fraudes 25.03.21, 17:03 chociaż miałam tarasy, tyle, że markety budowlane zamknęli, ale chyba innego wyjścia niż remont piwnicy nie ma nowy mutant never ending story albo perpetum mobile Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bei Re: wiedziałam!!! idę remontować piwnicę 25.03.21, 17:07 Markety zamkną, ale takie małe sklepiki z asortymentem budowlanym będą otwarte (tak mi powiedział pan sąsiad budowlaniec). Odpowiedz Link Zgłoś
fraudes Re: wiedziałam!!! idę remontować piwnicę 25.03.21, 17:10 wolałabym casto, bo to i wybór większy i reklamować łatwiej Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: wiedziałam!!! idę remontować piwnicę 25.03.21, 17:10 Debile, wyobraźcie sobie teraz te hordy budowlańców w tych małych sklepikach 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
fraudes Re: wiedziałam!!! idę remontować piwnicę 25.03.21, 17:11 cenna i trafna uwaga Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: wiedziałam!!! idę remontować piwnicę 25.03.21, 17:21 Jakie hordy? Sklepy internetowe tez będą zamknięte? Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: wiedziałam!!! idę remontować piwnicę 25.03.21, 21:02 Tak, bo okoliczne firmy będą kupować przez internet, jak pan Władek ma świetnie zaopatrzony punkt. Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwa Re: wiedziałam!!! idę remontować piwnicę 26.03.21, 03:11 Firmy nie kupują w sklepach, tylko w hurtowniach, więc o co ten raban? Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: wiedziałam!!! idę remontować piwnicę 26.03.21, 03:43 Jako firma odpowiem: Chodzi o to, że nie wszystko da się kupić przez internet, lub nie opłaca się tak kupić. Nie tylko koszt wysyłki - czas. Czas!!! A np po kilka złączek których zabrakło a potrzebne są natychmiast, JUŻ , nie jedzie się do hurtowni ani nie kupuje wysyłkowo Plus to że np wczoraj wieczorem serwer w Leroy padł, ani sprawdzić dostępność towaru, ani zalogować się..... Odpowiedz Link Zgłoś
zwyczajnamatka Re: wiedziałam!!! idę remontować piwnicę 26.03.21, 05:11 Wcale się nie dziwię, że padł. Już przedwczoraj dzwoniłam do pana, który mi wykańcza mieszkanie, żeby mu przypomnieć o zbliżającym się zamknięciu. Pan poleciał i kupił na zapas np klej do płytek oraz inne potrzebne materiały. Podejrzewam, że inni zrobili to samo. Dla firm wykończeniowych to jest problem. Odpowiedz Link Zgłoś
droch Re: wiedziałam!!! idę remontować piwnicę 25.03.21, 17:14 To już jest przećwiczone przy reklamach np. proszków. Jest "podwójny mutant", będą "potrójny mutant", "poczwórny mutant", "mutant z superkolcem", "mutant z podwójnym superkolcem", "niewykrywalny mutant", "mutant o wydłużonym okresie inkubacji" itd. Odpowiedz Link Zgłoś
fraudes Re: wiedziałam!!! idę remontować piwnicę 25.03.21, 17:19 Najlepszy będzie mutant niewykrywalne. Szach mat - śmiertelność 100%. Dokąd to wszystko zmierza i czy tkoś jest w stanie wproawdzić w ten chochli taniec odrobinę rozsądku i logiki? Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: wiedziałam!!! idę remontować piwnicę 25.03.21, 17:15 Ja bym bardziej się obawiała tej odmiany podlaskiej Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: wiedziałam!!! idę remontować piwnicę 25.03.21, 17:20 Też obawiam się, że ta jest najgorsza Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: wiedziałam!!! idę remontować piwnicę 25.03.21, 17:22 Ale na podlaską jest szczepionka. Duch puszczy. Ale to trzeba regularnie się szczepić Odpowiedz Link Zgłoś
kia5 Re: wiedziałam!!! idę remontować piwnicę 25.03.21, 20:20 Strasznie to dołujące - ciągle nowe zagrożenie, mutacje. Mam momentami wrażenie, że to koszmarny sen jest, a nie rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: wiedziałam!!! idę remontować piwnicę 25.03.21, 20:38 Przecież castoramy zamknięte, remontów nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: wiedziałam!!! idę remontować piwnicę 26.03.21, 06:14 memphis90 napisała: > Przecież castoramy zamknięte, remontów nie będzie... you made my day, memphis! Odpowiedz Link Zgłoś