kropkacom 14.05.22, 09:00 Firma chce zlikwidować dzielenia się kątem z nie domownikami, a mnie ostatnio zaskoczyła Brita. Kupiłam nowy, oryginalny dzbanek i nieoryginalne filtry nie działają Zastanawiam co jeszcze może mi przestać działać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zosia_1 Re: Trochę a propos Netflixa. Brita... 14.05.22, 09:02 Co to znaczy, że nie działają? Woda przez nie nie przelewa się? Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Trochę a propos Netflixa. Brita... 14.05.22, 09:06 No właśnie, na czym polega "niedziałanie"? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Trochę a propos Netflixa. Brita... 14.05.22, 09:10 W dzbanku jest korek przez który nie przecieka woda. Przecieka dopiero jak się wsadzi oryginalny filtr z gwintem. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Trochę a propos Netflixa. Brita... 14.05.22, 09:14 Producenci podróbek jeszcze się nie dostosowali do nowości 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Trochę a propos Netflixa. Brita... 14.05.22, 09:23 A serio - to może być tak, że takimi zabezpieczeniami firma sobie trochę strzeli w kolano, bo ludzie zamiast kupować oryginalne (i droższe) filtry, mogą się po prostu przestawić na tańsze dzbanki... Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Trochę a propos Netflixa. Brita... 14.05.22, 09:26 Może. Na ja kupię chyba oryginalne. Szkoda mi nowego dzbanka. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Trochę a propos Netflixa. Brita... 14.05.22, 09:28 No ty tak. Ale część ludzi przy następnym dzbanku już się zastanowi. Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Trochę a propos Netflixa. Brita... 14.05.22, 12:58 czytałam, że w którymś z ekspresów do kawy nie działają kapsułki bez kodu kreskowego producenta. na szczęście moje kapsułki są starej generacji i póki co napełniam je samodzielnie (jest to trochę upierdliwe, ale oryginalne mi nie smakują i co zrobić?) Odpowiedz Link Zgłoś
brytyjska.mgla Re: Trochę a propos Netflixa. Brita... 14.05.22, 14:35 A jak się napełnia stare kapsułki? Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Trochę a propos Netflixa. Brita... 14.05.22, 16:46 zobacz na jutubie, są instrukcje Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Trochę a propos Netflixa. Brita... 14.05.22, 17:07 Przecież można kupić kapsułkę wielorazową... Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Trochę a propos Netflixa. Brita... 14.05.22, 18:43 ale ja nie chcę kupować wielorazowej kapsułki, zwykłe mi wystarczają Odpowiedz Link Zgłoś
al_sahra Re: Trochę a propos Netflixa. Brita... 14.05.22, 21:33 kropkacom napisała: > Firma chce zlikwidować dzielenia się kątem - Co pan robi? - Kontempluję. - Czym? Odpowiedz Link Zgłoś