Dodaj do ulubionych

Dojazd do Centrum Zdrowia Dziecka

25.05.22, 09:05
Wybieramy się do CZD, będziemy wjeżdżać od południowego-wschodu S17. Pytanie 1. Ok.8:30 lepiej jechać Traktem Brzeskim i przez Starą Miłosną czy przez Miedzeszyn, Wawer?

Pytanie 2. Może uda się nam wybrać do zoo. Gdzie aktualnie da się zaparkować w okolicy zoo? Słyszałam, że jakąś ulicę w pobliżu remontują/budują.

Ew. jak nie zoo, to co może zainteresować niespełna 7-latkę na obszarze mw między CZD a zoo?
Obserwuj wątek
    • anilorak174 Re: Dojazd do Centrum Zdrowia Dziecka 25.05.22, 09:12
      Trakt Brzeski rano jest bardzo zakorkowany.
      Jesli stan zdrowia pozwala (nie wiem z jakiego powodu odwiedzacie CZD) to może trampoliny (hangar 646 przy Wale Miedzeszynskim)?
      • rb_111222333 Re: Dojazd do Centrum Zdrowia Dziecka 25.05.22, 10:23
        Tuż obok jest fajna sala zabaw - jungle Academy.
        • rb_111222333 Re: Dojazd do Centrum Zdrowia Dziecka 25.05.22, 10:31
          Przy zoo jest też park linowy, ale prawdopodobnie teraz jest otwarty tylko w weekendy
    • heca7 Re: Dojazd do Centrum Zdrowia Dziecka 25.05.22, 09:25
      O tej godzinie wszędzie jest armagedon. Ale z dwojga złego wybrałabym Miedzeszyn.
      • heca7 Re: Dojazd do Centrum Zdrowia Dziecka 25.05.22, 09:40
        Dodałabym do planu jazdy jakieś 15 minut na dwa korki. Pierwszy w Radości koło przejazdu, drugi koło ronda przy Ferio Wawer. A potem już z górki wink
    • la_mujer75 Re: Dojazd do Centrum Zdrowia Dziecka 25.05.22, 09:31
      Zdecydowanie przez Miedzeszyn. W pewnym momencie będziecie jechali "pod prąd", czyli będzie luźniej.
    • mia_mia Re: Dojazd do Centrum Zdrowia Dziecka 25.05.22, 11:03
      Wpisz sobie w nawigację i zobacz jak cię poprowadzi o konkretnej godzinie.
      Przy CZD jest kiepsko z parkowaniem, więc nawet jeśli wjedziesz na płatny parking może się okazać, że nie będzie tam miejsca. Ja niedawno właśnie tak się wpakowałam, cudem znalazłam na samiutkim końcu kawałek wolnej przestrzeni, jak już straciłam nadzieję, ci za mną nie mieli tyle szczęścia, na zewnątrz parkując daleko od CZD miałabym bliżej i za darmo.
      • ruscello Re: Dojazd do Centrum Zdrowia Dziecka 25.05.22, 15:44
        Cenna informacja, kojarzysz, przy jakich ulicach w okolicy może być miejsce?
    • ruscello Re: Dojazd do Centrum Zdrowia Dziecka 25.05.22, 15:43
      Dziękuję, dziewczyny. Wyjedziemy wcześniej, żeby na pewno zdążyć smile Zerknę też na miejsca, o których piszecie.
    • ichi51e Re: Dojazd do Centrum Zdrowia Dziecka 25.05.22, 15:55
      ja bym jechała obwodnica
      • ichi51e Re: Dojazd do Centrum Zdrowia Dziecka 25.05.22, 15:58
        (czyli miedzeszyn) zamiast zoo bym chyba poszła do centrum kopernik

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka