princy-mincy 08.07.22, 09:58 Gdzie kupujecie fajne biezniki na stol? Dotad kupowalam glownie z Home and You ale ostatnio nie maja nic, co mi sie podoba, a potrzebne mi takie zwykle, codzienne. Ikea odpada, fatalnie sie je prasuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nicknanowyrok Re: Fajne biezniki 08.07.22, 10:46 Co to są "biezniki na stol"? To jakaś gwara? Odpowiedz Link Zgłoś
mail-na-gazecie Re: Fajne biezniki 08.07.22, 16:44 nicknanowyrok napisała: > Co to są "biezniki na stol"? To jakaś gwara? Czy to podchwytliwe pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
szare_kolory Re: Fajne biezniki 09.07.22, 00:32 Ukradli nickowi gugla albo zamknęli na weekend. I biedny teraz kombinuje jaką oponę wrzucić na stół, żeby się odbił fajmy bieżnik. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Fajne biezniki 08.07.22, 21:36 Nie jestem wielką fanką, ale kilka par mam i używam (na co dzień wolę bieżniki, niż goły stół) Zazwyczaj rozkładam po prostu 2 gładkie (ma być przyjemna tkanina i miły kolor, co tu się ma więcej podobać )). I te z ikea nawet lubię, Marit- tych nie rozprasowuję, jedynie po praniu i wysuszeniu przeciągam rach ciach żelazkiem bez najmniejszej atencji, zwijam w rolkę, i tak trzymam w szafce. Ale mam też bawełniane, idealnie się prasują (ale jasne, więc są na chwilkę) - jakaś stara seria. Mam z Pepco jeden całkiem spoko. Drugi- beznadzieja, wraz z praniem traci kolor i nadruk (a jest jasny, więc nie chodzi o jakieś intensywną kolorystykę, a mimo to płowieje) Mam jakieś poliestrowe z Eurofirany, nic specjalnego, ot po prostu poliestrowe, codzienny, w kolorze grafitowym. I mam kilka z podróży zagranicznych, haftowane, wyszywane, albo podwójny materiał. Te są w tematyce świątecznej, i święta je trzymam. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Fajne biezniki 09.07.22, 00:34 fajne bieżniki maja Goodyeary i Pirelli 😀 Odpowiedz Link Zgłoś