gargamelkaa 30.07.21, 11:11 Co sadzicie o tej marce, fajna bielizna i ubrania czy raczej nic ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mail-na-gazecie Re: Bielizna intimissimi 30.07.21, 11:30 Bardzo fajna, włoski styl. Kupuję tam bardzo często. Odpowiedz Link Zgłoś
rinoa_woman Re: Bielizna intimissimi 30.07.21, 14:03 Bardzo lubię, zwłaszcza za staniki. Bardzo dobra jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
mae224 Re: Bielizna intimissimi 30.07.21, 14:07 Mogli by zacząć szyć w normalnych kobiecych rozmiarówkach. A tam znaleźć rozmiar E to cud ergo mam jeden biustonosz. Biały sprał się na szaro, średni. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Bielizna intimissimi 30.07.21, 17:10 mae224 napisała: > Mogli by zacząć szyć w normalnych kobiecych rozmiarówkach. A tam znaleźć rozmia > r E to cud ergo mam jeden biustonosz. Biały sprał się na szaro, średni. Uważam się za normalną kobietę i czesto kupuję tam staniki. Może to rozmiar E nie jest zbyt normalny? Odpowiedz Link Zgłoś
mae224 Re: Bielizna intimissimi 30.07.21, 21:31 Nie, normalne biusty nie występują w zaledwie 4 rozmiarach, a biustonosze różnić się powinny bardziej niż paroma centymetrami. W dodatku sprzedające wydają sie urażone, że ktoś może mieć większy rozmiar. I wiesz noszę rozmiar 40. Czyli nie wykraczam poza skalę normalności. Odpowiedz Link Zgłoś
motyllica Re: Bielizna intimissimi 30.07.21, 17:29 No właśnie też mi się wydawało, że nie mają nic poza miseczką D. Rozmiar 65f nie jest jakiś nienormalny i niezbyt duży Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Bielizna intimissimi 30.07.21, 21:56 Weszłam na stronę intimisimi. W filtrach mają tylko filtrowanie po miseczce. Ciekawe. Miseczki od B do F. No zabójczy wybór. Dla porównania na stronie Dalii, i ile dobrze policzyłam 105 rozmiarów do wyboru. Rozmiarów a nie miseczek. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Bielizna intimissimi 30.07.21, 23:46 Bo intimissimi ma tę chorą włoską rozmiarówkę, w której obwód i miseczka są powiązane razem. Czyli jak masz większy biust, to możesz się owinąć dwa razy, jedną miseczkę będziesz mieć na plecach. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Bielizna intimissimi 30.07.21, 23:52 To nie jest chora rozmiarówka tylko jej kompletny brak i zatrzymanie się w wiedzy o stanikach jakieś 20 lat temu. Wszędzie obwód jest powiązany z miseczką. Ale poważne firmy robią po prostu duży zakres rozmiarów. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Bielizna intimissimi 30.07.21, 16:18 Od czasu do czasu jakieś majtki kupię, ale rzadko, bo biustonosze nie nadają się do niczego, więc zazwyczaj po prostu sklep całkiem omijam. Odpowiedz Link Zgłoś
mail-na-gazecie Re: Bielizna intimissimi 30.07.21, 18:04 arthwen napisał(a): > Od czasu do czasu jakieś majtki kupię, ale rzadko, bo biustonosze nie nadają si > ę do niczego, więc zazwyczaj po prostu sklep całkiem omijam. Fakt. Staniki nazwijmy to podstawowe mam typu basic z Kappahl albo 'rusztowanie' z Triumpha. W Intimmissimi kupuję bieliznę do wyglądania nie do noszenia Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Bielizna intimissimi 30.07.21, 18:53 Do wyglądania to tam w ogóle nic nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Bielizna intimissimi 30.07.21, 16:41 Nie mają tam mojego rozmiaru stanika więc rzadko tak zaglądam... Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Bielizna intimissimi 30.07.21, 18:17 Mam niewielkie porównanie, bo noszę tylko Oysho i ostatnio właśnie też Intimissimi. Mam z Intimissimi biustonosze jedwabne, noszą się w porządku, chociaż kształt miseczki nie stuprocentowo idealny (jak w Oysho własnie-tam mogę kupować w ciemno). Majtki jedwabne - bardzo fajne. Majtki cięte laserowo - spoko, bardzo wygodne i miłe w dotyku. Oysho wygrywa dla mnie z Intimissimi ceną i wzornictwem (wolę bieliznę mniej buduarową, a bardziej "dziewczęcą" i neutralną). Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Bielizna intimissimi 30.07.21, 18:51 O te majtki cięte laserowo są bardzo wygodne. Uwielbiam je nosić. Odpowiedz Link Zgłoś
apallosa Re: Bielizna intimissimi 30.07.21, 19:38 Dziewczęta, a są tam może majtki bardzo wysokie? Takie,które prawie do piersi sięgają? Taki fason kocham,a nieczęsto znajduje.. Odpowiedz Link Zgłoś
ludzikmichelin4245 Re: Bielizna intimissimi 30.07.21, 20:47 Nie zwróciłam uwagi. Zobacz w sklepie internetowym. Teraz jest moda na wysoki stan, to niewykluczone, że będą. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Bielizna intimissimi 30.07.21, 19:54 Jak zrobią rozmiarówkę podobną, do Dalii czy Nessy to mogę popróbować. Póki co ja dla nich nie istnieję rozmiarowo. Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Bielizna intimissimi 30.07.21, 22:05 stanikow nie maja w moim rozmiarze ale majtki basicowe sa bardzo ok (takie ciete laserowo). Maja tez sliczne koszulki/loungewear. Odpowiedz Link Zgłoś