srubokretka [...] 14.04.23, 15:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Sakowski był kiedyś trans 14.04.23, 16:42 ale chodzi ci o to, że w jednym wątku powinno sie używać kilku nicków i ludzie powinni gadać sami ze sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
better.call.kim [...] 14.04.23, 17:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Sakowski był kiedyś trans 14.04.23, 17:37 a po co w jednym wątku używasz dwóch nicków? Po co w ogóle używasz na forum, w tym samym czasie, różnych nicków? Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Sakowski był kiedyś trans 14.04.23, 17:49 Bo na 1 nicku miała za dużo skasowanych transfobicznych postów i wyszło ryzyko trwałego bana… Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka [...] 14.04.23, 18:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka [...] 14.04.23, 18:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Sakowski był kiedyś trans 14.04.23, 22:03 Eeee, i tak się bałam, ze poleci cały wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Sakowski był kiedyś trans 14.04.23, 22:29 A czy ja jestem adminką? Puknij się kobieto, popatrz na moje własne wpisy tym wątku. Zretą mozesz się dopytać oficjalnych adminek, a w ogóle czuję się urazona. Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Sakowski był kiedyś trans 14.04.23, 23:30 moim pytaniem? (bylo bez podtekstu). Zreszta juz nie wazne. Ograniczam do minimum udzial w tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
tomato.soup Re: Sakowski był kiedyś trans 14.04.23, 23:26 O, już nawet założycielski wpis zniknął. 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Sakowski był kiedyś trans 14.04.23, 23:31 cos co powinno matkom otworzyc szeroko oczy. Raz a dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
tomato.soup Re: Sakowski był kiedyś trans 14.04.23, 23:36 Właściwie tylko to: www.totylkoteoria.pl/tranzycja-detranzycja-zmiana-plci/ Ciekawe czy szybko mnie wytną… Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Sakowski był kiedyś trans 14.04.23, 23:38 oczywiscie, ze wytna. DLatego ja to juz z 10 razy przeslalam do innych matek, niech wiedza z kim ich dzieci maja do czynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Sakowski był kiedyś trans 14.04.23, 23:31 A zniknął. Ale wątek został. Ciekawe zjawisko. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Sakowski był kiedyś trans 15.04.23, 00:07 tomato.soup napisała: > O, już nawet założycielski wpis zniknął. 😆 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
sledzwmalinach Re: Sakowski był kiedyś trans 15.04.23, 01:06 Może na ematce tak jak na reddicie - w moderacji siedzą transy i kasują wszystko co niepochlebne. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Sakowski był kiedyś trans 15.04.23, 01:20 sledzwmalinach napisała: > Może na ematce tak jak na reddicie - w moderacji siedzą transy i kasują wszystk > o co niepochlebne. Daruj, jakie transy, woke stare baby, które nie przepracowały sytuacji, że pochodzą z katolickich rodzin Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Sakowski był kiedyś trans 14.04.23, 15:37 Mnie nasuwają się dwa wnioski: - brak rzetelnej, uczciwej edukacji seksualnej jest szkodliwy. - brak nadzoru na internetową działalnością nieletnich jest szkodliwy. A oba te czynniki występujące na raz mogą w krótkim czasie doprowadzić do prawdziwej tragedii. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Sakowski był kiedyś trans 14.04.23, 22:21 A Wam jak się podoba chryja z tego półświatka? Towarzycho, ze strach podejsc. Odpowiedz Link Zgłoś