kkalipso 25.02.21, 13:37 Ja chyba pani z dzieckiem a Wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwyczajnamatka Re: Eksperyment społeczny 25.02.21, 13:40 Ja osobie niepełnosprawnej czyli D Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Eksperyment społeczny 25.02.21, 13:41 Żadna normalna kobieta nie weszłaby do autobusu, trzymając niemowlaka w beciku luzem, miałaby wózek, chustę, nosidlo. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Eksperyment społeczny 25.02.21, 13:45 Cyganki często tak jeżdżą nawet w trakcie karmią. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 [...] 25.02.21, 13:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Eksperyment społeczny 25.02.21, 19:57 triss_merigold6 napisała: > Napisałam NORMALNA. Odpowiedz Link Zgłoś
12gram [...] 25.02.21, 13:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Eksperyment społeczny 25.02.21, 17:51 no to po prostu przyjmij, że to rysował nie mający pojęcia o dzieciach facet, dlatego nie dorysował chusty. Albo że to kobieta z trzylatkiem, który woli już chodzić, niż jeździć w wózku. Odpowiadając: ustąpiłabym miejsca kobiecie z dzieckiem, bo biologiczny imperatyw każe mi dbać o młode). Odpowiedz Link Zgłoś
premeda Re: Eksperyment społeczny 25.02.21, 13:52 Zombiakowi, bałabym się, że w innym przypadku mnie ugryzie. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Eksperyment społeczny 25.02.21, 13:53 wszystkim tam zle patrzy z oczu: wiec nikomu Odpowiedz Link Zgłoś
mja-15 Re: Eksperyment społeczny 25.02.21, 13:54 Nie jeżdżę komunikacją publiczną. 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Eksperyment społeczny 25.02.21, 13:55 Po prostu wstaję, i niech walczą. Ps. Zombi wygra Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Eksperyment społeczny 25.02.21, 13:59 Nikomu, bo jak już korzystam ze zbiorkomu to nigdy nie siadam, no chyba, że miejsc siedzących znacznie więcej niż pasażerów. Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Eksperyment społeczny 25.02.21, 14:03 Staruszki i Matki mają swoje miejsca,więc chłopakowi o kuli bym ustąpiła,ciężko chory może przycupnąć na podłodze😆 Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Eksperyment społeczny 25.02.21, 14:05 Z tyłu jest wolne, co będę ustępować kobiecie z dzieckiem, niech ona siada z tyłu, następna jest babcia, będzie mi wywijała laską, to jej ustąpię, a reszta niech szuka innych do ustępowania. Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_cheeks Re: Eksperyment społeczny 25.02.21, 14:11 Chyba najkorzystniej byloby poprosic innych, zeby tez ustapili miejsca, tak by wszyscy potrzebujacy siedzieli... Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Eksperyment społeczny 25.02.21, 14:21 kurcze chyba ja staruszce a koles siedzacy obok kalece...? matka z niemowleciem na rekach powinna brac wozek albo nosidelko. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Eksperyment społeczny 25.02.21, 14:29 nikomu, bo z reguły nie zajmuję miejsca siedzącego w zbiorkomie. niech się inni szarpią. Odpowiedz Link Zgłoś
jdylag75 Re: Eksperyment społeczny 25.02.21, 14:37 Po prawej są chyba 2 miejsca wolne, a jedno po lewej - pierwsza trójka opędzona. W prawdzie staram sie nie siadać w komunikacji, bo miałam nieprzyjemne niespodzianki, ale skoro juz siedzę to: zombiak - na niego wypadło, chociaż on się chyba nieźle trzyma tylko z buzi źle wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Eksperyment społeczny 25.02.21, 14:39 Chyba temu, kto stoi najbliżej licząc na to, że inni mlodzi i zdrowi ustąpią kolejnym osobom. Tylko nie wiem, co z zombiakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Eksperyment społeczny 25.02.21, 14:40 Nikomu, powiedziałabym młodemu obok żeby wstał Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz [...] 25.02.21, 17:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fitfood1664 Re: Eksperyment społeczny 25.02.21, 15:02 ja bym po prostu wstała, kto siądzie to już nie moja sprawa, przecież miejsce nie jest moje wykupione dożywotnio Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: Eksperyment społeczny 25.02.21, 15:58 Jeśli miejsce, na którym siedzę (jako osoba A) nie jest oznaczone piktogramem, to nikomu. Dla osób: z dziećmi na ręku, niepełnosprawnych oraz zombie są specjalne wyznaczone siedzenia, niech idą do tych siedzeń i z nich zganiają pasażerów. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Eksperyment społeczny 25.02.21, 16:06 demodee napisała: > Dla osób: z dziećmi na ręku, niepełnosprawnych oraz zombie są specjalne wyznacz > one siedzenia Ej, jak są oznaczone siedzenia dla zombie (dla kolegi pytam)? 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: Eksperyment społeczny 25.02.21, 16:30 Tak samo jak dla osób niepełnosprawnych, tylko na piktogramie zamiast osoby niepełnosprawnej narysowane jest zombie. Nigdy nie widziałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Eksperyment społeczny 25.02.21, 16:34 Nie, widocznie w moim mieście zombie są pozbawione przywileju specjalnego miejsca w komunikacji 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Eksperyment społeczny 25.02.21, 16:43 demodee napisała: > Ale to chyba dyskryminacja? Widocznie żaden się jeszcze nie poskarżył. Może ludzie im zawsze i tak ustępują? Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Eksperyment społeczny 25.02.21, 16:10 Ja osobie, która pierwsza się do mnie odezwie: Dzień dobry, czy mogłaby Pani ustąpić mi miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś
bigzaganiacz [...] 25.02.21, 16:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Eksperyment społeczny 25.02.21, 16:48 Matce z dzieckiem. Pozostałym niech ustąpią inni😁 Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama