Dodaj do ulubionych

Parada równości..

02.10.21, 21:44
Co robi, myśli ematka?
Uczestniczy (tak są rodzice z dzieciakami, nastolatkami), nie uczestniczy, jest jej obojętna, wkurzają ją korkiwink?
Fajnie było, kolorowo, głośno i ciepłooo.
I nie, nie bo pół nagich mężczyzn na smyczach obleczonych w skórysmile)) ani wulgarnego epatowania swoją sexualnością (no chyba że TVP sprytnie zmontuje coś z niczego).
Obserwuj wątek
    • melisananosferatu Re: Parada równości.. 02.10.21, 22:04
      Poszlabym, pewnie, ze tak.
    • angazetka Re: Parada równości.. 02.10.21, 22:07
      Parada Równości to jest we Warszawie wink Wszystko inne to marsze.
      Na Paradę chodzę od pięciu lat, byłam też w Krakowie (rok temu) i w Poznaniu (w tym roku). Wszędzie jest miło, fajnie i kolorowo.
      No i byłam w Białymstoku i za tydzień będę znowu, i mam nadzieję, że tym razem nie będzie koszmaru jak w 2019.
      • tiszantul Re: Parada równości.. 02.10.21, 22:10
        To znany fakt, ze na parady w różnych miastach jeżdżą te same osoby, żeby ratować frekwencję. Fajnie, ze otwarcie o tym piszesz
      • tiszantul Re: Parada równości.. 02.10.21, 22:13
        "No i byłam w Białymstoku i za tydzień będę znowu, i mam nadzieję, że tym razem nie będzie koszmaru jak w 2019"

Przecież koszmar opłaca Wam się znacznie bardziej i będzie można wykorzystać w ofensywie medialnej, wszyscy wiedzą, więc daj spokój z hipokryzją
      • ursydia Re: Parada równości.. 02.10.21, 22:32
        Tak, to był koszmar.
    • gaskama Re: Parada równości.. 02.10.21, 22:14
      Nigdy nie biorę udziału w żadnych paradach, marszach, wiecach. Wyjątek zrobiłam dla strajków kobiet przeciwko zaostrzeni prawa antyaborcyjnego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka