cruella_demon 10.02.22, 19:07 Rag'n'Bone Man - Human (Official Video) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gulcia77 Re: Human 10.02.22, 20:13 Sprzed kilku lat. Potwornie nudne. W swoim czasie leciało w radiu że trzy razy na godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
kautokeino Re: Human 10.02.22, 20:28 Ja nie mam radia, ja mam meza, ktory to puszczal 10 razy rzedem A tak a propos puszczania czegos popularnego w radio: pojechalam z corka do sklepu, w aucie radio i leci Hozier Take me to Church. Dziecie sie skrzywilo i przelaczylo na nowa stacje. Wysluchalysmy z pol minuty koncowki jakiegos utworu i polecial Hozier. Dziecie westchnelo ciezko i przelaczylo na kolejna stacje. Znow dosluchalysmy koncowki czegos i polecial Hozier Dziecko przewrocilo oczami przelaczylo na kolejna stacje, juz sie nawet nie interesujac co zlapala, a ja wytrzymalam z 10 sekund zanim ryknelam smiechem: na tej stacji wlasnie lecial Hozier! Odpowiedz Link Zgłoś
anilorak174 Re: Human 10.02.22, 20:34 Ja tak miałam z piosenka Podsiadły rozpoczynajaca się od słow Kwas i dreszcze juz na samą myśl. Wszedzie na nia trafiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwa Re: Human 10.02.22, 20:26 Obleśny facet i śpiewa nieszczególnie. Fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Human 10.02.22, 20:37 A ja to lubię I fajny tekst jest. Ale na bogów stare jak świat. Coś nowszego daj. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Human 10.02.22, 20:39 Facet jak facet. Mi nie przeszkadza. Piosenka nudna Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: Human 10.02.22, 22:17 A jakieś słowo wprowadzenia? W związku z czym ten kawałek? Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Human 10.02.22, 22:20 Eee takie sobie. Myślałam że to będzie "take your people with you"- taki refren jest, w piosence której wykonawcy nie znam, ale brzmi podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś