nangaparbat3 01.04.21, 18:14 "Zahaczyłem go na smyczy o hak, tylko tyle" www.polsatnews.pl/wiadomosc/2021-04-01/byly-senator-pis-zatrzymany-przywiazal-psa-do-auta-i-ruszyl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borsuczyca.klusek Re: Pan Senator 01.04.21, 18:19 Bardzo ciekawa persona antysemita i gorący przeciwnik homoseksualizmu. Był zbyt radykalny nawet jak na PiS. Słów brakuje jakie kreatury pchają się do polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
caponata75 Re: Pan Senator 01.04.21, 18:31 Chciałam właśnie złożyć wątek o tym 'senatorze'. Podobno w założeniach twórców, senat miał być izbą zadumy. Kiedyś myślałam, że Pomorze jest jednak trochę lepszą częścią kraju niż Podhale i Podkarpacie, ale widać że każdy region ma swojego godnego przedstawiciela, prawdziwego konserwatystę, utrwalajacego wartości rodzinne. Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Pan Senator 01.04.21, 18:37 E tam...Kaszubi to konserwa tylko troche mniej popieprzona niż ci alkoholicy z podhala z nochalami czerwonymi od bimbru i chowem wsobnym widocznym na papie. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Pan Senator 01.04.21, 18:31 Mój wątek został skasowany za użycie słów "pisowska menda"na marginesie adres tego debila można wygooglac. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Pan Senator 01.04.21, 19:02 Pisowska menda to i tak łagodne określenie. Na usta cisnie się znacznie bardziej dosadne słownictwo. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Pan Senator 02.04.21, 12:32 Mój post też poleciał, bo brzydko pana nazwałam. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Pan Senator 01.04.21, 21:02 Ten Pan jest znany z wypowiedzi antysemickich i homofobicznych. Nie dziwi nic....dobrze ze ktoś to nagrał, ktoś inny nagłośnił, może PIS nie zamiecie pod dywan Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: Pan Senator 01.04.21, 21:12 Qur, po co ja to przeczytałam. Gdybym dorwała tego chu..a przed policją, to by nie mieli co zbierać bo bym zaye..na miejscu. Zanim bym wysłała nagranie, to bym dziadersa zatłukła nawet za cenę odsiadki. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada No właśnie 01.04.21, 22:11 cruella_demon napisała: > Qur, po co ja to przeczytałam. Gdybym dorwała tego chu..a przed policją, to by > nie mieli co zbierać bo bym zaye..na miejscu. > Zanim bym wysłała nagranie, to bym dziadersa zatłukła nawet za cenę odsiadki. > Abstrahując od podłego czynu tego zwyrodnialca, zabawne jest święte oburzenie "tej" strony forum e która jednocześnie tak ochoczo przyklaskuje "prawu" do mordowania dzieci.Nieprawdaż . Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: No właśnie 02.04.21, 06:32 Przywiązał go i wlókł, bo chciał go ukarać,za wydostanie się z posesji... Jestem pewna, że swoje dzieci też w ten sposób wychowywał,człowiek, który tak postępuje ze zwierzętami, do innych ludzi też się tak odnosi. Odpad atomowy,nie człowiek, i tyle. Ciekawe,czemu tyle tych odpadów jest wśród ludzi o prawicowych poglądach-Szyszko,teraźniejszy wiceminister czegoś tam,któremu przeszkadza zapis o prawach zwierząt w podręczniku dla klas 1-3,kapelan z jakiegoś polowania ,organizowanego przez patola Szyszkę w Białowieży, który dobijał postrzelonego rysia,tłukąc jego głową o drzewo... Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: No właśnie 02.04.21, 07:03 Zwierzęta nie mają duszy więc można nimi gardzić😇😇 Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: No właśnie 02.04.21, 10:00 raczek47 napisała: > Ciekawe,czemu tyle tych odpadów jest wśród ludzi o prawicowych poglądach pokłosie prania mózgu przez tę nieszczęsną religię z przekazam "czyńcie sobie ziemię poddaną". Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: No właśnie 02.04.21, 10:33 Takie rzeczy się zdarzają wśród ludzi o wszelkich poglądach, choć może z inną czestotliwością. Właśnie się dowiedziałam, że moja znajoma biła swoje dzieci pasem. Znam te dzieci - para delikatnych, kruchych wrażliwców. Znajoma nie ma wcale poglądów prawicowych. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: No właśnie 02.04.21, 12:22 Bońkoski to rasista, homofob, ksenofob i przemocowiec (wielbiciel broni, używający tej broni do dyscyplinowania rodziny). Bardzo do tego zestawu pasuje zwyrodnialstwo wobec zwierząt. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: No właśnie 02.04.21, 15:24 Absolutnie nie przeczę, że pasuje. Nie zgadzam się jednak z prostym przypisywaniem dręczenia zwierząt/kogokolwiek do poglądów. Nawet jeśli z grubsza jest to prawdziwe, nie można traktować jako pewnik. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: No właśnie 02.04.21, 17:09 Abstrahując od sposobu zabijania zwierzęcia to rysie są pod ścisłą ochroną, pieczołowicie reintrodukowane przez fachowców, wypuszczane w obrożach z nadajnikiem i śledzone. A tu taka kanalia poluje na nie. Co do przełożenia stosunku do zwierząt na stosunek do ludzi - znam faceta bardzo rodzinnego, konsekwentnie oddanego dzieciom i żonie, nie znęcającego się nad rodziną, który ma beznadziejny stosunek do zwierząt. Nie wyżywa się, ale kompletnie nie dba o ich potrzeby inne niż te niezbędne do przetrwania. Przypie......ć też potrafi. Do tego zdecydowanie nie pisior. Wieś. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Jeśli to do mnie 02.04.21, 19:24 aandzia43 napisała: > Abstrahując od sposobu zabijania zwierzęcia to rysie są pod ścisłą ochroną, pie > czołowicie reintrodukowane przez fachowców, wypuszczane w obrożach z nadajnikie > m i śledzone. A tu taka kanalia poluje na nie. > Co do przełożenia stosunku do zwierząt na stosunek do ludzi - znam faceta bardz > o rodzinnego, konsekwentnie oddanego dzieciom i żonie, nie znęcającego się nad > rodziną, który ma beznadziejny stosunek do zwierząt. Nie wyżywa się, ale komple > tnie nie dba o ich potrzeby inne niż te niezbędne do przetrwania. Przypie...... > ć też potrafi. Do tego zdecydowanie nie pisior. Wieś. > To musisz skrócić język.Miałem wszystkie zwierzęta od rybek ,chomików ,świnek morskich ,króliczków miniaturek ,kotów i psów .Teraz mam psa przytulankę i mam do kogo się przytulić.I nie poluję . Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: No właśnie 02.04.21, 07:54 Jeżeli widziałeś dzieci przywiązane sznurkiem na szyi do haka samochodowego i ciągnięte w ten sposób, masz OBOWIĄZEK zgłosić to na policji. Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: No właśnie 02.04.21, 09:42 Nic lepszego na jego obronę nie wymyśliłeś. Słabe. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Pan Senator 02.04.21, 07:15 Pan były senator po zawodówce i z wyrokam, był na ematce omawiany z powodu używania miesięcznic smoleńskich w charakterze nekrotindera. A tak poza tym, nawet z PiS go wywaliłi. Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Pan Senator 02.04.21, 09:41 Wywalili go nie dlatego, że jest prymitywnym przemocowcem, bo taki był zapewne zawsze i wcześniej jakoś to nie przeszkadzało. Po prostu czasy się zmieniają i teraz informacje zbyt szybko się rozprzestrzeniają, więc nie da się już udawać, że to osoba godna szacunku. Był w PISie od początku jego istnienia, a z PC związany od początku lat 90-tych. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Pan Senator 02.04.21, 17:19 Czy ten sam gość co się tak spektakularnie żona z nim rozwodziła i o znęcanie różnorakie oskarżała? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Pan Senator 02.04.21, 12:36 trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiasto/7,35612,26944896,na-posesji-bylego-senatora-pis-waldemara-b-znaleziono-zwloki.html Panu życzymy bezwzględnego pozbawienia wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Pan Senator 02.04.21, 15:25 TVN właśnie podało, że pan nie ma sobie nic do zarzucenia. Oby go współwięźniowie potraktowali z należnym mu szacunkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Pan Senator 02.04.21, 17:17 Sądzę że kanalia wybroni się przed więzieniem. Abo jako zdegenerowana wódą padlina będzie załatwiać sobie odroczenie od odsiadki jedno za drugiem na chorą wątrobę, zaniki kory mózgowej czy padaczkę poalkoholową. Koledzy z partii pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Pan Senator 02.04.21, 15:28 Takich ludzi izolowałabym na stałe. Nie zmieni się, nie wyleczy, zawsze będzie groźny dla każdej żywej istoty. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Pan Senator 02.04.21, 17:06 Jest wstępna opinia z sekcji zwłok psa znalezionego na posesji Waldemara B. - byłego senatora PiS. Pies zginął w wyniku obrażeń spowodowanych ciągnięciem za samochodem. Prokuratura właśnie przedstawia mu zarzut znęcania się nad zwierzęciem ze szczególnym okrucieństwem. @RMF24pl Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Pan Senator 02.04.21, 17:20 Co za sqrwl. Oby dostał najwyższy wymiar kary. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Pan Senator 02.04.21, 18:44 A wiecie że on zdażył odstawić do schroniska innego psa, bez żadnych obrażeń? Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Pan Senator 02.04.21, 18:45 To znaczy twierdząc, że to ten co był wleczony. Achilles cholera jasna się znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Pan Senator 02.04.21, 21:41 Obawiam się, że mu się upiecze. Pisowska narracja na twiterze jest taka, ze to ukartowana krzywda na niewinnym człowieku. Bońkowski jest za wysoko kryty. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Pan Senator 02.04.21, 21:46 Przecież sam opowiada, że zaczepił smycz o hak. No chyba że pies go sprowokował złośliwie. Jacy oni są obaj odrażający na tym zdjęciu. Każdy na swój sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Pan Senator 02.04.21, 21:49 On powiedział, ze pies uciekł i chciał go doprowadzić bezpiecznie do domu. Zaczepił więc o hak i jechał bardzo wolno w kierunku domu. Potem łgał, ze pies ma się świetnie i dal do schroniska tego drugiego psa. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Pan Senator 02.04.21, 21:55 Niby zwykłe zdjęcie, a jest w nim coś mocno niepokojącego. Odpowiedz Link Zgłoś
elinborg Re: Pan Senator 02.04.21, 18:58 Można by było go trochę za samochodem powłóczyć. Tak do pierwszej krwi. Albo pętlę na szyję i na gałąź, niech stanie na paluszkach i spróbuje oddychać.. Mam nadzieję, że dostanie wyrok nie w zawiasach. I że nie wyjdą na jaw jakieś inne bestialskie czyny tego czegoś (tzn. że ich nie było). Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja46 Re: Pan Senator 02.04.21, 18:21 Co za marny kutasina..oczywiście do mocniejszego od siebie by nie podskoczył. Pies to łatwy przeciwnik. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Pan Senator 02.04.21, 19:08 nangaparbat3 napisała: > "Zahaczyłem go na smyczy o hak, tylko tyle" > > www.polsatnews.pl/wiadomosc/2021-04-01/byly-senator-pis-zatrzymany-przywiazal-psa-do-auta-i-ruszyl/ Na bym pana senatora zahaczył paskiem o hak i pojechał. Tylko tyle. S. Odpowiedz Link Zgłoś
leia33 Re: Pan Senator 02.04.21, 21:49 Chętnie przywiążę pana do swojego haka i pojeżdżę z nim po okolicznych bagnach, będą miały bobry uciechę. Skurwiel j... ny Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Pan Senator 03.04.21, 21:43 Spodobało mi się, co napisał dzisiaj Marek Migalski: Można utonąć ratując psa. Można też psa zabić ciągnąć go na sznurze za samochodem. Wszystko zależy od tego, do jakiego sortu ludzi należycie. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Pan Senator 03.04.21, 22:16 O, nie widziałam tego. Trafił w sedno. Odpowiedz Link Zgłoś
maadzik3 Re: Pan Senator 03.04.21, 22:13 Oby karma go dopadła. Więcej nie napiszę bo mi sprawę o groźby zrobią Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Pan Senator 03.04.21, 22:20 A wiecie co? jakoś szczególnie mnie rusza, że to facet po sześćdziesiątce. Chociaż w sumie nie wiem, dlaczego - jakiś stereotyp się odzywa? Odpowiedz Link Zgłoś
veryvery Re: Pan Senator 03.04.21, 22:46 Może nie stereotyp ale obawa że typ już długo żyje I kto wie ile ludzi I zwierząt mógł skrzywdzić przez te lata Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Pan Senator 03.04.21, 22:50 Wyborcy pewnie go popierają. Jak dla mnie oko za oko, jak za hak. Odpowiedz Link Zgłoś