Dodaj do ulubionych

To ja, Double...

28.07.21, 14:14
...tylko nie mogę juz patrzeć na swojego, składającego się z miliona liter (jak nazwa tego ślimaka u ojca Klaudyny wink) nicka. Oraz nie wierzę, że taki ładny nie był zajęty! Ujmuje mnie również, jak próbujecie go wpisywać bez literówek, ale mi żal, że się tak męczycie. Przejmuję zatem wszelkie zobowiązania double, jak również nieliczne jej benefity i o Jezu, właśnie sobie uświadomiłam, że muszę przepisać całą listę zablokowanych...
Obserwuj wątek
    • najwyzszy_kapital_kulturowy Re: To ja, Double... 28.07.21, 14:17
      Ale ty jesteś ta nowa czarnoskóra czy klasyczna białoskóra?
      • annaboleyn Re: To ja, Double... 28.07.21, 14:19
        najwyzszy_kapital_kulturowy napisała:

> Ale ty jesteś ta nowa czarnoskóra czy klasyczna białoskóra?

Nie rozumiem pytania.
        • nigdynigdynigdy84 Re: To ja, Double... 28.07.21, 14:21
          Pewnie odnośnie filmu o Annie Boleyn, czarnoskóra aktorka ją gra
          • annaboleyn Re: To ja, Double... 28.07.21, 14:24
            nigdynigdynigdy84 napisała:

> Pewnie odnośnie filmu o Annie Boleyn, czarnoskóra aktorka ją gra

A, ok, wyguglałam i istotnie - jest serial. Ale podobno słaby. Zgłupiałam na to pytanie, serio, chciałam odpowiedzieć, że czytam książkę o AB, niestety, pozbawiona obrazków, więc nic nie wiem o karnacji wink
    • daniela34 Re: To ja, Double... 28.07.21, 14:22
      O jaki fajny nick!
      • annaboleyn Re: To ja, Double... 28.07.21, 14:23
        daniela34 napisała:

> O jaki fajny nick!

Prawda? I był wolny. Ta młodzież teraz to nic, tylko poliamoria i lewactwo, w ogóle nie umieją korzystać z zasobów big_grin
        • daniela34 Re: To ja, Double... 28.07.21, 14:42
          No wychodzi mi po lekturze akt Borsuk Gate, że jestem skrajnie konserwatywna i prawicowa. Nie to co ta dzisiejsza młodzież😃😃😃
          • annaboleyn Re: To ja, Double... 28.07.21, 14:44
            Nooo, powiem Ci, że jak to przeczytałam, to mi w sekundę wyrosła ondulacja na głowie, a pod łokciami - poduszka na parapecie.
            Człowiek zawsze jest liberałem, do pierwszego maglowego skandaliku suspicious
            • lesna.baba Re: To ja, Double... 28.07.21, 14:54
              Jak pięknie napisane, czasem mam to uczucie i teraz będę potrafiła je krótko nazwać - ondulacja, dzięki!
              • annaboleyn Re: To ja, Double... 28.07.21, 14:56
                lesna.baba napisał(a):

> Jak pięknie napisane, czasem mam to uczucie i teraz będę potrafiła je krótko na
                > zwać - ondulacja, dzięki!

Ależ proszę, udzielam ondulacji :
              • tt-tka Re: To ja, Double... 28.07.21, 14:58
                Mnie tez zachwycilo smile, poczulam sie mentalnie zaondulowana !
            • bialeem Re: To ja, Double... 28.07.21, 15:01
              "poduszka na parapecie" bije ondulacjebig_grin

Znajoma powtarzała, że moher jej się filcuje.
              • lesna.baba Re: To ja, Double... 28.07.21, 15:11
                Równie ładne, kradnę wszystkie do użytku zewnętrznego.
              • annaboleyn Re: To ja, Double... 28.07.21, 15:11
                bialeem napisał:

> "poduszka na parapecie" bije ondulacjebig_grin
                >
                > Znajoma powtarzała, że moher jej się filcuje.

Oo, to śliczne, nie znalam!
            • ludzikmichelin4245 Re: To ja, Double... 28.07.21, 16:52
              annaboleyn napisała:

> Nooo, powiem Ci, że jak to przeczytałam, to mi w sekundę wyrosła ondulacja na g
              > łowie, a pod łokciami - poduszka na parapecie.

big_grin
              • ludzikmichelin4245 Re: To ja, Double... 28.07.21, 17:02
                Powiem w sekrecie, że na ematkę trafiłam właśnie z klucza któregoś wątku, który krążył gdzieś w lewilnych internetowych przestrzeniach jako swego rodzaju baba z brodą i "mieszczański lolkontent". I tak już zostałam, podróże internetowe kształcą smile
          • ichi51e Re: To ja, Double... 29.07.21, 11:07
            bramaborsucza tez dobry nick w sumie
            • ichi51e Re: To ja, Double... 29.07.21, 11:08
              a jeszcze lepszy bramabor.sucza
    • wapaha Re: To ja, Double... 28.07.21, 15:01
      piękny < klaszcze w dłonie i podskakuje radośnie>
      dużo lepszy niż tamten ( wybacz )

p.s. jaka quwa znowu afera ? chyba potrzebuję urlopu bo mi forum umyka suspicious
      • annaboleyn Re: To ja, Double... 28.07.21, 15:16
        wapaha napisała:

> piękny < klaszcze w dłonie i podskakuje radośnie>
        > dużo lepszy niż tamten ( wybacz )

Ależ wybaczam, mnie ten również leży jakoś lepiej na głowie wink (Too soon?)
        >
        > p.s. jaka quwa znowu afera ? chyba potrzebuję urlopu bo mi forum umyka suspicious

Szukaj pod tytułem Borsuk Gate smile
    • borsuczyca.klusek Re: To ja, Double... 28.07.21, 15:28
      Od razu lepiej!
      • annaboleyn Re: To ja, Double... 28.07.21, 15:29
        borsuczyca.klusek napisała:

> Od razu lepiej!
        >

Też tak myślę, na mą głowę!
    • annaboleyn Re: To ja, Double... 28.07.21, 15:30
      Już wpisałam, tego idiotę Januszka na pierwszym miejscu. Dlaczego ludzie z nim dyskutują, błagam, niech ktoś mi wytłumaczy...?
      • lella_two Re: To ja, Double... 28.07.21, 16:32
        Może lubią być obrzucani błotem przez randomów? A nick fajny, choć dobrze nie wróży...
        • annaboleyn Re: To ja, Double... 28.07.21, 16:38
          lella_two napisała:

> Może lubią być obrzucani błotem przez randomów? A nick fajny, choć dobrze nie w
          > róży...

Żeby nie było, ja doskonale roumiem chęć ponabijania się z głuptoka, uprawiam sama, choć nie upieram się, że to szlachetne, ale próbować poważnej dyskusji? Może jeszcze szachy z gołębiem?

A co teraz dobrze wróży, pani kochana...
          >
          • lella_two Re: To ja, Double... 28.07.21, 17:08
            Tyz prowda 🤣 A dyskusji z typami januszkopodobnymi również nie pojmuję, ale już stracilam nadzieję, że da się je na tym forum zaglodzic. Młoda ostatnio znalazła ogłoszenie, w którym ktoś oferuje kasę za pisanie na forum pod kilkoma nickami i teraz podejrzliwie się przyglądam wszystkim, którzy dyskutują z januszkami😎
            • borsuczyca.klusek Re: To ja, Double... 28.07.21, 18:02
              Ale na naszym forum 😳
              • annaboleyn Re: To ja, Double... 28.07.21, 18:47

No, jeżeli za te nieortograficzne i niegramatyczme bzdury produkowane przez tutejsze januszki, śrubki, dramatiki i edelsteiny ktoś płaci - to potwornie przepłaca wink
                >
                • lella_two Re: To ja, Double... 28.07.21, 19:12
                  Wiesz, liczy się cel, jak mniemam🤔
                  • annaboleyn Re: To ja, Double... 28.07.21, 19:22
                    lella_two napisała:

> Wiesz, liczy się cel, jak mniemam🤔
                    >

To takie polskie i pisowskie, zapłaćmy komuś, za to, że w imię naszych ideałów spartoli grubo naszą robotę wink
                • rosapulchra-0 Re: To ja, Double... 29.07.21, 11:00
                  Co najmniej dwie forumki, które wymieniłaś, to stare forumki.
                  • annaboleyn Re: To ja, Double... 29.07.21, 11:37
                    rosapulchra-0 napisała:

> Co najmniej dwie forumki, które wymieniłaś, to stare forumki.
                    >

A, to spoko.
        • primula.alpicola Re: To ja, Double... 28.07.21, 22:56
          Jaj już jesteśmy przy uwanianiu, lella_two, czy Ty jesteś lellapolella?
    • bergamotka77 Re: To ja, Double... 28.07.21, 16:02
      No, ten nick dużo lepszy smile
      • daniela34 Re: To ja, Double... 28.07.21, 16:18
        Dobrzy ludzie, nie przyszłam tu głosić kazania. Przyszłam tu umrzeć. Zgodnie z prawem i przez prawo zostałam osądzona by umrzeć i dlatego nie powiem nic przeciw niemu. Nie przybyłam tutaj by kogokolwiek oskarżać ani też by mówić o tym co mnie oskarżyło i skazało na śmierć, ale modle się o króla, by Bóg go zachował i pozwolił długo rządzić w tym królestwie, bo to najdelikatniejszy i najłaskawszy książę jakiego mieliśmy. Zawsze był dla mnie łagodnym i sprawiedliwym panem. I jeśli ktokolwiek będzie chciał mnie osądzać, niech osądza dobrze. I tak opuszczam ten świat i was i serdecznie pragnę byście modlili się za mnie
        • annaboleyn Re: To ja, Double... 28.07.21, 16:22
          Hihi big_grin „This had been no great cause more to reject the one than thother, for ye know by histories of the bible that god may by his revelation dispense with his own Law.“
          • daniela34 Re: To ja, Double... 28.07.21, 16:28
            Master Cromwell!
            • annaboleyn Re: To ja, Double... 28.07.21, 16:30
              daniela34 napisała:

> Master Cromwell!

Off with his head!
              • daniela34 Re: To ja, Double... 28.07.21, 16:34
                Tak to było na dworze tego najdelikatniejszego i najłaskawszego księcia. Wszyscy tam jakoś szybko głowy tracili 😀
                • annaboleyn Re: To ja, Double... 28.07.21, 16:37
                  daniela34 napisała:

> Tak to było na dworze tego najdelikatniejszego i najłaskawszego księcia. Wszysc
                  > y tam jakoś szybko głowy tracili 😀

Zawsze myślę o tym jako o swego rodzaju odruchu. No, tak się przyzwyczaił i potem już zostało...
                  • daniela34 Re: To ja, Double... 28.07.21, 16:41
                    😃
                  • tt-tka Re: To ja, Double... 28.07.21, 16:41
                    annaboleyn napisała:

> daniela34 napisała:
                    >
                    > > Tak to było na dworze tego najdelikatniejszego i najłaskawszego księcia.
                    > Wszysc
                    > > y tam jakoś szybko głowy tracili 😀
                    >
                    > Zawsze myślę o tym jako o swego rodzaju odruchu. No, tak się przyzwyczaił i pot
                    > em już zostało...

kto, Henry ? on to nawet mogl tak o sobie myslec big_grin
                    a skazancy zachowywali sie prawidlowo, jak kto zostawial na tym swiecie kogos bliskiego, a przewaznie zostawiali, to lepiej na odchodne nie sugerowac wladcy, ze moglby byc ciut mniej laskawy i delikatny...
                    • annaboleyn Re: To ja, Double... 28.07.21, 16:53
                      tt-tka napisała:

> kto, Henry ? on to nawet mogl tak o sobie myslec big_grin

Mnie bardzo ciekawią te teorie, że rzeczony przeszedł całkowitą przemianę fizyczną i psychiczną po swoim wypadku, tak już całkiem poważnie to rozważając. Tam się musiało nieźle zadziać neurologicznie...

> a skazancy zachowywali sie prawidlowo, jak kto zostawial na tym swiecie kogos b
                      > liskiego, a przewaznie zostawiali, to lepiej na odchodne nie sugerowac wladcy,
                      > ze moglby byc ciut mniej laskawy i delikatny...
                      >

I tak też robili, nie zawsze skutecznie. Ale co w obliczu szafotu szkodziło spróbować?
                      >
                      >
                      >
                      • tt-tka Re: To ja, Double... 28.07.21, 16:59
                        No szkodzilo, bliscy przeciez zostawali. W zasiegu delikatnych lapek najlaskawszego ksiecia.

O wypadku nawet nie pomyslalam, Henryk byl potwornie samozaklamany, do perfekcji doprowadzil sztuke przekonywania siebie (innych to tak przy okazji), ze wszystkiemu winien swiat, zdradzieccy sludzy, niewierna zona/nieplodna zona, papiez i wszyscy swieci i cala reszta. On sam byl niewinny, chcial dobrze i koniec, kropka.

Kiedys zdarzyla sie dyskusyja parahistoryczna, ze nasz K. Wielki w sytuacji podobnej, choc trudniejszej (nie mial reformacji w odwodzie, a bigamista byl, a nie dopiero zamierzal zostac) poradzil sobie o wiele lepiej i trupy nie padaly - konkluzja byla taka, ze K.W. byl cokolwiek cyniczny i nie musial miec o sobie przepysznego zdania. A Henryk musial.
                        • daniela34 Re: To ja, Double... 28.07.21, 17:01
                          Wypadek to jedna teoria, ale mnie bardziej chyba przekonuje teoria o zespole McLeoda. On się zdaje się też na głowę rzuca
                          • annaboleyn Re: To ja, Double... 28.07.21, 17:03
                            daniela34 napisała:

> Wypadek to jedna teoria, ale mnie bardziej chyba przekonuje teoria o zespole Mc
                            > Leoda. On się zdaje się też na głowę rzuca

Ooo, poszukałam, przeciekawe!
                    • daniela34 Re: To ja, Double... 28.07.21, 17:00

> a skazancy zachowywali sie prawidlowo, jak kto zostawial na tym swiecie kogos b
                      > liskiego, a przewaznie zostawiali, to lepiej na odchodne nie sugerowac wladcy,
                      > ze moglby byc ciut mniej laskawy i delikatny...

Wiem
        • jowita771 Re: To ja, Double... 29.07.21, 10:50
          Najdelikatniejszy i najłaskawszy? Ta kobieta musiała stracić dla niego głowę.
          • daniela34 Re: To ja, Double... 29.07.21, 10:56
            😃😃😃
          • tt-tka Re: To ja, Double... 29.07.21, 11:15
            jowita771 napisał:

> Najdelikatniejszy i najłaskawszy? Ta kobieta musiała stracić dla niego głowę.
            >

big_grin
            swoja droga od jakiegos czasu fascynuje mnie postac Anny Kliwijskiej - jedyna zona delikatnego laskawcy, ktora pozyla dlugo po nim wolna, bogata i szczesliwa (a co najmniej zadowolona z zycia) nie majac zatargow ani z H., ani z dwojka jego nastepcow, a byli to wladcy o krancowo roznych pogladach i jednakowo przykrych charakterach...
            • daniela34 Re: To ja, Double... 29.07.21, 11:21
              Tak, ona była interesująca, podobnie zresztą Katarzyna Parr- autorka książek. Ciekawe są tezy, że Henryk, który widział w sobie również wybitnego teologa chrześcijańskiego, był o to zazdrosny.
              • daniela34 Re: To ja, Double... 29.07.21, 11:22
                A w ogóle muszę jeszcze raz podziękować double-annie, bo przy okazji zmiany nicka poruszyła temat, który akurat bardzo lubię (czasy Tudorów w Anglii).
                Taki fajny wątek wyszedł.
                • annaboleyn Re: To ja, Double... 29.07.21, 11:36
                  daniela34 napisała:

> A w ogóle muszę jeszcze raz podziękować double-annie, bo przy okazji zmiany nic
                  > ka poruszyła temat, który akurat bardzo lubię (czasy Tudorów w Anglii).
                  > Taki fajny wątek wyszedł.

Ja też go bardzo lubię! Co jakiś czas do mnie wraca, bo właściwie kręci mnie od moich czasów nastoletnich i co jakis czas patrzę na niego z innej perspektywy, to bardzo fajne jest smile
              • tt-tka Re: To ja, Double... 29.07.21, 11:51
                daniela34 napisała:

> Tak, ona była interesująca, podobnie zresztą Katarzyna Parr- autorka książek.

Akurat Katarzyna mnie nie zainteresowala, bo rozpatruje panie od strony szczesliwego zycia, zwlaszcza od chwili polaczenia sie z H.VIII. Szosta zona o niewiele go przezyla i nie byl to czas dla niej szczesliwy z wyjatkiem kilku pierwszych miesiecy wdowienstwa, problemy zaczely sie natychmiast po kolejnym zamazpojsciu.
                Co ogolnie potwierdza teze, ze malzenstwo kobiecie nie sluzy smile, na watpliwym interesie poslubienia Henryka zdecydowanie najlepiej ze wszystkich jego zon wyszla Anna K., szybko rozwodka i pozem konsekwentnie singielka.
                • annaboleyn Re: To ja, Double... 29.07.21, 12:52
                  Czy ja Wam tu już polecałam Hilary Mantel i jej cromwellowską trylogię, obejmującą większość żon? Cudo to jest, polecam gorąco!
                  • daniela34 Re: To ja, Double... 29.07.21, 12:57
                    Nie wiem, czy polecałaś, ale mnie nie musisz. Kocham, kocham miłością wielką, a na trzeci tom czekałam z wywieszonym językiem. Rany, jakie to jest dobre!!!
                    • annaboleyn Re: To ja, Double... 29.07.21, 13:00
                      daniela34 napisała:

> Nie wiem, czy polecałaś, ale mnie nie musisz. Kocham, kocham miłością wielką, a
                      > na trzeci tom czekałam z wywieszonym językiem. Rany, jakie to jest dobre!!!

Płakałam na końcu jak szalona. I w ogóle miałam wstydliwego crusha na Cromwella.
                      Jak dobrze spotkać kogoś, kto też!
                      • daniela34 Re: To ja, Double... 29.07.21, 13:03
                        A tak, końcówka wzruszająca.
                        I ten Cromwell zwykle jakoś tak negatywnie pokazywany w powieściach, a tutaj - perełka. Ideał faceta. Wykształcony, zaradny, mądry, w dodatku miał poczucie humoru i to takie, jakie lubię.
                        • annaboleyn Re: To ja, Double... 29.07.21, 13:05
                          daniela34 napisała:

> A tak, końcówka wzruszająca.
                          > I ten Cromwell zwykle jakoś tak negatywnie pokazywany w powieściach, a tutaj -
                          > perełka. Ideał faceta. Wykształcony, zaradny, mądry, w dodatku miał poczucie hu
                          > moru i to takie, jakie lubię.

Tak! Taka cieniutka, angielska złośliwość. Przy niektórych scenach dosłownie widziałam, jak dyskretnie przewraca oczami. I w taki ujmujący sposób był psem na baby. I z wzajemnością smile
                    • tt-tka Re: To ja, Double... 29.07.21, 13:23
                      Juz mam, juz czytam, juz jestem szczesliwa !

PS na razie tylko opis, schowam sobie na wieczor, a zapewne i na noc. Ale zapowiada sie lepiej niz swietnie smile
                      • annaboleyn Re: To ja, Double... 29.07.21, 13:25
                        tt-tka napisała:

> Juz mam, juz czytam, juz jestem szczesliwa !
                        >
                        > PS na razie tylko opis, schowam sobie na wieczor, a zapewne i na noc. Ale zapow
                        > iada sie lepiej niz swietnie smile
                        >

Będziesz, pani, zadowolona!
                      • nowamamagapka Re: To ja, Double... 29.07.21, 14:07
                        Własnie dodałam na półkę! Dzięki!

tt-tka napisała:

> Juz mam, juz czytam, juz jestem szczesliwa !
                        >
                        > PS na razie tylko opis, schowam sobie na wieczor, a zapewne i na noc. Ale zapow
                        > iada sie lepiej niz swietnie smile
                        >
                        • annaboleyn Re: To ja, Double... 29.07.21, 14:14
                          Tylko nie mówcie, jak wam się nie spodoba, bo mi będzie przykro! big_grin
                  • tt-tka Re: To ja, Double... 29.07.21, 13:04
                    annaboleyn napisała:

> Czy ja Wam tu już polecałam Hilary Mantel i jej cromwellowską trylogię, obejmuj
                    > ącą większość żon? Cudo to jest, polecam gorąco!

Chyba nie, ale goraco dziekuje i lece szukac !
                    • annaboleyn Re: To ja, Double... 29.07.21, 13:06
                      O, jak Ci zazdroszczę, że masz trzy opasłe tomy dobra przed sobą! Na Legimi są, btw.
                    • daniela34 Re: To ja, Double... 29.07.21, 13:08
                      tt-tka napisała:

> Chyba nie, ale goraco dziekuje i lece szukac !

Dziewczyno, przygoda przed tobą!
                      • annaboleyn Re: To ja, Double... 29.07.21, 13:10
                        daniela34 napisała:

> tt-tka napisała:
                        >
                        >
                        > > Chyba nie, ale goraco dziekuje i lece szukac !
                        >
                        > Dziewczyno, przygoda przed tobą!

Tylko niech wywali rodzinę z domu na tydzień, moi co chwilę do mnie przychodzili z życiem rodzinnym, jak czytałam z płonącymi uszami. Jakże marzyłam o wprawnym, francuskim małodobrym wtedy, cholera jasna psiakrew.
                        • daniela34 Re: To ja, Double... 29.07.21, 13:15

> Tylko niech wywali rodzinę z domu na tydzień, moi co chwilę do mnie przychodzil
                          > i z życiem rodzinnym, jak czytałam z płonącymi uszami. Jakże marzyłam o wprawny
                          > m, francuskim małodobrym wtedy, cholera jasna psiakrew.

smile Mnie nikt nie niepokoił, rodzinę mam przyzwyczajoną do tego, że ja jestem-jak mawia moja matka- pazerna na druk.
                          • annaboleyn Re: To ja, Double... 29.07.21, 13:17
                            Moje dzieci chciały jeść w we wtorek, mimo, że w niedzielę podałam obiad, czujesz to?
                            ALE ZROBIŁAM Z TYM PORZĄDEK.
                            • daniela34 Re: To ja, Double... 29.07.21, 13:26
                              annaboleyn napisała:

> Moje dzieci chciały jeść w we wtorek, mimo, że w niedzielę podałam obiad,

Podłość ludzka nie zna granic! smile
                        • tt-tka Re: To ja, Double... 29.07.21, 13:26
                          annaboleyn napisała:

> daniela34 napisała:
                          >

> > Dziewczyno, przygoda przed tobą!
                          >
                          > Tylko niech wywali rodzinę z domu na tydzień,

Spoko luz. Moi wiedza, co znaczy " NIE MA MNIE, JASNE ?" big_grin
          • annaboleyn Re: To ja, Double... 29.07.21, 11:37
            jowita771 napisał:

> Najdelikatniejszy i najłaskawszy? Ta kobieta musiała stracić dla niego głowę.

Tak, prawda, zupełnie ją odcięło od rozumu!
            >
    • bywalczyni.hosteli Re: To ja, Double... 28.07.21, 19:14
      czy tylko ja wolałam stary nick? bardzo go lubiłam
      • annaboleyn Re: To ja, Double... 28.07.21, 19:21
        bywalczyni.hosteli napisała:

> czy tylko ja wolałam stary nick? bardzo go lubiłam

Chyba tak big_grin Poza tym widzisz, co począć, nie wyraziłaś sympatii w odpowiednim momencie - i umarł wink
        • bywalczyni.hosteli Re: To ja, Double... 28.07.21, 20:47
          Moje serce krwawi. Jedyny wyrazisty nick poszedł się paść!
          Oficjalnie mam focha na nowy.
          • annaboleyn Re: To ja, Double... 28.07.21, 20:49
            bywalczyni.hosteli napisała:

> Moje serce krwawi. Jedyny wyrazisty nick poszedł się paść!
            > Oficjalnie mam focha na nowy.

Obraźmy się wspólnie! big_grin
            I tego, czy róża pod inną nazwą równie by pachniała? big_grin
            • lesna.baba Re: To ja, Double... 28.07.21, 21:04
              Ten jest świetny, ale mnie też się zawsze uśmiech włączał przy starym. W ogóle był idealny dla matki bliźniąt (pardon!). Ale skoro już go właścicielka skróciła o głowę, to pozostaje się tylko pogodzić z monarszą decyzją.
              • annaboleyn Re: To ja, Double... 28.07.21, 21:07
                lesna.baba napisał(a):

> Ten jest świetny, ale mnie też się zawsze uśmiech włączał przy starym. W ogóle
                > był idealny dla matki bliźniąt (pardon!). Ale skoro już go właścicielka skróci
                > ła o głowę, to pozostaje się tylko pogodzić z monarszą decyzją.

Raz właścicielka, raz właścicielkę...
                • daniela34 Re: To ja, Double... 28.07.21, 21:09
                  😃😃😃
                  Kat z Francji już czeka
                  • annaboleyn Re: To ja, Double... 28.07.21, 21:10
                    daniela34 napisała:

> 😃😃😃
                    > Kat z Francji już czeka

Très chic!
            • bywalczyni.hosteli Re: To ja, Double... 29.07.21, 15:49
              Wrotyczowi nic nie przybywa mimo pięknej nazwy wink
      • volta2 Re: To ja, Double... 28.07.21, 22:12
        a ja nie wiem jaki był ten stary
    • al_sahra Re: To ja, Double... 29.07.21, 08:47
      No proszę, wątek lekki, a jednocześnie inteligentny. Rzadkość.
      • januszekxxl Re: To ja, Double... 29.07.21, 10:43
        al_sahra napisał(a):
        > No proszę, wątek lekki, a jednocześnie inteligentny. Rzadkość.

Inteligentny może być na przykład januszek. Wątek nie może być inteligentny.
      • annaboleyn Re: To ja, Double... 29.07.21, 13:31
        al_sahra napisał(a):

> No proszę, wątek lekki, a jednocześnie inteligentny. Rzadkość.

I bez jateczki, to dopiero rzadkość!
    • heca7 Re: To ja, Double... 29.07.21, 13:06
      A mnie tam oba nicki się podobają smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka