Dodaj do ulubionych

wiedziałam!!! idę remontować piwnicę

25.03.21, 17:03
chociaż miałam tarasy, tyle, że markety budowlane zamknęli, ale chyba innego wyjścia niż remont piwnicy nie ma wink
nowy mutant
never ending story albo perpetum mobile
Obserwuj wątek
    • bei Re: wiedziałam!!! idę remontować piwnicę 25.03.21, 17:07
      Markety zamkną, ale takie małe sklepiki z asortymentem budowlanym będą otwarte (tak mi powiedział pan sąsiad budowlaniec).
      • fraudes Re: wiedziałam!!! idę remontować piwnicę 25.03.21, 17:10
        wolałabym casto, bo to i wybór większy i reklamować łatwiej
    • beata985 Re: wiedziałam!!! idę remontować piwnicę 25.03.21, 17:10
      Debile, wyobraźcie sobie teraz te hordy budowlańców w tych małych sklepikach 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
      • fraudes Re: wiedziałam!!! idę remontować piwnicę 25.03.21, 17:11
        cenna i trafna uwaga
      • gryzelda71 Re: wiedziałam!!! idę remontować piwnicę 25.03.21, 17:21
        Jakie hordy? Sklepy internetowe tez będą zamknięte?
        • lellapolella Re: wiedziałam!!! idę remontować piwnicę 25.03.21, 21:02
          Tak, bo okoliczne firmy będą kupować przez internet, jak pan Władek ma świetnie zaopatrzony punkt.
          • mamtrzykotyidwa Re: wiedziałam!!! idę remontować piwnicę 26.03.21, 03:11
            Firmy nie kupują w sklepach, tylko w hurtowniach, więc o co ten raban?
            • solejrolia Re: wiedziałam!!! idę remontować piwnicę 26.03.21, 03:43
              Jako firma odpowiem:
              Chodzi o to, że nie wszystko da się kupić przez internet, lub nie opłaca się tak kupić. Nie tylko koszt wysyłki - czas. Czas!!!
              A np po kilka złączek których zabrakło a potrzebne są natychmiast, JUŻ , nie jedzie się do hurtowni ani nie kupuje wysyłkowo
              Plus to że np wczoraj wieczorem serwer w Leroy padł, ani sprawdzić dostępność towaru, ani zalogować się.....
              • zwyczajnamatka Re: wiedziałam!!! idę remontować piwnicę 26.03.21, 05:11
                Wcale się nie dziwię, że padł. Już przedwczoraj dzwoniłam do pana, który mi wykańcza mieszkanie, żeby mu przypomnieć o zbliżającym się zamknięciu. Pan poleciał i kupił na zapas np klej do płytek oraz inne potrzebne materiały. Podejrzewam, że inni zrobili to samo. Dla firm wykończeniowych to jest problem.
    • droch Re: wiedziałam!!! idę remontować piwnicę 25.03.21, 17:14
      To już jest przećwiczone przy reklamach np. proszków. Jest "podwójny mutant", będą "potrójny mutant", "poczwórny mutant", "mutant z superkolcem", "mutant z podwójnym superkolcem", "niewykrywalny mutant", "mutant o wydłużonym okresie inkubacji" itd.
      • fraudes Re: wiedziałam!!! idę remontować piwnicę 25.03.21, 17:19
        Najlepszy będzie mutant niewykrywalne. Szach mat - śmiertelność 100%. Dokąd to wszystko zmierza i czy tkoś jest w stanie wproawdzić w ten chochli taniec odrobinę rozsądku i logiki?
    • lauren6 Re: wiedziałam!!! idę remontować piwnicę 25.03.21, 17:15
      Ja bym bardziej się obawiała tej odmiany podlaskiej wink
      • chococaffe Re: wiedziałam!!! idę remontować piwnicę 25.03.21, 17:20
        Też obawiam się, że ta jest najgorszawink
      • gryzelda71 Re: wiedziałam!!! idę remontować piwnicę 25.03.21, 17:22
        Ale na podlaską jest szczepionka. Duch puszczy. Ale to trzeba regularnie się szczepić wink
        • sarah_black38 Re: wiedziałam!!! idę remontować piwnicę 25.03.21, 20:24
          big_grin
    • kia5 Re: wiedziałam!!! idę remontować piwnicę 25.03.21, 20:20
      Strasznie to dołujące - ciągle nowe zagrożenie, mutacje. Mam momentami wrażenie, że to koszmarny sen jest, a nie rzeczywistość.
    • memphis90 Re: wiedziałam!!! idę remontować piwnicę 25.03.21, 20:38
      Przecież castoramy zamknięte, remontów nie będzie...
      • alicia033 Re: wiedziałam!!! idę remontować piwnicę 26.03.21, 06:14
        memphis90 napisała:

> Przecież castoramy zamknięte, remontów nie będzie...

you made my day, memphis!
    • savignonblanc Re: wiedziałam!!! idę remontować piwnicę 26.03.21, 11:00
      Ziew

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka