12.08.21, 21:52
www.plotek.pl/plotek/7,154063,27446804,magdalena-stepien-znika-z-instagrama-przez-rzezniczaka-ojciec.html
Obserwuj wątek
    • kokokoko_euro_spoko Re: Dla fanek 12.08.21, 21:59
      Prawnik rzeźnika do niej napisał, że nie może czerpać korzyści majątkowych z umieszczania niekorzystnych dla jego klienta treści.
      • nigdynigdynigdy84 Re: Dla fanek 12.08.21, 22:04
        Skad takie info?
        • kokokoko_euro_spoko Re: Dla fanek 12.08.21, 22:07
          Ja bym tak zrobiła na miejscu rzeźnika. I żeby nie było: i jedno i drugie dla mnie głupkowate, z przewagą głupkowatości rzeźnika.
          • nigdynigdynigdy84 Re: Dla fanek 12.08.21, 22:11
            Dla mnie gorsza jest ta panna, on się wypiął a ona publicznie się ośmiesza płacząc za nim.
            • kokokoko_euro_spoko Re: Dla fanek 12.08.21, 22:17
              Matka dziecka rzeźnika nie jest błyskotliwa, ale on też mógłby być sprytniejszy i powstrzymać się od spotkań z innymi nowymi dziewczynami rzeźnika. Tylko, że mama dziecka rzeźnika chce zarabiać pieniądze na płakaniu. A rzeźnika nie musi. Mógłby jej tę kasę dać i mieć spokój.
            • lauren6 Re: Dla fanek 12.08.21, 22:20
              Ośmieszasz to się jedynie ty.
              To nie ona pisze, tylko choroba. To co się z nią dzieje to jest poważna sprawa, a nie powód do heheszków na forum.
              • nigdynigdynigdy84 Re: Dla fanek 12.08.21, 22:21
                Nie heheszkuje
                Facet zostawił żonę, machnął dziecko kochance, dziecko które olał, teraz zrobił to samo z dzieckiem nr 2.
                Naprawdę spodziewała się że facet będzie w stosunku do niej inny?
                • m_incubo Re: Dla fanek 13.08.21, 08:52
                  Ta dziewczyna potrzebuje pilnej pomocy.
            • m_incubo Re: Dla fanek 13.08.21, 08:51
              Nie dziwi mnie to, nie pierwszy raz chwalisz się swoją głupotą na forum.
            • azalee Re: Dla fanek 13.08.21, 10:55
              Wez pod uwage ze ona jest w pologu, ma rozregulowane hormony, najprawdopodobniej depresje poporodowa oraz ogromne zmeczenie. Ona w tym momencie nie jest w stanie podejmowac racjonalnych decyzji, ktos bliski powinien ja odciac od netu i pomoc dojsc do siebie.
              Nie nazwalabym tego osmieszaniem sie.
    • primula.alpicola Re: Dla fanek 12.08.21, 22:14
      Hmmm, to wygląda niebezpiecznie. Mam nadzieję, że ona ma kogoś bliskiego w realu, a nievtylko "drogich" z Instagrama.
      • nigdynigdynigdy84 Re: Dla fanek 12.08.21, 22:22
        Wygląda na to, że przyjaciół nie ma, bo gdyby byli, ktoś by dawno okazał jej wsparcie.
    • lauren6 Re: Dla fanek 12.08.21, 22:18
      Rzeźniczak chyba chce zostać samotnym ojcem skoro nasyła prawnika na kobietę w depresji poporodowej. Rozumiem, że się rozstali, ale w takiej sytuacji powinien się zdobyć na minimum przyzwoitości i jej pomóc, a nie dolewać oliwy do ognia.
      • alpepe Re: Dla fanek 13.08.21, 08:46
        Nie rozumiem, dlaczego wymagasz od prostego kopacza, by ogarniał, że to depresja poporodowa i trzeba pomóc.
        • lauren6 Re: Dla fanek 13.08.21, 08:57
          To jest właśnie błąd kobiet, że obniżają wymagania wobec mężczyzn. Prosty kopacz? Jego zasranym obowiązkiem jest zabezpieczyć dziecko, które spłodził i zadbać o jego matkę. To dziecko samo nie sprowadziło się na świat. Prostota nie ma nic wspólnego z braniem odpowiedzialności za własne czyny.
      • sophia.87 Re: Dla fanek 13.08.21, 09:05
        Gdyby ona miała prawnika , to by wiedziała, że żaden sąd nie skaze kobiety w depresji poporodowej, porzuconej dla innej tuż przed porodem, której jedyna wina jest to, że publicznie żali się na eksa.
        Ale dziewczyna faktycznie potrzebuje pomocy dla siebie i dziecka. Naprawdę mi jej zal, chyba mimo wszystko wierzyła w happy end
      • arwena_11 Re: Dla fanek 13.08.21, 09:12
        A może właśnie oddał jej przysługę? Może odpoczynek od instagrama, facebooka itd pozwoli jej na spokojne dojście do siebie. Czasami tak trzeba - żeby taka osoba dostrzegła problem i chciała się leczyć. Wiem jakie to trudne dla otoczenia, które chce pomóc i nie może, bo według takiej osoby problem nie jest w niej, tylko we wszystkich dookoła.
        • sophia.87 Re: Dla fanek 13.08.21, 14:35
          A może ig pozwalal jej na dzielenie się emocjami, które teraz będzie tlumic?
          • marta.graca Re: Dla fanek 13.08.21, 15:20
            Niech się dzieli emocjami z bliskimi osobami, a nie z obcymi na insta.
        • lauren6 Re: Dla fanek 13.08.21, 14:48
          Przemoc psychiczna i ekonomiczna (pewnie była straszona karą pieniężną) jako przysługa. Ojp, lecz się.
    • kryzys_wieku_sredniego Re: Dla fanek 12.08.21, 22:19
      Powinna oddać dziubusia pod opiekę papy.
      A ... tak nie wypada, byłaby skończona, co innego papa, ten jak młody buk.
    • waleria_s Re: Dla fanek 13.08.21, 09:04
      Kobiety szkoda, powinien wkroczyć ktoś z rodziny i po prostu jej pilnować. Nie brzmi jak osoba stabilna, to może się różnie skończyć, jeśli nie dostanie w porę pomocy i wsparcia. Wydaje się przeraźliwie samotna, raczej takie traumy przeżywa się w gronie rodziny i przyjaciół, im wysyła się takie rozpaczliwe wiadomości, a tu cóż... Są tylko 'drodzy' z insta, jak to zauważyła już inna ematka.
      • sophia.87 Re: Dla fanek 13.08.21, 09:06
        Masz rację. Ale ona chyba ma tylko mamę , tak jakoś kojarzę z TM
      • arwena_11 Re: Dla fanek 13.08.21, 09:14
        Dopóki ona nie będzie gotowa na przyjęcie pomocy - nie ma opcji, żeby rodzina wkroczyła. Zostaną największymi wrogami. Właśnie coś podobnego przerabiam. Jedyny sposób na pomoc - to przymusowe leczenie - ale to naprawdę ostateczność
        • waleria_s Re: Dla fanek 13.08.21, 15:30
          Nie powinna w tej chwili mieszkać sama, takie jest moje zdanie. Jeśli ma matkę, siostrę, przyjaciółkę, jedna z nich po prostu powinna tam wkroczyć nawet bez zaproszenia i pomóc jej z dzieckiem, ogarnięciem specjalisty. Wątpię w to, że kogoś przy sobie ma, gdyby miała nie doszłoby raczej do robienia sobie zapłakanych zdjęć.
    • joaaa83 Re: Dla fanek 13.08.21, 09:07
      Nie znam historii w całości (jaki tam początek był), ale szkoda mi tej dziewczyny. Wydaje mi się, że musi być bardzo osamotniona skoro do tej pory nikt jej nie wyrwał telefonu z ręki i kazał zaprzestać upokarzającego łkania do kamerki. Jest świeżo upieczoną matką, wahania hormonów, porzucenie przez faceta itp. więc nie dziwię się rozpaczy, tylko po co na instagram z tą rozpaczą? Nie ma siostry, kuzynki, przyjaciółki, matki, szwagierki i do nich się wypłakać? Musi być bardzo samotna i naprawdę jest mi jej żal.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka