Dodaj do ulubionych

Kołczing, przez duże K

30.01.23, 10:27
Ktoś napisał, że to pokazy garnków i kołder naszych czasów. Jaki poziom ameby umysłowej trzeba prezentować, żeby kupić na taki cyrk bilet?
Biorę po 300zł i słucham państwa!
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 10:33
      OJP, co to jest 300 zł za ZBAWIENIE?
      A nie, wróć, to konkurencja.
      • marta.graca Re: Kołczing, przez duże K 31.01.23, 04:15
        Tak sobie przypomniałam smile
    • arthwen Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 10:40
      A co to w ogóle jest? Bo literki są tycie i widzę tylko "Cytat na dziś" (cytatu już nie).
      • nysaszalona Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 10:49
        A takie wesołe historie
        twitter.com/rafalhubert/status/1619823252540620800?t=r34EtcF30NjojzYHwYMGgw&s=19
        • dramatika Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 11:51
          nysaszalona napisała:

> A takie wesołe historie

Wczoraj na to trafiłam, niezły kontent big_grin
    • aqua48 Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 11:06
      Powiem tak - moja wykładowczyni ze studiów (prowadziła w wyjątkowo nudny i kompletnie nic nie dający sposób zajęcia z bardzo ciekawego tematu) zamiast robić habilitację zrobiła jakieś kursy i została "kołczem".
    • hanusinamama Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 11:48
      Czy ja dobrze widzę, że tam po środku jest "Jak wyleczyć Alzheimera"?
      Coś mnie ominęło? Duże coś... Możemy wyleczyć tę chorobę? Toż to Nobel się nalezy...
    • borsuczyca.klusek Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 12:06
      W jaki sposób wyjść z ciała?
      Ale wyjść i nie wrócić czy tylko tak wyskoczyć na chwilę? 😳
      • marzeka11 Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 12:56
        A emamy przezywają RYTUAŁ, gdy robią wysoki przelew? To jest niesamowite, naciąganie ludzi równo, by w pustce zobaczyli sens- rytualł płacenia big_grin
        twitter.com/SledziuStream/status/1619095437503520768
        • nysaszalona Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 13:03
          Jprdl, kto kupuje bilety na takie iwenty? Kometo, przybywaj!
          • dramatika Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 13:39
            nysaszalona napisała:

> Jprdl, kto kupuje bilety na takie iwenty? Kometo, przybywaj!

Widzowie TVN i bankier.pl 🥰

wecreate.global/mowia-o-nas/
        • beata.1968 Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 14:34
          Wyszukałam tę panią w google bo twarz wydawała mi się znajoma. To piosenkarka Pati Sokół , obecnie znana jako Rija Sokol , ma bogatą kartotekę w wikipedii , współpracowała m.in. z Anną Lewandowską na jej obozach treningowych. To pewnie daje duże zasięgi.
          • dramatika Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 14:45
            beata.1968 napisała:

> Wyszukałam tę panią w google bo twarz wydawała mi się znajoma. To piosenkarka
            > Pati Sokół

Z tego co czytam wynaleziona w x-factor. Celebrytka pobłogosłwiona kiedyś przez mainstream, obecnie seks kołcz w kierunku lesbijskim plus new age 🥰
          • dramatika Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 15:11
            I jakby ktoś myślał, że pani od przezwyciężania "limitów" finansowych przy pomocy suwaczka to jakieś granice internetu (szursko foliarskiego ofc), to chyba niespecjalnie smile

www.interia.tv/wideo-zdanowicz-pomiedzy-wersami-odc-41-riya-sokol,vId,3287744,vAId,437789,vSort,5,vTime,1
      • 7katipo Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 13:18
        Ja bym chętnie wtszła ze swojego ciała.
        I weszła w jakieś inne, młodsze, szczuplejsze... 🤭🤗
        • aqua48 Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 13:21
          7katipo napisała:

> Ja bym chętnie wtszła ze swojego ciała.
          > I weszła w jakieś inne, młodsze, szczuplejsze... 🤭🤗

O nie. Ja z mojego nie dam się wygonić!
        • marzeka11 Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 13:21
          7katipo napisała:

> Ja bym chętnie wtszła ze swojego ciała.
          > I weszła w jakieś inne, młodsze, szczuplejsze... 🤭🤗

Musisz tylko chcieć i marzyć oraz opłacić za kołczing 300 zł. Już juz po problemie big_grin
          • marzeka11 Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 13:24
            No i nie wiadomo, gdzie większe przejście do innej rzeczywiści, ale o szkodliwości niektórych "porad" trudno nie wspomnieć:
            • borsuczyca.klusek Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 13:26
              To takie w stylu Pawlikowskiej 🙄
              • marzeka11 Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 13:35
                borsuczyca.klusek napisała:

> To takie w stylu Pawlikowskiej 🙄
                >

Też miałam takie skojarzenie. Czytałam gdzieś o bardzo negatywnym wpływie na młodych tych róznych tiktokowych gwiazdek; instagramowych "mędrców" i "mędrzyń".
                • borsuczyca.klusek Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 13:36
                  Tiktok to jest w ogóle raczysko na osobny temat.
                • mallard Re: Kołczing, przez duże K 31.01.23, 14:55
                  marzeka11 napisała:

> instagramowych "mędrców" i "mędrzyń".

Chciałaś napisać "mędrczyń" chyba.
            • mid.week Re: Kołczing, przez duże K 31.01.23, 07:33
              To mi przypomina czasy kiedy covid atakowal tylko poza kościołami
      • hanusinamama Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 13:47
        Wyszłam z ciała...zaraz wracam smile
        • borsuczyca.klusek Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 14:04
          Można też wyjść z siebie, ale coś czuję, że nie o to tu chodzi 🙄
          • alina460 Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 15:20
            Zapłać te parę stówek to po analizie stanu konta też wyjdziesz z siebie smile
      • mid.week Re: Kołczing, przez duże K 31.01.23, 07:20
        borsuczyca.klusek napisała:

> W jaki sposób wyjść z ciała?

Jak Jezus. Wychodzisz i lecisz do gory a w tle grają trąby. Prościzna i to znana od tysiącleci. Podobnie jak leczenie - np paralizu widokiem Maryjki w szybie.
        • dramatika Re: Kołczing, przez duże K 31.01.23, 14:02
          mid.week napisała:

> borsuczyca.klusek napisała:
          >
          > > W jaki sposób wyjść z ciała?
          >
          > Jak Jezus. Wychodzisz i lecisz do gory a w tle grają trąby.

Wykup sobie przesunięcie limitów u Pati Sokół, bo widać, że ci nerwy puszczają big_grin
    • frozenwildberry Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 13:29
      Prości ludzie są tak przygnębieni obecną rzeczywistością że łatwo wierzą w te instagramowe bzdury. Jeśli kołcz ciagle jest uśmiechnięty, pokazuje spreparowane idealne życie i mówi że wszystko możesz to desperaci się na to nabiorą od razu.
      • dramatika Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 13:51
        frozenwildberry napisała:

> Prości ludzie

No właśnie nie tylko prości. Najlepszy kontent jest z konwentów "młodych wykształconych z wielkich ośrodków miejskich" big_grin
      • marzeka11 Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 13:55
        Prości ludzie? Chyba nie do końca.
        Ten uduchowiony coaching to nowa religia kapitalizmu. Szukając czegoś więcej poza dosłownością, pójdą w szarlatanerię. I idą.
        I nie są to często prości ludzie.
        • dramatika Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 14:02
          marzeka11 napisała:

> Ten uduchowiony coaching to nowa religia kapitalizmu.

U podstaw nie leży religia (te new-agowe klimaty to tylko pozłotko), tylko zapełnianie pustki kupowaniem rzeczy.
          • marzeka11 Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 14:15
            Z kupowania rzeczy zrobiono nową "religię".
            W sumie mam skojarzenie z "Nie- Boską komedią" Krasińskiego- zwiedzanie przez Hrabiego obozu rewolucjonistów to właśnie pokazuje.
    • conena Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 13:51
      Odpowiem obrazkiem
    • beataj1 Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 13:58
      Mam koleżankę która weszła w olejki eteryczne.
      Przysięgam, że boje się jej powiedzieć że coś mi jest (choćby to była nic nie znacząca uwaga że mam katar albo pryszcz na tyłku) bo wszystko by leczyła olejkami eterycznymi.

Nie tak dawno wyjechałyśmy na weekend (nie wiedziałam jak dalece jej te olejki weszły) i po powrocie musiałam uprać wszystko co ze sobą miałam, bo miałam prześmiardnięte olejkami a trawy cytrynowej, rozmarynowymi i innymi.
      Ona nawet zastanawiała się czy kota nie karmić olejkami.

Po czym obejrzałam dokument, że jacyś spryciarze próbują olejkami dzieci z autyzmu leczyć. Masakra.

Chyba homeopatia jest juz passe.
      • conena Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 14:20
        byłam raz u takiej nawiedzonej od olejków. potwierdzam, faktycznie leczą wszystko. potwierdzam teoretycznie, bo nie testowałam na sobie.
      • arthwen Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 15:13
        Ej, ja też używam olejków. Do prania! tongue_out
        • marta.graca Re: Kołczing, przez duże K 31.01.23, 07:04
          A ja kilka kropel na poduszkę przed snem smile
      • mandre_polo Re: Kołczing, przez duże K 31.01.23, 07:24
        Na olejkach, kadzidelkach zarabia się teraz więc są tak mega jak przekraczanie granic i mówienie NIE. Zakładasz sklep internetowy i możesz zwiększać limity.

Sis mojej mamie przyniosła olejki...
      • alpepe Re: Kołczing, przez duże K 31.01.23, 15:10
        Ja od lat olejkami się leczę. A najbardziej byłam dumna z siebie, jak odkryłam, że komary nie lubią zapachu waniliowego ani miętowego, olejek miętowy latem na pościel i już mnie nic nie gryzie.
        • mandre_polo Re: Kołczing, przez duże K 31.01.23, 22:38
          Olejki jako umilacze są wskazane ale leczenie nimi musi być rozłożone na dłuuugie lata
    • 1matka-polka Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 14:06
      "porzuciwszy tradycyjne formy religijności i duchowości... zyskaliśmy jakąś gigantyczną lukę, która zasysa wszystkie śmieci, które znajdują się w polu naszego widzenia”
      D. Masłowska

🤷‍♀️
      • marzeka11 Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 14:09
        To zwala z nóg- ten występ tej kobiety, która sprzedaje "indiańskie" kolczyki i ten jej mężczyzna w wersji "chłop jam ci jest"- republika szczęścia big_grin
        I tak, Masłowska ma rację, tak pisząc
        twitter.com/rafalhubert/status/1619817951196241921?s=20&t=9W-XB6UzAnLXxfRuYT-LPg
        • dramatika Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 14:20
          marzeka11 napisała:

> To zwala z nóg- ten występ tej kobiety, która sprzedaje "indiańskie" kolczyki i
          > ten jej mężczyzna w wersji "chłop jam ci jest"- republika szczęścia big_grin

Seks grupowy i słynna "asertywność" w jednym. Możemy w czwórkę, ale w piątkę to już byłoby przegięcie i zaburzenie przepływu energii!
        • dreg13 Re: Kołczing, przez duże K 31.01.23, 07:17
          Dokladnie to samo zwala z nóg moje dzieci, jak raz na jakiś czas wejdą do kosciola (na pogrzeb lub slub). Koleś powieszony na krzyżu, farmazony ględzone przez kolesi w sukniach, głosem takim, jakby jakieś ostre pranie mózgu przeszli. Ludzie biorący coś do ust z rąk tych kolesi (i tu muszę mieć torebki na wymioty gdzieś obok, bo to serio, obrzydliwe), i te tance - wstan, klęknij, usiądz, kleknij, wstan.
      • mid.week Re: Kołczing, przez duże K 31.01.23, 07:16
        No, bo tradycyjna relogia to w ogole nie jest popaprana 😂
    • beata.1968 Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 14:08
      Całkowicie się zgadzam , to jak z grą w trzy karty, zawsze mnie dziwi że ciągle jeszcze ludzie dają się na takie cos nabrać. Trochę się dziwię naiwnym , trochę podziwiam cwaniaków którzy tak potrafią wkręcać ludzi. Może jak będę robić przelewy to odegram ten rytuał ? też właczę muzykę na full ? Nie moge połączyć z nikim z mojego teamu , bo nie mam teamu . Może wystarczy zwykła koleżanka ? I nagle hurra ! stać mnie na porsche big_grin
      • borsuczyca.klusek Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 14:10
        Może jakaś chętna ematka zgłosiłaby się do przelewowego teamu? 🙄
        • marzeka11 Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 15:04
          A to: jak wyleczyć Alzhaimera #jprdl
          • nysaszalona Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 15:12
            Laski mają fajne imiona, takie woke, uduchowione, mywment, zen

• nysaszalona Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 15:13
              Tam nie ma czasem tego gościa, co to mówił, że jak masz przegrywów w rodzinie, to je.bać ich i na wigilię nie przyjeżdżać?
              Co za cyrk...
            • marzeka11 Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 15:14
              Ale tego odzobaczyć się nie da big_grin nie wiem, kto bardziej odlatuje ona czy on z klamerką w nosie i czymś na głosie big_grin
              www.instagram.com/reel/CnMIriwJIwg/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D
              • marzeka11 Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 15:15
                Ceremonie z "arcykapłanem" i "arcykapłanką" + zmęczenie życiem, a wygląda jakby czegoś niedozwolonego nadużywała.
              • dramatika Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 15:17
                Cały czas jest mówment big_grin
                • marzeka11 Re: Kołczing, przez duże K 30.01.23, 15:42
                  🤦
              • jowita771 Re: Kołczing, przez duże K 31.01.23, 07:33
                Facet z klamerką chyba sobie robi jaja z pani od arcykapłanów.
          • memphis90 Re: Kołczing, przez duże K 31.01.23, 15:28
            Barbara to mi się już zawsze będzie z media ekspert kojarzyć…
    • borsuczyca.klusek Re: Kołczing, przez duże K 31.01.23, 00:09
      Dobra ludzie przebijam 🙄

Za jedyne 22 000 zł (możliwość płatności ratalnej) można zostać trenerem mentalnym.

mental-power.pl/akademia-trenerow-mentalnych/
      • dramatika Re: Kołczing, przez duże K 31.01.23, 00:57
        Upajam się tym. Kościoły liberalizmu i ich kapłani, pod patronatem korposów i medialnego mainstreamu 😍
      • marta.graca Re: Kołczing, przez duże K 31.01.23, 04:21
        Zajęcia praktyczne z "żywym" człowiekiem wyceniam co najmniej na 3 tys. 😂 Chętnie bym zapłaciła 50 zł, tylko by się dowiedzieć, co oznacza "żywy" człowiek 🤩
        • heca7 Re: Kołczing, przez duże K 31.01.23, 08:55
          big_grin
        • borsuczyca.klusek Re: Kołczing, przez duże K 31.01.23, 09:00
          Mnie zniechęca to, że niby zjazdy, warsztaty i praca z żywym człowiekiem, ale łączenia z guru całego przedsięwzięcia tylko jako live 🙄

Pan Bączek za te 22 tysie nie może osobiście dudy ruszyć?
          • marta.graca Re: Kołczing, przez duże K 31.01.23, 09:02
            On jest zbyt ważną personą, żeby guru był osobiście, musiałoby kosztować 50 tys.
    • thea19 Re: Kołczing, przez duże K 31.01.23, 06:25
      Kołczing na dziś
    • mid.week Re: Kołczing, przez duże K 31.01.23, 07:14
      Taniocha!
      W Akademii Trenerów Mentalnych, gdzie wykladaja same znamieniotosci jak mentorka z Projekt Lady, tancerka z TzG albo Tomasz "to wszystko bylo zaplanowane" Kammel, mozesz zrobic kurs za jedyne 22 tysiace. Za te kwote mozesz sie fowiedziec np ze masz praeo do porażki. Czy to nie jest słodkie?

mental-power.pl/akademia-trenerow-mentalnych/#program
    • memphis90 Re: Kołczing, przez duże K 31.01.23, 15:25
      „Jak manifestować wszystko co chcemy - kurs dla rodziców chcących wychowywać swoje bombelki całkowicie bezstresowo, a przy okazji wkur…ać otoczenie”

„Jak znaleźć drogę do szczęścia - kurs masturbacji online, poziom podstawowy. Uwaga! Włączenie kamerek absolutnie obowiązkowe ze względu na szacunek dla innych uczestników kursu”.

„Dlaczego ludzie są traktowani jak mrówki czyli jak przetrwać pracując w korpo 70h/tyg - poradnik dla zakredytowanych we franku”.

„Dlaczego spotykają cię straszne rzeczy w życiu, czyli wszystko, co robisz źle - cotygodniowa rozmowa z matką i jak ją przetrwać”

„Jak wyleczyć Alzheimera - uczestnikom przypominamy, ze nadal nie wykonali obowiązkowych przelewów na kwotę 399,99zl, a ich aplikacja bankowa się myli”.

„Dlaczego zarabiasz mało pieniędzy - przydatny kurs motywowania pracowników dla małych przedsiębiorców.”

