Dodaj do ulubionych

Polka Miss World

• nastjaa Re: Polka Miss World 17.03.22, 13:08
      Super! Dziewczyna podobno jest mega inteligentna (znam jej promotorkę, która sama jest zafiksowana na punkcie nauki i jeszcze chyba przed 40 została profesorem). Tak więc można tylko pozazdrościć,że uroda idzie w parze z rozumem. I nie ma co krytykować, zawsze będzie to czyjś typ a czyjś nie i tyle.
      • veryvery Re: Polka Miss World 17.03.22, 20:09
        Podziękowała bogu za wygraną w konkursie, jak dla mnie to się nie łączy z mega inteligencją
        • taki-sobie-nick Re: Polka Miss World 18.03.22, 00:35
          Nie no jasne, według ematki ateizm daje co najmniej 50 dodatkowych punktów IQ.
          • magata.d Re: Polka Miss World 18.03.22, 08:06
            Nie, tu nie chodzi o wiarę czy ateizm, tu chodzi o to że inteligentna osoba ma klasę i wyczucie taktu i wie, co i w jakiej sytuacji można powiedzieć, a czego zwyczajnie nie wypada.
            • borsuczyca.klusek Re: Polka Miss World 18.03.22, 08:16
              Czy ta dziewczyna zrobiła ci coś personalnie? To jak od dwóch dni plujesz na nią jadem jest niesłychane.
              • magata.d Re: Polka Miss World 18.03.22, 08:31
                Coś ci się chyba pomyliło, pomyliłaś mnie z innym nickiem. W sposób kulturalny wyrażam swoje zdanie. To jest publiczne forum i mam do tego prawo, jak wszyscy pozostali. To tylko moja opinia, nie musisz się z nią zgadzać, ale jako dobrowolny uczestnik forum, powinnaś to akceptować.
                • magata.d Re: Polka Miss World 18.03.22, 08:33
                  Nie musi mi się podobać ta dziewczyna, i mam prawo to tutaj napisać, jak i wszyscy pozostali mogą, byle kulturalnie. Pamiętaj, ze ona biorąc udział w konkursie wyraziła niejako zgodę na publiczna ocenę. Takie życie.
                  • magata.d Re: Polka Miss World 18.03.22, 08:36
                    A jeżeli w twoim odbiorze, to jest plucie jadem, zawsze możesz nie czytać. To prawa publicznego forum.
                    • heniek.8 Re: Polka Miss World 18.03.22, 08:39
                      ale się nakręciłaś,
                      widać że cię to boli

nie lekceważę tej sprawy, odniosę się do niej w poniedziałek na konferencji prasowej
                      • magata.d Re: Polka Miss World 18.03.22, 08:52
                        Tak, forum to dla mnie rozrywka. Ten watek to dobra zabawa, bo dyskusja mnie zaciekawiła. Myślałam, ze juz takich konkursów nie organizują, i ze nie ma na nich chętnych, a tu proszę, czego się można dowiedzieć. Ktoś tu jednak na forum boli krytyka jakiejś tam dziewczyny. Ciekawe dlaczego.
                        • troompka Re: Polka Miss World 18.03.22, 08:57
                          bo krytyka bezpodstawna, wnioski wyciągniete na podstawie kilku zdjęc, a boli nie krytyka jednej dziewczyny tylko podejście. Zobaczyli laske i juz wyciągneli wnioski, że taka owaka i na pewno glupia.
                          • magata.d Re: Polka Miss World 18.03.22, 09:17
                            Ale wiesz, ze to podejście działa tez w druga strone? Zobaczyli dziewczynę i juz wyciągnęli wnioski, jaka mądra. Zachwyty maja podstawy, ale już krytyka bezpodstawna. Przecież nie musisz czytać krytyki, idź czytać i wypowiadać się tam, gdzie są zachwyty. To jest forum i od pierwszego posta było wiadomo, ze tu będzie zarówno krytyka, jak i zachwyty. I dobrze, bo inaczej by było nudno.
                            • troompka Re: Polka Miss World 18.03.22, 10:00
                              zeby ocenic urode to wystarczy spojrzec (choc to i tak wzgledne), ale inteligencji na oko nie ocenisz, a odnoszenie sie do tego, czy ktos wierzy ...w cokolwiek....i komentowanie tego jest nie na miejscu.
                              • magata.d Re: Polka Miss World 18.03.22, 10:11
                                troompka napisała:

> zeby ocenic urode to wystarczy spojrzec (choc to i tak wzgledne), ale inteligen
                                > cji na oko nie ocenisz, a odnoszenie sie do tego, czy ktos wierzy ...w cokolwie
                                > k....i komentowanie tego jest nie na miejscu.
                                Może zacznij czytać ze zrozumieniem. Nie odniosłam się do tego, czy wierzy czy nie, tylko do tego czy to publicznie ogłasza. A to różnica jednak. Wiara to bardzo osobista sprawa.
                                • troompka Re: Polka Miss World 18.03.22, 10:40
                                  czytam ze zrozumieniem i dziwienie sie ze ktos podziekowal Bogu za wygraną (choc uścislijmy-to jest tylko komentarz jakiejs osoby z forum, a nie fakt) nie daje przekazu, do czego sie odniosłas. Moze zacznij pisac bardziej konkretnie, aby ktos nie wyciagał pochopnych wniosków, albo lepiej, przyjmij do wiadomosci, ze są ludzie (nie mowie ze tu tak jest, ale mogłoby), którzy obnoszą się ze swoją wiarą, ba-nawet podkreślają to swoim ubiorem!! i wcale nie chca tego ukrywać i nie uważają za obciach i jeśli czuja, że coś zawdzięczają Bogu to o tym mówią. Natomiast w głowie mi się nie mieści, że osoby postronne mogłyby to uznać za niewłaściwe, bo tak!, nie ma zadnych wytycznych jak sie w takiej sytuacji nalezy zachowac, nie złamała zadnych zasad, ani z pewnościa nie uraziła nikogo....ale masz, ematkę to boli!
                  • borsuczyca.klusek Re: Polka Miss World 18.03.22, 08:52
                    Między napisanie "nie podoba mi się" a tym co ty tu prezentujesz jest jednak pewna zauważalna różnica.
                    I oczywiście to otwarte forum, więc pisz sobie co chcesz, ale będzie to świadczyć o tobie.
                    • magata.d Re: Polka Miss World 18.03.22, 08:53
                      Prosta rada, nie czytaj.
                      • lanola.x Re: Polka Miss World 18.03.22, 21:02
                        Ja też widzę twoja obsesję, znasz ja z reala i postanowiłaś zmieszać z błotem oczywiście tylko w kulturalny sposób.
                        • magata.d Re: Polka Miss World 18.03.22, 21:13
                          To tutaj w tym wątku jakieś kilka czy kilkanaście osób powinno ją znać według tej teorii. No cóż tego się niestety nie dowiesz, kto zna, kto nie zna. A co widzisz, to już twój problem.
    • saszanasza Re: Polka Miss World 17.03.22, 13:19
      Cóż. Jest po prostu ładna, ale czy najładniejsza? Raczej nie.
      • heniek.8 Re: Polka Miss World 17.03.22, 13:20
        Widać że stare ropuchy dupa piecze smile
        • saszanasza Re: Polka Miss World 17.03.22, 15:33
          heniek.8 napisał:

> Widać że stare ropuchy dupa piecze smile

Tak heniuś, oczywiście stara ropucha zazdrości młodej piękności🤣🤣🤣
          Jak by ci to wytłumaczyć, żeby twój kurzy móżdżek zrozumiał….nie dla każdego młode oznacza piękne.
          • heniek.8 Re: Polka Miss World 17.03.22, 15:52
            ani twoje narzekanie ani moja "obrona" tej pani do niej nie dotrze
            to co tu piszemy , piszemy o sobie a nie o tej lasce (której zresztą nie kojarzę).

pokaż zdjęcie córki to będzie jasne jak miss świata powinna wyglądać big_grin

Aneta Kręglicka na wieść że Polka wygrała konkurs:
            > Doskonała wiadomość, to fajna przygoda, życzę dużo powodzenia

Stara Baba Jaga z forum:
            > Usta nie takie, włosy nie takie, co za kocmołuch, nie to co moja córeczka
            • saszanasza Re: Polka Miss World 17.03.22, 19:03
              heniek.8 napisał:

> ani twoje narzekanie ani moja "obrona" tej pani do niej nie dotrze
              > to co tu piszemy , piszemy o sobie a nie o tej lasce (której zresztą nie kojarz
              > ę).
              >
              > pokaż zdjęcie córki to będzie jasne jak miss świata powinna wyglądać big_grin

Moja córka nie ma urody miss świata, podobnie zresztą jak to dziewczę.
              >
              > Aneta Kręglicka na wieść że Polka wygrała konkurs:
              > > Doskonała wiadomość.

No doskonała wiadomość, też się z tym zgadzam!
              >
              > Stara Baba Jaga z forum:
              > > Usta nie takie, włosy nie takie, co za kocmołuch, nie to co moja córeczka

i tu znów kupa. Mam szczerą nadzieję, że moja córka nie zainwestuje w urodę a w wykształcenie.
              • heniek.8 Re: Polka Miss World 17.03.22, 22:20
                saszanasza napisała:

> i tu znów kupa. Mam szczerą nadzieję, że moja córka nie zainwestuje w urodę a w
                > wykształcenie.

to nie jest albo - albo,
                wykształcenie nie wyklucza się z urodą,
                te konkursy to młodzieńcza przygoda a nie porzucenie edukacji, a wygląda na to że ta laska ma zaplecze również naukowe, więc bym się o nią nie martwił
                • saszanasza Re: Polka Miss World 18.03.22, 09:11
                  heniek.8 napisał:

> saszanasza napisała:
                  >
                  > > i tu znów kupa. Mam szczerą nadzieję, że moja córka nie zainwestuje w uro
                  > dę a w
                  > > wykształcenie.
                  >
                  > to nie jest albo - albo,
                  > wykształcenie nie wyklucza się z urodą,
                  > te konkursy to młodzieńcza przygoda a nie porzucenie edukacji, a wygląda na to
                  > że ta laska ma zaplecze również naukowe, więc bym się o nią nie martwił

Wolę jednak żeby moja córka korzystała wyłącznie z zaplecza intelektualnego, no chyba że chce być kolejnym egzemplarzem na międzynarodowej cyrkowej arenie. Wszelkie konkursy piękności choćby najbardziej prestiżowe traktują kobiety przedmiotowo, już nie wspomnę o fakcie, że poczucie piękna jest bardzo subiektywne a uroda z czasem przemija,
                  • heniek.8 Re: Polka Miss World 18.03.22, 09:19
                    saszanasza napisała:

> iotowo, już nie wspomnę o fakcie, że poczucie piękna jest bardzo subiektywne a
                    > uroda z czasem przemija,

wiadomka, a na dodatek winogrona na pewno są kwaśne
    • fredzia098 Re: Polka Miss World 17.03.22, 14:28
      Straszliwie sztuczna. Włosy, brwi, tapeta itd. I to tak tandetne zrobiona, żeby było to zrobienie widać. Sztuczność aż razi. Dziwię się bardzo że wygrała, nie było na tym konkursie nikogo ładnego z natury, a nie żywa "reklama" salonów piękności dla Grażyn? Chociaż biorąc pod uwagę co się dzieje na takich konkursach, i jak to świadczy o tych dziewczynach że tam idą, to chyba nikogo mądrego się tam nie spotka.
      • troompka Re: Polka Miss World 18.03.22, 07:44
        a zakładasz ze mozesz sie mylic? Głupia laska na pewno do finału by sie nie zakwalifikowała. Nie wystarczy sie ubrac, zakręcić piruecik i jestem miss. Takie odpadają w lokalnych wyborach. Tutaj będąc pod kopułka trzeba cos mieć, a dodatkowo wykonać troche pracy, bo nie jest oceniana sama uroda. Ale lepiej kogos zdyskredytować, bo głupia, bo sztuczna, bo zrobiona...........lepiej sie z tym czujesz prawda?
    • memphis90 Re: Polka Miss World 17.03.22, 14:36
      Nie mój typ zupełnie. Ale one ogólnie wszystkie na jedno kopyto są....
    • mandre_polo Re: Polka Miss World 17.03.22, 14:48
      Jej usta mają wypełnienie?
      • nolus Re: Polka Miss World 17.03.22, 15:02
        W sumie nie wiem jak to skomentować...

Uważam, że w przeszłości mieliśmy bardzo fajne kandydatki, które z konkursu wróciły do domu z niczym. Taka R. Mancewicz - glupkowata, ale z wygladem typowej miss.

Teraz wysunelismy kandydatke, która jest uwazana za dość przeciętna, więc o co chodzi?

Do tego sytuacja na świecie jest jaka jest, więc wychodzi na to, że to kolejny wybór podyktowany w dużej mierze polityką i tyle.

Tyle lat mieliśmy fajne kandydatki, które przepadaly, wygrywala często wcale nie lepsza konkurencja, więc dlaczego się nie cieszyć z tego co jest?

Skoro i tak widać tutaj, że wygląd nie ma specjalnego znaczenia.

W ogóle wybory Miss World teraz...Niezły timing wink
      • evolventa Re: Polka Miss World 18.03.22, 09:50
        Raczej nie. Znam jej matkę, ma takie same, więc to pewnie genetyka.
    • alpepe Re: Polka Miss World 17.03.22, 14:58
      o kurdę, podobna do mojej kuzynki, tylko moja kuzynka tak wygladała ze 20 lat temu.
    • mara_marzanna Re: Polka Miss World 17.03.22, 15:36
      Moje pierwsze skojarzenie to Frytka z nosem Wieniawy. Ładna i sympatyczna, chociaż na każdym zdjęciu jak inna osoba. Ładniej jej było w naturalnym jasnym brązie, ale pewnie w takim wydaniu była zbyt zwykła na takie 'zawody'.
      Zawsze zastanawiałam się, ile pewności siebie i próżności trzeba mieć, żeby pomyśleć o startowaniu w takich konkursach.
      • lanola.x Re: Polka Miss World 17.03.22, 17:05
        Jest ładna ale czegoś mi brak, natomiast bardzo podoba mi się dziennikarka tvn Magda Lucjan
    • gaskama Re: Polka Miss World 17.03.22, 15:41
      Dziwne, że ten przygłupi zwyczaj jeszcze nie wygasł. A ... I pani za zwycięstwo podziękowała....... Bogu 😳
      Bez komentarza.
      • heniek.8 Re: Polka Miss World 17.03.22, 15:48
        gaskama napisała:

> Dziwne, że ten przygłupi zwyczaj jeszcze nie wygasł. A ... I pani za zwycięstwo
        > podziękowała....... Bogu 😳
        > Bez komentarza.

przecież to jest zabawa a ty się spuszczasz jak nad jakąś tragedią
        faceci robią sobie jakies konkursy na mister universum, i co tam jeszcze, i dzieje się komuś krzywda że sobie pojeździ po konkrsach, powypina klatę w wieku 20 lat, na stare lata będzie miał pamiątkę smile

a stara baba zobaczy młodą w bikini i już wielce oburzona
        • gaskama Re: Polka Miss World 17.03.22, 16:22
          Nie spuszczam się kretynie..
      • magata.d Re: Polka Miss World 17.03.22, 21:43
        gaskama napisała:

A ... I pani za zwycięstwo
        > podziękowała....... Bogu 😳
        > Bez komentarza.
        Serio? I powiedziała to gdzieś publicznie? Nie wierzę.
        • troompka Re: Polka Miss World 18.03.22, 07:40
          a ja nie wierze, że ktos moze miec z tym problem. Czy to obciach taki wierzyc w Boga? jesli tak czuje to o co chodzi? żenujące te teksty.
          • magata.d Re: Polka Miss World 18.03.22, 07:55
            Tak obciachowe bardzo. I już wierzę, ze tak powiedziała, po tym jak zobaczyłam zdjęcie poniżej. Dwudziestoparolatka pożyczyła kieckę i torebkę od ciotki dewotki i zrobiła sobie zdjęcie z Dudą winkwinkwinkwink
            Ktora mądra młoda dziewczyna dziekuje Bogu na wygraną i marzy o zdjęciu z Dudą? wink
            • magata.d Re: Polka Miss World 18.03.22, 07:59
              Tzn. nie obciach wierzyć w Boga, a obciach podziękować Bogu publicznie.
            • g.r.uu Re: Polka Miss World 18.03.22, 19:53
              Czy każdy prezydent USA to idiota? Oni tam wszyscy w razie jakiejś tragedii publicznie informują że się modlą za ofiary
              • magata.d Re: Polka Miss World 18.03.22, 21:16
                No prezydentem to ona jeszcze nie jest, a już USA tym bardziej ;D
                • troompka Re: Polka Miss World 18.03.22, 22:59
                  A ty dalej nie kumasz....
                  • magata.d Re: Polka Miss World 18.03.22, 23:39
                    Ja już się dobrze bawię w przeciwieństwie do ciebie. To już nawet nie normalna dyskusja, bo i o czym, tylko gra słów, odbijanie piłeczki. Nie zauważyłaś? No ileż można o jednym. Zrozum wreszcie, ze to co tobie się podoba, innemu może się nie podobać. I nic na to nie poradzisz, zrozum to wreszcie.
                    • troompka Re: Polka Miss World 19.03.22, 11:05
                      A ja to rozumiem i szanuje ale nie szanuje jak się ktoś dopier... bezsasadnie do czyjegoś intelektu czy tym bardziej przekonań....zrozum to wreszcie, komentowanie w ironiczny sposób tego, że ktoś wierzy w to czy tamto i to publicznie głosi, jest obciachem strasznym czy Ci się to podoba czy nie. I oczywiście nie musisz tej piłeczki odbijać, bo zdecydowanie to nie jest normalne, niczym w tym dowcipie...golono/strzyzono.
                      • magata.d Re: Polka Miss World 19.03.22, 11:19
                        Ktoś kto wystawia się na opinię innych, niestety musi pogodzić się z tym, że nie tylko zachwyty będzie zbierał. Jeżeli nie jest w stanie się tym pogodzić, to niestety ma ogromny problem. Ktoś kto używa wulgaryzmów do obrony swojej głębokiej wiary w Boga jest groteskowy. Także rozbawiłaś mnie bardzo właśnie big_grin
                        • troompka Re: Polka Miss World 19.03.22, 16:09
                          Eee...yyy....O czym ty piszesz? Kto używa wulgaryzmów? Hmmm???? Coś mnie ominęło?
                          • magata.d Re: Polka Miss World 19.03.22, 16:30
                            No ty używasz wulgaryzmów, zajadle broniąc obnoszenia się z wiarą w Boga

"A ja to rozumiem i szanuje ale nie szanuje jak się ktoś dopier... bezsasadnie do czyjegoś intelektu czy tym bardziej przekonań...."

big_grin
                      • taki-sobie-nick Re: Polka Miss World 19.03.22, 23:06
                        Troompka, moje uznanie!
              • engine8 Re: Polka Miss World 19.03.22, 23:04
                Tylko idioci tak oceniaja tych co sie modla.
                • magata.d Re: Polka Miss World 20.03.22, 08:19
                  I dzięki właśnie takiemu myśleniu, KK może krzywdzić bezkarnie dzieci. Bo przecież oni są tacy cudowni, bo się modlą. Ani jednego złego słowa nie można na nich powiedzieć.
                • magata.d Re: Polka Miss World 20.03.22, 08:23
                  engine8 napisał(a):

> Tylko idioci tak oceniaja tych co sie modla.
                  Módl się ile chcesz, ale nie musisz się z tym obnosić. A chcąc pokazać swoja wiarę, wystarczy, ze będziesz dobrym człowiekiem. Więcej dobrego zrobisz nie krzywdząc innych, niż chwalac się swoja wiarą i leżąc plackiem w kościele.
                  • magata.d Re: Polka Miss World 20.03.22, 08:30
                    Na szczęście powoli się to zaczyna zmieniać w naszym kraju. Poczytaj watek o rekolekcjach w szkole, a właściwie ich braku. Módl się, jak chcesz i ile chcesz, a nie narzucaj się z tym innym. Do dalszej dyskusji na ten temat przenieś się do innego wątku lub załóż nowy, albo po prostu idź się pomódl i daj spokój juz z tym promowaniem kk i wiary na forum.
                • magata.d Re: Polka Miss World 20.03.22, 09:00
                  Pojawił się dla was nowy wąteczek na forum wink
    • ms.piggy Re: Polka Miss World 17.03.22, 17:39
      bardzo podobna do mamy
      pani dziekan uczelni w której miss zdobyła te naukowe osiągnięcia tongue_out
      • magata.d Re: Polka Miss World 17.03.22, 23:15
        Delikatnie mówiąc niezbyt lubiana wśród studentów i pracowników.
        • nocnamagia Re: Polka Miss World 18.03.22, 08:21
          Nie podoba mi się ani matka, ani córka. Obie mają pospolity typ urody
          • heniek.8 Re: Polka Miss World 18.03.22, 08:26
            nocnamagia napisał(a):

> Nie podoba mi się ani matka, ani córka. Obie mają pospolity typ urody

umiesz tylko krytykować
            żeby taka wypowiedź coś wnosiła oprócz dowodów na twoją frustrację
            powinna zostać okraszona twoim zdjęciem : proszę bardzo matka, córka - pospolity typ, na miss  świata się nie nadają

dla kontrastu : nocnamagia.jpg - nie chciało mi się startować w tym targowisku próżności, ale zobaczcie sami jaki zajebisty typ urody
            • magata.d Re: Polka Miss World 18.03.22, 08:42
              Następny. Co wy z ta krytyką? To już nie wolno wyrazić swojego zdania, ze komuś się cos nie podoba? Wszystkim ma się podobać. Każdy kto upublicznia swoje zdjęcia niestety musi się liczyć nie tylko z zachwytami ale tez z krytyką. Udział w konkursie piękności to publiczne wystawienie się na oceny. Jest to całkowicie dobrowolne. Wiec juz nie czepiajcie się tych, co im się nie podoba. No może się nie podobać, i mogą to napisać.
              • heniek.8 Re: Polka Miss World 18.03.22, 08:52
                gdybyś raz napisała że ci się nie podoba to by nikt nie zauważył,
                chyba chodzi o to że podczepiasz się z tymi wypowiedziami już w kilkudziesięciu miejscach i czuć w tym jakąś obsesję
                • magata.d Re: Polka Miss World 18.03.22, 08:57
                  To ty masz obsesje w druga stronę. Przyjmij do wiadomości, że to co tobie się podoba, innym nie musi. I mogą o tym napisać. Tyle.
                  • heniek.8 Re: Polka Miss World 18.03.22, 09:04
                    ona mi się nie podoba, bo nie śledzę tych wyborów itp
                    dostała nagrodę miss świata ?
                    • magata.d Re: Polka Miss World 18.03.22, 09:31
                      Tak jest dla mnie brzydka. I tak bardzo cię to boli? Wyluzuj. To tylko forum.
                      • heniek.8 Re: Polka Miss World 18.03.22, 09:41
                        no spoko jestem wyluzowany, to tylko forum

a czy w ogóle interesujesz się takimi wyborami miss i miałaś jakąś swoją "faworytkę"? czy dowiedziałaś się o tej całej sprawie dopiero wczoraj na forum?

czy jesteś w stanie wobec kogoś (kogo?) wypowiedzieć słowa uznania, czy programowo jak tylko pojawia się rozmowa o kimś to jesteś anty?
                        • magata.d Re: Polka Miss World 18.03.22, 09:49
                          Dowiedziałam się wczoraj, ze w ogóle ten konkurs jeszcze istnieje. Co nie zmienia faktu, ze mogę wypowiadać się w tym wątku.
                          • heniek.8 Re: Polka Miss World 18.03.22, 09:52
                            magata.d napisała:

> Dowiedziałam się wczoraj, ze w ogóle ten konkurs jeszcze istnieje. Co nie zmien
                            > ia faktu, ze mogę wypowiadać się w tym wątku.

możesz się wypowiadać i się wypowiadasz
                            przecież nikt nie pisze "przestań się wypowiadać"
                            tylko zaciekawienie wzbudza skąd taka zajadłość
                            • magata.d Re: Polka Miss World 18.03.22, 10:00
                              To twoje zaciekawienie, nie moje, to ty przyjmujesz to jako zajadłość, wiec to ty masz problem, nie ja. Postaraj się jakoś żyć z tym zaciekawieniem ;D
                              • heniek.8 Re: Polka Miss World 18.03.22, 10:58
                                magata.d napisała:

> ty masz problem, nie ja. Postaraj się jakoś żyć z tym zaciekawieniem ;D

staram się chociaż nie jest łatwo
                                gdyby jakiś młody chłopak wygrał konkurs międzynarodowy tego rodzaju,
                                a jakiś stary chłop by dopisywał wszędzie gdzie się da że ten młody mu się nie podoba, a jeszcze rodzice nie tacy, a jeszcze ta wiara - to by było creepy as fuck

a jak stara baba tak się uczepi - to ona po prostu ma prawo się wypowiadac big_grin
                  • borsuczyca.klusek Re: Polka Miss World 18.03.22, 09:09
                    Ale nie widzisz, że twoje posty dawno wykroczyły poza proste "nie podoba mi się". Ty zaczęłaś uderzać w inteligencję tej dziewczyny, jej wykształcenie, matkę i wiarę.
                    Za sekundę wyciągniesz jakiegoś dziadka z Wehrmachtu.
                    I to jest aż zastanawiające jeżeli mowa o nieznanej nam dziewczynie, która tylko z wyglądu nie podpasowała.
                    • magata.d Re: Polka Miss World 18.03.22, 09:23
                      Powtarzam, nie musisz czytać, tego co ja napiszę. Po co to robisz, skoro ci się nie podoba? Twoje komentarze są poza tematem tego wątku. Nie interesuje mnie, co sądzisz o moich wypowiedziach.
                      • borsuczyca.klusek Re: Polka Miss World 18.03.22, 09:34
                        Piszesz na otwartym forum, więc licz się że ktoś to skomentuje niekoniecznie przychylnie.
                        • magata.d Re: Polka Miss World 18.03.22, 09:51
                          I ty również. Ja nie mam problemu z tym, ze ktoś wyraża swoje zdanie. Ty, jak widać masz. I dziwne jest to, ze tutaj, w tym wątku są naprawdę wulgarne i niesmaczne wypowiedzi, których dziwnym trafem się nie czepiłaś. Ciekawe dlaczego.
                          • troompka Re: Polka Miss World 18.03.22, 09:52
                            no ciekawe....masz o czym myslecsmile....milego dnia....
                          • borsuczyca.klusek Re: Polka Miss World 18.03.22, 10:00
                            Czepiłam się ciebie i ms piggy. A twoje posty wydały mi się szczególnie ciekawe, bo wyglądają na jakąś osobistą krucjatę.
                            Same stwierdzenia ładna/brzydka zupełnie mnie nie rusza, ale wyciąganie rodziny i osiągnięć naukowych robi się zastanawiające.
                            • magata.d Re: Polka Miss World 18.03.22, 10:08
                              No to się zacznij zastanawiać, skoro jest zastanawiające, przeprowadź dochodzenie, co to za osobista krucjata i przestań zanudzać i się czepiać każdej mojej wypowiedzi.
                              • magata.d Re: Polka Miss World 18.03.22, 10:09
                                No a posty skoro ciekawe, to chyba dobrze wink Lepiej pisać ciekawie niż nudno wink
            • nocnamagia Re: Polka Miss World 18.03.22, 09:00
              A ty się tylko ślinić do zdjęć potrafisz i pewnie śliniłbyś się do mojego, bo z urody jestem podobna do Moniki Belluci
          • magata.d Re: Polka Miss World 18.03.22, 08:46
            nocnamagia napisał(a):

> Nie podoba mi się ani matka, ani córka. Obie mają pospolity typ urody
            Muszą ci się podobać, bo inaczej zaraz padnie podejrzenie, ze ci cos zrobiły winkwinkwinkwink
            • magata.d Re: Polka Miss World 18.03.22, 09:26
              A swoją drogą, jakby mi ktoś coś złego zrobił, to bym nie miała skrupułów żeby go obsmarować w internecie. Bo to by musiała być przecież bardzo zła osoba, wiec raczej bym chciała innych ostrzec.
        • evolventa Re: Polka Miss World 18.03.22, 10:01
          Znam ją z konferencji i też nie jestem fanką..... za dobrze widziałam jaki sobie robiła - skuteczny w każdym razie- lobbing przed dostaniem profesury.
          • magata.d Re: Polka Miss World 18.03.22, 10:41
            Oj zdenerwowałaś borsuczycę ;p
            • borsuczyca.klusek Re: Polka Miss World 18.03.22, 11:03
              magata.d napisała:

> Oj zdenerwowałaś borsuczycę ;p

Nieprawda jestem oazą spokoju 🙂
          • magata.d Re: Polka Miss World 18.03.22, 19:42
            evolventa napisała:

> Znam ją z konferencji i też nie jestem fanką..... za dobrze widziałam jaki sobi
            > e robiła - skuteczny w każdym razie- lobbing przed dostaniem profesury.
            >
            Ja widziałam, jak poniża i upokarza swoich pracowników.
    • alina460 Re: Polka Miss World 17.03.22, 18:24
      A takie oto zdjęcie...
      • magata.d Re: Polka Miss World 17.03.22, 21:51
        alina460 napisała:

> A takie oto zdjęcie...
        Ona tu wygląda jak 40-tka, siostra własnej matki wink Makijaż, strój, włosy, wszystko ja postarza.
        • magata.d Re: Polka Miss World 17.03.22, 21:54
          No i żenujące trochę. Matka zabrała córkę do Prezydenta (ona odbierała nominacje profesorską), żeby sobie z nim zdjęcie razem zrobić.
          • memphis90 Re: Polka Miss World 18.03.22, 08:18
            Oj tam, ja mam identyczne z Kwaśniewskim... big_grin
          • evolventa Re: Polka Miss World 18.03.22, 09:54
            Przecież to normalna praktyka jest.... najczęściej na nominacje profesorskie zabiera się z połowę rodziny i fotografuje z prezydentem jaki akurat jest na tym urzędzie.......
    • mmoni Re: Polka Miss World 17.03.22, 19:26
      Wszelkie wybory miss to impreza z poprzedniej epoki, która może, jak pisała któraś poniżej, jarają się w krajach Trzeciego Świata, ale w pierwszym to już obciach. Argument o promocji kraju też trochę śmieszny - proszę z ręką na sercu i bez zaglądania do Wikipedii powiedzieć, ile Miss World (to niby te najbardziej prestiżowe) potraficie wymienić? Ja Kręglicką (bo to Polka, czy jak piszą w nagłówkach portalowych POLKA) i Aishwaryę Rai, bo zrobiła karierę w Bollywood i widziałam jeden film z nią. Jeszcze jakoś mętnie Priyankę Choprę kojarzę, ale to głównie ze ścianek i bez szukania nie jestem w stanie sobie przypomnieć, czym się zajmuje (nawet nie wiedziałam przed zajrzeniem do Wiki, że była miss). Czy poprzednie Miss World z Jamajki, Meksyku, Indii (sprawdzam ostatnie trzy lata) sprawiły, że bardziej zainteresowałyście się Meksykiem, Jamajką, Indiami, albo macie w stosunku do tych krajów jakieś cieplejsze uczucia? No właśnie.'

W sumie jak teraz zajrzałam do tej Wikipedii, to są tam ciekawe postacie np. en.wikipedia.org/wiki/Linor_Abargil
    • brandypolloalexander Re: Polka Miss World 17.03.22, 21:35
      Już tu kiedyś pisałam.Aneta miała ogładę.Pracowala w clubie we Włoszech. Była piękna i zgrabna. Obyta w świecie., i znakomicie poprowadziła swoje życie. Była pięknością naturalna.Prowadzona dobrą ręką. Podziwiam , bo łatwo było zgubić dobrą drogę.
    • jowita771 Re: Polka Miss World 18.03.22, 00:05
      Bardzo ładna, choć muszę przyznać, że mnie jeszcze bardziej zachwyciła Somalijka, nie mogłam oczu oderwać.
      • troompka Re: Polka Miss World 18.03.22, 07:35
        o tak-przepiekna dziewczyna.
        • nocnamagia Re: Polka Miss World 18.03.22, 08:09
          Tak, piękna ta Somalijka
    • akn82 Re: Polka Miss World 18.03.22, 14:59
      Pani gratuluję.
      Natomiast zupełnie nie mój typ urody.
    • kropka_kom Re: Polka Miss World 19.03.22, 11:21
      mnie się ona nie podoba

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka