onewoman 16.10.21, 10:11 Czy korzysta któraś z was z maty do akupresury? Działa? Polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piszaca.zza.swiatow Re: Mata do akupresury 16.10.21, 10:26 Pozwól, że dołączę się do pytania. Sama takową zakupiłam i stoi od roku w kącie... Odpowiedz Link Zgłoś
piszaca.zza.swiatow Re: Mata do akupresury 16.10.21, 10:27 Mnie się wydaje, że to tak trochę jak te wszystkie akupunktury itp. Jak w to wierzysz, to pomaga, jak nie to nie... Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Mata do akupresury 16.10.21, 10:28 Zapewniam Cię, że stojąc w kącie działa równie doskonale, jak w każdej innej pozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Mata do akupresury 16.10.21, 10:50 Tak! Lepiej sypiam, nie mam spiętych ramion, nie boli mnie głowa. Mam podróbkę, ze spiralnymi kolcami, mata + poduszka. Poduszki używam pod głowę do czytania, lub pod plecy w pracy, na macie leżę. Warta każdej złotówki. Odpowiedz Link Zgłoś
piszaca.zza.swiatow Re: Mata do akupresury 16.10.21, 10:58 A śpisz też na tej macie czy tylko w dzień używasz i jak długo? Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Mata do akupresury 16.10.21, 11:33 Leżę jak oglądam serial, czasami przy tym przysypiam. Do godziny. Dłużej nie dam rady bez żadnej warstwy pomiędzy mną, a kolcami. Odpowiedz Link Zgłoś