„Jak odkryć w sobie boską cząstkę/dlaczego ludzie wierzą - praktyczny kurs zakładania sekt i kultów, skupiony na maksymalizacji zysków z inwestycji”

„ Wzruszająca przemowa podczas koncertu - uwaga! Koncert płatny osobno!”

Cytat na dziś - ”Lorem ipsum dolor sit amet consectetuer” Pablo Coheljo

W jaki sposób wyjść z ciała - grupa wsparcia dla partnerów kobiet cierpiących na pochwicę.
      • marzeka11 Re: Kołczing, przez duże K 31.01.23, 15:27
        "„Jak manifestować wszystko co chcemy - kurs dla rodziców chcących wychowywać swoje bombelki całkowicie bezstresowo, a przy okazji wkur…ać otoczenie”

O rany, jak za cięzką kasę schrzanić przede wszystkim życie swoich dzieci.
    • gama2003 Re: Kołczing, przez duże K 31.01.23, 15:27
      Mam znajomego.

Życie osobiste popaprane do imentu, choć niby nic mu nie jest w wygląd i charakter ,, na oko,,.

Mimo jedynych 55 lat nigdy nie był w dłuższym związku, życie zawodowe myszoskoczka, to tu to tam.
      I kołczem jest. Żyć uczy. Związków uczy.
      Mnie nauczył trzymania się z daleka od siebie i kołczingu wszelkiej maści.
      • marzeka11 Re: Kołczing, przez duże K 31.01.23, 21:17
        Empik idzie z duchem czasu- jakże rozbudowany element w księgarni, gdzie "pisarkami" i "pisarzami" są różni kołczingowie
        • dramatika Re: Kołczing, przez duże K 31.01.23, 23:04
          marzeka11 napisała:

> Empik idzie z duchem czasu- jakże rozbudowany element w księgarni, gdzie "pisar
          > kami" i "pisarzami" są różni kołczingowie

Nie udawaj. Chodzi o to, że w Empiku jest w ogóle dział religii dla oświeconych, czyli "rozwój osobisty" big_grin
          Z foruma to pamiętam, że oszołomka antyklerykalna fragile pisała, że ma męża, który coś w te klimaty. Albo ona sama big_grin
          • marzeka11 Re: Kołczing, przez duże K 01.02.23, 11:37
            No ale obrzędy, którym poddaje się naczelna kołczanka big_grin
            • dramatika Re: Kołczing, przez duże K 01.02.23, 11:44
              big_grin
              Ja i tak wolę Riyę Sokół wink Ostanio latał po TT filmik jak się wygina przy lamborghini z przekazem, że "ty też możesz", a ktoś potem linkował z której wypożyczalni wzięty big_grin
            • nysaszalona Re: Kołczing, przez duże K 01.02.23, 11:45
              WTF??!
              • dramatika Re: Kołczing, przez duże K 01.02.23, 11:58
                Okadzają się woniami lokalnego szamana.
            • marta.graca Re: Kołczing, przez duże K 01.02.23, 12:20
              To wygląda jak zamykany grill.
              • marzeka11 Re: Kołczing, przez duże K 01.02.23, 12:24
                A zapach na tym specyficznym grillu wydobywający się z zadka i fiuta "mistrza" oczyszcza? leczy? czyni wielką? Na ten temat zrobi kolejne występy.
                • dramatika Re: Kołczing, przez duże K 01.02.23, 12:26
                  marzeka11 napisała:

> Na ten temat zrobi kolejne występy.

Czekamy z niecierpliwością big_grin
              • swiezynka77 Re: Kołczing, przez duże K 01.02.23, 12:46
                to jest akurat bardzo przyjemnie brzmiący instrument, nazywa się hang. warto posłuchać dla samej przyjemności muzyki, niekoniecznie jako rytuał.
                • dramatika Re: Kołczing, przez duże K 01.02.23, 12:49
                  swiezynka77 napisał:

> przyjemnie brzmiący instrument, nazywa się hang. warto po
                  > słuchać dla samej przyjemności muzyki, niekoniecznie jako rytuał.

Bez bryzy spod jajec starożytnego szamana to nie to samo.
                • borsuczyca.klusek Re: Kołczing, przez duże K 01.02.23, 12:51
                  Brzmienia instrumentu nikt nie neguje. Ale dlaczego ten pan prawie siedzi im na twarzach?
                  • swiezynka77 Re: Kołczing, przez duże K 01.02.23, 12:52
                    najwyraźniej tak lubią big_grin

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka