Dodaj do ulubionych

Ziemkiewicz w kozie

• mia_mia Re: Ziemkiewicz w kozie 02.10.21, 21:27
      Na forum też im bardziej prawicowe mateczki tym szybciej wykopały bombelki w świat
      • engine8 Re: Ziemkiewicz w kozie 03.10.21, 00:48
        No jak widac prawicowe mysla.. Lewactwo by pewnie do Moskwy wyslalo
    • engine8 Re: Ziemkiewicz w kozie 02.10.21, 22:55
      To te skurwiele z UK tez lewackie?
      • dramatika Re: Ziemkiewicz w kozie 02.10.21, 23:03
        engine8 napisał(a):

> To te skurwiele z UK tez lewackie?

UK to absolutna awangarda postępu - są bardziej lewaccy od grupy Spinelii przy parlamencie europejskim.
        Myślę, że wyszli z UE dlatego, ze była za mało lewacka tongue_out
      • sumire Re: Ziemkiewicz w kozie 02.10.21, 23:23
        Przeciwnie, dziadku. Obecny rząd UK to konserwatyści.
        • gaskama Re: Ziemkiewicz w kozie 02.10.21, 23:26
          Tylko że przy konserwatystach brytyjskich to nasze prawaki są talibami.
          • livia.kalina Re: Ziemkiewicz w kozie 02.10.21, 23:26
            Bo są.
    • snajper55 Re: Ziemkiewicz w kozie 02.10.21, 23:00
      lilia.z.doliny napisała:

> Mam.nadzieje, ze go tu nie zatrzymaja indifferent
      >
      >
      > wiadomosci.radiozet.pl/Swiat/Rafal-Ziemkiewicz-zatrzymany-w-Wielkiej-Brytanii.-Prawicowy-publicysta-przylecial-z-zona-i-corka

Podobno Angole mieli zdjęcia Ziemkiewicza z jakąś krową czy kobyłą...

S.
    • gaskama Re: Ziemkiewicz w kozie 02.10.21, 23:01
      "Dziś sobie uświadomiłem, jak bardzo jestem brytyjski. Też bym chuja do domu nie wpuścił."

By Saromonowicz

Cóż nie wiedziałam, że też jestem aż tak brytyjska.
      • pani07 Re: Ziemkiewicz w kozie 02.10.21, 23:13
        „The fascists of the future will call themselves anti-fascists”. Winston Churchill.
        • livia.kalina Re: Ziemkiewicz w kozie 02.10.21, 23:15
          Jak ulał pasuje do tzw Marszów Niepodległości.
        • gaskama Re: Ziemkiewicz w kozie 02.10.21, 23:18
          Celna uwaga. Myślę, że każdy faszystowski prawak za takiego się nie uważa. Churchill to mądry człowiek.
    • taje Re: Ziemkiewicz w kozie 03.10.21, 00:19
      Ziemkiewicz w kozie. Od czasu konferencji Błaszczaka i Kamińskiego, to jakoś źle mi się kojarzy (aczkolwiek podobno tam to była klacz).
    • przepio Re: Ziemkiewicz w kozie 03.10.21, 00:41
      O, nawet nie przypuszczałam, że tak mnie ta informacja ucieszy. Z tym, że na początku pomyślałam, że może narkotyki miał że sobą. .. Ale ten powód zatrzymania tez jest bardzo ok. I za reżyserem- tez jestem brytyjska
      • dramatika Re: Ziemkiewicz w kozie 03.10.21, 00:50
        przepio napisała:

> O, nawet nie przypuszczałam, że tak mnie ta informacja ucieszy.

• tanebo001 Re: Ziemkiewicz w kozie 03.10.21, 08:01
          Porównujesz ludzi walczących o swoje prawa z tym prawicowym ciulem? Tak, jest między nami różnica. Wy jesteście źli my dobrzy. Wojna domowa jest nieunikniona.
          • morekac Re: Ziemkiewicz w kozie 03.10.21, 08:25
            Ty ja i tak spędzisz w piwnicy.
    • tanebo001 Re: Ziemkiewicz w kozie 03.10.21, 08:46
      Trafiłem do aresztu, w którym byli także inni mężczyźni. Z większością z nich nie dało się porozmawiać w żadnym europejskim języku. Byli z Afryki, jakichś krajów daleko i blisko-wschodnich. leża i kwicza
      • paskudek1 Re: Ziemkiewicz w kozie 03.10.21, 08:49
        Biedactwo 🤣🤣🤣🤣. Swoją drogą perfidni ci Brytyjczycy. Tak spostponować wielkiego publicystę 🤣🤣🤣🤣
      • alicia033 Re: Ziemkiewicz w kozie 03.10.21, 08:53
        I do takiej dziczy ten ojciec ojciec roku wg gazeciarza córkę posłał...
        • tanebo001 Re: Ziemkiewicz w kozie 03.10.21, 08:59
          Tym bardziej że prawaki pieją o kobietach gwałconych przez arabów....
      • sumire Re: Ziemkiewicz w kozie 03.10.21, 09:16
        Za niewinność, za niewinność.
        Coraz bardziej wygląda to tak, jakby koleś to zrobił celowo, żeby grać uciśnionego w narodowych mediach. Przecież on doskonale wiedział, że nie jest w UK mile widziany.

Tekst o gotówce też ładny.
        • lauren6 Re: Ziemkiewicz w kozie 03.10.21, 11:03
          Tekst o lekach też chwyta za serce.
          Podejrzewam, że przedawkowując leki na cukrzycę, nadciśnienie itd bardzo łatwo podjąć widowiskową próbę samobójczą. Pewnie dlatego im te leki rutynowo zabierają, a potem jakoś wydzielają. Ale jak to ładnie brzmi w mediach, że przewlekłe chorego pozbawili leków.
          • paskudek1 Re: Ziemkiewicz w kozie 03.10.21, 13:04
            Fakt, sama się dałam nabrać. Ale może dlatego że nie mam w tym doświadczenia i procedur w tych sytuacjach nie znam. No i pamiętam niedawne incydenty z naszych rodzimych komisariatów gdzie zatrzymywano ludzi, zabierano wszystko i nawet nie podano tych leków czy choćby wody. No i mimo wszystko, jaki by nie był obrzydliwy, widzę w Ziemkiewiczu człowieka. Tylko jakoś współczuć mu z powodu tego zatrzymania nie umiem.
    • gris_gris Skala korupcji 04.10.21, 11:43
      lilia.z.doliny napisała:

> Mam.nadzieje, ze go tu nie zatrzymaja indifferent
      >
      >
      > wiadomosci.radiozet.pl/Swiat/Rafal-Ziemkiewicz-zatrzymany-w-Wielkiej-Brytanii.-Prawicowy-publicysta-przylecial-z-zona-i-corka

Nie wiem, czy to było juz podnoszone, bo wątek sie zrobił bardzo długi, ale mnie najbardziej w tym interesuje fakt, ze Ziemkiewicz jest w stanie zapłacić ponad 200 tys zł za ROK studiów córki. Jezeli to prawda, co przeczytałam, ze studiować będzie biochemię, taki jest koszt (jest tylko czesne, bez utrzymania). Biochemia w Oksfordzie trwa 4 lata. Czyli ok. miliona zł za całość.

I teraz tak, jeżeli prawicowy dziennikarz ma taka kasę, to ja sie naprawdę niepokoje rozmiarem korupcji w Polsce, z którego my sobie chyba nie zdajemy do końca sprawy, niezależnie od codziennych doniesień prasowych. Śledztw nie ma, z przyczyn oczywistych.
      • kura17 Re: Skala korupcji 04.10.21, 11:49
        > I teraz tak, jeżeli prawicowy dziennikarz ma taka kasę, to ja sie naprawdę niepokoje
        > rozmiarem korupcji w Polsce, z którego my sobie chyba nie zdajemy do końca
        > sprawy, niezależnie od codziennych doniesień prasowych. Śledztw nie ma, z
        > przyczyn oczywistych.

e no, on od dziesiecioleci jest tez autorem ksiazek (rowniez SF), przypuszczam ze przez kilkadziesiat lat mogl zgromadzic spory majatek, zwlaszcza, jesli umiejetnie pieniadze ze sprzedazy ksiazek inwestowal.
        to nie jest dwudziestolatek po dziwnej szkole ...
        • gris_gris Re: Skala korupcji 04.10.21, 11:58

>
          > e no, on od dziesiecioleci jest tez autorem ksiazek (rowniez SF), przypuszczam
          > ze przez kilkadziesiat lat mogl zgromadzic spory majatek, zwlaszcza, jesli umie
          > jetnie pieniadze ze sprzedazy ksiazek inwestowal.
          > to nie jest dwudziestolatek po dziwnej szkole ...

Tak myślisz? Milion lekkim twistem? No moze faktycznie, i ja życia jednak nie znam...
          • kura17 Re: Skala korupcji 04.10.21, 12:02
            > Tak myślisz? Milion lekkim twistem? No moze faktycznie, i ja życia jednak nie
            > znam...

nie musial zarobic miliona - wystarczy, ze umial dobrze pieniadze inwestowac.
            on naprawde mlody nie jest i zarabia (nie na dziennikarstwie tylko!) od dziesiecioleci.
            tutaj bym afery nie szukala (choc moze byc, wszystko jest mozliwe) - te jego pieniadze wydaja mi sie dosc prawdopodobne.

zwlaszcza, ze nic nie wiemy (tzn ja nie wiem), o jego rodzinie (i zony) - mozliwe, ze tam sa "stare pieniadze" i te studja jacys dziadkowie finansuja itp.

i mysle, ze jakby akurat on mial jakies powazne przekrety finansowe na koncie, to by mu juz dawno je wywlekli wink
            • gris_gris Re: Skala korupcji 04.10.21, 12:08
              kura17 napisała:

> > Tak myślisz? Milion lekkim twistem? No moze faktycznie, i ja życia jednak
              > nie
              > > znam...
              >
              > nie musial zarobic miliona - wystarczy, ze umial dobrze pieniadze inwest
              > owac.
              > on naprawde mlody nie jest i zarabia (nie na dziennikarstwie tylko!) od dziesie
              > cioleci.
              > tutaj bym afery nie szukala (choc moze byc, wszystko jest mozliwe) - te jego pi
              > eniadze wydaja mi sie dosc prawdopodobne.
              >
              > zwlaszcza, ze nic nie wiemy (tzn ja nie wiem), o jego rodzinie (i zony) - mozli
              > we, ze tam sa "stare pieniadze" i te studja jacys dziadkowie finansuja itp.
              >
              > i mysle, ze jakby akurat on mial jakies powazne przekrety finansowe na koncie,
              > to by mu juz dawno je wywlekli wink
              >
              >
              Nie Kura, to nie o to chodzi, zeby szukać afery, tych afer jest tule, ze to to pikuś. Ale to nie sa w Polsce normalne pieniądze i nie jest norma, ze dziennikarz ot tak moze tyle wydać na studia. To pokazuje po raz kolejny jak pasa sie przy PiS-ie ich współpracownicy, na koszt państwa - nas.

Oczywiście, ze mu nikt nic nie wywlecze, przecież nie ukradł, tylko zarobił.
              • dramatika Re: Skala korupcji 04.10.21, 12:13
                gris_gris napisała:

> to nie sa w Polsce normalne pieniądze i nie jest norma
                > pasa sie przy PiS-ie ich współpracownicy, na koszt państwa - nas.
                > Oczywiście, ze mu nikt nic nie wywlecze, przecież nie ukradł, tylko zarobił.

Patrzcie jaki wzorowy antypis. Wzorzec z Sevres normalnie - jest takim antypisem, że gada jak przeciętny pisior, że jak kto bogaty, to pewnie ukradł tongue_out
              • kura17 Re: Skala korupcji 04.10.21, 12:16
                Gris, ale on nie jest tylko dziennikarzem - mysle, ze zarabia glownie na swoich ksiazkach, i tych politycznych i tych SF - i to od bardzo wielu lat. ja mam prawie 50-tke na karku, a jego ksiazki SF pamietam z lat mlodosci.
                wlasnie sprawdzilam - on zaczal publikowac w 1982 roku, w latach 90-tych regularnie wygrywal prestizowe nagrody SF (min A. Zajdla). wierze spokojnie, ze na samej SF zrobil przez lata sporo, a jeszcze dochodzi jego pisarstwo polityczne.
      • sumire Re: Skala korupcji 04.10.21, 11:57
        On jednak trochę tych książek nasprzedawał, na prawicy to przecież guru. Poprzednia była na pierwszym miejscu listy bestsellerów Empiku. Poza tym pracował w TVP, gdzie mu pewnie też niezgorzej płacili. A teraz współpracuje z mediami finansowanymi przez SSP. Ziarnko do ziarnka...
        • gris_gris Re: Skala korupcji 04.10.21, 12:00
          sumire napisała:

> On jednak trochę tych książek nasprzedawał, na prawicy to przecież guru. Poprze
          > dnia była na pierwszym miejscu listy bestsellerów Empiku. Poza tym pracował w T
          > VP, gdzie mu pewnie też niezgorzej płacili. A teraz współpracuje z mediami fina
          > nsowanymi przez SSP. Ziarnko do ziarnka...

Z książek by tyle nie zarobił, nie na opcji. Współpraca z reżimem natomiast jest wlasnie częścią układu mafijno-korupcyjnego. On korzysta, inni korzystają, itd.
      • dramatika Re: Skala korupcji 04.10.21, 12:05
        gris_gris napisała:

> I teraz tak, jeżeli prawicowy dziennikarz ma taka kasę, to ja sie naprawdę niep
        > okoje rozmiarem korupcji w Polsce

O czym ty bredzisz. Ziemkiewicz utrzymuje się ze swoich książek - "Cham niezbuntowany" zajął 10 miejsce w rankingu sprzedażowym za cały rok 2020, który to ranking uwzględniał wszystkie gatunki, łącznie z podręcznikami szkolnymi. Ranking nie był żadną ankietą robioną wśród "prawaków", tylko "wyciągiem" z kas fiskalnych księgarń (250 stacjonarnych, 2 internetowe).
        To jego niejedyna książka - pomijając fantastykę sprzed lat, jest autorem wieli innych pozycji, także bardzo popularnych ("Michnikowszyzna" uchodzi za pozycję kultową, oczywiście nie w kręgach pana Michnika ;P ). Na dniach wychodzi jego kolejna książka.

niestatystyczny.pl/2021/01/31/najlepiej-sprzedajace-sie-w-polsce-ksiazki-w-2020-wedlug-panelu-bookscan/
        Zacznij się lepiej martwić rozmiarem popularności poglądów przeciwnych do tych, które reprezentuje Ziemkiewicz.
        • mama303 Re: Skala korupcji 04.10.21, 13:53
          dramatika napisał(a):

> Zacznij się lepiej martwić rozmiarem popularności poglądów przeciwnych do tych,
          > które reprezentuje Ziemkiewicz.

obecnie prawackie populistyczne bzdury z gatunku teorii spiskowych mają sie tu niestety dobrze. Dobrze, że chociaż ta córka odpocznie od tatusia parę lat
        • morekac Re: Skala korupcji 04.10.21, 20:25
          >tylko "wyciągiem" z kas fiskalnych księgarń

Kasy fiskalne nie podają takich informacji...
    • mama303 Re: Ziemkiewicz w kozie 04.10.21, 13:50
      odesłali, niestety. Pseudopisarza, którego wypowiedzi były przykładem współczesnego antysemityzmu z muzeum Polin
      • sumire Re: Ziemkiewicz w kozie 04.10.21, 13:54
        Najbardziej mi się podoba, że MSZ chce rozmawiać z brytyjską ambasador. Z powodu typa, który poleciał do kraju, o którym wiedział, że nie jest w nim mile widziany. Zawrócony dawno wrócił do Polski i psioczy na to, że musiał ze śniadymi czekać.
        Niesłychanie właściwe priorytety ma nasze ministerstwo. Co tam Łukaszenka, co tam Czechy, najważniejsze to chronić czci pisarza wyklętego.
        • paskudek1 Re: Ziemkiewicz w kozie 04.10.21, 13:58
          Jak to podobno określił Pan Z. musiał siedzieć z osobnikami o "urodzie kierowców Ubera" Adonis się qrwa znalazł. Estera pyerdolony. Sorry ale jeśli ktoś zawalił cokolwiek to sam Ziemkiewicz. Dostał zakaz wjazdu, WIEDZIAŁ że go ma a jednak tam pojechał. Jak chciał coś ugrać to mógł próbować to załatwić przez prawników PRZED wjazdem a nie jechać na chama. Ale co ja się dziwię, cham i prostak nie umie załatwiać spraw w sposób cywilizowany
    • tanebo001 Re: Ziemkiewicz w kozie 04.10.21, 14:31
      wiadomosci.onet.pl/kraj/rafal-ziemkiewicz-zatrzymany-w-wielkiej-brytanii-msz-reaguje/vdeb4rb ciekawe że wywalenie osoby prywatnej aż tak wzburzzyło prawactwo że ambasadora wzywają...
      • dramatika Re: Ziemkiewicz w kozie 04.10.21, 16:49
        tanebo001 napisał:

> ciekawe że wywalenie osoby prywatnej aż tak wzburzzyło prawactwo że ambasadora wzywają...

Nie fakt wywalenia, ale przyczyna, matołku. Nikt by sprawy nie robił, jakby Ziemkiewicz groził wysadzeniem Oxfordu w powietrze, albo przemycał kokę, albo gdyby W. Brytania była oficjalnie państwem totalitarnym - a tymczasem szczyci się, że jest jakąś "demokracją", stosując jednocześnie metody Kim Dzong Una.

Sprawa Ziemkiewicza jest dobrym pretekstem do zbadania stanu praworządności w W. Brytanii, bo może wyewoluował tam jakiś totalitaryzm i trzeba ostrzeć obywateli Polski przed niebezpieczeństwem.
        • tanebo001 Re: Ziemkiewicz w kozie 04.10.21, 16:54
          Czyli jeśli tam pojadę i przed pałacem zacznę krzyczeć że królowa jest głupia i wylecę na kopach to też wezwiecie ambasadora?
        • taje Re: Ziemkiewicz w kozie 04.10.21, 18:02
          > Sprawa Ziemkiewicza jest dobrym >pretekstem do zbadania stanu >praworządności w W. Brytanii, bo może >wyewoluował tam jakiś totalitaryzm i trzeba >ostrzeć obywateli Polski przed >niebezpieczeństwem.

Co to się nie robi z krajami, które postanowiły wyjść z UE… To w końcu Polska prawica cieszy się z Brexitu i popiera Polexit czy nie?
      • araceli Re: Ziemkiewicz w kozie 04.10.21, 16:57
        tanebo001 napisał:
        > wiadomosci.onet.pl/kraj/rafal-ziemkiewicz-zatrzymany-w-wielkiej-brytanii-msz-reaguje/vdeb4rb ciekawe że wywalenie osoby prywatnej aż tak wzburzzyło prawactwo że ambasadora wzywają...

Gorsze jest niestety, że koledzy dramatisi z rynsztoka robią Polsce taki PR:
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,27647259,polacy-wylewaja-hejt-na-brytyjska-poslanke-poparla-zakaz-wstepu.html

Prawactwo kolejny raz dowodzi zbydlęcenia uncertain
        • sumire Re: Ziemkiewicz w kozie 04.10.21, 17:19
          No otóż. A jak białoruski agent podejrzewany o torturowanie więźniów Łukaszenki wjechał do Polski na pełnej k*rwie i radośnie balował na forum ekonomicznym, MSZ milczało jak zaklęte.

Zawsze było tak, że UK nie pozwalało niektórym ludziom na wjazd, nawet jakiemuś europarlamentarzyście, który głosił antyislamskie poglądy, to się zdarzyło. Mało tego, Polska też niektórym nie pozwala, vide negacjonista Irving. Wszczynanie procedur na poziomie ministerialnym, bo gość postanowił zignorować swój zakaz wjazdu do UK, żeby o nim mówili, a potem musiał czekać z ludźmi, którzy wyglądali jak kierowcy Ubera (WTF) jest tak samo groteskowe, jak ta sytuacja z paszportem dyplomatycznym dla praktycznie nieżyjącego człowieka.

Polska ma obecnie parę problemów w stosunkach międzynarodowych, które wydają się ważniejsze od przygody pana Z. - Czechy, Białoruś, relacje z USA. No, ale widocznie MSZ nikt o nich nie powiedział.
          • tanebo001 Re: Ziemkiewicz w kozie 04.10.21, 17:24
            sumire napisała:

> Polska ma obecnie parę problemów w stosunkach międzynarodowych,
            parę? chyba kpisz! Tylko z Bałtykiem nie jesteśmy pokłóceni. Na razie...
            • paskudek1 Re: Ziemkiewicz w kozie 04.10.21, 17:33
              To zdaje się był sarkazm 😃😃.
          • dramatika Re: Ziemkiewicz w kozie 04.10.21, 17:47
            sumire napisała:

> Wszczynani
            > e procedur na poziomie ministerialnym, bo gość postanowił zignorować swój zakaz
            > wjazdu do UK, żeby o nim mówili, a potem musiał czekać z ludźmi, którzy wygląd
            > ali jak kierowcy Ubera (WTF)

O, widzę, że coś czytałaś, szkoda że jak zwykle wyrywkowo. A dokładniej - łżesz. Już wiadomo, że żadnego zakazu wjazdu nie było, przynajmniej takiego, o którym wiedziałby Ziemkiewicz czy osoby, które go przesłuchiwały. Wydalenie odbyło się na zasadzie "bo tak", beż żadnego okazania papierów o zakazie wjazdu, jedynie z nieoficjalnym komunikatem jednego ze strażników, że komuś się ziemkiewiczowskie poglądy nie podobają. Nie było zatem żadnego celowego marketingu, bo nie było żadnego oficjalnego zakazu, o którym Ziemkiewicz by wiedział. Po prostu przyjechał na inaugurację roku akademickiego i spotkał się ze standardami jak na Białorusi.

> Polska ma obecnie parę problemów w stosunkach międzynarodowych, które wydają si
            > ę ważniejsze od przygody pana Z.

Jasne, ze strachu przed obrazą Królowej Brytyjskiej, mamy akceptować totalitarne odpały brytyjskich władz wobec polskiego obywatela? Poza tym ewentualne uznanie UK za kraj o co najmniej podejrzanych standardach niczemu przecież nie musi przeszkadzać - nadal możemy z nimi handlować i posyłać tam pracowników, których tak potrzebują. Ważne, aby wiedzieli, że powinni mieć na wszelki wypadek tęczową flagę w kieszeni.
            • sumire Re: Ziemkiewicz w kozie 04.10.21, 17:51
              Czy przeszkadzał ci odpał pana ministra Czaputowicza wobec pana, który zaprzeczał holokaustowi? Tak lub nie. Proste, rozwlekłego pyerdolenia nie będę czytać tak czy inaczej.
              • dramatika Re: Ziemkiewicz w kozie 04.10.21, 18:00
                sumire napisała:

> Czy przeszkadzał ci odpał pana ministra Czaputowicza wobec pana, który zaprzecz
                > ał holokaustowi? Tak lub nie.

Stać cię tylko na pytanie z tezą? Dlaczego porównujesz kogoś, kto zaprzecza holokaustowi do Ziemkiewicza? Chcesz wkroczyć z następnym zestawem pomówień i fejków?
                • iwles Re: Ziemkiewicz w kozie 04.10.21, 18:06
                  dramatika napisał(a):

> sumire napisała:
                  >
                  > > Czy przeszkadzał ci odpał pana ministra Czaputowicza wobec pana, który za
                  > przecz
                  > > ał holokaustowi? Tak lub nie.
                  >
                  > Stać cię tylko na pytanie z tezą? Dlaczego porównujesz kogoś, kto zaprzecza hol
                  > okaustowi do Ziemkiewicza? Chcesz wkroczyć z następnym zestawem pomówień i fejk
                  > ów?

Uzasadnienie Czaputowicza znasz?
                • sumire Re: Ziemkiewicz w kozie 04.10.21, 18:07
                  Miało być "tak lub nie"...
              • melisananosferatu Re: Ziemkiewicz w kozie 04.10.21, 18:09
                No przeciez nie odpowie bo to cymbal jest, ktory nigdy nie odpowiada na zadane pytanie. Wycina kawalki wypowiedzi i manipuluje.
                • dramatika Re: Ziemkiewicz w kozie 04.10.21, 21:39
                  melisananosferatu napisał(a):

> No przeciez nie odpowie bo to cymbal

Cymbał to zadaje pytania z tezą.

• sumire Re: Ziemkiewicz w kozie 04.10.21, 22:41
                    Wiedziałam, że psychoprawak będzie się wykręcał od konkretnej odpowiedzi. Jaki to żałosny tchórz 😂 A wystarczyło po prostunapisać "tak" lub "nie".

I tak dobrze, że nie pojechał Morawieckim i "pani mnie pyta o ceny chleba", parafrazując: "pani mnie pyta o ludzi niewpuszczanych do Polski, a przecież gdyby langusta mogła, to jadłaby dżem".
                    • dramatika Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 12:06
                      sumire napisała:

> I tak dobrze, że nie pojechał Morawieckim i "pani mnie pyta o ceny chleba", par
                      > afrazując: "pani mnie pyta o ludzi niewpuszczanych do Polski, a przecież gdyby
                      > langusta mogła, to jadłaby dżem".

Mogę inaczej sparafrazować twoje błyskotliwe pytanie: "czy dawanie dooopy przez sumirkę za paczkę fajek można uznać za wyzysk klasy pracującej? Tak czy nie?"
                      • 1matka-polka Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 12:20
                        🤓
                      • sumire Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 12:23
                        O, dramatiś od wczoraj biedził się nad ripostą i wreszcie wrócił z fantazją o moim dawaniu doopy.
                        *ziewa*
                        • dramatika Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 12:32
                          sumire napisała:

> O, dramatiś od wczoraj biedził się nad ripostą i wreszcie wrócił z fantazją o m
                          > oim dawaniu doopy.

Miało być tak lub nie...
                      • iwles Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 12:30
                        dramatika napisał(a):

>
                        >
                        > Mogę inaczej sparafrazować twoje błyskotliwe pytanie: "czy dawanie dooopy przez
                        > sumirkę za paczkę fajek można uznać za wyzysk klasy pracującej? Tak czy nie?"

Ach, rozumiem. Nie podoba Ci się zestawienie "odpał" i "Czaputowicz".
                        Przy czym zestawienie "UK" i "standardy jak na Białorusi" jest już ok.
                        • sumire Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 13:57
                          Toto po prostu unika odpowiedzi, jak zwykle, bo musiałoby przyznać, że jak Wielka Brytania Polakowi, to źle, ale jak Polska Brytyjczykowi, to dobrze. Zatem wraca po dobie z dosrywanką o dawaniu tyłka za fajki, całe dumne, że tak wymyśliło i że sumirka będzie płakać buuu big_grin
            • paskudek1 Re: Ziemkiewicz w kozie 04.10.21, 20:00
              Dramatika a wiesz chociaż jak to u nich wygląda? Czy tobie się wydaje że oni na tych granicach mają zestaw fotografii z opisem - tych klientów nie obsługujemy? No raczej nie. Ot w systemie na granicy po zeskanowaniu informacji o osobniku pojawia się pewnie gdzieś info - ten gość nie wjedzie. BEZ informacji czemu. I urzędnik go kontrolujący nie musi wiedzieć czemu. Ot ma sygnał z systemu "nie wpuszczać, wdrożyć procedurę xyz". Co się Ziemkiewiczowi wydawało? Że jest tak znany że Pan na bramce na lotnisku popatrzył w te piękne oczka i już wiedział "o to ten pisarz którego mam nie wpuszczać"? Megalomania pana Z. I reszty prawaków jest doprawdy zabawna.
    • livia.kalina Re: Ziemkiewicz w kozie 04.10.21, 18:52
      Jak by ktoś miał wątpliwości, to Ziemkiewicz w swoim komentarzu do zatrzymania postanowił udowodnić, ze owszem, jest rasistą:

"Ziemkiewicz ujawnił kulisy zatrzymania. „Czekałem w towarzystwie panów o urodzie kierowców Ubera”"

twitter.com/TygodnikWPROST/status/1444912236225511428
      • taje Re: Ziemkiewicz w kozie 04.10.21, 19:46
        Kierowcy Ubera zazwyczaj są bardziej wyględni niż Ziemkiewicz, facet pochlebia sobie (pomijam fakt, że rasista).
        • morekac Re: Ziemkiewicz w kozie 04.10.21, 20:06
          Czekaj, może docenił tę urodę.😁
          • taje Re: Ziemkiewicz w kozie 04.10.21, 20:15
            He he, no fakt 🤭
      • paskudek1 Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 00:03
        Błagam niech ktoś biegły w TT sprawdzi czy to prawda czy fake? Bo nawet mnie jest trudno uwierzyć że on to mógł napisać
        • 1matka-polka Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 08:03
          Jaki wy musicie miec doskwierający bol dupy, zeby takie tandetne fejki kolportowac🤭
          • paskudek1 Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 08:46
            Wyraźnie napisałam żeby ktoś bieglejszy w TT sprawdził, ślepa jesteś? Nie chce mi się wierzyć ale z drugiej strony ten kretyn napisał tyle durnot że jedna mniej czy więcej na prawdę przestaje dziwić.
            • fornita111 Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 08:50
              No co, bardzo w stylu tego miszcza slowa tekst tongue_out
            • sumire Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 09:00
              To akurat jest fejk (patrz na nazwę konta, nie nick, bo je można na TT zmieniać), ale jak sobie weszłam na jego konto, to widzę, że dziad w formie i znowu marudzi na nagrody literackie.

• melisananosferatu Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 09:34
                Bol dupska, ze jego 'tfurczosci' nie docenili. Ojej.
                • sumire Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 09:40
                  No nie? Strasznie chamski tekst wobec kolegów po fachu, którym udało się zdobyć nominacje. Cóż, próbuj, Rafałku, może w końcu i ty trafisz na shortlistę.
              • araceli Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 09:37
                sumire napisała:
                > dziad w formie i znowu marudzi na nagrody literackie.

No bo jak to tak - miszcza słowa kurwianego nie docenili???? big_grin
              • paskudek1 Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 09:54
                Ja tt nie ogarniam, nie rozróżniam kont. W sumie dobrze wiedzieć że to fake, w razie czego sama mogę bronić tego kretyna.
        • ichi51e Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 08:30
          🤣🤣🤣
        • pani07 Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 08:48
          LOL, paskudek, jesteś niczym ta sekta #Silni na TT big_grin żyją fejkami, a potem się dziwią w zderzeniu z rzeczywistością.
          • araceli Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 09:20
            pani07 napisał(a):
            > LOL, paskudek, jesteś niczym ta sekta #Silni na TT big_grin żyją fejkami, a potem się
            > dziwią w zderzeniu z rzeczywistością.

Prawacka fanka TT o fejkach... Leżę ze śmiechu big_grin big_grin big_grin
          • paskudek1 Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 09:56
            Jeszcze raz POOOWOOOLI - nie umiem w TT, nie mam tam konta, nie znam się na tym i dlatego prosiłam lepszych od siebie. I możesz być pewna że jak następnym razem natknę się na TEN tekst to sama będę Ziemkiewicza bronić. Możesz z ręką na sercu powiedzieć że stać cię na to samo w stosunku do tych których nie lubisz? Wątpię
            • araceli Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 09:57
              paskudek1 napisała:
              > Jeszcze raz POOOWOOOLI - nie umiem w TT,

Daj spokój - on sama szerzy głupoty z TT - wczoraj wklejała, że 'FB zniknął' big_grin
            • 1matka-polka Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 10:06
              paskudek1 napisała:

nie umiem w TT, nie mam tam konta, nie znam się na tym
              > i dlatego prosiłam lepszych od siebie. I możesz być pewna że jak następnym raz
              > em natknę się na TEN tekst to sama będę Ziemkiewicza bronić. Możesz z ręką na s
              > ercu powiedzieć że stać cię na to samo w stosunku do tych których nie lubisz? W
              > ątpię
              >

Ojprdle, to jest sól neomarksistowskiej ziemi, tej ziemi... 😂
              • 1matka-polka Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 10:08
                Ten sam poziom, co pani Rupa Huq. 🤷‍♀️
                • 1matka-polka Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 10:11
                  To jest poziom ciemnych a bogobojnych plotkar spod pcimia dolnego😄
                  • fornita111 Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 10:13
                    Juz tak nie przezywaj matek polek na kilka postow, bo zaczyna to pachniec histeria. Jestes psychofanem ziemkiewicza, czy po prostu leki dzis nie weszly?
                      • fornita111 Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 10:23
                        A spoko, czyli jednak leki big_grin
              • paskudek1 Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 12:02
                Wiesz co matka poka? Guano mnie interesuje co o mnie myślisz.
          • iwles Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 10:26
            pani07 napisał(a):

> LOL, paskudek, jesteś niczym ta sekta #Silni na TT big_grin żyją fejkami, a potem się
            > dziwią w zderzeniu z rzeczywistością.

Dziewczyna napisała "czy to nie fejk"?
            Prawackie trolle przeczytaly: "Patrzcie co ten głupol Ziemkiewicz napisał". I zaczęły klaskac uszami 🤪
            • fornita111 Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 10:34
              Zeby tylko uszami, ten to juz z ekscytacji calym cialem tanczy i jodluje. Byloby smieszne, gdyby nie takie creepy surprised
            • araceli Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 11:45
              iwles napisała:
              > Dziewczyna napisała "czy to nie fejk"?
              > Prawackie trolle przeczytaly: "Patrzcie co ten głupol Ziemkiewicz napisał". I z
              > aczęły klaskac uszami 🤪

W wątasku, gdzie rzuca się jedna przez drugą, że gupie lewaki nie potrafi czytać i nierozumiejo 🤪
      • dramatika Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 12:28
        livia.kalina napisała:

> Jak by ktoś miał wątpliwości, to Ziemkiewicz w swoim komentarzu do zatrzymania
        > postanowił udowodnić, ze owszem, jest rasistą:
        > "Ziemkiewicz ujawnił kulisy zatrzymania. „Czekałem w towarzystwie panów o ur
        > odzie kierowców Ubera”"

Odwrót! Podobno w Uberze rzeczywiście pracuje okreslona grupa ludzi

• paskudek1 Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 12:29
          To że Lis pieprzy głupoty ma usprawiedliwić rasiolstwo Ziemkiewicza? Zabawna jesteś dramatiś
          • livia.kalina Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 12:35
            Może dla niej Lis to jakiś autorytet, podkochuje się w nim dziewczyna i nie potrafi zrozumieć, że ktoś inny nie?
            • dramatika Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 12:42
              livia.kalina napisała:

> Może dla niej Lis to jakiś autorytet, podkochuje się w nim dziewczyna i nie pot
              > rafi zrozumieć, że ktoś inny nie?

Ciekaw czy Lis wie, że najżarliwsze lizanie tyłków lewakom i tak nie uchroni go przed łagrem tongue_out
              Poinformowaliście już panią Rupa Huq o islamofobii pana Lisa?
              • livia.kalina Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 12:55
                Brytyjska parlamentarzystka niedawno odwiedziła Polskę i na wielu polskich sprawach zna się lepiej niż ty. Nie ma potrzeby, żeby ktokolwiek ją o czymkolwiek informował.

Fantazjowania o lizaniu tyłka nie rozumiem, to jakieś prawackie fetysze, może wypisuj te teksty do znanego prawicowego dziennikarza Dobskiego, to zdaje się koneser i znawca tego typu rozrywek.
                • dramatika Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 12:58
                  livia.kalina napisała:

> Brytyjska parlamentarzystka niedawno odwiedziła Polskę

Po co? Przecież lewicowi sygnaliści ją dokładnie informują co się w Polsce dzieje, po co kobiecina ma się narażać na ataki islamofobów?
                  • livia.kalina Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 13:01
                    Bo nie jest debilką jak ty, nie słucha propagandy jak ty, jak chce jakiś temat zgłębić, to zgłębia u źródła.
                    • dramatika Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 13:56
                      livia.kalina napisała:

> jak chce jakiś temat zgłębić, to zgłębia u źródła.

Sugerujesz, że lewicowi sygnaliści nie są źródłem?

• iwles Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 14:05
                        dramatika napisał(a):

> livia.kalina napisała:
                        >
                        > > jak chce jakiś temat zgłębić, to zgłębia u źródła.
                        >
                        > Sugerujesz, że lewicowi sygnaliści nie są źródłem?
                        >

Wow, dramatisia wpadła w korkociąg zadawania pytań z tezą 😀
                        • paskudek1 Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 14:16
                          Co chcesz, ona po prostu nie wierzy że ktoś samodzielnie przeczytał wypociny Ziemkiewicza i wyciągnął wnioski
                        • morekac Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 14:28
                          Pull up!
                        • dramatika Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 14:30
                          iwles napisała:

> Wow, dramatisia wpadła w korkociąg zadawania pytań z tezą 😀

Ciiii, przecież miałyście udawać, ze nie wiecie co to jest pytanie z tezą...
                          • iwles Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 14:47
                            dramatika napisał(a):

> iwles napisała:
                            >
                            >
                            > > Wow, dramatisia wpadła w korkociąg zadawania pytań z tezą 😀
                            >
                            > Ciiii, przecież miałyście udawać, ze nie wiecie co to jest pytanie z tezą...

My wiemy, ty nie wiesz.
                            Gdzie w pytaniu sumire jest teza?
                            Że niby "odpał Czaputowicza" jest tezą?
                          • 1matka-polka Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 14:48
                            dramatika napisał(a):

> iwles napisała:
                            >
                            >
                            > > Wow, dramatisia wpadła w korkociąg zadawania pytań z tezą 😀
                            >
                            > Ciiii, przecież miałyście udawać, ze nie wiecie co to jest pytanie z tezą...

Znowu te lewackie jajeczka🙄
                      • livia.kalina Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 14:07

Obawiam się że zjawisko pod tytułem "lewicowi sygnaliści" występuje jedynie w twojej chorej wyobraźni. W szufladce obok zbrodniczej ideologii gender i neomarksizmu kulturowego.
                        • dramatika Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 14:25
                          livia.kalina napisała:

>
                          > Obawiam się że zjawisko pod tytułem "lewicowi sygnaliści" występuje jedynie w t
                          > wojej chorej wyobraźni.

Tu masz swoich sygnalistów i historię tego, skąd pani Rupa wie, że Ziemkiewicz jest negacjonistą holokaustu. Głodne kawałki o pani poliglotce Rupie, która sama własnymi ręcami i oczętami bada książki i publicystykę Ziemkiewicza to mozesz sobie wciskać paskudkowej, która uwierzy w kazdą bzdurę.

Najnowsza książka Rafała Ziemkiewicza "Cham niezbuntowany", jeszcze przed ukazaniem się w księgarniach, została zakwestionowana przez organizację "Otwarta Rzeczpospolita. Stowarzyszenie Przeciw Antysemityzmowi i Ksenofobii".

Stowarzyszenie powoływało się na artykuł opublikowany w "Gazecie Wyborczej". Według przedstawicieli organizacji Rafał Ziemkiewicz w swojej najnowszej książce ma nawoływać do antysemityzmu, a także negować istnienie Holokaustu
                          Oni donieśli do prokuratury czy stwierdzili publicznie, że donoszą – na razie nie dostałem żadnej informacji o takim doniesieniu – na książkę, której jeszcze nie przeczytali, bo się jeszcze nie ukazała. Nawet nie udawali, że ją znają. Ponadto domagali się, żeby wstrzymać dystrybucję książki. Apelowali, żeby jej w ogóle nie sprzedawać. Jeśli to nie jest cenzura prewencyjna, w takim razie, co to jest?
                          Napisałem o tym, że zbudowano wokół Holokaustu mit. Oni to zinterpretowali, że zaprzeczam temu, iż taki fakt historyczny miał miejsce. To ewidentny idiotyzm
                          To natychmiast zostało zagregowane. Sam znalazłem około 40 artykułów na ten temat w językach obcych: angielskim, francuskim, niemieckim – głównie na portalach żydowskich. One wszystkie – opierając się na tym donosie Otwartej Rzeczpospolitej jak na prawdzie objawionej – informowały, ogłaszały, że w antysemickiej Polsce ukazała się i stała się bestsellerem książka negująca Holokaust
                          To tak działa. Puszcza się oczywiste kłamstwo, jak niedawno ze strefami wolnymi od LGBT, a potem żyje ono własnym życiem. Potem mówią: "to ten Ziemkiewicz, który napisał książkę o tym, że nie było Holokaustu". Ale to kompletna bzdura. Książka w ogóle nie jest o Żydach, nie jest o tej kwestii

www.polskieradio24.pl/130/6802/Artykul/2558988,Obalam-wstretne-stereotypy-dotyczace-Polski-Ziemkiewicz-o-ksiazce-Cham-niezbuntowany
                          • paskudek1 Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 16:35
                            No popatrz dramatika, TAKI mistrz słowa a TAK BARDZO niezrozumiany przez ogół 🤣🤣🤣
          • dramatika Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 12:38
            paskudek1 napisała:

> To że Lis pieprzy głupoty

No, przynajmniej ustaliliśmy, że codziennie cytowany na ematce portal Lisa "na Temat" to portal człowieka pieprzącego głupoty, o ile nie rasisty tongue_out
            • paskudek1 Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 12:42
              Wiesz dramatisia dla mnie Lis nie jest autorytetem, znajdź może jakiś mój post cytujący jego wypowiedzi itp. Nawet nie wiedziałam że Na Temat jest Lisa, nie śledzę tego tak dokładnie jak ty. Ale fakt, powinnam uściślić swoją wypowiedź v
              : to że Lis też CZASAMI pieprzy głupoty... dalszy ciąg bez zmian.
              Rsasumując - ja potrafię dostrzec że ktoś pierniczy głupoty, nawet jeśli w większości się z tym kimś zgadzam. Ty sobie wybierasz autorytet i potem już jak, ślepa za nim idziesz. Nie ważne czy TYLKO pieprzy głupoty czy wygaduje obrzydliwości. Ważne żeby poglądy miał zbieżne z twoimi i nie był lewakiem.
              • dramatika Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 12:48
                paskudek1 napisała:

> Nawet nie wiedziałam że Na Temat jest Lisa, nie ś
                > ledzę tego tak dokładnie jak ty.

Nie szkodzi, że mało wiesz i nie odróżniasz fejka od prawdy - najwazniesze, że wiesz, że Ziemkieiwcz jest antysemitą, rasitą i gwałcicielem i będziesz tej prawdy bronić własną piersią do samego końca.
                • paskudek1 Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 12:51
                  Nie muszę niczego bronić, Ziemkiewicz to potwierdza swoimi wpisami. Co do fejka to spoko, żebyście WY prawacy rąk przy każdym pytali czy, to prawda jak ja przy tym jednym.
                  • dramatika Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 12:55
                    paskudek1 napisała:

> Nie muszę niczego bronić, Ziemkiewicz to potwierdza swoimi wpisami.

Wiesz, że to też jest twój wpis?

> dla mnie Lis (...) jest autorytetem

• paskudek1 Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 13:04
                      dramatika napisał(a):

> paskudek1 napisała:
                      >
                      > > Nie muszę niczego bronić, Ziemkiewicz to potwierdza swoimi wpisami.
                      >
                      > Wiesz, że to też jest twój wpis?
                      >
                      > > dla mnie Lis (...) jest autorytetem
                      >

No jak pięknie zmanipulowałaś mój wpis dramatisia. Ja wyraźnie napisałam że Lis NIE jest dla mnie autorytetem ale ten zapis wyżej sugeruje że jest. I kto tu łże podła gnido prawacka
                      • 1matka-polka Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 13:50
                        paskudek1 napisała:

> dramatika napisał(a):
                        >
                        > > paskudek1 napisała:
                        > >
                        > > > Nie muszę niczego bronić, Ziemkiewicz to potwierdza swoimi wpisami.
                        > >
                        > > Wiesz, że to też jest twój wpis?
                        > >
                        > > > dla mnie Lis (...) jest autorytetem
                        > >
                        >
                        > No jak pięknie zmanipulowałaś mój wpis dramatisia. Ja wyraźnie napisałam że Lis
                        > NIE jest dla mnie autorytetem ale ten zapis wyżej sugeruje że jest. I kto tu ł
                        > że podła gnido prawacka
                        >
                        >

Paskudek, iq - 10🤔
                        • livia.kalina Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 13:53
                          To jest riposta po której nikt by się już nie podniósł!
                          • paskudek1 Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 13:59
                            No właśnie leżę i dogorywam 🤣🤣🤣
                        • dramatika Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 13:57
                          1matka-polka napisała:

> Paskudek, iq - 10🤔

Nie chwaląc się wyzwałam kogoś bez użycia epitetów tongue_out
                      • dramatika Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 13:55
                        paskudek1 napisała:

> No jak pięknie zmanipulowałaś mój wpis dramatisia. Ja wyraźnie napisałam że Lis
                        > NIE jest dla mnie autorytetem ale ten zapis wyżej sugeruje że jest.

No co ty nie powiesz big_grin
                    • paskudek1 Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 13:05
                      Aż sobie zrobiłam zrzut ekranu własnej wypowiedzi żeby potem takie indywidua jak ty nie mogły niczego zmanipulować.
                      • asia.sthm Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 13:28
                        paskudek1 napisała:

> Aż sobie zrobiłam zrzut ekranu własnej wypowiedzi żeby potem takie indywidua ja
                        > k ty nie mogły niczego zmanipulować.

Alez dramatisiek robi sobie bekę od samego poczatku, zawsze, za kazdym razem tak samiusienko.
                        Z rzeczowych mocnych argumentow to ona sobie parkany buduje. Zasieki wlasciwie.
                      • dramatika Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 14:45
                        paskudek1 napisała:

> Aż sobie zrobiłam zrzut ekranu własnej wypowiedzi żeby potem takie indywidua ja
                        > k ty nie mogły niczego zmanipulować.

Puchatku, dzień litości dla zwierzątek o bardzo małym rozumku. Wyjaśniam: celowo zmanipulowałam twoją wypowiedź, wycinając z niej słowo "nie", aby znaczyła to, czego nie znaczy. Właśnie z pomocą takiej, celowej manipulacji, Ziemkiewicz trafił do aresztu. Zrobili z niego negacjonistę Holokaustu podobnie jak jak zrobiłam z ciebie fankę Lisa, przy pomocy twoich własnych słów. Różnica pomiędzy mną a donosicielami na Ziemkiewicza polega na tym, że ja chciałam pokazać ci jak to fajnie być ofiarą pomówień, a donosiciele polecieli z fejkiem do zagranicznych mediów, kolportując tego fejka w co najmniej kilkudziesięciu artykułach i robiąc z niewinnego człowieka przestępcę.
                        Idź i nie grzesz więcej.
                        • sumire Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 15:06
                          dramatika napisał(a):

> Puchatku, dzień litości dla zwierzątek o bardzo małym rozumku.

To twoje święto dziś? Trzeba było powiedzieć, zorganizowałybyśmy ci imprezę z balonami w kształcie Ziemkiewicza.
                        • asia.sthm Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 15:34
                          > a donosiciele polecieli z fejkiem do zagranicznych mediów, kolportując tego fejka w co
                          > najmniej kilkudziesięciu artykułach i robiąc z niewinnego człowieka przestępcę.

No ale w czym problem, skoro to fejk to Ziemkiewicz raz dwa to udowodni, pozamiata wszystkimi oszczercami, a za wsadzenie do kozy dostanie takie odszkodowanie ze klekajcie narody.
                          Juz ty sie o niego nie martw dramatisiu, albo lec zaoferowac uslugi adwokata. Komu jak komu, ale jemu zaimponujesz wodolejstwem - odpali ci czesc odszkodowania.
                          • dramatika Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 15:58
                            asia.sthm napisała:

> No ale w czym problem, skoro to fejk to Ziemkiewicz raz dwa to udowodni, pozam
                            > iata wszystkimi oszczercami

Ma pozwać kilkadziesiąt zagranicznych portali? Nawet gdyby - wiesz w jaki sposób publikowane są sprostowania i po ilu latach? Oszczercy na tym bazują. Podobne metody stosowane są wobec "wrogów tolerancji", których oskarża się ich o np. gwałt. Medialna gnojowica, która się do człowieka łatwo przykleja, ale odkleić już trochę trudniej. Pisałam o tym wielokrotnie - to jest cały przemysł oszczerstw, bazujący na usłużnych pracownikach propagandy, udawających, że są dziennikarzami
                            Szkoda już się stała i pozostaje mieć tylko nadzieję, ze chociaż niekórzy za to odpowiedzą - najlepiej ci, którzy w ogóle zaczeli w Polsce łżeć na temat rzekomego antysemityzmu w "Chamie niezbuntowanym", czyli konkretne osoby z GW i tej żałosnej "fundacji" tropiącej antysemityzm. Choć sądzę, że wątpię - kasta własnie zbiera szyki.
                            • asia.sthm Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 18:13
                              > Ma pozwać kilkadziesiąt zagranicznych portali?

A coz to dla niego, niech jeszcze ciebie do pomocy zawezwie, sama sie zglos. Zrob cos bo bardzo robotna jestes i masz niespozyte sily tu na forum, a cala para idzie ci w gwizdek. Masz teraz szanse zablysnac na arenie miedzynarodowej. Tu wsrod lewackiego drobiu tylko sie marnujesz, az zal. Do boju dramatisiu!
                              Ziemkiewicz jeszcze ksiazke o twoich poczynaniach napisze....albo sama napiszesz, a on tylko podpisze.
                              Ja juz widze wasza wspolna przyszlosc, kariere, odznaczenia, fanfary, grono wielbicieli.
                              Wyobraz sobie!
                          • sumire Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 16:10
                            Najlepsze jest to, że nie trzeba żadnego donosicielstwa. Typ sam chełpi się swoimi zasięgami. Nawet miał anglojęzyczne konto przez pewien czas. Wystarczy, że ze swoimi treściami w social mediach dotrze do kogoś poza swoimi psychofanami, ten ktoś pomyśli "o, patrzcie, jaki freak" i puści to dalej, i idzie. Facet, którego prezio Ordo Iuris nazwał "very important journalist" (LOL), naprawdę powinien wiedzieć jak to działa i nie udawać idioty.
                            A przede wszystkim to on nikogo nie będzie o nic skarżył. Zrobił to dla fejmu i teraz się nurza w dzikiej satysfakcji z tego, że został turystą wyklętym.
                        • paskudek1 Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 16:19
                          Co ty za przeproszeniem pyerdolisz dramatiś? Ty bezczelnie zmanipulowałaś mój wpis, co bez trudu można udowodnić w dwie minuty. Ziemkiewicz sam tworzy takie teksty że żadne fejki nie są potrzebne żeby uznać go za rasistę, antysemitę i oblecha.
                    • iwles Re: Ziemkiewicz w kozie 05.10.21, 13:13
                      dramatika napisał(a):

> paskudek1 napisała:
                      >
                      > > Nie muszę niczego bronić, Ziemkiewicz to potwierdza swoimi wpisami.
                      >
                      > Wiesz, że to też jest twój wpis?
                      >
                      > > dla mnie Lis (...) jest autorytetem
                      >

Ty ślepa jesteś. Pora na nowe okulary. Jeżeli cię nie stać, poproś Ziemkiewicza, poznasz wtedy, czy ma dobre serduszko. Za taką obronę powinien ci zasponsorować. 🤪
    • tanebo001 Re: Ziemkiewicz w kozie 04.10.21, 22:21
      Jako poseł reprezentujący okręg wyborczy z drugą co do wielkości populacją Polaków poza Polską, mam obowiązek bronić tego, co słuszne. Za podniesienie tej sprawy zostałam również pochwalona przez wielu Polaków w moim okręgu wyborczym chłe chłe chłe...
    • livia.kalina Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 05.10.21, 22:25
      Ziemkiewicz to sprzedajny pismak, kłamał bezczelnie (...) Łgał bezczelnie na zlecenie PiS-u i traktujemy go jako sprzedajnego pismaka, a nie jako niezależnego publicystę – ocenił lider Konfederacji, Janusz Korwin Mikke

nczas.com/2019/10/18/korwin-mikke-poteznie-uderza-w-ziemkiewicza-traktujemy-go-jak-sprzedajnego-pismaka-lgal-na-zlecenie-pis-u-skreslilismy-go-video/
      • fornita111 Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 05.10.21, 22:37
        To sie dramatysia zaplacze big_grin tu konfa, tam ziemkiewicz, jak zyc...
      • latarnia_umarlych Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 07:53
        Chłe chłe.
        Dramatik setki postów wysmażył w obronie Ziemkiewicza, a tu guru konfederatów zabrał głos zupełnie nie po jego myśli... Krew w piach.
        I co teraz, frustracie?
      • dramatika Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 11:33
        livia.kalina napisała:

> Ziemkiewicz to sprzedajny pismak, kłamał bezczelnie (...) Łgał bezczelnie na zl
        > ecenie PiS-u i traktujemy go jako sprzedajnego pismaka, a nie jako niezależnego
        > publicystę – ocenił lider Konfederacji, Janusz Korwin Mikke

Znamienne, że nawet Korwin, który nie lubi Ziemkiewicza, stanął mimo wszystko po stronie prawdy.

• tanebo001 Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 11:39
          Co dziwnego w tym że faszysta broni faszysty?
          • dramatika Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 12:08
            tanebo001 napisał:

> Co dziwnego w tym że faszysta broni faszysty?

Ja nie wiem cycu co tym z tym faszyzmem. Według definicji to faszystą jesteś ty, skoro głosisz pogląd, że państwu wolno wszystko.
        • asia.sthm Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 12:03
          Jepp.
        • iwles Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 12:41

Każdym swoim slowem Ziemkiewicz oraz każdym swoim słowem obrońcy Ziemkiewicza, udowadniają, że decyzja o niewpuszczeniu go była słuszna 😃
          Ja nie rozumiem, który ty dramatico, jesteś rocznik? Przeciez odkąd ja pamiętam ZAWSZE ostateczna decyzja o wpuszczeniu/niewpuszczeniu do UK podejmowana byla na granicy. Mogl się nie podobać wygląd (podejrzany), cel wizyty, poglądy i zostajesz zawrócony. A tu afera, bo niedawny dupopiewca władzy został potraktowany jak szary obywatel.
          • sumire Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 13:02
            No bo on nie jest szarym obywatelem. On jest sławny i ważny. W każdym razie tak twierdzi.
            A całą "aferę" monetyzuje już bardzo efektownie, namawiając do nabywania jego nowej książki w akcie poparcia. I to tyle, jeśli chodzi o udręczonego publicystę walczącego o wolność słowa. Zwykły cwany cynik.
            • dramatika Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 13:20
              sumire napisała:

> A całą "aferę" monetyzuje już bardzo efektownie

A cóż cynicznego jest w "monetyzowaniu" tego, że został niesłusznie posądzony o przestępstwo? Niech sobie plują w brodę oszczercy i zakupią maść na ból dooopy, że w wyniku ich działań Ziemkiewicz i tak wyjdzie na swoje.

• sumire Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 14:21
                Gdyby został posądzony o przestępstwo, toby z pewnością nie wrócił sobie wygodnie najbliższym samolotem do domu. Nie masz zbytniego pojęcia o przekraczaniu granicy UK, a Ziemkiewicz z normalnej procedury i sytuacji, która może spotkać każdego, robi shitstorm, bo wie, że na tym zarobi.
                • dramatika Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 14:34
                  sumire napisała:

> Ziemkiewicz z normalnej procedury i sytuacji, która może spotkać ka
                  > żdego, robi shitstorm, bo wie, że na tym zarobi.

Doczekam się odpowiedzi na pytanie, dlaczego "normalną procedurą" jest fakt, że W. Brytania moze sobie nie wpuścić przez granicę kogos z dowolnego powodu i dodatkowo wsadzić go do kozy na pół dnia, a Polska ma obowiązek przyjmować migrantów, którzy obecnie szturmują granicę?
                  • iwles Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 15:31
                    dramatika napisał(a):

>
                    >
                    > Doczekam się odpowiedzi na pytanie, dlaczego "normalną procedurą" jest fakt, że
                    > W. Brytania moze sobie nie wpuścić przez granicę kogos z dowolnego powodu i do
                    > datkowo wsadzić go do kozy na pół dnia, a Polska ma obowiązek przyjmować migran
                    > tów, którzy obecnie szturmują granicę?

Aha, czyli Ziemkiewicz uciekał z kraju rządzonego przez terrorystów i gdzie był prześladowany?
          • dramatika Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 13:15
            iwles napisała:

> ZAWSZE ostateczna decyzja o wpuszczeniu/niewpuszczeniu do UK podejmowana byla
            > na granicy. Mogl się nie podobać wygląd (podejrzany), cel wizyty, poglądy i zos
            > tajesz zawrócony. A tu afera

Powtarzam - afera nie jest o niewpuszczenie, tylko powód niewpuszczenia. Zdaje się UK nie jest faszystowskim reżymem, aby móc sobie pozwalać na niewpuszczanie z byle powodu, z pominięciem standardów, do których zobowiazały się państwa chcące uchodzić ze demokratyczne.
            Pogląd, że państwu wolno wszystko, jest definicją faszyzmu.
            • asia.sthm Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 13:23
              > aby móc sobie pozwalać na niewpuszczanie z byle powodu,...

Dla ciebie to byle powod i teraz masz dowod jaka jestes nadzwyczajnie odwrotna Krolestwo Brytyjskie ma inne zdanie. Przetrawisz czy rycyna potrzebna ?
              • dramatika Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 14:00
                asia.sthm napisała:

> Dla ciebie to byle powod i teraz masz dowod jaka jestes nadzwyczajnie odwrotna

Dowód to W. Brytania powinna przedstawić, że Ziemkiewicz jest przestępcą negującym holokaust i nawołującym do nienawiści przeciwko jakimś narodowościom, bo przynajmniej według nieoficjalnych informacji za to trafił do kozy i został wydalony.
            • iwles Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 13:34
              "Pogląd, że państwu wolno wszystko, jest definicją faszyzmu"

Rozumiem, że dokładnie w ten sam sposób oceniasz decyzje Czaputowicza ?
              • dramatika Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 13:54
                iwles napisała:

> Rozumiem, że dokładnie w ten sam sposób oceniasz decyzje Czaputowicza ?

A co ma decyzja Czaputowicza to sprawy Ziemkiewicza?
            • livia.kalina Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 13:59
              >Powtarzam - afera nie jest o niewpuszczenie, tylko powód niewpuszczenia

No ale ty jesteś z innego kręgu kulturowego, to tego nie rozumiesz. Jak Talibowie. Oni tez nie rozumieją powodów nie wpuszczania ich do cywilizowanych krajów. Oni też nie uważają, ze chcą coś złego, wręcz przeciwnie, uważają, ze to Brytyjczycy sie mylą, kiedy ich nie wpuszczają.

Poza tym, czy mi się zdaje, czy ty powody nie wpuszczania Ziemkiewicza znasz tylko z jego narracji? Czy czytałaś dokumenty brytyjskich służb na ten temat? A przypominam ci, że Korwin powiedział, ze Ziemkiewicz to kłamca. Wierzysz w słowa kłamcy?
              • dramatika Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 14:09
                livia.kalina napisała:

> >Powtarzam - afera nie jest o niewpuszczenie, tylko powód niewpuszczenia
                >
                > No ale ty jesteś z innego kręgu kulturowego

Ależ nie, W. Brytania i Polska są z tego samego kręgu kulturowego i obowiązują nas te same umowy międzynarodowe. Według nich nie można sobie nie wpuszczać ludzi przez granicę "bo tak". I uprzedzając - Polska jak najbardziej podaje powód odmowy wpuszczenia turystów z odległych krajów, obecnie szturmujących polską granicę - podstawowy powód jest choćby taki, że turyści ci chcą przekroczyć granicę w niedozwolonym miejscu. To jak najbardziej jest racjonalny, zgodny ze wszelkimi standardami powód, aby ich nie wpuszczać.

> Korwin powiedział, ze Ziemkiewicz to kłamca.

Korwin powiedział, ze Ziemkiewicz to kłamca, bo Ziemkiewicz nie jest czołobitny wobec partii konfederacja. Tylko tyle i aż tyle.
                Kłamcą to jesteś ty, która rozpowiada o mnie brednie na tym forum czy wkleja fejki na temat Ziemkiewicza.
                • paskudek1 Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 14:23
                  Gówno prawda drsmatisia, Polska nie wpuszczając tych ludzi na granicy Białorusią łamie prawo, stosują push back łamie prawo. I nie, z każdym rokiem jesteśmy coraz odleglejsi kulturowo od Wielkiej Brytanii. Był czas że było blisko, a teraz jest bardzo daleko.
                • asia.sthm Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 14:34
                  > powód jest choćby taki, że turyści ci chcą przekroczyć granicę w niedozwolonym miejscu.

Nastepna nawiedzona - to nie sa turysci. Ziemkiewicz jest turysta.
                  Dramatisia miesza pojecia rownie maniacko jak zocha i dziki riki. Najedni sie psychogrzybkow czy tak sami z siebie?
                  • dramatika Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 14:35
                    asia.sthm napisała:

> Nastepna nawiedzona - to nie sa turysci. Ziemkiewicz jest turysta.

To są turyści. Przebywają w Białorusi całkowicie legalnie.
                    • paskudek1 Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 14:40
                      Od oceny czy to są turyści czy nie nie jesteś Ty tłuku saperski tylko stosowne służby. A że PiS w KOMPETENTNYCH urzędników inwestować nie lubi to inna sprawa
                      • dramatika Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 14:42
                        paskudek1 napisała:

> Od oceny czy to są turyści czy nie nie jesteś Ty tłuku saperski tylko stosowne
                        > służby.

Powtarzam - pogląd, że państwu i jego służbom wolno wszystko jest definicją faszyzmu.
                        • paskudek1 Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 14:46
                          No i właśnie pisowskie państwo przepięknie to pokazuje debilko bo pokazuje że wolno im WSZYSTKO bez względu na prawo. Miło że to zauważasz.
                          • asia.sthm Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 14:51
                            A Ziemkiewicz chcial o azyl wystapic w GB? Moze dramatisia cos wie czego nam nie chce ujawnic?

• dramatika Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 15:14
                              asia.sthm napisała:

> A Ziemkiewicz chcial o azyl wystapic w GB?

A "uchodżcy" chcą azylu w PL? Może nie wiedzą, że składanie wniosku o azyl nie polega na szturmowaniu zielonej granicy.
                              • asia.sthm Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 15:59
                                A skad wiesz gdzie uchodzcy chca się o azyl ubiegać? Prosza o ochronę na polskiej granicy.
                                Twoj Ziemkiewicz też juz może prosić o ochronę 🤣
                        • sumire Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 14:52
                          Bredź sobie bredź. Polska też miała prawo nie wpuścić faszola. Nie przypominam sobie, żebyś wtedy skamlało, a odpowiedzi w tym temacie unikasz, fantazując od rzeczy o tym, za co sumirka daje dudy. Idź bełkotać o tym faszyzmie na Frondę.
                          • dramatika Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 15:10
                            sumire napisała:

> Bredź sobie bredź. Polska też miała prawo nie wpuścić faszola. Nie przypominam
                            > sobie, żebyś wtedy skamlało, a odpowiedzi w tym temacie unikasz

Ależ nie unikam, możemy o tym podyskutować, natomiast ty nie chcesz dyskutowac, tylko trollujesz. Trollingiem jest twoje założenie, ze Ziemkiewicz neguje holokaust, skoro porównujesz go z Irvingiem, który podobno neguje holokaust. Trollingiem jak też twoje założenie, że ja popieram nie wpuszczenie Irvinga, jeśli w rzeczywistości Irving nie jest negacjonistą holokaustu.
                            A sprawa jest banalna - jeśli ktoś jest przestępcą, czyli neguje holokaust, to nie należy go wpuszczać do kraju. A jeśli nie jest, tylko komuś się wydaje, że jest, to sam popełnia przestępstwo nie wpuszczają go i wsadzając na pół dnia do kozy.
                    • asia.sthm Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 14:45
                      dramatika napisał(a):

> asia.sthm napisała:
                      >
                      >
                      > > Nastepna nawiedzona - to nie sa turysci. Ziemkiewicz jest turysta.
                      >
                      > To są turyści. Przebywają w Białorusi całkowicie legalnie.

Teraz to juz dramatisiu rzniesz glupa bardziej niz kodeks przewiduje. Starasz sie, starasz i jakos tak zalosnie ci idzie. Moze urlop od forum?
                • livia.kalina Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 15:20
                  >Ależ nie, W. Brytania i Polska są z tego samego kręgu kulturowego

To się akurat zgadza, tyle, ze ty do tego kręgu kulturowego nie należysz. jesteś obca i tu i w GB. Wiele obcego kulturowo elementu mieszka w obu krajach

>Kłamcą to jesteś ty, która rozpowiada o mnie brednie na tym forum
                  Ja tylko powtarzam twoje własne słowa. A że fakty, które przytaczam, bardzo źle o tobie świadczą, szczególnie w zestawieniu z tym, ze chcesz być strażniczką CUDZEJ moralności, to w akcie rozpaczy łżesz, że piszę jakieś kłamstwa.

>czy wkleja fejki na temat Ziemkiewicza.
                  Ja ci wklejam linki do tweetów Ziemkiewicza, a ty piszesz "to nieprawda!!" I wijesz się jak zaskroniec. To jeszcze żaden dowód, ze ja wklejam fejki, tylko dowód na twoje braki intelektualne i nieogarnianie prostych faktów.
                  • dramatika Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 15:43
                    livia.kalina napisała:

> Ja ci wklejam linki do tweetów Ziemkiewicza, a ty piszesz "to nieprawda!!"

Wkleiłaś link to tweeta Ziemkiewcza, w którym nie pisał o żadnych "samotnych matkach" i co więcej - przypisałaś mu dodatkowo słowa, których nie powiedział, ani nie napisał. Oto słowa, które mu przypisałaś, biorąc je w cudzysłów razem z treścią tweeta o "samotnych":
                    samotne matki powinny radzić sobie same, bo znalazły się w takiej sytuacji z powodu swojej seksualnej rozwiązłości
                    To komentarz pudelka.pl, a nie słowa Ziemkiewicza. Zresztą właśnie za tego typu komentarze Ziemkiewicz pozwał pudelka, a sąd pierwszej i drugiej instancji stwierdziły, że pudelek łgał. Jedynie druga instancja orzekła, że za te łgarstwa (sąd nie zaprzeczył ustaleniom pierwszej instancji, że to łgarstwa) pudelek nie musi przepraszać i tylko dlatego oddaliła pozew.

A ty nadal z pasją mitomana kolportujesz oszczerstwa. Zatem tylko idiota wierzyłby w jakiekolwiek twoje konfabulacje o czyimkolwiek prowadzeniu się, jak też w inne twoje urojenia. Jest tylko dość zaskakujące, że nawet na gazecie.pl mitomanka może być moderatorką.
                    • livia.kalina Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 15:49
                      Czyli, co opisałaś jako piepe, nie łamałaś jako chrześcijanka 6 przykazania? Nie masz nieślubnego dziecka? Na ojca dziecka nie wybrałaś "uja", który nie chciał dziecka, nie interesuje się nim, nie płaci na niego alimentów? To nie jest prawda?

>Wkleiłaś link to tweeta Ziemkiewcza, w którym nie pisał o żadnych "samotnych matkach"

Pisał o samotnych. Do samotnych zaliczają sie i matki i nie matki. Poza tym, ty również nie urodziłaś się jako matka, co więcej mężatką nigdy nie byłaś więc, więc chamskie wpisy o seksualnych kłosownikach, które wymaga wiele pieniędzy" ciebie jak najbardziej tez dotyczy. Ale tobie jak się w gębę pluje, to uważasz, ze deszcz pada.
                      • kura17 Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 15:58
                        > Czyli, co opisałaś jako piepe, nie łamałaś jako chrześcijanka 6 przykazania? Nie
                        > masz nieślubnego dziecka? Na ojca dziecka nie wybrałaś "uja", który nie chciał
                        > dziecka, nie interesuje się nim, nie płaci na niego alimentów? To nie jest prawda?

na litosc boska, a jakie to ma znaczenie przy tych tutaj naszych dyskusjach?
                        juz pomijajac fakt, "co kto jako kto" napisal, to - wydaje mi sie oczywistym - ze mozna byc (i wiele ludzi jest) "sprzecznym" ze soba w roznych rodzajach pogladow - i to nie czyni nas mniej uprawnionymi do tych pogladow i do dyskusji o nich. (ja na przyklad jestem bardzo liberalna obyczajowo, a juz zupelnie nie-liberalna ekonomicznie.)

takie wywlekanie przy byle okazji wypowiedzi "od czapy" jest plaga tego forum, straszne to jest.
                        • livia.kalina Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 16:11
                          To znaczenie ma jedynie w sytuacji, kiedy ktoś chce innym zarzucać niemoralność i hipokryzję. W przeciwnej sytuacji zgadzam się, absolutnie nie ma żadnego znaczenia.
                          • dramatika Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 16:35
                            livia.kalina napisała:

> To znaczenie ma jedynie w sytuacji, kiedy ktoś chce innym zarzucać niemoralność
                            > i hipokryzję.

A gdzie ja komukolwiek zarzucam niemoralność? Znowu łżesz.
                          • kura17 Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 16:53
                            > To znaczenie ma jedynie w sytuacji, kiedy ktoś chce innym zarzucać niemoralność
                            > i hipokryzję. W przeciwnej sytuacji zgadzam się, absolutnie nie ma żadnego
                            > znaczenia.

no ale co te wstawki o jej zyciu prywatnym (od poczatku) maja do dyskusji o Ziemkiewiczu?
                            jesli nawet jest hipokrytka (w jakims tam temacie) - to tutaj nie rozmawiamy o jej zyciu osobistym.
                            to brzmi jak wyciaganie "dziadka Tuska" przy kazdej okazji - naprawde to jest potrzbne?
                        • dramatika Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 16:26
                          kura17 napisała:

> takie wywlekanie przy byle okazji wypowiedzi "od czapy" jest plaga tego forum,
                          > straszne to jest.

Akurat tutaj słowa livki nie są od czapy - livka broni się przed oskarżeniami o mitomanię. Tyle że broni się nadal łżąc.
                          Kobieta ma po prostu jakiś problem, ewentualnie jest pospolitym trollem. Tylko to trochę dziwne, że troll jest moderatorem, albo w sumie nie dziwne tongue_out
                          • kura17 Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 16:51
                            > Akurat tutaj słowa livki nie są od czapy - livka broni się przed oskarżeniami o
                            > mitomanię. Tyle że broni się nadal łżąc.

ale skad sie w ogole wziela potrzeba pisania o Twoim zyciu prywatnym - o to mi chodzi, ten ostatni post byl kulminacja tych idiotycznych wyrzygiwan (nie tylko w tym watku).
                            • dramatika Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 17:37
                              kura17 napisała:

> ale skad sie w ogole wziela potrzeba pisania o Twoim zyciu prywatnym - o to mi
                              > chodzi, ten ostatni post byl kulminacja tych idiotycznych wyrzygiwan (nie tylko
                              > w tym watku).

Nie no, to wiadomo skąd się wzięła ta potrzeba - nie mają argumentów, to sie czepiają personalnie. Dlatego ja w ogóle zmieniłam nick, bo chciałam już pisać tylko na tematy społeczno - polityczne i nie dawać trollom pożywki do ataków personalnych, ale wyśledziły i wywlekły, a livka do tego ordynarnie łże, że jestem jakąś chrześcijanką, która postępuje wbrew chrześciająńskim zasadom i się "puszcza". Rynsztok i tyle.
                              • fornita111 Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 17:42
                                Skad sie wziela, ach skad?! Moze z tej samej przyczyny, dla ktorej ludzie "wytykaja" orientacje seksualna kaczynskiemu, czy jedraszewskiemu? albo cnoty niewiescie marcie kaczynskiej i tej calej chorosinskiej? Pomysl dramatys, wierze, ze twoje dwie szare komorki sie spotkaja i rozgryza te zagadke big_grin
                                • dramatika Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 17:48
                                  fornita111 napisała:

> Skad sie wziela, ach skad?! Moze z tej samej przyczyny, dla ktorej ludzie "wyty
                                  > kaja" orientacje seksualna kaczynskiemu, czy jedraszewskiemu?

Przecież to te same trolle wytykają mi moją rzekomą religijność, co Kaczyńskiemu orientację seksualną.
                                  • fornita111 Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 17:51
                                    Przecenilam cie widze. Smuteczek big_grin
                                    • dramatika Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 17:59
                                      fornita111 napisała:

> Przecenilam cie widze. Smuteczek big_grin

Siebie przeceniłaś. Wytykanie Kaczyńskiemu hipokryzji ma taki sam sens jak mnie, skoro opiera się na łgarstwie.
                                      • fornita111 Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 18:05
                                        Homoseksualizm kaczynskiego to lgarstwo? Aha. Masz dzis dobry dzien, naprawde zabawna jestes big_grin
                                        • dramatika Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 18:07
                                          fornita111 napisała:

> Homoseksualizm kaczynskiego to lgarstwo?

Nie, jego homofobia.
                                          • fornita111 Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 18:10
                                            O kuswa, jeszcze lepsze! homofobia jedraszewskiego oczywiscie- tez? Masz maly rozumek, ale nadrabiasz fantazja. Najsmieszniejsza z forumowych prawackich k.rewek, zdecydowanie kiss
                      • dramatika Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 16:20
                        livia.kalina napisała:

> Czyli, co opisałaś jako piepe, nie łamałaś jako chrześcijanka 6 przykazania? Ni
                        > e masz nieślubnego dziecka? Na ojca dziecka nie wybrałaś "uja", który nie chcia
                        > ł dziecka, nie interesuje się nim, nie płaci na niego alimentów? To nie jest pr
                        > awda?

Nie, nie wszystko jest prawdą, chorobliwa mitomanko. Kilkukrotnie też pisałaś, że się "puszczałam". I nie to, żeby mnie to obchodziło - ja tylko wskazuję, że masz jakiś problem psychiczny, bo to nie pierwszy raz, kiedy ordynarnie łżesz. Redakcja gazety.pl wie o twoich problemach czy po prostu akceptuje, że mitomiani mogą być moderatorami?

> Pisał o samotnych. Do samotnych zaliczają sie i matki i nie matki.

Pisał o "samotnych" w kontekście komentarzy na TT pod jego wcześniejszym tweetem, komentarzy mówiących o tym, że w ramach rozdawnictwa należałoby 500 przyznać także bezdzietnym samotnym. Przecież nawet treść tego tweeta, zaczynająca się od "macie rację" wskazywała, że Ziemkiewicz komuś odpowiada.
                        Ale już pomijając to, bo kontekstu rzeczywiście nikt znać nie musiał, to popełniłaś oczywistą manipulację przypisując dodatkowo Ziemkiewiczowi słowa, których nie napisał, ewentualnie sugerując, że jego tweet jest odpowiedzią na to zdanie, z którym miał się rzekomo zgodzić. A pudelek napisał je po tweecie Ziemkiewicza.

> chamskie wpisy o seksualnych kłosownikach

Jak ktoś się seksualnym kłusownikiem nie czuje, to nie wiem co miałoby go obchodzić tego typu żarty.
                        • livia.kalina Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 16:33
                          >Nie, nie wszystko jest prawdą,
                          A co konkretnie nie jest?

>Jak ktoś się seksualnym kłusownikiem nie czuje, to nie wiem co miałoby go obchodzić tego typu żarty.
                          Żarty? Czyli deszcz pada.
                          • dramatika Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 16:45
                            livia.kalina napisała:

> >Nie, nie wszystko jest prawdą,
                            > A co konkretnie nie jest?

Nawet najgłupszy lewacki troll na tym forum wie, że jestem ateistką, a ty wciąż tłuczesz tę "chrześcijankę", żeby ci się zgadzało do snucia teorii z dupy. Poza tym to, że ojciec mojej córki okazał się chujem nie oznacza, ze takim go celowo wybrałam na partnera i ojca naszego dziecka. Nie dość, ze łżesz, to jeszcze wtórnie wiktymizujesz samotne matki, które zostały żle potraktowane przez ojców ich dzieci. Za to pierwsza do kolportowania fejków o "samotnych matkach", o których rzekomo Ziemkiewicz źle pisał.
                            W sumie to jesteś nawet zabawna smile
                            • malgosiagosia Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 07.10.21, 03:05
                              dramatika napisał(a):

Za to pierwsza do kolportowania fejków o "samotnych matkach", o kt
                              > órych rzekomo Ziemkiewicz źle pisał.
                              > W sumie to jesteś nawet zabawna smile

Livia.kalina nie jest zabawana. Tego rodzaju ludzie wloka za soba klamstwo, destrukcje, rozklad i zgnilizne moralna..
                              Nie powinno sie z nimi rozmawiac.
                          • iwles Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 16:58

> >Jak ktoś się seksualnym kłusownikiem nie czuje, to nie wiem co miałoby go
                            > obchodzić tego typu żarty.
                            > Żarty? Czyli deszcz pada.
                            >

Czyli obrażanie następuje tylko wtedy, kiedy obrażony czuje, że ten obrażający tekst jest prawdą? 😲
            • paskudek1 Re: Ziemkiewicz to sprzedajny pismak! 06.10.21, 14:07
              Dramatisia a nie uważasz że od tego czy powód jest ważki czy nie są służby danego państwa? A nie ty czy Ziemkiewicz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka