tanebo001 19.07.22, 11:23 www.plotek.pl/plotek/7,154063,28701175,joanna-koroniewska-i-maciej-dowbor-kupili-dom-za-granica-pochwalili.html#s=BoxOpImg12 nie sądzicie że figury to ona nie ma ładnej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g.r.uu Re: Chuda żona 19.07.22, 11:26 I co w związku z tym, że nie zaspokaja twoich oczekiwań estetycznych? Ma się zabić czy wystarczy jak się usunie z życia publicznego? Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Chuda żona 19.07.22, 11:29 Widocznie jemu się podoba, a w ogóle to ciałopozytywność powinna działać w dwie strony. Proponuję się od niej odp…lić. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Chuda żona 19.07.22, 11:29 Na szczecie nie jest toba zainteresowana. Musisz czuc wielka ulgę co ? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Chuda żona 19.07.22, 12:07 Coś mi się wydaje, że narzeczona tanebo, prezentuje wdzięki przeciwstawne do wdzięków koroniewskiej, a ten wątek to po prostu kolejna z wielu prób utwierdzenia się w swoich życiowych decyzjach. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Chuda żona 19.07.22, 13:42 tak szczerze mowiac, to tez uwazam, ze Koroniewska wyglada na strasznie wychudzona. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Chuda żona 19.07.22, 13:55 po-każ zdję-cie! po-każ zdję-cie! swoje oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Chuda żona 19.07.22, 14:40 Jest bardzo szczupła, to fakt,ale komu co do tego? To nie nasza żona:p Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Chuda żona 19.07.22, 15:54 W białym związku są. I chce brać antydepresanty na obniżenie libido (on). Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Chuda żona 19.07.22, 19:32 Nie wiem, kogo mi bardziej żal w tym "związku".. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Chuda żona 19.07.22, 11:47 Racja, okropna jest. Jak ci zaproponuje białe małżeństwo odrzuć tą propozycję z niesmakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Chuda żona 19.07.22, 12:02 Myślę, że ma ładną figurę, tylko fatalne bikini. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Chuda żona 19.07.22, 12:27 Tak. To zdjęcie jak się opiera o stół na tarasie, jest tak niekorzystne, że gorzej się tego chyba zrobić nie dało. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Chuda żona 19.07.22, 12:44 Ja raz, niechybnie, zwróciłam uwagę Mieciowi, że tylko on ma zawsze zdjęcia z wakacji, a ja nigdy i dzięki temu na ostatnich wakacjach zrobił mi kilka zdjęć! Są to ujęcia na których - po pięciokilometrowym joggingu, który zwykliśmy urządzać w okolicach południa - ściągam z tyłka przepocone gacie na plaży, celem włożenia kostiumu... Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Chuda żona 19.07.22, 12:51 mashcaron napisała: > Cudowna pamiątka 🤣 Najlepsze zdjęcia robi mi mama. Męską część rodziny uwiecznia śliczne sufity, podłogi, albo mnie, owszem, ale z takiej odległości, że równie dobrze mogłabym być dziewczyną brata Królika, albo jej matką. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Chuda żona 19.07.22, 12:57 gryzelda71 napisała: > Ahahahha tez cieplo pomyslam o moim. I ja o swoim Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Chuda żona 19.07.22, 13:03 O, mój też jest w tym względzie utalentowany 😄. Jak zgłosiłam pretensje, że nie mam żadnych zdjęć ze wspólnych wakacji, to strzelił mi fotkę jak leżę na ręczniku na plaży. Z takiej perspektywy, że na pierwszym planie są moje monstrualnie wielkie nogi i gdzieś na końcu głowa niczym główka od szpilki 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Chuda żona 19.07.22, 14:04 Takie też mam, tyle, że na pierwszym planie jest moja doopa 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Chuda żona 19.07.22, 14:22 Mój mąż specjalizował się w zdjęciach na których moje nogi jeszcze idą w jedną stronę, a ja odwracam się już w drugą (popatrz tutaj! CYK) albo jestem dziwacznie powyginana, bo po coś sięgałam, ale wyprosiłam sobie i teraz on uprzedza, a ja się ustawiam, starannie pilnując ustawienia tych nóg. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Chuda żona 19.07.22, 12:39 piataziuta napisała: > Tak. To zdjęcie jak się opiera o stół na tarasie, jest tak niekorzystne Właśnie to zdjęcie miałam na myśli. Kurs fotograficzny: "Jak ze zgrabnej kobiety zrobić pokrakę w trzech prostych krokach. 1.0." Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Chuda żona 19.07.22, 17:40 Najgorsze jest potem niezrozumienie "przecież pięknie wyglądasz! Wysłałem zdjęcie Zygmuntowi i Bożenie, bo oni wcześniej... ". Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Chuda żona 19.07.22, 12:29 No, powinien ja czym prędzej wymienić, bo za chuda. A jak wiadomo, zona nie może być ani za chuda, ani za gruba. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Chuda żona 19.07.22, 12:37 Masz rację, nie ma, ale przede wszystkim ma okropne bikini. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Chuda żona 19.07.22, 12:43 Biorąc pod uwagę, że Dowbor ma z nią dwójkę (chyba , że więcej?) dzieci to najwyraźniej miał okazję przyjrzeć się jej dokładnie I skoro... przepraszam będzie wulgarnie... dygnął mu przy niej to najzwyczajniej na świecie mu się spodobało Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Chuda żona 19.07.22, 13:44 dygnal mu tez przy innej ale wrocil skroszony, jak to onegdaj donosily plotkarskie gazetki. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Chuda żona 19.07.22, 13:54 Niewykluczone. Ale tutaj odnoszę się do faktu, że autor dziwi się iż ona może się podobać. A dlaczego nie? Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: Chuda żona 19.07.22, 14:54 Może tylko beznamiętnie wsadzał z obowiązku 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Chuda żona 19.07.22, 12:44 Nie ćwiczy, w tym wieku trzeba, żeby dobrze wyglądać. Gdyby była gruba, miałaby cellulitowe purchle na ciele. A poza tym, niech każdy wygląda jak chce. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Chuda żona 19.07.22, 12:50 Lepiej włóż okulary, zamiast tak chlapać na lewo i prawo bez pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Chuda żona 19.07.22, 12:54 Dla mnie babka wygląda nieźle na swoje lata, głupcy doczepią się do wiszącego ciała, ale w tym wieku to naturalne. Gdyby chciała wyglądać super, musiałaby ćwiczyć z obciążeniem. Mam podobnie. Chciałabym obejrzeć ciała naszych forumowych super samców, którzy wybrzydzają. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Chuda żona 19.07.22, 13:19 Dorabiam jako model torsów. To ja grałem w twarzach greja... Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: Chuda żona 19.07.22, 13:15 Strasznie słabe ramiona i bicepsy. To dorosły facet czy dojrzewający chłopiec? Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Chuda żona 19.07.22, 13:19 staram się zachować młodzieńczą sylwetkę Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Chuda żona 19.07.22, 13:13 "Nieźle na swoje lata", "Głupcy doczepią się do wiszącego ciała" - ty jesteś tym głupcem, bo nikt poza tobą nic podobnego tu nie napisał. Jeśli ci chodzi o jej nogi na feralnym zdjęciu, to przyjrzyjmy się: Większość ematek (tych szczupłych), ma jakieś 10 razy bardziej obwisłe ciało w okolicy ud i kolan, świadczące o nietknięciu sportem, a mimo to, jakoś pod ich zdjęciami nie pisałaś, że powinny się wziąć za ćwiczenia z obciążeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Chuda żona 19.07.22, 13:21 Jestem tak samo szczupła jak ona, mam tylko większe piersi i ćwiczę z obciążeniem na siłowni, odniosłam się do zdjęcia na którym siedzi i zwisa jej ciało na udach. Wysyłaj zdjęcia do tanebo, nie do mnie. Ja nie mam z nią problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Chuda żona 19.07.22, 13:38 Wysyłam zdjęcia do ciebie, bo to ty jej wytykasz niedoskonałości i deprecjonujesz wygląd, tylko dopisujesz do tego "głupcy by napisali" i "nie mam z nią problemu". Takie xujowe udawanie, że ty nie hejtujesz, tylko inni, choć właśnie ty hejtujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Chuda żona 19.07.22, 13:41 Mówiłam o sobie, dlatego ćwiczę z obciążeniem, żeby takie palanty jak tanebo i riki mogli mnie pocałować w umięsniony zadek. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Chuda żona 19.07.22, 13:46 I weź coś ziuta na uspokojenie, dorosłej kobiecie czasem gdzieś coś zwisa, ja nie mam problemu powiedzieć tak o sobie. Nie szalałaś tak wcześniej, jak jechały po Rozenkowej i ja się udzielałam. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Chuda żona 19.07.22, 13:54 Zbyt marnie prowadzisz te próby zrobienia z czytelnika idioty, żeby wzbudzało to we mnie jakieś większe emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Chuda żona 19.07.22, 14:00 To ty próbujesz robić burdę, bo nie można powiedzieć o obwisającym ciele 44 kobiety. Mam 49 i zaczyna mi obwisać, o rany hejtuję siebie! Można wyglądać zaje..biście na swój wiek i można mieć wiszące uda? Tak jak można mieć tłusty tyłek i też wyglądać seksownie. Czy można tylko sobie słodzić jak na fejsbuniu i wysyłać serduszka? Może należy wytłumaczyć takiemu idiocie jak tanebo, że u ludzi po 40tce zaczyna wiotczeć ciało? I to jest normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Chuda żona 19.07.22, 14:03 Weź poćwicz trochę retorykę, bo nawet nie chce mi się już na to odpowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
figa_z_makiem99 Re: Chuda żona 19.07.22, 14:06 Zmęczyłaś się? Uff. Więc mogę już w spokoju zająć się swoim obwisającymi z wiekiem udami na siłowni? Już się bałam, że muszę udawać, że tego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Chuda żona 19.07.22, 14:19 Znudziłam. Może wrzuć zdjęcie ud, skoro już tyle o nich piszesz, popatrzymy. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: Chuda żona 19.07.22, 13:39 Przecież jej nic nie zwisa. Ludzie się chyba odzwyczaili od widoku prawdziwego ciała, które układa się jak ciało, a nie jak plastik. Za darmo do oglądania wyretuszowanych zdjęć? Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Chuda żona 19.07.22, 13:21 Super ma figurę, zero brzucha, smukła, tylko ten stanik jasny jest tragiczny i tragicznie jej robi na biust, powinna mieć balkonetkę i byłoby cudnie. Fajna, naturalna, podoba mi się, na pewno lepszą ma figurę od zdecydowanej większości kobiet w jej wieku, a także lepszą od niejednej nastolatki. Odpowiedz Link Zgłoś
efka_454 Re: Chuda żona 19.07.22, 15:51 Albo mają dziwny aparat, albo włączony jakąś opcję poszerzania perspektywy. Wygląda jakby zaraz za tym barkiem/półwyspem z krzesłami była ściana i kominek, więc nie da się odsunąć krzeseł, które tam stoją. Albo jakby ktoś zrobił nieudolny fotomontaż i do kuchni dokleił widok na salon. Albo ja już jestem taka stara, że mi wzrok robi głupie figle. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Chuda żona 19.07.22, 12:58 mi się wydaje ze figurę ma bardzo ładna - proporcjonalna i smukła. Nie ma dużego biustu ale do figury przyczepić się ciężko. Ja bym taka chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
demono2004 Re: Chuda żona 19.07.22, 13:07 Ma figurę, jaką ma i co ma z tym zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
kafana Re: Chuda żona 19.07.22, 14:07 Brak zrobionych cycków i chwała jej za to. Wyglada mega. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Chuda żona 19.07.22, 14:15 Zajmij się może figurą własnej "żony". Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Chuda żona 19.07.22, 15:28 Po przewiezieniu miliona rzeczy przez całą Europę (tak, tak - nawet Łodzi) Jezus Maria, Łódź mi wywieźli?? 😱 Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Chuda żona 19.07.22, 16:00 Poprzewracało się w doopach tym celebrytom, już całe miasta wywożą... Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Chuda żona 19.07.22, 16:02 I nie czułaś jak chodnik wyciągają ci spod nóg? Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Chuda żona 19.07.22, 16:09 Miałam jechać jesienią, a teraz widzę, że nie mam dokąd, przecież do Warszawy nie pojadę 🙄😅 Odpowiedz Link Zgłoś
veryvery Re: Chuda żona 19.07.22, 18:10 tanebo001 napisał: > nie sądzicie że figury to ona nie ma ładnej? > > Sądzimy ze atrakcyjna z nich para Odpowiedz Link Zgłoś
rozwiane_marzenie Re: Chuda żona 19.07.22, 18:17 Figura piękna. I niestety, ale w tym wieku taka chudość to jest tylko dzięki głodówce i samokontroli (no chyba, że przez chorobę). I za to ją podziwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rozwiane_marzenie Re: Chuda żona 19.07.22, 23:40 Za wytrwałość i samoograniczenie, trzeba mieć silną wolę. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Chuda żona 21.07.22, 14:55 Śliczna jest i zgrabna. Ten wątek to nieporozumienia. Odpowiedz Link Zgłoś