aurinko 05.12.21, 20:13 Co robicie teraz? Bo ja: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szmytka1 Re: Teraz.. 05.12.21, 20:15 wykąpałam się, siedzę z ręcznikiem na głowie, czytam ematkę, przeglądam strony z pralkami i czekam na Rolnik szuka żony, dziś finałowy odcinek Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Teraz.. 05.12.21, 20:19 Usypiam córkę. ( Tak, mam na szafie butelkę po winie:p) Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Teraz.. 05.12.21, 20:29 Jem kolację- kanapka z szynką i ogórkiem kiszonym i brukselka z bułką tartą, kiwi i mandarynka. Taki mix Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Teraz.. 05.12.21, 20:31 Cokolwiek to jest wygląda niefajnie. Kwiatki wyglądają fajnie. Baśka jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Teraz.. 05.12.21, 20:31 Wróciłam w trzygodzinnego spaceru, na którym niemożebnie wkurzyłam się na męża, bo ciągle przystawał i albo coś filmował, albo gadał z ludźmi, albo oglądał sklepowe wystawy jak dziecko, a mnie nogi już odpadały...potem wypisałam kilka światecznych kartek do wysłania za granicę, trochę poprasowałam (z muzyką i winem) ugotowałam obiad na dzis i jutro, zjadłam, a teraz pieram umęczone, obolałe nogi na stołeczku, kończę wino i przeglądam fora. I słucham Radia Nowy Świat - uwielbiam Andrzeja Poniedzielskiego, akurat leci jego audycja. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Teraz.. 05.12.21, 20:33 Degustuję pierogi na Wigilię (zaraz trafią do zamrażarki) Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Teraz.. 05.12.21, 20:41 Oglądam Drugie Śniadanie Mistrzów, podjadam grzanki a suka sępi. Odpowiedz Link Zgłoś
akseinga1975 Re: Teraz.. 05.12.21, 20:50 Zazdroszcze, ze tak mozecie sobie saczyc lampke wina. Ja jak otworze wino to na jednym kieliszku nie koncze. Dlatego pozwalam sobie jak juz to w sobote. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Teraz.. 05.12.21, 20:56 no ja mam te wewnetrzna dyscyplinę jutro trzeba o szostej wstac w zalaczeniu languedoc w czasie rzeczywistym i śniezna kotka kot zniknąl Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Teraz.. 05.12.21, 21:19 ojej, ale ona ma piekne umaszczenie! sliczna, taka smukla gazelka z niej. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Teraz.. 05.12.21, 21:22 mayaalex napisała: > ojej, ale ona ma piekne umaszczenie! sliczna, taka smukla gazelka z niej. o tak, ona jest taka fit koteczka zgrabniutka i je malo to moj wzor Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Teraz.. 05.12.21, 20:58 Jaka lampka...u mnie urodzinowa butelka poszła... Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Teraz.. 05.12.21, 20:44 Fajna ta suka. Ja bym jej pewnie wszystkie moje grzanki oddała Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Teraz.. 05.12.21, 20:49 la_felicja napisała: > Fajna ta suka. Ja bym jej pewnie wszystkie moje grzanki oddała Palce by Ci odgryzła, taka łakoma 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Teraz.. 05.12.21, 20:40 wlasnie skonczylam pomagac sredniemu pakowac prezent mikolajkowy dla kolezanki na jutro do szkoły, nagotowalam ludziom flaczków, bo jutro pozno wracam, a najmlodszy na kwarantannie, wiec caly dzien w domu z ojcem siedzi szukam jeszcze inspiracji na pinterestach na mikołajkowe warsztaty plastyczne dla moich pierwszaczkow na jutro i piję languedoc pyszne bardzo za kotem sie rozglądam, bo jeden jest, a drugi gdzies po sniegu hasa jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Teraz.. 05.12.21, 20:46 Dopijam ziółka i biorę się za haft krzyżykowy Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Teraz.. 05.12.21, 21:13 Ostatnio bardzo przypadkiem znalazłam na wystawie haftu krzyżykowego. Nie sądziłam że w ogóle takie imprezy odbywają się. A jak, i nawet fajnie było. Ale chwilka moment i się zmyliśmy, bo to dość mała, zamknięta grupa znajomych, a ja tam przypadkiem, w dodatku nie mam NIC wspólnego z rękodziełem. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Teraz.. 05.12.21, 20:50 Serio pokazujesz swój laptop z danymi i z dokumentami typu faktura obok? Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Teraz.. 05.12.21, 20:54 Tyle danych można wyczytać z tego rozmazanego zdjęcia, że zaraz wkurzony klient do niej zapuka 😱 Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Teraz.. 05.12.21, 20:59 No straszne, podaj mnie do sądu, wraz z danymi dostępnymi jawnie w internecie 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Teraz.. 05.12.21, 21:08 Powiedz, co wyczytałaś z tego zdjęcia? 🤦♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Teraz.. 05.12.21, 21:15 Bond wszedł za mocno? Bo tylko 007 ma narzędzia, pozwalające z takiego ziarna na zdjęciu wyjąć jakiekolwiek dane... Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Teraz.. 05.12.21, 21:24 Ja tam zauważyłam błąd w 3 kolumnie, 5 cyfra od prawej strony. Zamiast 9 powinno być 0. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Teraz.. 05.12.21, 22:55 Haha Niestety, przyznam nieskromnie, że błąd mi się nie zdarzył. Jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Teraz.. 05.12.21, 20:54 Właśnie skończyliśmy zabawę Duplo i zaraz będzie kolacja. Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Teraz.. 05.12.21, 20:57 Bawię się z kotem. A dokładniej jestem gryzakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Teraz.. 05.12.21, 21:01 Słodziak mój siedzi wytrwale pod drzwiami, licząc że ktoś się zlituje i wypuści go na klatkę schodową. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Teraz.. 05.12.21, 21:01 jaki słodziak mój wprawdzie nie wraca, ale zdjęcia mam Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Teraz.. 05.12.21, 21:13 Piękność. Aktualnie na tymczasie mam 2 czarne sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Teraz.. 05.12.21, 21:15 Nie wraca a ty nic? Ja już bym latała w koło domu histerycznie ciciając. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Teraz.. 05.12.21, 21:26 andaba napisała: > Nie wraca a ty nic? > Ja już bym latała w koło domu histerycznie ciciając. no ta wychodze i nawoluje ale nic on taki jest znikajacy wszyscy mysla, ze w domu a on pod drzwiami wszyscy mysla ze na dworze, a on w spizarni taki cheshire cat tylko sie nie usmiecha Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Teraz.. 05.12.21, 21:50 A tutaj drugi kotecek. Ma tak duży brzuszek ze nie daje rady skręcić sie w kuleczkę. Nie jest gruby, tylko nabity. Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Teraz.. 05.12.21, 21:55 Wygrzac się. U mnie też towarzystwo trzyma się blisko grzejników. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Teraz.. 05.12.21, 21:55 Czy trzeba zrobic, żeby zostać tymczasowym kocim domem? Jakie obowiązki sie z tym wiążą? Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Teraz.. 05.12.21, 22:00 za szybko poszlo na pewno jednym z warunkow bedzie dom niewychodzacy Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Teraz.. 05.12.21, 22:02 Znaleźć fundacje z którą nawiążesz współpracę. Fundacje bardzo potrzebują dt. Jakąś z twojej okolicy. Różne fundacje różnie to rozwiązują. Ja mam umowę o tym ze biorę koty (w jakim terminie i ile) w umowie mam zaznaczone ze dbam o ich zdrowie. Fundacja ma swojego współpracującego weta i wizyty dla mnie są bezkosztowe. Jedzenie i zwir mam w większości od fundacji. Ja zwykle dostaje kocie dzieciaki. Odchowuje je, socjalizuje z moimi dzieciakami, robie foty i fundacja szuka im domu. W sierpniu wzięłam 5 maluchów. Zostały mi dwa do wydania. Choc jeden jest tak cudowny ze chyba go nie oddam. Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Teraz.. 05.12.21, 21:54 A tutaj drugi kotecek. Ma tak duży brzuszek ze nie daje rady skręcić sie w kuleczkę. Nie jest gruby, tylko nabity. Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoklarowna Re: Teraz.. 05.12.21, 20:57 Z mężem i młodzieżą po raz kolejny Starr Warsy część 1 oglądamy, ja najbliżej kominka bo włosy umyłam i mi schną w ciepłe. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Teraz.. 05.12.21, 21:19 Już wszystko zjedzone za późno się wprosiłas☹️ Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Teraz.. 05.12.21, 21:26 Zostały 2 smętne kromki chleba, które zabraliśmy do domu. Zjem je na kolację. Odpowiedz Link Zgłoś
petronella Re: Teraz.. 05.12.21, 21:08 Nie wolno wrzucac takich fot, to czysta zlosliwosc🤪🤪🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Teraz.. 05.12.21, 21:00 Lep mnie boli ale właśnie odebrałam negatywny wynik z ikp. Oglądamy Chicago fire i czekamy na resztę wyników. Zamawiam dzieciakom razem z nimi czapki, ale niestety typy emam trafiły tylko do mnie ( no wiadomo inna wiekowa półka). Odpowiedz Link Zgłoś
fantastyczna88 Re: Teraz.. 05.12.21, 21:07 Piszę z facetem z tindera. Jednak nic z tego nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Teraz.. 05.12.21, 21:08 Jednym okiem podglądam Masterchefa, drugim zerkam na ematkę. A to wszystko z łóżka. Odwaliłam w ten weekend kawał roboty porządkowej i dekoracyjnej. Jestem z siebie dumna. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Teraz.. 05.12.21, 21:14 To proszę o zdjęcia efektów. Porządkowe możesz sobie darować. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Teraz.. 05.12.21, 22:06 O rany, zdjęć teraz nie zrobię, bo efekty roboty są 80 km ode mnie, a jakoś nie wpadłam na to, żeby robić zdjęcia na bieżąco. Jutro, miejmy nadzieję, moje okna będą wyglądać podobnie jak w zeszłym roku, o ile mi obowiązki wieczorne odpadną (jest szansa! Koronawirus miesza). Więc wrzuca póki co zdjęcia zeszłoroczne Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Teraz.. 05.12.21, 22:11 Po prostu mnie zatkało. Jesteś... no po prostu słów mi brak. Super, cudne, niech mi się przyśnią twoje okna Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Teraz.. 05.12.21, 22:18 Jestem po mamusi szurnięta na punkcie świąt i świątecznego kiczu oraz dekoracji. I się w ten sposób wyżywam 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Teraz.. 05.12.21, 22:28 Podziwiam, ja to się muszę zmuszać do choinki Wieniec na drzwi to szczyt moich chęci Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Teraz.. 05.12.21, 22:45 Wiesz, ja u siebie w mieszkaniu nie stawiam choinki, bo same święta spędzamy u rodziców i jakoś mi szkoda drzewka (a sztucznych nue lubię) stąd wzięły się te okna. I na nie rzeczywiście zawsze mam energię (raz dekorowałam do północy na adrenalinie po kolokwium aplikanckim 😃, na szczęście to cicha robota, potem-wg zeznań świadków- zapadłam w sen z uśmiechem na ustach i spałam jak zabita do południa) Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Teraz.. 05.12.21, 21:22 Też Masterchefa oglądam. Chyba tego młodszego obstawaim, choć żałuję, że dziewczyny odpadły. Odpowiedz Link Zgłoś
shmu Re: Teraz.. 05.12.21, 21:11 Usypiam dziecko na piersi (tak, wiem, że nie powinnam). A pół godziny wcześniej zapaliliśmy świeczki i śpiewaliśmy piosenki o zimie jedząc mandarynki i orzeszki. Odpowiedz Link Zgłoś
marinella Re: Teraz.. 06.12.21, 07:31 Dlaczego nie powinnaś ? Wręcz przeciwnie, dzieć pewnie zadowolony - ciepło, miło i bezpiecznie - porządnie sobie odpocznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Teraz.. 06.12.21, 09:11 E tam, ja trzy lata usypiałam dziecko na piersi :p ma się dobrze:p Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Teraz.. 05.12.21, 21:12 Leżę w egipskich ciemnościach z ematką, chwilę temu uśpiłam córkę Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Teraz.. 05.12.21, 21:19 Właśnie zeszłam ze steppera. I czekam aż mąż się ogoli i zwolni mi łazienkę. Z łazienki dochodzą odgłosy typu - Panna Cota nie! Wyłaź z umywalki, mówię nie! Zabierz łapę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Teraz.. 05.12.21, 21:20 Tkwię w kompletnym załamaniu, bez ironii. Dziś rano w parku kotłujące się psy (mój plus kolega) wpadły na mnie z boku z ogromnym impetem wybijając mi łękotkę z kolana tak bardzo, że bez pomocy ludzi nie wstałabym do tej pory. Leże, patrzę na nogę w ortezie i płakać mi się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Teraz.. 05.12.21, 21:27 o, kurcze, wspolczuje 😥 ortopeda ogladal? Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Teraz.. 05.12.21, 21:31 Jeszcze nie i nawet mimo mojej gorącej niechęci do lekarzy jutro się jednak wybieram, bo tragicznie to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Teraz.. 05.12.21, 21:37 idz koniecznie ! ja kiedys zaniedbalam nieprzyjemny upadek i po latach sie zemscilo (czesc lekotki do wyciecia, nie bylo co zszywac) przykladaj zimne, chocby i recznik zmoczony i zamrozony Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Teraz.. 05.12.21, 21:36 Nie wiem, jutro pójde do lekarza. Na razie żyję nadzieją, że „szałwią popłukam” i mi przejdzie. Ale uczciwie mówiąc to na to nie wygląda. 😩 Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Teraz.. 05.12.21, 21:41 nawet nie mysl o tym, zeby nie isc do ortopedy! moglo sie stac wszystko, lacznie z zerwaniem wiezadel, peknieciem łąkotki wtedy trzeba dzialac szybko, a moze tylko wystarczy orteza i odpoczynek, ale to lekarza musi potwierdzic Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Teraz.. 05.12.21, 22:00 No właśnie wiem, ona mi wypadła już nie raz i nie dwa, ale zawsze pobolało i przestało. Teraz to było takie chrup, że było to słychać. I bez pomocy nie wyprostowałabym nogi i nie włożyła jej do środka. Mam zatem podejrzenie, że tamte zaniedbania doprowadziły do dzisiejszego finału. Szałwia może nie pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Teraz.. 05.12.21, 21:35 Ojej, trzymam kciuki że te łękotkę Niech sie szybko goi Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Teraz.. 05.12.21, 21:40 A nawet się zastanawiałam czy ę czy ą, no nie mój dzień dziś ewidentnie 🤦♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Teraz.. 05.12.21, 21:42 to, ze ą a nie ę doszlam przy moim kolanie 😋 Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Teraz.. 05.12.21, 21:47 A faktycznie, łąkotka pamietam, jak kiedyś w akademiku podczas imprezy i tańców mojej koleżance takie coś strzeliło Mega wysportowana,.siatkarka Jedyne co mieliśmy,.to mrozony kurczak I tym kurczakiem jej opatrywalismy, ekipa zresztą mocno pod wpływem, jak to studenci Ale wszyscy pomocni 😁 A że nie przechodził ból na drugi dzień wylądowaliśmy w traumapunkcie (to w Moskwie bylo) niezapomniane wrażenia Chcę tylko pocieszyć, że się.lakotka zagoila potem, chociaż trochę ta nasza kolezanka kustykala, nawet jej w traumapunkcie kule dali Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Teraz.. 05.12.21, 21:22 Polozylam dzieciory do lozek, teraz czekam az naprawde zasna, bo wtedy moge wreszcie powyjmowac wszystkie prezenty mikolajkowe i poukladac je kolo butow Jutro bedzie jeden z tych nielicznych dni w roku, kiedy nie trzeba ich wywlekac z lozek tylko sami wyskocza. A czekajac na ten moment popijam herbatke i patrze na choinke (wczoraj kupiona, dzis ustrojona). Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Teraz.. 05.12.21, 21:40 Trwam w stuporze po otrzymaniu maila z wyceną szafek do łazienki w mieszkaniu córki - 3 niewielkie mebelki kosztują ponad 11 tyś. W dodatku czas oczekiwania to co najmniej 8 tygodni. Cała kuchnia z IKEA kosztowała mnie tyle samo (bez sprzętów rzecz jasna)... Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Teraz.. 05.12.21, 21:46 Oprócz tego piję zieloną herbatę z mango (choć melisa byłaby bardziej na miejscu) I jednym okiem czytam "Życie średniowiecznej rodziny", drugim przeglądam strony że zlewami kuchennymi (popełniłam stosowny wątek, zajrzyjcie, proszę). Odpowiedz Link Zgłoś
celandine Re: Teraz.. 05.12.21, 21:39 Siedzę w ciemności i tulę mojego chłopczyka, który zasypia tylko na rękach. Dzień miałam kiepski, smutno mi, chcę do babci i dziadka (nie żyją od 6 lat). Odpowiedz Link Zgłoś