Dodaj do ulubionych

Lament się podniósł

20.07.21, 17:10
Już wczoraj od rana lament we firmie, że odchodze. Łącznie z tekstem dyrektorki że jest obrażona bo tak się nie robi.
Ciekawe że jak firma zwalnia ludzi to ma w dupie co się z nimi stanie. Ale jak czlowiek odchodzi to ma myseć jakie to problemy stwarza firmie.
Obserwuj wątek
    • januszekxxl Re: Lament się podniósł 20.07.21, 17:27
      A co na to psychiatra?

Ale na pół roku L4 spokojnie możesz iść. Mi psychiatra wypisywała bez większego gadania.
      forum.gazeta.pl/forum/w,567,172050131,172050131,Czy_da_sie_Praca_.html?p=172052830
    • kokokoko_euro_spoko Re: Lament się podniósł 20.07.21, 18:27
      Nie bój. Jak już odejdziesz, to jeden drugiego będzie po plecach klepał, że ta palaczka-lajtova to w sumie głupia taka była i że nie potrzebujemy tu takich i że i tak pożałuje
      • palaczka_zwlok Re: Lament się podniósł 20.07.21, 18:32
        Jak odejdę to będę miała to w dupie. W sumie to już mam. Zaraz na początku sierpnia jedziemy do Alzacji.
        • kokokoko_euro_spoko Re: Lament się podniósł 20.07.21, 18:35
          Ja bym tam czerpała satysfakcję, że wku#rwiłam kogoś, kto mnie traktował jak taboret. Każdy taki dzień na wagę złota. Rozkoszuj się, smacznego.
    • sajant Re: Lament się podniósł 20.07.21, 18:45
      Na pewno wszyscy płaczą i długo się jeszcze nie pozbierają.
    • mama-ola Re: Lament się podniósł 20.07.21, 18:51
      Z mojej firmy poodchodziło kilku bardzo dobrych pracowników, niektórzy po 10 czy 20 latach. Zawsze uważałam, że to bardzo szkoda i duża strata. Tylko że potem mijał miesiąc czy dwa i robiło się tak, jakby ich nigdy nie było. Poszli w niepamięć, obowiązki przejął ktoś inny, i to by było tyle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka