Dodaj do ulubionych

Dr Hałat i dziewice

12.01.22, 16:58
Pomijam poglądy pana dochtora na szczepienia bo nie chce tu antyszczepow broniących swojego guru (BTW jacy wyznawcy taki guru)
Ale przescrollujcie artykuł do mniej więcej połowy. No jaki to jest obleśny stary cap. Niedobrze mi.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,27993372,ekspert-konfederacji-od-covid-ma-strone-dziewicolog-z-robionymi.html
Obserwuj wątek
    • primula.alpicola Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 17:01
      Co to za zjeb, na litość boską!
    • gaskama Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 17:03
      Cóż, jak słusznie napisałaś ... jacy wyznawcy, taki guru!
      • inez21 Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 17:12
        Łooo masakra co to jest??? najbardziej rozwalił mnie sexapil darowany dziewicom przez Boga.... Co sie przeczytało nie da się odczytaćsmile)) Co za typ!!????
        • kira02 Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 17:14
          Dziewicolog 😀🤢 nie wiem, czy bardziej mnie to śmieszy, czy obrzydza ...
          • pierwszychleb Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 18:20
            Troche leci science fiction/horrorem. Cos jakby powiedziec na powaznie ze ten ekspert jest wampirem.

Troche to smieszne, bardziej obrzydliwe i straszne jednak.
        • primula.alpicola Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 18:13
          W kwestii formalnej, czy nie-dziewicom Bóg odbiera seksapil i te wydęte, pulchne, pełne, opuchnięte, duże, wydatne usta?
          • morekac Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 18:18
            Masz na myśli glonojady Glapinskiego?
            • triismegistos Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 18:20
              Centrali 🤣🤣🤣
    • borsuczyca.klusek Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 17:11
      "Dwudziestoletnia dziewica ma niepowtarzalną życiową szansę zwabienia sensownego kandydata na najlepszego męża"

Xuja prawda! 😒

"Wrocław to światowa stolica Dziewictwa aż do Ślubu"

A Lublin to światowa stolica cebuli 🙄
      • homohominilupus Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 17:16
        Lublin, kochany Lublin z fabryka FSC 😉
      • triismegistos Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 17:41
        Wrocław przeprasza za dziewice!
        • borsuczyca.klusek Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 21:33
          A może by tak pójść w tym marszu dziewic na Ślęzę 🤔
          • dvdva Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 22:01
            Na Ślężę to czarownice przypadkiem nie chodziły? Coś mu się pomyliło
            • borsuczyca.klusek Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 22:20
              A co szkodzi dwie imprezki za jednym razem zaliczyć 😁
              • dvdva Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 22:55
                Znaczy najpierw marsz dziewic a potem orgia z szatanem?
                • borsuczyca.klusek Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 23:13
                  Kolejność dowolna 😎
          • morekac Re: Dr Hałat i dziewice 13.01.22, 12:44
            borsuczyca.klusek napisała:

> A może by tak pójść w tym marszu dziewic na Ślęzę 🤔
            >

Nie idź. Jedna poszła niedawno i narzekała, że wszystko ją boli...
      • nangaparbat3 Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 18:15
        borsuczyca.klusek napisała:

> "Dwudziestoletnia dziewica ma niepowtarzalną życiową szansę zwabienia sensowneg
        > o kandydata na najlepszego męża"
        >
        > Xuja prawda! 😒

No jak to? Błazen na 100% uważa, że jest najlepszym kandydatem do ręki dwudziestolatki.
        • borsuczyca.klusek Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 21:34
          Chyba kurka niewidomej 😒
          • jowita771 Re: Dr Hałat i dziewice 13.01.22, 11:59
            I głuchej.
    • triismegistos Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 17:15
      Dramatisia, wołają cię!
      • borsuczyca.klusek [...] 12.01.22, 17:16
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • tanebo001 Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 17:16
      Tata józka?
    • taje Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 17:24
      Po autorytetach ich poznacie (to o Konfiarzach).
    • saszanasza Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 17:24
      To jakiś fetyszysta z dewiacjami i urojeniami.
    • aandzia43 Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 17:30
      Patol i oblech, jakoś mnie nie dziwi że ekspert Radiamaryja. Ciut przerażające.
    • livia.kalina Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 17:34
      "legitymacja naukowa", o której mówi Braun, w bazie Nauka Polska wygląda tak:
      nauka-polska.pl/#/profile/scientist?id=241657&_k=ct1sg9

Czyli nawet nie doktor tylko lekarz.
      • 71tosia Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 17:48
        o bardzo przepraszam... ResearchGate pokazuje ze pan slusznie zasluguje na miano eksperta ma .....1 publikacje naukowa (z 1976 roku) ktora doczekala sie az 3 cytowan wink Legitymacja naukowa na miare Konfederacji
      • morekac Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 18:19
        Tu wiesz, ile to teraz byłoby czarnków?
      • memphis90 Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 20:39
        Pan jest tez w Komitecie Badan nad Zagrożeniami Zwiazanymi z Wodą. Przeczytałam sobie briefing tego Komitetu i wynika z niego, że Polsce mamy dwa główne problemy związane z wodą:
        1. Problemy związane z niszczacym niedoborem wody (susze)
        2. Problemy związane z niszczącym nadmiarem wody (powodzie).

Nadal jestem pod wrażeniem.

Też chciałabym być w jakiejś komisji... To musi być niezły fun. Raz tylko byłam w komisji wyborczej, ale tam akurat było nudno.
        • livia.kalina Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 21:36
          Już mu ten komitecik zlikwidowali:
          nauka-polska.pl/#/profile/institution?id=211253&_k=vtkv37
      • anorektycznazdzira Re: Dr Hałat i dziewice 13.01.22, 19:11
        oraz tak: pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=Halat+Z&sort=date big_grinbig_grin[płacze]
        • boogiecat Re: Dr Hałat i dziewice 13.01.22, 19:19
          Katar w Polsce jest problemem.

Trzeba cos z tym zrobic.
        • livia.kalina Re: Dr Hałat i dziewice 13.01.22, 19:56
          W pierwszej pracy, jako 17 autor! jak żyję, 17 autora nigdy wcześniej nie widziałam.
          • boogiecat Re: Dr Hałat i dziewice 13.01.22, 19:58
            W tej o katarze😂
          • anorektycznazdzira Re: Dr Hałat i dziewice 14.01.22, 08:26
            nie no, to jest akurat jedyne potencjalnie sensowne osiągnięcie, bo w pracach biologicznych ostatni (to 17ty) autor to szef zespołu. Tak to działa: senior author.
            Nie zmienia to faktu, że ten demon riserczu naukowego ma w sumie 4 prace w ciągu 45 lat (!!!), ostatnią opublikował ponad 12 lat temu i jest to jedyna po angielsku, choć i ta jest w piśmie krajowym, nawet nieklasyfikowanym w jakimkolwiek rankingu międzynarodowym.
            Tematyka jaka jest też każdy widzi, ekspert of szczepień, immunologii, epidemiologii, biologii molekularnej wirusów i pandemii.
    • woman_in_love Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 17:36
      konfiarze to mega zjeby, co widac po dramatisiaku
    • myfaith Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 18:03
      Nieodmiennie fascynuje mnie ze niektórzy ludzie maja obsesję na punkcie dziewictwa/seksu- cudzego oczywiście wink i WIEDZA ze seks to samo zło a OCZYWISCIE kobiety/mlode kobiety zwłaszcza powinny być cnotliwe ( btw jakos nigdy nie uslyszałam o tym ze faceci powinni swoja niewinność utrzymać żeby jakaś kobieta spojrzała na nich łaskawszym okiem - parafrazując pana Halata)

I jak to się dzieje ze zwykle takie opinie wygłaszają ludzie w wieku....dojrzalym albo tacy którzy nie do końca sa zadowoleni ze swojego życia wiec wola zając cie cudzym życiem ( nie na temat ale p. Godek i Pawlowicz mi się przypomniała)

• nigdynigdynigdy84 Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 18:11
        Bo jak kobieta jest dziewicą, to znaczy że powinna na kolanach dziękować że ktoś się znalazł kto ja tego brzemienia pozbawi 🙄 a jak facet rucha wszystko co się rusza to jest super gość, i trzeba go pochwalić.
        🤮
        • anastazja_1982 Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 18:45
          No to skąd te dziewice, skoro facet rucha wszystko...
          • heca7 Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 19:46
            Bo jak facet rucha wszystko co na drzewo nie ucieknie to ogier i ma powodzenie. Polać mu! Jak kobieta zbliża się do jego umiejętności i doświadczenia to dziwka! Więc on rucha dziwki bo tylko te dają przed ślubem a jak wiadomo żaden porządny facet się z takim śmieciem nie ożeni więc można wykorzystać. ON ożeni się i nigdy nawet nie poprosi żony o loda bo przecież ona całuje jego dzieci. Amen!
            • borsuczyca.klusek Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 21:31
              I nie zapomnij, że klucz, który otwiera wiele zamków to dobry klucz.
              A zamek, który jest otwierany przez wiele kluczy to zły zamek 😒
              • umi Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 22:26
                To jest prawda, tylko subiektywna. Gdyz kto jest kluczem, a kto zamkiem zalezy od punktu siedzenia - czyli od tego, kto mowi przyslowie. Babka, ktorej zaden sie nie oprze tez jest kluczem otwierajacym kazdy zamek (w spodniach suspicious). A facet co za nia poleci otwartym zamkiem. Przez wiele babek, czyli wiele kluczy.
                Po prostu to przyslowie jest, nie wiem czemu, zawsze przytaczane z punktu widzenia mezczyzn. Facet to kazda wyrwie tylko dla siebie jest kluczem. Dla swojej zony bedzie hooyowym, zepsutym zameczkiem do otworzenia przez kazda, ktora sie nawinie. A taka baba co go wyrwie bedzie pogromczynia meskich serduszek. Faceci zreszta, jak i cale spoleczenstwo ogolnie ma swiadomosc, ze to nie jest jednostronne. Stad nagonka na "qvy" co odbily misia (choc polowa otoczenia wie, ze mis-zepsuty zamek poleci za kazdym kluczykiem ktory sie nim zainteresuje.
                • heca7 Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 23:01
                  Bo klucz jako przedmiot bardziej kojarzy się fallicznie (nie ma takiego słowa ale mi tu pasuje) a dziurka w zamku wiadomo...
      • feel_good_inc Re: Dr Hałat i dziewice 15.01.22, 07:12
        myfaith napisała:
        > ( btw jakos nigdy nie uslysza
        > łam o tym ze faceci powinni swoja niewinność utrzymać żeby jakaś kobieta spojrz
        > ała na nich łaskawszym okiem - parafrazując pana Halata)

Ależ przecież sama (i wszystkie ematki) robisz dokładnie to samo, tylko w drugą stronę. Śmiejecie się z takiego tanebo czy kogokolwiek innego, kto nie dyma, że jest incelem (albo przynajmniej nieogarem nienadającym się do związku). Strasznie oburzacie się na analogię zamka i klucza, a same ją stosujecie. Oczywiście tylko wobec mężczyzn, bo w drugą stronę to seksizm.
    • nigdynigdynigdy84 Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 18:08
      Co za obleśny typ.
    • nickbezznaczenia Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 18:10
      A owszem.Czytalam.
      Od razu widaç, że zboczeństwo.
    • nangaparbat3 Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 18:12
      Mnie też niedobrze, wściekłam się, a jeszcze mi wstyd, bo dziad miesza do tego Wrocław. Zawsze wiedziałam, że konfa i przyjaciele to zbieranina żałosnych pajaców, ale jednak co innego wiedzieć, co innego widzieć.
    • lilia.z.doliny Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 18:20
      No dejciez spokij. Przeciez to chodzi o ZMNIEJSZENIE PODATKOW
    • chicarica Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 18:40
      Jprdl.
    • semihora Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 18:42
      Od razu widać niezdrowe zainteresowania tego typa. Ale to ładnie pasuje do całej reszty jego poglądów. Żenada na maksa.
    • melisananosferatu Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 18:56
      Jacy wyznawcy, taki guru. Konfa, radio maryja to wrzody na, i tak juz zaropialej, tkance Polski. Razem z czarna mafia.
    • spirit_of_africa Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 18:58
      Czytałam. Dlaczego mnie nie dziwi, ze „ekspert” konfy to totalny świr?
    • sumire Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 19:00
      Aaa fuj.
    • boogiecat Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 19:04
      Mnie tez jest niedobrze. A najbardziej dlatego, ze takich zalosnych, obrzydliwych i przyglupich zyebow dopuszcza sie do tzw. stanowisk 🤮 (poza tym juz sobie wyobrazam jak ten psychol zwalczal epidemie w Afryce)

Ps wyczailas o « kolonizatorach z unii europejskiej wykorzystujacych polskie dziewczeta » ? normalnie kurwa nie wierze😂

**przepraszam za wulgaryzmy
    • veryvery Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 19:08
      Fuuuj, rzyg, rzyg, rzyg
    • riki_i Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 21:33
      Jakieś służby powinny się nim zainteresować, wszystkie zdjęcia podpisuje, że wykonał osobiście - pomijam fakt, że sporo jest robionych z przyczajki, ale zamieszcza też dziewiczy srom na mega zbliżeniu z podpisem, że sam jest autorem tej foty, tudzież rozczulającą adnotacją Heart-shaped vaginal opening surrounded by the intact hymen in a lucky and wise virgin who experienced many heartbreaks but no breaking of her hymen. Fine Art Photography by Zbigniew Halat
      fine-art-photo-halat.com/

Jego strona antyszczepionkowa też jest mocarna halat.pl/ istny schizofreniczny ściek, do tego w koszmarnej manierze stylistycznej lat 90-tych

Na samym końcu ww. strony Pan umieszcza telefon do siebie, więc możecie mu osobiście pogratulować sukcesów!
      • primula.alpicola Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 21:40
        🤢🤮
      • borsuczyca.klusek Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 21:45
        Jezusie Nazareński 😳😨😨😰
      • woman_in_love Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 22:07
        może koleś jest dilerem treści pedofilskich dla członków konfy?
      • g.r.uu Re: Dr Hałat i dziewice 13.01.22, 00:32
        Zaraz, a jak on robi z przyczajki te zdjęcia dziewic? To znaczy skąd wie, że przed obiektywem są dziewice?
        • riki_i Re: Dr Hałat i dziewice 13.01.22, 01:35
          Ma odpowiedni chujometr. :wink:
      • triismegistos Re: Dr Hałat i dziewice 13.01.22, 06:24
        PWygląda jakby mu Ela Gawin robiła ta stronę.
      • lilia.z.doliny Re: Dr Hałat i dziewice 13.01.22, 12:59
        Jezu i Maryjo! Jozefie swiety! Swieta Jadwigo Andegawenska! Jego trzeba ku. a zamknac!
        • sumire Re: Dr Hałat i dziewice 13.01.22, 13:07
          C'nie? Te zdjęcia, pomijając już drobiazg, że koło "fine art" nie stały, bo wyglądają jak robione radzieckim kalkulatorem, to są po prostu, że pojadę bi_scotti, disturbing on so many levels.
          • riki_i Re: Dr Hałat i dziewice 13.01.22, 13:12
            Dziwne że nikogo dotąd nie zgwałcił, albo jeszcze co gorszego. Kompletny świr. A już to ginekologiczne zdjęcie dziewiczej vaginy na zbliżeniu, z dumną adnotacją o własnoręcznym cyknięciu tej foty, to "wisienka na torcie" do skucia gościa w kaftan lub kajdanki.
            • boogiecat Re: Dr Hałat i dziewice 13.01.22, 13:41
              Ktos wyzej pisze, ze o co wogole kaman, gosc se troche fantazjuje, nieszkodliwe troche tam ortodyksyjne poglady, modelki dorosle, porozmawiajmy lepiej o innym oblechu- Nowickim.

Coz, oprocz tego zdjecia (i opisu…), sa jeszcze zdjecia wypietych posladkow dziewczynki w stroju kapielowym, jak i zdjecie tanczacych dzieci z perspektywy spod rozlozonej w tancu ludowej spodnicy prawie odslaniajacej posladki. Tak na szybko.

Chory czlowiek, bezkarnie publikujacy i gloszacy chore poglady, na stolku. Doprawdy nie ma sie czego czepiac ani nad czym zastanawiac. Na pewno nieszkodliwy dziadzio, szkoda tylko ze nieswoja dupa sie zajmuje.
              https://fine-art-photo-halat.com/discovery_of_bodily_pleasure_parents_be_under_no_illusion_fine_art_photography_by_Zbigniew_Halat.jpg
              • sumire Re: Dr Hałat i dziewice 13.01.22, 13:57
                Jjjjjezu...
                Wiem, że jako stara i zbrukana nie zostanę raczej jego celem, ale i tak mnie trzepie z obrzydzenia. Tacy powinni siedzieć w pierdlu.
                • boogiecat Re: Dr Hałat i dziewice 13.01.22, 15:00
                  mna tez "trzepie"
                  za duzo takich historii z dramatycznym finalem juz bylo, zeby nie brac tego na powaznie
              • elinborg Re: Dr Hałat i dziewice 13.01.22, 14:25
                Matko, ten opis.. I to niby pod płaszczykiem sztuki. W razie oskarzenia na pewno ten argument wyciągnie.
              • dramatika Re: Dr Hałat i dziewice 13.01.22, 14:57
                boogiecat napisała:

> Ktos wyzej pisze, ze o co wogole kaman, gosc se troche fantazjuje, nieszkodliwe
                > troche tam ortodyksyjne poglady, modelki dorosle, porozmawiajmy lepiej o innym
                > oblechu- Nowickim.
                >
                > Coz, oprocz tego zdjecia (i opisu…), sa jeszcze zdjecia wypietych posladkow dzi
                > ewczynki w stroju kapielowym, jak i zdjecie tanczacych dzieci z perspektywy spo
                > d rozlozonej w tancu ludowej spodnicy prawie odslaniajacej posladki. Tak na szy
                > bko.

Cóż, nie zauważyłam zdjęć dzieci, a zdjęcie dziewczynki w stroju kąpielowym, które widziałam nie wydało mi się jakieś podejrzane. Jeśli jednak są też zdjęcia dzieci z dziwnych perspektyw i z dziwnymi podpisami, to oczywiście jest tu podejrzenie pedofilii i coś takiego jest nie do zaakceptowania.
                • boogiecat Re: Dr Hałat i dziewice 13.01.22, 14:57
                  Dzieki, ze to napisalas.
                  • dramatika Re: Dr Hałat i dziewice 13.01.22, 15:05
                    boogiecat napisała:

> Dzieki, ze to napisalas.

Dlaczego? Nie wymagało to ode mnie żadnego wysiłku.
                    Hałat nie jest dla mnie ani brat, ani swat, nie widziałam ani jednego jego wystąpienia/komentarza i nie mam żadnego interesu aby go bronić. Zawsze staram się podchodzić do sprawy obiektywnie, szczególnie jeśli widzę jakąś nagonkę na kogoś, ale pewnie przejrzałam ową galerię zbyt pobieżnie. Jesli jakiś 70-latek się ślini do młodych kobiet to pozostaje pogratulować zdrowia i tyle. Jeśli jednak zaczyna się ślinić do dzieci to jest pedofilem, end of story.
                    • boogiecat Re: Dr Hałat i dziewice 13.01.22, 15:36
                      nie skupiaj sie az tak na sobie Drams :p

on sie nie slini- on sie niezdrowo interesuje seksualnoscia mlodych kobiet- dla mnie to wszystko poza oznaka zdrowia
                      • dramatika Re: Dr Hałat i dziewice 13.01.22, 15:53
                        boogiecat napisała:

> on sie nie slini- on sie niezdrowo interesuje seksualnoscia mlodych kobiet-

Co to znaczy "niezdrowo"? Nie ma zakazu ślinienia się do młodych kobiet.
                        Pomijając wątek pedofilny, to gdyby chodziło o same kobiety to nie widzę afery. Natomiast charakterystyczne jest to, że współczesny tak zwany feminizm przejmuje od KK rolę moralizatora w sprawach seksualności i w sumie nawet nie zmienia pruderyjnej narracji (choć pewnie jakby Hałat się ślinił do młodych mężczyzn to miałby dyspensę)
                        • boogiecat Re: Dr Hałat i dziewice 13.01.22, 17:28
                          Co to znaczy "niezdrowo"???
                          Helooool Drams, nie rob sobie jaj. Jestesmy w XXI wieku czy nie jestesmy?

Przeciez gosc- osoba publiczna, byly wice minister- piendoli i podnieca sie dziewictwem/"czystoscia" mlodych kobiet, w kontekscie Jezuska, Maryjki, wiary, poszukiwan idealnego meza, przetrwania Narodu Polskiego, ksenofobii i xuj wie czego jeszcze. Fotografujac krocza i piersi nieznajomych kobiet na ulicy.

Jak to mozliwe, zeby w naszej epoce przedstawiac tak zboczono-mistyczno-obsesjonalna wizje seksu i tak sredniowieczne relacje miedzy kobieta a mezczyzna?

No serio- zdrowa seksualnosc nie potrzebuje tego wszystkiego (a dorosli, zdrowi i normalni ludzie nie traktuja jej jak Halat, oraz normalni faceci panuja nad swoim popedem w przestrzeni publicznej).
                          Ani zreszta nowoczesny KK, ktory moglby w koncu zmodernizowac podejscie do tematu, tak jak zrobil to w niektorych innych kwestiach (jest to tym bardziej potrzebne w dzisiejszym ultrazseksualizowanym spoleczenstwie, jesli ta instytucja chce zachowac minimum wiarygodnosci).
                          Ty chyba jestes katoliczka/znasz sie na katolicyzmie, wiec moze czytalas teologa Maurice'a Bellet "Zboczony Bog", nawiazujacego do kato-poczucia winy za seksualność, ze wszystkimi wynikajacymi z niego nadużyciami. Przeciez nowoscia nie jest, ze zdrowe to to nigdy nie bylo.

Co do nazifeminizmu- wszelkie radykalne ideologie byly, sa i beda zawsze niebezpieczne i durne; nie znaczy to jednak, ze facet-molestant-osoba publiczna wartosciujacy kobiety wedle stanu ich blony dziewiczej i stanu matrymonialnego nie jest zwyklym zyebem, a krytyka jego zyebanych idei psuedofeministyczna nagonka.
                          • riki_i Re: Dr Hałat i dziewice 13.01.22, 17:50
                            @ boogiecat

Wszystko rozumiem, jednak Dramatika słusznie zauważyła, że gdyby nie chodziło o jednoznaczne inklinacje pedofilskie , to nawet takie -najdelikatniej mówiąc- tchnące niezdrową seksualnością zdjęcia, przestępstwa nie robią.
                            • manon.lescaut4 Re: Dr Hałat i dziewice 13.01.22, 18:15
                              Przestępstwa nie, ale stanowią świadectwo tego, co się dzieje w chorym umyśle. I oby to nigdy nie wyszło poza „fine arts”.
                          • dramatika Re: Dr Hałat i dziewice 13.01.22, 18:46
                            boogiecat napisała:

> Przeciez gosc- osoba publiczna, byly wice minister- piendoli i podnieca sie dzi
                            > ewictwem/"czystoscia" mlodych kobiet, w kontekscie Jezuska, Maryjki, wiary, pos
                            > zukiwan idealnego meza, przetrwania Narodu Polskiego, ksenofobii i xuj wie czeg
                            > o jeszcze. Fotografujac krocza i piersi nieznajomych kobiet na ulicy.
                            >
                            > Jak to mozliwe, zeby w naszej epoce przedstawiac tak zboczono-mistyczno-obsesjo
                            > nalna wizje seksu i tak sredniowieczne relacje miedzy kobieta a mezczyzna?
                            >
                            > No serio- zdrowa seksualnosc nie potrzebuje tego wszystkiego

Ale kim ty jesteś aby określać czym jest "zdrowa seksualność"? Nową kapłanką jakiejś religii?
                            Póki nie łamie prawa to może sobie robic co chce, z wyjątkiem pedofilii (pedofilia jako taka nie jest penalizowana, jeśli się realnie jej "realizuje", ale tutaj jak najbardziej powinien wkroczyc ostracyzm społeczny dla "upodobań")

• dramatika Re: Dr Hałat i dziewice 13.01.22, 18:47
                              dramatika napisał(a):

> jeśli się realnie jej "realizuje", ale tu

nie realizuje*
                            • boogiecat Re: Dr Hałat i dziewice 13.01.22, 19:08
                              Przeciez tlumacze, ze halatowe obsesje sa quasi automatycznym zrodlem naduzyc i nie ja to wymyslilam, a swiadcza o tym wieki historii.

Molestowanie publiczne na przyklad juz nie jest takie zgodne z prawem (czy w Pl wciaz jest)?
                      • manon.lescaut4 Re: Dr Hałat i dziewice 13.01.22, 18:13
                        Niegroźna obsesje na punkcie dziewic to ma Jozek - dorosły facet, który nigdy nie wyrósł z mentalnej adolescencji, kiedy marzył mu się romantyczny wspólny pierwszy raz, a po 20 latach wciąż żałuje i płacze, ze marzenia nie spełnił. Tu mamy starego pierdziela, który fotografuje jakieś dziewczyny, które mogłyby być jego wnuczkami, łącznie z ginekologicznym zbliżeniem błony dziewiczej okraszone natchniono-popierdolonym komentarzem, nie to nie jest normalne, ani w mojej opinii niegroźne uncertain Jakaś obsesja na punkcie błony dziewiczej, nie jestem wcale pewna, ze on chciałby je wszystkie zdeflorowac, skoro to błona jest obiektem kultu. Nie będę już nic więcej pisać, jakie czarne scenariusze tu widzę, bo to nie ma sensu, ale w tym jego zainteresowaniu nie ma nic normalnego.
                        • dramatika Re: Dr Hałat i dziewice 13.01.22, 18:55
                          manon.lescaut4 napisał(a):

> Jakaś obsesja na punkcie błony dziewiczej

O jeżu kolczasty - jedni mają obsesję na punkcie osób tej samej płci, inni na punkcie stóp, inni kopulują z kimś przy pomocy sztucznego członka (nie to żebym była zorientowana - artykuł na gazecie był), a jeszcze inni fantazjują o dziewicach. Jeśli przy tym jednak nikogo nie krzywdza, to o co chodzi.
                          Oczywiście upodobania seksualne mogą obrzydzać niezainteresowanych, nikt nikomu prawa do odczuwania obrzydzenia nie zabiera, dlatego właśnie seks powinien być sprawą intymną, którą się na ekrany i na ulice nie wywleka. Pomijając zdjęcia dzieci to Hałat jedyne czym "zgrzeszył" to wywlekanie własnych zainteresowań seksualnych do internetów.
                          • manon.lescaut4 Re: Dr Hałat i dziewice 13.01.22, 19:47
                            Jeśli nikogo nie krzywdzą… No właśnie, oby! Może za dużo się true crimow naoglądałam, ale jego obsesja nie jest normalna. W sumie zgadzam się z rikim - powinny jakieś służby go delikatnie monitorować. Tak jak robi się z muzułmanami mającymi kontakt z terrorystami, ostatnio tez incelami. Nie twierdze, ze trzeba go wywozić od razu na taczkach, ale dobrze trzymać rękę na pulsie smile
                            PS. Co oznacza obsesja na punkcie osób tej samej płci? To analogicznie osoby hetero maja obsesje na punkcie płci przeciwnej? Halat zapewne jest hetero i nie to jest przedmiotem dyskusji smile on ma obsesje błony i dziewictwa a z reguły obsesje seksualne bywają podejrzane.
                            • asia.sthm Re: Dr Hałat i dziewice 13.01.22, 19:57
                              > on ma obsesje błony i dziewictwa a z reguły obsesje seksualne bywają podejrzane.

Przyjdzie taki dzien, ze zapragnie zdobyc dziewicza blone i trzymac ja sobie w sloiku przy lozku. Jako ze udzielil sobie pozwolenia na fotografowanie z ukrycia, udzieli sobie pozwolenia na wiecej....i wiecej.
                              Tfu, filmow sie naogladalam ale przeciez w naturze zwyrodnialcow nie brakuje, skądets sie biorą i zaczynają od testowania granic.
                              Halat juz dawno zacząl i apetyt wraz z szalenstwem mu rosnie.
                              Powinien byc monitorowany, jak ktos tu juz wspomnial, bo ze to terrorysta seksualny to widac juz jak na dloni.
                              • manon.lescaut4 Re: Dr Hałat i dziewice 13.01.22, 20:14
                                Doskladnie o tym samym pomyślałam i takie same mam skojarzenia!
                              • riki_i Re: Dr Hałat i dziewice 14.01.22, 00:39
                                asia.sthm napisała:

> Przyjdzie taki dzien, ze zapragnie zdobyc dziewicza blone i trzymac ja sobie w
                                > sloiku przy lozku. /.../ apetyt wraz z szalenstwem mu rosnie.
                                > Powinien byc monitorowany, jak ktos tu juz wspomnial, bo ze to terrorysta seks
                                > ualny to widac juz jak na dloni.

Ja bym przede wszystkim zaczął od zapytania go o okoliczności wykonania tego ginekologicznego zdjęcia. Istnieje duże prawdopodobieństwo, że fotografowana osoba była niepełnoletnia. Poza tym na 99,9% jest to jedna z tych jego kilku "modelek", które mają rozbudowane sesje fotograficzne. Może tu zachodzić zjawisko przemocy psychicznej, manipulacji itp. Nawet jeśli swego czasu uzyskał jakąś jej zgodę, to warto by obecnie zapytać tę kobietę, co sądzi o działaniach pana "doktora". Te zdjęcia są sprzed kilku lat.
                            • dramatika Re: Dr Hałat i dziewice 13.01.22, 23:41
                              manon.lescaut4 napisał(a):

> jego obsesja nie jest normalna.

50 lat temu podobnie mówili o homoseksualistach ci z Europy zachodniej. Ta sama mentalność strażnika moralności, tyle że target się zmienił.

> W sumie zgadzam się z rikim - powinn
                              > y jakieś służby go delikatnie monitorować.

Powinni go monitorować ze względu na zdjęcia dzieci. Ale to co go podnieca poza inklinacjami pedofilnymi to jest jego sprawa - nie powinien tylko się tym dzielić publicznie.
                              • lilia.z.doliny Re: Dr Hałat i dziewice 14.01.22, 08:47
                                Powinni go monitorować ze względu na zdjęcia dzieci.
                                Nie tylko. Zdjecie hymen to jakas crindzowa mieszanina pornografii, dewiacji i obsesji w jednym. To NIE jest autoportret "informacyjny," tylko aparat wymierzony w kogos. W jego najintymniejsza czesc, dodajmy. Na, rwa mac, jakims oficjalnym blogu, profilu czy co to ten swir ma ( a takie fotki maja swoja oddzielna poleczke w dziale sprzedazy)
                                • asia.sthm Re: Dr Hałat i dziewice 14.01.22, 09:12
                                  > Powinni go monitorować ze względu na zdjęcia dzieci.

Kto, jaki urzad czy organizacja ma taki obowiazek? Gdzie zglaszac?
                                  Tu sie naoburzac to malo, trzeba kogos zasypac zgloszeniami.
                                  • dramatika Re: Dr Hałat i dziewice 14.01.22, 12:03
                                    asia.sthm napisała:

> > Powinni go monitorować ze względu na zdjęcia dzieci.
                                    >
                                    > Kto, jaki urzad czy organizacja ma taki obowiazek? Gdzie zglaszac?
                                    > Tu sie naoburzac to malo, trzeba kogos zasypac zgloszeniami.

Typowe lewackie myślenie. "Trzeba donieść". NIE. Trzeba zmienić prawo. Problem polega na tym, że tutaj wchodzą już prawa człowieka, konstytucja itd - nie można nikomu ograniczać praw i wolności prewencyjnie, "bo może coś zrobić".
                                    Niemniej problem istnieje, istnieją przestępcy typu Trynkiewicz, niebezpieczni psychopaci itd, którzy odbyli już jakąś karę i powinni być teoretycznie wolni - nie wolno ich prewencyjnie zamykać "na wszelki wypadek". A jednak oczywiście to robimy, jest specjalny ośrodek w Gostyninie. Działa on jednak w sprzeczności z systemem prawnym . Stworzenie specjalnego prawa dla takich osobników, których wyjątkowo można by prewencyjnie zamykac, monitorowac itd jest niezbędne i tutaj powinni łapać się też pedofile lub podejrzani o pedofilię, ale którzy nie popełnili jeszcze przestępstwa.

• asia.sthm Re: Dr Hałat i dziewice 14.01.22, 13:06
                                      Dramatisiu, a ty o czym teraz?
                                      Problemem dla ciebie sa prawa czlowieka - tyle zrozumialam - i dlatego to brzydko donosic na bandziorow halatow. A potem to juz wyrazasz chec prewencyjnego zamykania wybranych przez ciebie.
                                      Pisz jakos krocej, bez sraczki - jakies odlewackie schorzenie cie gnebi.
                                      • dramatika Re: Dr Hałat i dziewice 14.01.22, 13:12
                                        asia.sthm napisała:

> Problemem dla ciebie sa prawa czlowieka - tyle zrozumialam - i dlatego to brz
                                        > ydko donosic na bandziorow halatow.

Donoszenie nic ci królowo rozkładów jazdy nie da - Hałata i tak mainstream nie tolerował, więc obłożenie go anatemą nic specjalnie nie zmieni.
                                        Jeśli jest pedofilem to stanowi zagrożenie i wypadałoby te kwestie w końcu uregulować prawnie, aby wyeliminować zagrożenie zgodnie z prawem, a nie lewacką logiką, że jak kogoś nie ma w TVN-ie to go nie ma.
                                        • asia.sthm Re: Dr Hałat i dziewice 14.01.22, 13:23
                                          > Donoszenie nic ci królowo rozkładów jazdy nie da

A ty skad to wiesz, krolowo pedofili, temu juz strone przesiekano, sam przesiekal przestraszony.

Sama zes dziarsko donosila na swoich "wielbicieli" bez oczekiwania ze ich jakis maintream wykluczy.
                                • manon.lescaut4 Re: Dr Hałat i dziewice 14.01.22, 09:43
                                  Widzieliście te stronę dziś? „Najlepsze” kawałki zniknęły, za to dużo pierdzielenia o podzegaczach, egezkutorach i ludobójstwie.
                                  • asia.sthm Re: Dr Hałat i dziewice 14.01.22, 09:54
                                    > za to dużo pierdzielenia o podzegaczach, egezkutorach i ludobójstwie.

A ktorzy ci ONI? Wrogow sobie szuka?
                                    Nie wejde na strone, nie bede ogladalnosci nabijac, ale chetnie sie dowiem coz to za nowa strategia ukrycia przestepstwa.
                                    • manon.lescaut4 Re: Dr Hałat i dziewice 14.01.22, 11:22
                                      Niestety nie jestem w stanie opisać tego własnymi słowami… sad Naprawdę to jest popie.p.rzenie z ochu.j… w jednym, z ciekawości radzę zajrzeć na chwile, bo zrobiło się JESZCZE bardziej dziwacznie. Ale widać, ze grunt mu się zaczął palić pod duda.
                                      Przepraszam za wulgaryzmy, ale w tym przypadku nie umiem inaczej tego określić.
                                      • boogiecat Re: Dr Hałat i dziewice 14.01.22, 12:06
                                        Zgrabniutkie szalenstwo. Zaluje, ze nie wkleilam tutaj tych innych pedofilskich zdjec, wszystko pokasowane.
                                        • sumire Re: Dr Hałat i dziewice 14.01.22, 12:33
                                          Niestety dla pana "doktora" gość, który jego działalność wykopał i objawił światu, zrobił screeny co ciekawszych zdjęć i zamieszcza je na swoim profilu.
                                          • boogiecat Re: Dr Hałat i dziewice 14.01.22, 12:51
                                            no to mam nadzieje, ze go cala afera otrzezwi w tej kwestii
                                      • asia.sthm Re: Dr Hałat i dziewice 14.01.22, 13:08
                                        z ciekawości radzę zajrzeć na chwile, bo zrobiło się JESZCZE bardziej dziwacznie. Ale widać, ze grunt mu się zaczął palić pod duda.

dzieki, chyba tak zrobie jesli do wieczora calkiem strony szlag nie trafi.
                                        • manon.lescaut4 Re: Dr Hałat i dziewice 14.01.22, 14:02
                                          Sytuacja jest rozwojowa, ze tak powiem. Nawet wywiad jest z panem dochtorem, ale faktycznie, nie wiadomo, co z ta strona będzie się dalej działo.
                                          • asia.sthm Re: Dr Hałat i dziewice 14.01.22, 14:27
                                            > nie wiadomo, co z ta strona będzie się dalej działo.

Dziadyga bedzie musial sie przeniesc do darknetu, bo tu jest juz spalony.
                                            Ten kto mu robi te strone tez powinien isc do wiezienia za konfiguracje i layout. Do muzeum tez sie nie nadaje. Kupa lepsza.
                                            • manon.lescaut4 Re: Dr Hałat i dziewice 14.01.22, 16:45
                                              Hah, otóż to.
                          • iwles Re: Dr Hałat i dziewice 13.01.22, 19:52
                            "jeszcze inni fantazjują o dziewicach. Jeśli przy tym jednak nikogo nie krzywdza, to o co chodzi."

Jesteś pewna, że wszystkie osoby ze zdjęć wyraziły zgodę na publikację oraz "odpowiedni" komentarz?
                            Jeśli nie - to właśnie krzywda im się zadziała.
                            • dramatika Re: Dr Hałat i dziewice 13.01.22, 23:46
                              iwles napisała:

> Jesteś pewna, że wszystkie osoby ze zdjęć wyraziły zgodę na publikację oraz "od
                              > powiedni" komentarz?
                              > Jeśli nie - to właśnie krzywda im się zadziała.

Nie stała się im krzywda jeśli nie widać twarzy i nie można ich zidentyfikować. A te które pozują do zdjęcia raczęj zgodę wyraziły. Wyjątkiem są oczywiście fotografie dzieci z jakiejś dziwnej perspektywy i z dziwnymi komentarzami, bo to już jest pedofilia (pociąg seksualny do dzieci) i nawet jeśli nie ma dowodów na działania przestępcze, to powinni go objąć jakąś prewencją.
                              • iwles Re: Dr Hałat i dziewice 14.01.22, 00:16

Jesteś pewna, że np. dziewczyny grające na flecie wiedziały, że będą opisane w kontekście "czystości dziewiczej", a nie gry?
                                • manon.lescaut4 Re: Dr Hałat i dziewice 14.01.22, 09:46
                                  Albo dziewczyny w bikini na plazy, sfotografowane od tylu? Zreszta, właśnie kontekst jest ważny, niekoniecznie wiedziały, co ich fotografie będą obrazować, poza tym czym, czy to na pewno są dziewice? Nie, cała ta historia i jej twórca są mocno skrzywieni.
                    • asia.sthm Re: Dr Hałat i dziewice 13.01.22, 15:43
                      Wigilia dzisiaj? Drams tak jakby ludzkim glosem zagadal.
                      Jak dlugo trwa wigilia i czym da sie troche przedluzyc.
                      • dramatika Re: Dr Hałat i dziewice 13.01.22, 15:48
                        asia.sthm napisała:

> Wigilia dzisiaj? Drams tak jakby ludzkim glosem zagadal.

A ty nadal z gwizdkiem na posterunku pilnujesz rozkładu?
                        • asia.sthm Re: Dr Hałat i dziewice 13.01.22, 15:55
                          > A ty nadal z gwizdkiem na posterunku pilnujesz rozkładu?

tak jest, tego gwizdka juz nie zapomnisz. Bedzie ci w uszach gwizdalo na wieki wiekow tongue_out
            • g.r.uu Re: Dr Hałat i dziewice 14.01.22, 14:42
              Kajdanki? Nie ma zakazu fotografowania genitaliów
      • manon.lescaut4 Re: Dr Hałat i dziewice 13.01.22, 17:48
        Nie no, 🤮, serio. Na początku jeszcze nie wiedziałam, czy się śmiać czy rzygac, ale po tym zdjęciu z podpisem… Kurde, czemu akurat w tym kraju musi być nadreprezentacja takich świrów?
    • dirtydirtyharriet Re: Dr Hałat i dziewice 12.01.22, 21:48
      O jprdl.. co za oblech.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka