Gość: lila IP: *.flash-net.pl 04.03.13, 18:51 Nic mnie nie cieszy nawet wiosna ... jakoś smutno... wkurza mnie marazm tego miasta coś ze mną nie tak czy wy też tak czujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wróżbitaMaciej Re: melancholia IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.03.13, 18:56 Też dawno nie ruchałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Lili Re: melancholia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.13, 13:51 Witam, trzeba sobie znaleźć zajęcie, które sprawia radość. Poznać ludzi, którzy mają w sobie wiele optymizmu, uśmiechu, serdeczności i radości życia. Są tacy w Tarnobrzegu, poznałam ich przez forum. Szkoda, że mieszkam tak daleko i rzadko się z Nimi spotykam. Wyjdź na spacer, uśmiechaj się do przechodniów, dzieci. Idź na miejski plac zabaw, zagadaj do dzieciaków, a wrócisz do domu radośniejsza. Spróbuj, powodzenia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wezyr Re: melancholia IP: *.play-internet.pl 05.03.13, 14:17 Znaczy masz deprechę ze swoich relacji na ten temat wiem że to mija trza to przeżyć!-jutro nowy dzień może będzie lepszy! Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: melancholia 05.03.13, 15:06 Oglądnij "Poradnik pozytywnego myślenia".Super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: melancholia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.13, 15:06 Może konik Cię ucieszy? www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ekr05T9Iaio Odpowiedz Link Zgłoś