spirit_of_africa Re: Roman Kostrzewski :( 10.02.22, 21:01 O kurczę. Szkoda. „Łza dla ciebie minionych” to był hit każdej rockoteki jak byłam w LO. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Roman Kostrzewski :( 10.02.22, 21:06 Właśnie u mnie leci "Głos z ciemności". Ja już trochę z Kata wyrosłam i muzycznie jestem w zupełnie innym miejscu. Ale jednak to moje nastoletnie lata. No i to jest jednak kapela z rodzinnego miasta, w Bytomiu, w "Pyrliku" zaczynali Odpowiedz Link Zgłoś
brubba Re: Roman Kostrzewski :( 10.02.22, 21:11 W niepozbieraniu po tej wiadomości nie zauważyłam, że jest już ten wątek i założyłam drugi - trudno. Roman Kostrzewski... Odpowiedz Link Zgłoś
paniadmin Re: Roman Kostrzewski :( 10.02.22, 21:27 Też mi smutno. Liczyłam, że mu się uda wywinąć. Pamietam doładnie jak ktoś mi puścił Purpurowe gody z walkmana we wczesnym liceum. Taka grafomania, że zgrzytały zęby, ale jednocześnie coś oryginalnego i ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Roman Kostrzewski :( 10.02.22, 21:31 Czytam na Salonie 24pl.Mój ulubiony.Mam tam bloga .Chorował ,był w hospicjum. Taki wpis od do Salonu. stało się to, czego przez długi czas nie chcieliśmy dopuścić do świadomości, liczyliśmy, że sprawy potoczą się inaczej, a zamiast tej informacji przeczytacie informację o zbliżających się koncertach albo premierze płyty. Niestety… Z wielkim smutkiem i pogruchotanymi sercami informujemy, że dziś odszedł od nas Romek. Zasnął spokojnie, otoczony dobrą opieką i bliskimi. Już go nie boli. Do zobaczenia w Piekle Przyjacielu. Odpowiedz Link Zgłoś
crea.tura Re: Roman Kostrzewski :( 10.02.22, 21:33 Jeszcze wczoraj słuchałam szyderczego zwierciadła w aucie, z refleksją że do KATa zawsze będę wracać, mogę ich słuchać raz na pół roku ale zawsze z ogromnym sentymentem... Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Roman Kostrzewski :( 10.02.22, 21:37 Ja zdecydowanie rzadziej wracałam. Raz na kilka lat. Ale kostkę z naszywką KAT mam z sentymentu do dzisiaj. Mamy na wsi taki mało używany pokoik, gdzie zbierany z chłopem takie skarbeńki. Odpowiedz Link Zgłoś
mamolka1 Re: Roman Kostrzewski :( 10.02.22, 21:39 Echhh coraz bardziej młodość mi się kurczy. Nie po dzieciach, nie po sobie ale po odchodzących ikonach moich nastoletnich lat czuję mijający czas. Do zobaczenia w piekle. Odpowiedz Link Zgłoś
alessa28 Re: Roman Kostrzewski :( 11.02.22, 08:41 mamolka1 napisała: > Echhh coraz bardziej młodość mi się kurczy. > Nie po dzieciach, nie po sobie ale po odchodzących ikonach moich nastoletnich l > at czuję mijający czas. > > Do zobaczenia w piekle. Jprdl ile wy macie lat jak 62 latek jest ikona waszej młodości!? To forum ebabcia czy emama > Odpowiedz Link Zgłoś
malenka9 Re: Roman Kostrzewski :( 10.02.22, 22:00 Łza dla cieniów minionych R.I.P. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Roman Kostrzewski :( 10.02.22, 22:09 Lajtova, porąbało cię. Na maksa. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Roman Kostrzewski :( 10.02.22, 22:15 To troll.I facet.Kobieta tak nie może pisać .Tolerancja ma swoje granice. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Roman Kostrzewski :( 10.02.22, 22:13 O czym ty piszesz lajtova w swoim bełkocie ???? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Roman Kostrzewski :( 10.02.22, 22:27 Nie jest zabawna .Trochę pokory. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Roman Kostrzewski :( 10.02.22, 22:12 W siną dal: fb.watch/b5eh5I44Rs/ Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Roman Kostrzewski :( 10.02.22, 22:21 Fajne .Szkoda Kostrzewy.Ale wolę to .A łzy kap kap. youtu.be/9CchEemc0Q8 Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: Roman Kostrzewski :( 11.02.22, 01:10 Smutno. Kawał bardzo dobrej muzyki. Pamiętam takie mazurskie lato, kiedy zasłuchiwałam się w te opary deuterostali i edukowałam muzycznie popowo-kościelne koleżanki. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Roman Kostrzewski :( 11.02.22, 08:19 Szkoda. Liczyłam, że gdy dzieciarnia podrośnie zaliczymy jeszcze jakiś koncert z Romkiem. Tak po ludzku go szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
tenjedennick Re: Roman Kostrzewski :( 11.02.22, 08:35 Nie moje klimaty, ale coraz częściej czyta się wiadomości o tym, że to pokolenie odchodzi Swoją drogą 62 lata to "młody" facet. Na coś chorował? Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Roman Kostrzewski :( 11.02.22, 09:11 Zachorował w 2019, a w ostatnim czasie przebywał w hospicjum. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Roman Kostrzewski :( 11.02.22, 09:08 właśnie nie mogłam w to uwierzyć wczoraj wieczorem legendarny muzyk. Odpowiedz Link Zgłoś