bywalec.hoteli 20.08.21, 10:04 niby lato a pogoda jesienna u Was tez? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angazetka Re: Pierd… jesień w PL 20.08.21, 10:26 21 stopni i słońce. To nie jesień. Odpowiedz Link Zgłoś
joana012 Re: Pierd… jesień w PL 20.08.21, 10:32 Właśnie wyszło słońce i jest znowu lato. Jutro w górki więc się cieszę z tego powrotu fajnej pogody Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Pierd… jesień w PL 20.08.21, 10:44 gdzie tyle masz? tu gdzie jestem poniżej 20, wiatr, chmury i deszcze Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Pierd… jesień w PL 20.08.21, 10:49 bywalec.hoteli napisał: > gdzie tyle masz? tu gdzie jestem poniżej 20, wiatr, chmury i deszcze To się przenieś do Krakowa. Jest 21. Wszyscy wypatrują tej jesieni i nie widzą. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Pierd… jesień w PL 20.08.21, 10:42 Uwielbiam jesień ☺️ Jestem 100% jesieniarą 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Pierd… jesień w PL 20.08.21, 10:45 w Lublinie mieliście dobre lato ponoć - dużo słońca i ok 30 stopni Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Pierd… jesień w PL 20.08.21, 11:03 A ostatnio mieliśmy burzę stulecia 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
clk Re: Pierd… jesień w PL 20.08.21, 10:47 U mnie niestety całe lato takie jesienne było (Niemcy). Obecnie jestem na wakacjach, jest ciepło i pieknie i aż mi się słabo robi jak myśle o powrocie do jesieni 🙈🙈 Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Pierd… jesień w PL 20.08.21, 10:54 Jak jesiennie? Dużo w tym roku padało (Niemcy Zachodnie), ale codzienie ( z pojednyczymi wyjątkami w ostatnim tygodniu) były temperatury powyżej 20 stopni, najczęściej nawet powyżej 23-24. A przez dużą wilgotność powietrza odczuwało się temperaturę jako sporo wyższą, prawdziwe zielono-wilgotne piekło. Przez całe lato przechodziłam w lnianych joggersach i letniej bluzce. Ani razu nie była konieczna odzież wierzchnia w postaci sweterka, albo letniej kurtki, oprócz może w tym tygodniu, bo od poniedziałku nastąpiło małe przejściowe załamanie pogody. Ale słońce już znowu wyłazi. Więc o jakiej jesieni ty piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Pierd… jesień w PL 20.08.21, 12:49 Podpiszę się, choć tu ostatni tydzień był akurat chłodny, było po 14 stopni rano i nie chciało rosnąć, więc wczoraj i przedwczoraj chodziłam już w spodniach. Reszta to sukienki i spódnice. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Pierd… jesień w PL 20.08.21, 15:19 Sprawdziłam temperatury z ostatnich godzin i faktycznie w nocy, od 4.20 do 7.30 było u mnie 14 stopni. Ale o 9tej było już 16 stopni, po 14tej już 21. I tą są od poniedziałku do dziś wyjątkowo chłodne dni i noce, pierwszy raz tego lata. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Pierd… jesień w PL 20.08.21, 17:41 clk napisała: > U mnie niestety całe lato takie jesienne było (Niemcy). > Obecnie jestem na wakacjach, jest ciepło i pieknie i aż mi się słabo robi jak m > yśle o powrocie do jesieni 🙈🙈 Oj to współczuję… do tego ta powódź w Niemczech Co to za globalne ocieplenie jak zimno i pada? Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Pierd… jesień w PL 20.08.21, 10:47 Zimno, jak pojadę po dziecko do przedszkola, to wezmę mu kurtkę a sobie polar Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Pierd… jesień w PL 20.08.21, 23:39 szmytka1 napisała: > Zimno, jak pojadę po dziecko do przedszkola, to wezmę mu kurtkę a sobie polar masakra Odpowiedz Link Zgłoś
koronka2012 Re: Pierd… jesień w PL 20.08.21, 10:50 Tak i jak dla mnie jest cudownie, Nie znoszę upałów w mieście Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Pierd… jesień w PL 20.08.21, 10:53 16-18 stopni i pada z krótkimi przerwami od dwóch tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Pierd… jesień w PL 20.08.21, 11:03 mashcaron napisała: > 16-18 stopni i pada z krótkimi przerwami od dwóch tygodni. w Holandii to normalne latem? Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Pierd… jesień w PL 20.08.21, 11:12 Nie wiem, nie mieszkam tu tak długo, żeby wiedzieć co jest normalne a co poza normą :p Dwa lata temu były okropne upały i susza, rok temu już w czerwcu wystawiliśmy basen do ogrodu a w tym nawet go nie przynieśliśmy z piwnicy :p Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_cheeks Re: Pierd… jesień w PL 20.08.21, 11:02 U mnie 32 w cieniu, zero ruchow powietrza, zero chmur, sloce pali na tyle mocno, ze dzieciai zrezygnowaly z wyjscia nad morze... Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Pierd… jesień w PL 20.08.21, 11:03 sandy_cheeks napisała: > U mnie 32 w cieniu, zero ruchow powietrza, zero chmur, sloce pali na tyle mocno > , ze dzieciai zrezygnowaly z wyjscia nad morze... gdzie tyle?? raczej nie w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_cheeks Re: Pierd… jesień w PL 20.08.21, 11:26 W Grecji, az sie boje powrotu z wakacji, bo nie wzielismy cieplych ciuchow... Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Pierd… jesień w PL 20.08.21, 11:40 ja raz wróciłem z Grecji to różnica na lotniskach była prawie 30 stopni ale to był październik a nie sierpień! Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_harper2 Re: Pierd… jesień w PL 20.08.21, 13:45 Ja we wrześniu wracałam z Tunezji, w taksówce z lotniska poprosiłam o włączenie ogrzewania Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Pierd… jesień w PL 20.08.21, 13:57 Kupcie sobie jakieś polarki bo może być szok :p Jak pakowałam walizki do Włoch chłop mi marudził po co te bluzy, po co kurtki przeciwdeszczowe. A jak wracaliśmy, to tak od Szwajcarii w bluzie siedział a od Luksemburgu na każdym postoju kurtka przeciwdeszczowa była potrzebna:p Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Pierd… jesień w PL 20.08.21, 11:16 Jestem w Alpach. Przez cały czas w dolinie kolo 22, 24 stopni. Na szczytach kolo 16. Ale pelne słońce, więc wrażenie, jakby było z 5 stopni więcej. Lato w pełni. Odpowiedz Link Zgłoś
z.szarych.stron Re: Pierd… jesień w PL 20.08.21, 11:34 Tak, +17, szaro - szare chmury, od czasu do czasu pada. Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: Pierd… jesień w PL 20.08.21, 12:25 Pogoda piękna. Bardzo lubię takie dni. Pachnie dojrzałym latem, gruszkami i śliwkami. Temperatury 20-25 st.C, niewielki wiatr. Pachną mimozy. Fajnie byłoby gdyby jeszcze pojawiło się babie lato. Jest cudnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: Pierd… jesień w PL 20.08.21, 12:39 I bardzo dobrze wolałbyś upał 35. Wreszcie człowiek oddycha i w nocy może się wyspać, jak ci zimno to wsadź głowę do piekarnika, aby tak trwała jak najdłużej Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli [...] 20.08.21, 12:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: Pierd… jesień w PL 20.08.21, 13:23 Teraz mamy komfortowe letnie warunki do spacerów, jazdy rowerem. Chyba że czas spędzasz w basenie albo w morzu. Nie rozumiem tych piecuchów... Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: Pierd… jesień w PL 27.08.21, 07:18 Komfortowo mi się jeździ rowerem gdy jest 25 stopni i słońce. Teraz jest 17, wiatr, chmury i przelotne opady. Rower stoi w piwnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
po-trafie Re: Pierd… jesień w PL 20.08.21, 12:48 Bardzo lubie jesien. Warstwy, kaptury, ciezsze buty i botki.. i mozna zaczac robic na drutach bez pocenia sie od samego dotyku welny. I spac pod pierzyna! Tyyle plusow. Odpowiedz Link Zgłoś
po-trafie Re: Pierd… jesień w PL 20.08.21, 12:49 I spaceruje sie wg mnie tez lepiej. Hmm.. a moze kupie kalosze? Odpowiedz Link Zgłoś
z.szarych.stron Re: Pierd… jesień w PL 20.08.21, 13:17 Ja podobnie. Lubię nosić apaszki, grube dwumetrowe szaliczyska, swetry i czapki. Jedynie z obuwiem mam problem bo najchętniej przechodziłabym całą zimę w czymś lekkim i zgrabnym, typu mokasyny. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Pierd… jesień w PL 23.08.21, 13:40 z.szarych.stron napisała: > najchętniej przechodziłabym całą zimę w czymś > lekkim i zgrabnym, typu mokasyny. Ja tak robię Odpowiedz Link Zgłoś
savignonblanc Re: Pierd… jesień w PL 20.08.21, 13:27 Mam sandałki i krótki rękaw. Marynarkę zdjęłam. Jest całkiem ok, tyle ze zaraz będzie deszcz Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_harper2 Re: Pierd… jesień w PL 20.08.21, 13:40 No może nie jesienna ale już do bani jak na lato. Cieszę się, że na oba wyjazdy wakacyjne fajnie trafiłam. Zwłaszcza ten nad morzem Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Pierd… jesień w PL 20.08.21, 15:16 No, ja też. Jak byliśmy nad morzem to była cudowna pogoda - trochę słońca, trochę chmur, trochę deszczu i na szczęście temperatura ani jednego dnia nie przekroczyła 24 stopni. Idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Pierd… jesień w PL 20.08.21, 15:23 Wspolczuje. Nie mozesz zmienic, to postaraj sie polubic. Odpowiedz Link Zgłoś
fandorina Re: Pierd… jesień w PL 20.08.21, 17:23 Cudowna pogoda,( południe Polski) nareszcie koniec upałów. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Pierd… jesień w PL 23.08.21, 13:24 no i ciąg dalszy złych wiadomości: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,27484159,pogoda-zaczynaja-sie-zimne-noce-chlodna-bedzie-cala-koncowka.amp Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: Pierd… jesień w PL 23.08.21, 13:29 Ty dalej swoje jedź do Hiszpanii Włoch do 35 stopni to ci się odechce narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Pierd… jesień w PL 23.08.21, 13:37 nie pytałem ludzi którzy wakacje spędzają w bloku przy netfliksie Odpowiedz Link Zgłoś
klementyna156 Re: Pierd… jesień w PL 23.08.21, 13:44 bywalec.hoteli napisał: > no i ciąg dalszy złych wiadomości: > > > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,27484159,pogoda-zaczynaja-sie-zimne-noce-chlodna-bedzie-cala-koncowka.amp Nareszcie! Koniec koszmarnych upałów, super. Bardzo się cieszę. Uwielbiam zimne noce, wieczory i poranki. Wreszcie można biegać bez problemów z psami, w upały było z tym kiepsko. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Pierd… jesień w PL 23.08.21, 13:51 1. po pierwsze psy ubabrane w błocie i śmierdzące od deszczu to niekoniecznie dobra wiadomość dla domu, chyba, ze budę masz na zewnątrz domu 2. nie wierze ze ktos lubi zimno 3. upały? jakie upały? w tym roku nie było upałów w PL Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: Pierd… jesień w PL 23.08.21, 14:14 Nie wierzę że ktoś lubi gorąc, pocenie się i brak snu w nocy z powodu gorąca. Netflixu nie posiadam Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Pierd… jesień w PL 23.08.21, 14:21 no jak to, z nudów w tym Brwinowie wszystkie głupie seriale obejrzalas Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: Pierd… jesień w PL 23.08.21, 14:43 Głupie seriale to może ty obejrzałeś ja akurat na obejrzałam Mad Men i Six feet under Odpowiedz Link Zgłoś
klementyna156 Re: Pierd… jesień w PL 23.08.21, 14:25 bywalec.hoteli napisał: > 1. po pierwsze psy ubabrane w błocie i śmierdzące od deszczu to niekoniecznie d > obra wiadomość dla domu, chyba, ze budę masz na zewnątrz domu Jaką budę, pogięło? W domu mieszkają. Prysznica nie znasz? Ani wanny? Po bieganiu kąpiemy się i my, i psy, uwielbiają to, czekają grzecznie przed łazienką na mycie. A, no deszczem nie śmierdzą, deszcz nie ma zapachu. Śmierdzieć to mogą, jak się w jakimś świństwie wytarzają, ale też się da zmyć. Żaden kłopot, 5 minut płukania. > > 2. nie wierze ze ktos lubi zimno 15-20 stopni to nie zimno, to idealna pogoda na życie. > > 3. upały? jakie upały? w tym roku nie było upałów w PL W czerwcu i lipcu było u nas bardzo często po 36-38 stopni nawet, nie do wytrzymania. Żaden wiatrak nie dawał rady, klimy nie mam (poza autem) i raczej nie będę mieć, ani w pracy, ani w domu. Ani spać, ani pracować, ani ćwiczyć, ani nawet na spacer wyjść się nie dało, nie mówiąc o bieganiu (choć biegałam, ale bez psów musiałam, niestety). Dramat, tragedia klimatyczna. Teraz wreszcie jest normalnie - wkładam cienką bluzę, skarpetki, adidasy i idę do lasu, o której tylko chcę, a nie przed 8 rano czy po 20, jak w upały. I nie muszę ze sobą wody i misek dla psów nosić cały czas. Brrrr, nigdy więcej mogłyby nie wracać. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Pierd… jesień w PL 23.08.21, 14:33 1. owszem sam deszcz śmierdzi a pies po deszczu śmierdzi mega. Widocznie jak palacz się przyzwyczaiłas i nie czujesz 2. W jakim regionie Polski w czerwcu i lipcu było 36-38 stopni w roku 2021? Odpowiedz Link Zgłoś
klementyna156 Re: Pierd… jesień w PL 23.08.21, 14:37 Deszcz w lesie, dalej od miast zupełnie nie śmierdzi. Pies śmierdzi nie deszczem, ale mokrym psem, zwyczajnie. Czuję, no i co z tego? Wysycha i przestaje, dla mnie zero problemu. Nie będę go dezodorantem spsikiwać W Warszawie i w okolicach, tak przykładowo. Rekordowe upały przez wiele tygodni, bez chwili wytchnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Pierd… jesień w PL 23.08.21, 14:41 Wyprany pies też śmierdzi mokrym psem, a przecież czysty :p Odpowiedz Link Zgłoś
klementyna156 Re: Pierd… jesień w PL 23.08.21, 14:44 mashcaron napisała: > Wyprany pies też śmierdzi mokrym psem, a przecież czysty :p Bo to jest smrodek mokrej sierści, a nie brudu czy błota. Trzeba pokochać (i czekać, aż wyschnie, i smrodek magicznie zniknie). Mam dwa futra w domu, często mokre, młody w dodatku z zapałem kąpie się w każdej kałuży. Kocham niezależnie od smrodku i ilości naniesionego "na salony" błotka. Rumba + mop to moi przyjaciele A latem robimy sobie pospacerowe kąpiele w ogródku, w psiobasenie, wężem ogrodowym. Świetna zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Pierd… jesień w PL 29.08.21, 16:10 Hmm, wg accuweather w lipcu JEDEN dzien z 33stC na plusie w Warszawie, w czerwcu również JEDEN dzien z 33stC... www.accuweather.com/pl/pl/warszawa-feliks%C3%B3wka/1-2719483_21_al/july-weather/1-2719483_21_al?year=2021 Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Pierd… jesień w PL 29.08.21, 16:54 memphis90 napisała: > Hmm, wg accuweather w lipcu JEDEN dzien z 33stC na plusie w Warszawie, w czerwc > u również JEDEN dzien z 33stC... > www.accuweather.com/pl/pl/warszawa-feliks%C3%B3wka/1-2719483_21_al/july-weather/1-2719483_21_al?year=2021 hehe, a koleżanka od 36-38 chyba miała termometr umieszczony w słońcu Odpowiedz Link Zgłoś
klementyna156 Re: Pierd… jesień w PL 29.08.21, 17:31 memphis90 napisała: > Hmm, wg accuweather w lipcu JEDEN dzien z 33stC na plusie w Warszawie, w czerwc > u również JEDEN dzien z 33stC... > www.accuweather.com/pl/pl/warszawa-feliks%C3%B3wka/1-2719483_21_al/july-weather/1-2719483_21_al?year=2021 Tja.... Akurat. Mam termometry w domu, w pracy, w aucie - codziennie niemal w lipcu, po południu, od ok. 15 było powyżej 35 stopni, duszno, stojące powietrze, pot ociekał z człowieka non stop. To, co podają stronki z prognozami a to, co było (czy będzie) mają się do siebie nijak. Dziś np. miało lać cały dzień, od 11. Jest przyjemnie ciepło, 21 stopni, od 14 wręcz słonecznie, kropiło może z 20 minut. Leżak + ciemne okulary przydatne, ciepła bluza niepotrzebna. Tyle warte te oficjalne prognozy są. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Pierd… jesień w PL 23.08.21, 14:41 Mój pies nadal ma traumę upałową po wakacjach w IT. Na widok smyczy robi minę zbitego psa, dopiero po wyjściu za drzwi, jak widzi że nie jest gorąco się rozwesela :p Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Pierd… jesień w PL 23.08.21, 14:40 No dziś to owszem pi....iiiiiiiii jesień Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Pierd… jesień w PL 27.08.21, 01:48 U nas ponad +30C jakby cie to interesowalo... i tak ma byc gdzies jeszcze przez tydzien Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Pierd… jesień w PL 27.08.21, 01:56 W słonecznej Kalifornii? Nienawidzę Cię! Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Pierd… jesień w PL 27.08.21, 06:32 Ale wkoncu koncem pazdziernika sie ochlodzi i trzeba bedzie zmienic t-shirt na polo - reszta to samo Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Pierd… jesień w PL 28.08.21, 03:43 Dziki Zachod Ostatniej nocy 22:00 bylo +22C a potem si eochlodzilo do 19C Zadnych robali, cisza, pluskajca fantanna, czyste gwiezdziste niebo, kolacja i drink na balkonie.. chrzaszcze, zimne piwo. Spanie przy otwartym balkonie. Dzis temp podskoczyla gdzies do +33C i niestety trzeba bylo sie ww srodku dnia pozamykac i wlaczyc klimatyzacje na kilka godzin zeby sie dom za bardzo na noc nie ogrzal ale o 18:30 juz tylko +26C. Woda w basenie +28C. W sam raz do plywania. A wiec znow swiezy wozduch, i kolacja chyba tez na zewnatrz. Perfekcja. Sprzedawaj te Poznanskie chalupy i dawaj nad Pacyfik. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Pierd… jesień w PL 29.08.21, 15:20 engine8 napisał(a): > ania. A wiec znow swiezy wozduch, i kolacja chyba tez na zewnatrz. Perfekcja. > Sprzedawaj te Poznanskie chalupy i dawaj nad Pacyfik. Obawiam się drogi Enginku ze za te poznańskie chałupy bym chałupy w Kalifornii w SV nie kupił. Bo pracować tez bym musiał gdzies. Bo co bym kupił w SV za 300-350k$? No i za co bym trojke dzieci wykształcił na studiach? Nie zapominaj ze za twoich czasów jak przybyłeś to Ameryka nie miała tylu miliarderów ale dom kosztował kilka tysięcy dolarów. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Pierd… jesień w PL 29.08.21, 18:46 Znosny Dom wtedy kosztowal $150-$200k Rok prywatnych studiow na niezlym uniwersytecie $17k A ja zarabialem jakies $80k rocznie. I do tego firmy zasypywaly pracownikow "opcjami". Teraz w W SV taki dom kosztuje $2M (10x) Rok studiow na tym samym uniwesytecie $75k (5x) A zarobki sa ok $200k (2.5x) i "opcje male a te wartosciwe tylko dla niewielu. W SV za $350k nie kupisz absolutnie nic. Bez $1M nie ma co planowac. Ale ja juz w SV nie mieszkam.. Mieszkam nie tam gdzie ludzie pracuja ale tam gdzie jezdza na wakacje i obsewuje surferow.....Siedzi ich dziesiatki w wodzie i co troche ktos zlapie jaks tam fale na ktrej polynie ale tylko od czasu do czasu ktos na szcxescie i dobra pozycje oraz zlapie dobra fale na ktorej pojedzie dlugo i spektakularnie... Takie jest zycie.. Ale zaden siedzacy na plazy nawet tej malej nie ma szans zlapac.. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Pierd… jesień w PL 29.08.21, 19:46 Ale CEO twojej firmy zapewne zarabia 100x tyle co wtedy zarabiał ówczesny CEO? No to xujowy ten postęp w Stanach macie skoro IT się rozwija w SV, przynosi ogromne zyski a ludzi tam zamieszkałych stać na coraz mniej. A gdzie mieszkasz to wiem, koło Świetego Diego, zaraz przy meksykanskiej granicy. Ciekawe czy tunele podziemne do przerzutu.narkotyków macie w pobliżu. Bo meksykańska mafia pewnie działa po obu stronach granicy. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Pierd… jesień w PL 29.08.21, 21:15 Mieszkam wystarczajaco blissko SD aby sie sie jego klimatem i urokamia ale wystrczajaco daleko aby byc odizlowanm od problemow Ni emam pojecie co robi meksykanska mafia.... Ok czesto widze helikoptery krzce na oceanem - a ci szukaja lodzi podwodnych i narkotykow ktre oni wyrzucja. Ludzi mowi ze wiekoszsc meksykanskich restaracji jest w to jakos tam mnie czy wiecej zamotnych.... Ale ja nie wiem. Wwime ze maj dobre jedzenie i dobrea Tequille A na mieszkanie tutaj widac "zasluzylem" sobie Trafilem na dobra fale? A to ile zarabia CEO to jakos nigdy mnie specjalnie nie interesowalo - zarabia jak kazdy, tyle ile potrafil sobie wynegocjowac Skoro mu tyle placa to widocznie tyle jest wart n rynku bo na siebie tu trzeba zarobic. Odpowiedz Link Zgłoś
nigdynigdynigdy84 Re: Pierd… jesień w PL 27.08.21, 07:22 Jest pięknie. Chłodno. Idealnie Odpowiedz Link Zgłoś
paulownia88 Re: Pierd… jesień w PL 27.08.21, 20:28 Wspaniała, cudowna pogoda, zamiast tych cholernych upałów i suszy. Wczoraj pojechaliśmy połazić po lesie, w strumykach, gdzie w sierpniu zawsze było sucho szemrze cichutko woda. Jest piękne, zielono, wilgotne, pachnące powietrze. Cud. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Pierd… jesień w PL 29.08.21, 17:40 Chyba pierwszy raz muszę się z tobą zgodzić, dobrze, że jeszcze wyjazd w ciepłe miejsce przede mną i jeśli świat się nie zamknie to zamiast na narty, ku rozpaczy śniegolubnego syna, w lutym kolejny. Ten rok pogodowo jest beznadziejny w centralnej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Pierd… jesień w PL 29.08.21, 17:47 Przeczytałem "nieślubnego syna". Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Pierd… jesień w PL 29.08.21, 19:40 mia_mia napisał(a): > Chyba pierwszy raz muszę się z tobą zgodzić, 😅😂🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Pierd… jesień w PL 29.08.21, 19:57 Od przyszłego tygodnia ma być po 28 stopni. Odpowiedz Link Zgłoś