10.01.22, 22:35
oglądacie tam filmiki lub nagrywacie coś sami? Ja stara baba, od tygodnia tam siedzę smile kuzynki córka mi pokazała fajny filmik z psami i od tamtej pory przepadłam. Potrafię nawet 3 - 4 godziny na tym spędzić. oczywiście,że są tam głupoty, takie żenujące nie raz te filmiki, ale oglądam te ze zwierzętami, psy i koty są świetne smile a wy oglądacie tam filmiki lub nagrywacie coś sami?
Obserwuj wątek
    • srubokretka Re: Tik tok 10.01.22, 23:19
      Nie i nie pozwalam tam zagladac swoim dzieciom od samego poczatku. Jest to jedna z bardziej szkodliwych stron. Taka niewinna; pieski, kotki, dzieci a na koncu lancuszka pedofile.
      • misia.53 Re: Tik tok 10.01.22, 23:30
        srubokretka napisał:

> Nie i nie pozwalam tam zagladac swoim dzieciom od samego poczatku. Jest to jed
        > na z bardziej szkodliwych stron. Taka niewinna; pieski, kotki, dzieci a na konc
        > u lancuszka pedofile.

Ty się dobrze czujesz? Tam są krótkie filmiki, ludzie sobie robią przysłowiową bekę smile dorośli robią z siebie debili, młodzież jak to młodzież... a jakie pedofile, w życiu tam pedofila nie widziałam. Jakieś pijaczki ewentualnie są nagrywani.
        • srubokretka Re: Tik tok 11.01.22, 03:28
          Zyj w iluzji dalej.
        • huang_he Re: Tik tok 11.01.22, 07:43
          Oo, podziel sie przyslowiem z beką, bo nie znam
      • woman_in_love Re: Tik tok 10.01.22, 23:30
        za pedofilami jest jeszcze gorszy koniec: antyszczepy
        • memphis90 Re: Tik tok 28.03.23, 18:45
          Podobno jak wytrzymasz pedofilów i antyszczepy, to potem jest jeszcze Górniak…
    • lotka_5 Re: Tik tok 10.01.22, 23:24
      A dzieciom się dziwią wszyscy tongue_out

Ostatnio czytałam też o rzeszy seniorów uzależnionych od jakiejś gry. Coś na zasadzie farmy.

Ale to te dzieci takie zue i zue, że hej tongue_out
      • misia.53 Re: Tik tok 10.01.22, 23:33
        Tak, bo to fajna strona na odstresowanie, krótkie filmiki i oglądasz co ci się podoba, jednym ruchem przewijasz jak coś jest nie w guście. O wiele lepsze niż yt.
        • marianna1960 Re: Tik tok 11.01.22, 06:53
          O wiele głupsze niż Yt, coś dla dzieci i małolatów,
        • marta.graca Re: Tik tok 11.01.22, 12:32
          Chyba nigdy prawdziwych stresów nie miałaś, skoro takie g... cię odstresowuje. W sumie trudno się dziwić, skoro masz kilka godzin wolnego dziennie na oglądanie takiego badziewia.
      • pepsi.only Re: Tik tok 10.01.22, 23:36
        Farmeramy nie znasz? surprised
        • lotka_5 Re: Tik tok 11.01.22, 00:32
          pepsi.only napisała:

> Farmeramy nie znasz? surprised
          >

Nie 😱 tak samo jak nie oglądam YT i tik toka....masakra
          Za to Pinteresta o wystroju wnętrz i urządzaniu domu mogę śledzic godzinami 🥰
        • piesekpustyni Re: Tik tok 11.01.22, 12:30
          😁 to było zło 😁
        • nimaletko Re: Tik tok 11.01.22, 14:38
          E, znam ładniejszą graficznie: Township.
          Grałam przez jakiś czas, ale dołączyłam do jakiejś kooperatywy szalonych amerykańskich graczy i zwątpiłam. big_grin
          Traktowali grę śmiertelnie poważnie i mieli pretensje, gdy ktoś za mało grał, bo inni starają się i wysilają, a ktoś tam przychodzi na gotowe i zgarnia nagrody. big_grin
    • agonyaunt Re: Tik tok 10.01.22, 23:34
      >Potrafię nawet 3 - 4 godziny na tym spędzić.

Przepraszam, ale czy dzisiaj jest jakiś konkurs na największą idiotkę na forum? Najpierw ta od wycierania interesu w ręcznik do rąk, teraz Ty z nosem w tiktoku... Nie próbował ktoś dzisiaj wsadzić widelca do kontaktu przypadkiem?
      • 3-mamuska Re: Tik tok 11.01.22, 00:14
        agonyaunt napisała:

> >Potrafię nawet 3 - 4 godziny na tym spędzić.
        >
        > Przepraszam, ale czy dzisiaj jest jakiś konkurs na największą idiotkę na forum?
        > Najpierw ta od wycierania interesu w ręcznik do rąk, teraz Ty z nosem w tiktok
        > u... Nie próbował ktoś dzisiaj wsadzić widelca do kontaktu przypadkiem?

Ty masz medal za największe chamidło na forum.
        Wiec
        • agonyaunt Re: Tik tok 11.01.22, 00:55
          Od Ciebie to zaszczyt, będę nosić z dumą.
          • simply_z Re: Tik tok 11.01.22, 01:08
            hahah fakt
      • piesekpustyni [...] 11.01.22, 12:26
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • agonyaunt Re: Tik tok 11.01.22, 13:04
          W realu też jesteś taka odważna? A może sama nagrywasz durne filmiki ku uciesze gawiedzi i chińskiego rządu i dlatego tak zabolało?
          • piesekpustyni Re: Tik tok 11.01.22, 13:12
            To było w konwencji tiktokowej.
            Wyjmij kij z du py i przestań być niemiła dla innych, to inni nie będą niemili dla ciebie.
            • agonyaunt Re: Tik tok 11.01.22, 13:34
              Popisuj się dalej. Możesz w konwencji. Może idiotom się spodoba, reszta pokiwa głową z politowaniem.
    • szmytka1 Re: Tik tok 10.01.22, 23:35
      Nie. Siedzę na ematxe i na inne głupoty już brak mi xzasu
      • milva24 Re: Tik tok 11.01.22, 07:52
        Też tak mam big_grin a jeszcze za chwilę i to mi się skończysad
    • magdallenac Re: Tik tok 10.01.22, 23:37
      Nie, Tik Toka nie oglądam, ale mam mnóstwo zabawy z instagramem i jego „nowymi” funkcjami, szczególnie z reels, które działają tak jak w TikToku.
    • 3-mamuska Re: Tik tok 11.01.22, 00:13
      Nie oglądam nie nagrywam nie śmieszą mnie filmiki nagrane na „siłę”

Czasem coś o zwierzakach pooglądam.
      Kiedyś jakiś 10 lat temu oglądaliśmy na youtube śmieszne filmiki o kotach.
    • majenkir Re: Tik tok 11.01.22, 01:23
      Ja lubię tiktok i ogladam (nie nagrywam 😅). Algorytm tt działa rewelacyjnie.
    • smoczy_plomien Re: Tik tok 11.01.22, 01:31
      Ta apka to chińskie narzędzie szpiegujące. Zrobili coś, spopularyzowali i wyciągają tym dane na temat Europejczyków i Amerykanów.
      • bazia_morska Re: Tik tok 28.03.23, 19:01
        No na przykład o mnie dowiedzą się, że lubię kotki i farmę na Florydzie, w której są słodkie świnki, krówki i emu.
    • chicarica Re: Tik tok 11.01.22, 03:12
      Nołp. Nie instaluję takich chińskich appek. Podobnie jak nie kupię telefonu xiaomi.
    • marianna1960 Re: Tik tok 11.01.22, 06:51
      Aplikacja z głupawymi filmikami, krótkich treści, coś na miarę naszych czasów.
    • jaga34 Re: Tik tok 11.01.22, 07:10
      A jaka jest różnica między YouTube, a Tik Tokiem? Czy to jest to samo tylko prowadzone przez inną firmę?
      • marianna1960 Re: Tik tok 11.01.22, 07:24
        Ty tak na poważnie czy rżniesz g. Tik Tok to aikacja dla dzeci albo niedojrzałych dorosłych krótkie głupawe filmiki, chińska aplikacja. YT różnorodne filny, programy teledyski różnorodność treści, szkoleń, wykładów filmy krótkie, długie właściciel Google
    • mallard Re: Tik tok 11.01.22, 07:20
      misia.53 napisała:

> takie żenujące nie raz te filmiki

Nieraz.
    • nicknanowyrok Re: Tik tok 11.01.22, 07:28
      3-4 godziny na podziwianie piesków i kotków? Musisz mieć bardzo dużo wolnego czasu.
    • aagnes Re: Tik tok 11.01.22, 07:39
      NIe, córka ma na pół godziny dziennie ustawione, choc chyba w ogole to usune. sam fakt, ze chińczycy to wymyslili wiadomo po co, a potem zabronili swoim dzieciakom korzystac mówi najwiecej bez glebszej analizy tematu. goooowno jakich mało. tak jakby dzieciaki miały za mało dystraktorów
    • zuzanna_a Re: Tik tok 11.01.22, 07:42
      Uruchomilam, nawet nie zorientowalam sie ze mimelo 4 h i odinstalowalam poniewaz wiedzialam, ze to wciagajacy zabijacz czasu. Wartosc filmow - zerowa.
      Tobie tez polecam. Szkoda zycia na siedzenie i ogladanie durnot w necie a czas mozna poswiecic na cos wartosciowego, chocby dzieci/bliskich a nie ogladanie durnych filmikow.
      Zakladam ze masz 30-40 lat - wiec zostaw sobie rmtakie rozrywki na wiek 80 lat jak juz nie bedzie sil i mozliwosci by cieszyc sie zyciem offline.

• piesekpustyni Re: Tik tok 11.01.22, 12:17
      Tak i tak. Lubię tik toka.
      Pato matke lubię (z thank you mi się kojarzy), trzeźwych tiktokerow, generalnie jak wejdę to tez długo za długo siedzę.
      Sama nagrałam kilka filmików. Za dużo roboty z tym, a ja czasu mało miałam do tej pory.
    • beataj1 Re: Tik tok 11.01.22, 12:38
      Nie korzystam z tik toka. Ale wiem, że ma genialne algorytmy, które bardzo szybko sie "uczą" użytkownika i szybko podają mu takie filmiki, które bedą go trzymać przy aplikacji i sprawią, że będzie się bardzo trudno oderwać.
      Asekuracyjnie nie wchodzę. Zresztą, kojarzy mi się z głupawymi filmikami z tańczącnymi i śpiewającymi dzieciakami.

Mam za to problem innego rodzaju. Moja nastoletnia kuzynka na tik toku jest. Ma tam chyba ze 100 tys obserwujących, czyli osiągnęła jakiś tam sukcesik. Wrzuca żenująco głupiutkie filmiki. A że dziewczyna ładna to oglądalność jest.,

Niestety moja córka od małego wielbi zieme po której kuzynka chodzi i ciężko mi ją przekonać że te całe tik toki to odmóżdżające goooowno,
    • majaa Re: Tik tok 11.01.22, 12:48
      No cóż... skoro dorośli ludzie potrafią siedzieć godzinami i ekscytować się różnymi debilnymi filmikami, to nie ma co się dziwić dzieciakom. Kto ma im pokazać, że warto np. poczytać dobrą książkę albo pójść do teatru... Toż to przecież takie nudne i w dodatku trochę pomyśleć trzeba, zamiast głupkowato rechotać.
    • gaskama Re: Tik tok 11.01.22, 12:49
      Nie. Nigdy nie zaglądałam nawet.
    • bigimax4 Re: Tik tok 11.01.22, 12:52
      a wy oglądacie tam filmiki lub nagrywacie coś sami?

nie , jak bym chcial sobie rozpuscic mozg to bym glowe do mikrofalowki wlozyl
      • simply_z Re: Tik tok 11.01.22, 12:56
        haha
        • grey_delphinum Re: Tik tok 11.01.22, 13:43
          Żartujesz?

Nawet mój 15-latek uznaje tiktoka za totalną durnotę, stratę czasu i obciach.
    • conena Re: Tik tok 11.01.22, 13:53
      nie mam czasu aby na yt pooglądac ulubionych artystów, więc chyba musiałabym zgłupieć doszczętnie aby tracić czas na oglądanie przypadkowych anonimowych ludzi na tik toku. oraz - nie wyobrażam sobie abym mogła nagrać filmik ze swojego życia, który ktokolwiek obcy chciałby zobaczyć.
    • klaviatoorka1 Re: Tik tok 11.01.22, 14:12
      Faktycznie, to najgorsze ZUO, w jakie można wdepnąć...
      Gdyby nie tiktok w zyciu nie dowiedziałabym się o Tuzelity i nie chodziłaby za mną przez pół roku Jerusalema, a przez drugie pół Simpapa big_grin

uwielbiam oglądać tam schuflle dance.

tutaj macie próbkę tych "szkodliwych filmików"
      www.youtube.com/watch?v=W6u_aP5EV64&ab_channel=SHUTV
    • rainbow_dash Re: Tik tok 11.01.22, 14:13
      boże, nie
    • 18lipcowa3 Re: Tik tok 11.01.22, 14:38
      Bardzo lubię, zwłaszcza te kulinarne, - szybkie i konkretne. Te z kotami są tez fajne.
      Poza tym czasem przeglądam bo są smieszne, krotkie filmy na rozny temat / z zycia ludzi albo urywki programów
      to takie np guilty pleasure jak stare odcinki tego show z Michałem Wisniewskim- dziżas jaki to toksyk jest, albo madzia gessler
      I lubię kardashianki czasem podejrzeć

na swoje wytłumaczenie mam to że nie zaglądam na FB, insta i inne takie rzeczy
      a w pracy robię takie mądre rzeczy, że mam prawo potem sie wyluzowac w ten sposob

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka