Dodaj do ulubionych

Sklepy koszykarskie

29.11.21, 12:40
Dobra, wiem że to emama i siedzi tu niewielu koszykarzy, ale może ktoś jeszcze ma fioła na punkcie butów do koszykówki.

Macie jakieś doświadczenia ze sklepem internetowym basketzone? Trochę mnie martwią opinie w google, bo co druga dotyczy reklamacji. Z drugiej strony, to ludzie zazwyczaj piszą w opiniach o problemach, a nie że wszystko w porządku. Średnią mają nienajgorszą. I mają moje wymarzone buty! Kupować?
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Sklepy koszykarskie 29.11.21, 12:46
      Kupuj, najwyżej potem będziesz pisała jak najgorsze opinie o tym sklepie.
    • kitty4 Re: Sklepy koszykarskie 29.11.21, 14:41
      Mój syn nosi rozmiar butów sportowych 47,5 i mogę Ci polecić :sklepkoszykarza.pl , a z basketzone - absolutnie daj sobie spokój, Będziesz się bujała stale z reklamacjami.
      • podaje_haslo_okon Re: Sklepy koszykarskie 29.11.21, 16:25
        Dzięki za cynk, niestety w sklepie koszykarza nie mają moich butów sad Chodzi mi konkretnie o air jordany retro, które są bardzo słabo dostępne w PL, a jakimś cudem na tym basketzone mają całkiem sporo modeli. I zaczęłam się zastanawiać, czy one na pewno są z legalnego źródła. Zwłaszcza w kontekście tych reklamacji uncertain
    • kotejka Re: Sklepy koszykarskie 29.11.21, 16:31
      Znam, kupuje,wszystko ok
      Jakie buty?
      • podaje_haslo_okon Re: Sklepy koszykarskie 29.11.21, 16:58
        Oooo z nieba mi spadasz. A nie masz wątpliwości co do oryginalności produktów?

W grze są dwa modele:
        Rozum mówi te - basketzone.pl/product.11632.nike.air.jordan.1.retro.mid.se.south.beach.html

A serce...
        basketzone.pl/product.12288.nike.air.jordan.1.retro.high.zoom.air.comfort.high.to.my.first.coach.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka