jozefrobotnik 09.01.23, 21:24 Jak długo można stosować tabletki z melatonina i waleriana?( Calm Control) W ulotce nic nie ma, a jakoś słabiej sypiam ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pasquda77 Re: Tabletki na sen 09.01.23, 21:26 Melatoninę możesz stosować jak długo potrzebujesz Odpowiedz Link Zgłoś
teodor-k Re: Tabletki na sen 09.01.23, 21:43 Jedna tabletka na krótko przed snem i dużo wody .Jak czytam nie ma ograniczeń .Ale są inne sposoby by nie łykać tego .Mój nick to odwrotność mojego imienia bo to z greki .Wystarczy wrzucić w Google .Nic się nie ukryje .Tu niektóre jak na stacji PKP ryczą , że wróciłem i nie jesteś to Ty .Pozdrówka . Kłopoty ze snem na tym forum ma większość .Pozdrówka . Odpowiedz Link Zgłoś
nocnamagia Re: Tabletki na sen 09.01.23, 21:50 Kozłek lekarski czyli walerianę można brać do miesiąca, potem koniecznie trzeba zrobić min 2 tyg przerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
larix_decidua77 Re: Tabletki na sen 10.01.23, 08:44 To chyba wielokrotnie przekroczyłam ten termin. Dlaczego tak powinno sie robic? Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Tabletki na sen 10.01.23, 10:48 Tak piszą w ulotkach. Może z powodu wpływu waleriany na układ pokarmowy? Odpowiedz Link Zgłoś