęłam oglądać, no to duńska produkcja. Wciągnął mnie szybko, ale ostatni odcinek.... Po prostu nie ogarniam co autor miał na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
tryggia Re: Równonoc netflix 13.01.21, 22:32 Gdyby spojrzeć na tą historię jak na stany psychotycznie Astrid, to chyba tak, popełniła samobójstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
zwyczajnamatka Re: Równonoc netflix 13.01.21, 23:11 Czyli tak na prawdę w żaden sposób nie zostało wyjaśnione to zaginięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
troompka Re: Równonoc netflix 19.01.21, 14:04 o rety, cóż to było w ogóle. Lubie seriale z wątkiem tajemnicy, niesamowitości, a tu? w dodatku reklamowali go jako następce Darka, a Darkowi to co najwyżej buty może wypucować. Zawód totalny. Odpowiedz Link Zgłoś
erikahoward Re: Równonoc netflix 05.03.21, 03:09 Netflix ma nową wersję 2021. Aby uzupełnić film, zapisać jest aktualizacja. Zobacz szczegóły w Netflix APK Download Odpowiedz Link Zgłoś
caroline21 Re: Równonoc netflix 11.08.21, 19:45 I watch netflix on netflix mod apk. This app provides free subscription. Checkout this. Odpowiedz Link Zgłoś