wredna_dziewucha_ze_wsi 16.08.22, 18:55 Oglądacie? Mamy w Polsce województwo wrocławskie (nie wiedziałam, że wróciło), a poza tym ministerstwo klimatu zaczęło działać wtedy kiedy zaczęło działać. Cyrk. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primula.alpicola Re: Żenująca konferencja 16.08.22, 20:36 Mamy ten cyrk od 2015, był czas przywyknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_dziewucha_ze_wsi Re: Żenująca konferencja 16.08.22, 20:42 primula.alpicola napisała: > Mamy ten cyrk od 2015, był czas przywyknąć. No nie zgodzę się. Nie można dopuścić do tego, żeby wydawało nam się to normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
akseinga1975 Re: Żenująca konferencja 16.08.22, 20:46 Nie smieje sie z kabaretu kto mieszka w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Żenująca konferencja 16.08.22, 20:49 Nigdy się nie stanie. Natomiast spokojna rezygnacja i tryb przeczekania ratuje głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Żenująca konferencja 16.08.22, 20:58 Dziś odpuszczam. Nie daję rady. Mój mozg nie obejmuje tego chamstwa, dyletanctwa, tej głupoty, pazerności, tej obłudy i tych kłamstw. I nawet mnie nie pociesza, że wylądują na śmietniku historii. Jest mi źle, że tak wielu Polaków ... to idioci, niedouczeni, zakompleksieni, .... Odpowiedz Link Zgłoś
mava1 Re: Żenująca konferencja 16.08.22, 21:15 no ale wiadomo... Służby zadziałały, próbki niczego nie wykazały i najprawdopodobniej, są to więc czynniki naturalne. Czyli, kilkadziesiąt ton ryb, jednego dnia, wypłynęło brzuchami do góry z powodów naturalnych. W tym były to 2 metrowe sumy. Czego nie rozumiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
asfiksja Re: Żenująca konferencja 17.08.22, 07:29 Przypomnę jednak, że niekoniecznie powinniśmy obwiniać ministerstwo klimatu i p. Moskwę, bo wody polskie zostały nonsensownie wyjęte z resortu klimatu i przeniesione do resortu infrastruktury. Jeśli ktoś nie wierzy to proszę, jest na ten temat artykuł: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,28794692,ekolog-o-katastrofie-ekologicznej-na-odrze-odpowiedzialny-jest.html#do_w=46&do_v=306&fallback=true&do_st=RS&do_sid=719&do_a=719&s=BoxNewsImg10 Tzn. może nie powinnam pisać "nonsensownie", bo chodzi oczywiście o pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś