Dodaj do ulubionych

Czy Wam też popsuło się forum?

02.06.21, 14:55
Nie dość, że od dłuższego czasu mam wielki szary prostokąt w miejscu, gdzie gazeta umieszcza reklamy (mam adblocka) i muszę go za każdym razem przewijać, to jeszcze to ciągłe odświeżanie strony, error 440 czy jakoś tak. Albo przekierowanie na główną gazetyuncertain
Macie tak?
Obserwuj wątek
    • magdallenac Re: Czy Wam też popsuło się forum? 02.06.21, 14:58
      Działa i na telefonie i na kompie u mnie. Też mam wielki szary prostokąt, ale nic nie przewijam, ani nie odświeżam i żadnych errorów.
    • lilia.z.doliny Re: Czy Wam też popsuło się forum? 02.06.21, 14:58
      Macie
      Wkurwiajace suspicious
    • mid.week Re: Czy Wam też popsuło się forum? 02.06.21, 15:00
      Mamy tak. To duże szare jest koszmarne.tez mam adblocka
      • z_lasu Re: Czy Wam też popsuło się forum? 02.06.21, 16:21
        Nawet nie próbuję sobie wyobrazić jak koszmarne byłoby bez Adblocka czyli duże, pstrokate, migające i skaczące. Brr....
    • mashcaron Re: Czy Wam też popsuło się forum? 02.06.21, 15:00
      Nie, działa normalnie.
    • iwoniaw Re: Czy Wam też popsuło się forum? 02.06.21, 15:02
      Nie, mnie się w sposób jaki opisujesz zepsuła (i o już od dłuższego czasu, chyba od wtedy, co był tu wątek na ten temat) strona główna gazeta pl i jestem w stanie wejść tam lub na któryś z linkowanych tamże artykułów z telefonu w jakichś góra 10% prób. Natomiast forum chodzi jak złoto i aż sama jestem zdziwiona, bo zazwyczaj jal coś mi nie działało gazetowego to po całości.
      • pade Re: Czy Wam też popsuło się forum? 02.06.21, 15:12
        Z każdym razem gdy wchodzę w wątek albo ustawiam drzewko od najnowszego, muszę dwa razy odświeżyć, bo pojawia mi się "ta strona nie działa".
        Widziałam wątek na ten temat, ale sądziłam, że to chwilowa awaria, a nie jakaś stała atrakcjauncertain
    • milka_milka Re: Czy Wam też popsuło się forum? 02.06.21, 15:02
      Mam wielkie szare prostokąty wszędzie tam, gdzie byłby reklamy, czasem w środku wątku. Rozumiem, że to kara za adblocka.
      • iwoniaw Re: Czy Wam też popsuło się forum? 02.06.21, 15:28
        milka_milka napisała:

> Mam wielkie szare prostokąty wszędzie tam, gdzie byłby reklamy, czasem w środku
        > wątku. Rozumiem, że to kara za adblocka.
        >

A nie, to akurat awaria reklam, której nie zauważyłam, bo nie mam adblocka, więc normalnie widzę reklamy - od jakiegoś czasu ich nie ma, tylko szare prostokąty z ciemnoszarym logo gazety pl - nie przeszkadza mi to, więc nie zarejestrowałam, bo się nie wczytuję w te reklamy zazwyczaj, teraz do mnie dotarło, jak napisałaś o szarych prostokątach 😂
    • gama2003 Re: Czy Wam też popsuło się forum? 02.06.21, 15:28
      Mam i wpienionam.
    • heca7 Re: Czy Wam też popsuło się forum? 02.06.21, 15:29
      Nie, wszystko działa bez zarzutu.
    • kropkacom Re: Czy Wam też popsuło się forum? 02.06.21, 16:06
      Wolisz reklamy? Masz blokadę reklam i stąd szary prostokąt. Cieszmy się, ze to forum jeszcze istnieje.
      • katriel Re: Czy Wam też popsuło się forum? 02.06.21, 16:13
        No przecież Iwoniaw wyżej napisała, że to nie od blokady i że bez adblocka też się widzi szare prostokąty, bo się reklamy popsuły.
        • kropkacom Re: Czy Wam też popsuło się forum? 02.06.21, 16:37
          Sprawdziłam. Reklamy.
    • turzyca Re: Czy Wam też popsuło się forum? 02.06.21, 16:39
      Nie mam. Wyczyść ciasteczka.
      • pade Re: Czy Wam też popsuło się forum? 02.06.21, 16:50
        Wyczyściłam, póki co nie ma erroru, tfu, tfu, ale szare prostokąty są nadaluncertain
    • fandorina Re: Czy Wam też popsuło się forum? 02.06.21, 22:03
      Zdecydowanie popsuło , nudy przeplatane jatkami szczepionkowymi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka