alpepe 08.06.23, 12:17 www.plotek.pl/plotek/7,154063,29849775,sebastian-karpiel-bulecka-pochwalil-sie-zdjeciem-psa-fani-byli.html#s=BoxOpImg9 Wieś z człowieka nigdy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarmszejk123 Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 12:19 Ten pies się w ogóle mieści w tej śmiesznej budzie? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 12:22 Nie wiem, nie widziałam zdjęć, ale jak sobie człowiek poczyta artykuł, to cóż, za rozumem to oni nie stali. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 19:38 szarmszejk123 napisał(a): > Ten pies się w ogóle mieści w tej śmiesznej budzie? Raczej nie Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 12:23 A i widzę, że plotek usunął komentarze. Nie były one przychylne dla tego gnojka. Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 12:24 Jego zona tez musi miec w glowie jak on, skoro za niego wyszla. Jest na tyle glupi, ze nie tylko meczy psa, ale jeszcze niepytany o tym opowiada. Teraz jak beda upaly pies ma do wyboru kisic sie w tej budzie albo smazyc w sloncu obok niej... Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 12:29 Jak do niej wejdzie..jakoś nie jestem sobie w stanie tego wyobrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
misiamama Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 12:41 a to nie jest kwestia perspektywy? pies stoi z przodu i wydaje się duży, a buda za psem, wydaje się malutka. Nie to że bronię Bułecki, ale nie sądzę, żeby akurat nie potrafił fajnej budy obstalować dla psa. No i napisał, że to pies pasterski, pracuje w bacówce. Czyli ma zajęcie i to fajne, jak dla takiego piesa. Odpowiedz Link Zgłoś
elinborg Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 12:58 Czy to jest w ogóle jego pies? Jak jego, to co, wypożycza go? A potem, na noc, na łancuchu przypina do tej żałosnej budy z garnkiem zamiast miski? Odpowiedz Link Zgłoś
elinborg Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 14:03 Doczytałam, że on z rodziną przeprowadza się do Warszawy, pies zostaje w górach, ma mieć sie tam świetnie, do łancucha przykuwany sporadycznie (ciekawe kto to łyse wydeptał) i tylko na noc. Dalej nie rozumiem- jego pies pracował przy wypasie owiec? Wtedy w nocy gdzie był? Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 19:43 elinborg napisała: > Doczytałam, że on z rodziną przeprowadza się do Warszawy, pies zostaje w górach > , ma mieć sie tam świetnie, do łancucha przykuwany sporadycznie (ciekawe kto to > łyse wydeptał) i tylko na noc. > Dalej nie rozumiem- jego pies pracował przy wypasie owiec? Wtedy w nocy gdzie b > ył? Tylko na noc, poza tym jednym momentem w dzień kiedy było robione zdjęcie Rany co masakra, pies zaniedbany, bez dostępu do wody, na krótkim łańcuchu i z za mała budą a ten cwok się chwali, że buda ma odpowiedni styl. Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 13:05 Zobacz jak ten pies wyglada i jak stoi. Imho ortopeda na cito, precz z łańcuchem, badania, dieta, ćwiczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
misiamama Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 13:24 ok, przyjrzałam się. garnek to ten przewrócony obok budy? on ma jakąś linkę przypiętą, myślałam że to smycz. macie rację. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 19:40 misiamama napisała: > a to nie jest kwestia perspektywy? pies stoi z przodu i wydaje się duży, a buda > za psem, wydaje się malutka. Nie to że bronię Bułecki, ale nie sądzę, żeby aku > rat nie potrafił fajnej budy obstalować dla psa. No i napisał, że to pies paste > rski, pracuje w bacówce. Czyli ma zajęcie i to fajne, jak dla takiego piesa. Taaaaaak, i dlatego że ma zajęcie to metr wokół budy jest wydeptany na klepisko. Pies musi być ciągle na tym krótkim łańcuchu nawet et bez dostępu do czystej wody. Odpowiedz Link Zgłoś
misiamama Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 19:46 ej, pięć godzin temu napisałam samokrytykę, nie musisz mi już tłumaczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 13:03 Buda psa Bułeczki jest w Warszawie czy w gorach? Co do budy jestem za. Co do łańcucha przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 13:06 ciekawe czy zone tez wiaze na lancuch? w srodowiskach konserwatywnych i religijnych takie zabawy sa czeste Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 14:26 takie zabawy uprawia się z żonami kolegów z ultrakonserwatywnych organizacji, umoralniających na siłę innych. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 13:29 Co za dzban, pies na lancuchu w XXI w. to sie w glowie nie miesci. Jak patola z 3 świata. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 14:26 no patologia Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 14:03 "Pies ma dobrze", no pewnie, że tak, co może być lepsze od uwiązania łańcuchem. Facet jest dokładnie taki, na jakiego wygląda, nie ma tu miejsca na pozory, które mogłyby mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 14:08 Otóż to, jest taki, na jakiego wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
lisciasty_pl Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 14:12 A na jakiego wygląda? Z gęby normalny, nie wygląda jak patus albo dresiarz, pierwszy raz widzę kolesia a po waszych opisach spodziewałem się jakiegoś łysego troglodyty z przerośniętą kością czołową Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 14:14 Bezduszny burak. Oj napatrzylam się przez lata na te góralska miłość do zwierząt Odpowiedz Link Zgłoś
elinborg Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 14:19 Z tego powodu nie jeżdżę tam. Gosć, założę się, nawet nie jarzy, o co chodzi. Toć pikno buda (żeby jeszcze), głupie miastowe sie czepiajo. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 14:28 ja też. To był jeden z powodów dla których przestałam latem spacerować po Pieninach. Spacery zamieniły sie w donoszenie wody i jedzenia wszystkim bidom po drodze i próbom rozmowy z "gospodarzami", ze jak ktoś dla nich pracuje, to powinno się go dobrze traktować. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 14:48 😡😡😡 Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 15:09 Spacery zamieniły sie w donoszenie wody i jedzenia wszystkim bidom po drodze K.rwa mac ((((( Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 19:36 Takimi pozal się boże gospodarzami powinna się zająć policja i TOZ. Odpowiedz Link Zgłoś
ykke Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 09.06.23, 10:02 livia.kalina napisała: > ja też. To był jeden z powodów dla których przestałam latem spacerować po Pieni > nach. Spacery zamieniły sie w donoszenie wody i jedzenia wszystkim bidom po dro > dze i próbom rozmowy z "gospodarzami", ze jak ktoś dla nich pracuje, to powinno > się go dobrze traktować. Ja też nie miło wspominam tamtejsze wioski. Zamiast cieszyć sie rowerowym wypadem, myslalam tylko o tych biednych psach. Umoralnianie gospodarzy pewnie na nic sie zdało > Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 15:45 A są tu takie? Pan od dawna udowadnia jakim jest bucem. Pamiętam jak u Wojewódzkiego mówił, że w wśród górali nie ma gejów. Odpowiedz Link Zgłoś
1maja1 Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 15:50 Zona na swoim ig powiedziala, ze tak w ogole to pies nie jest ich. Jprd czy mozna sie bardziej zblaznic?? Nie znam kobiety, tego faceta tak, ze wzgledu na piosenke pojde boso, ktora jak slysze biegne wylaczyc radio. Ona ma ponad 400 tys obserwujacych i smie sie wypierac przed wszystkimi zamiast powiedziec przepraszam?? K.rwa te celebrytki maja siano w tych lbach, a te 400 tys obserwujacych bedzie lykac kazde gowno🤮 Odpowiedz Link Zgłoś
misiamama Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 15:55 to ja już nie ogarniam. to ich pies czy obcy pies którego ona właśnie ratuje? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 16:05 Moze to serio nie ich pies, nie sądzę zeby byla az tak gupia zeby teraz kłamać. Odpowiedz Link Zgłoś
1maja1 Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 16:11 Mimo wszystko o wiele lepszy wydzwiek by byl, gdyby przyznala, ze pies na lancuchu to ostatnie swinstwo i zapewnila, ze cos z tym zrobi. Ale coz, musi wtorowac mezowi. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 16:12 1maja1 napisała: > Mimo wszystko o wiele lepszy wydzwiek by byl, gdyby przyznala, ze pies na lancu > chu to ostatnie swinstwo i zapewnila, ze cos z tym zrobi. Ale coz, musi wtorowa > c mezowi. ale zapewniła, własnie czytam Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 16:21 Zapewnila, przy okazji wyjac, jak to jej niszczą życie hejtem. Bezobciachowe te nasze celebryty. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 16:24 ladyban666 napisała: > Zapewnila, przy okazji wyjac, jak to jej niszczą życie hejtem. Bezobciachowe te > nasze celebryty. oraz dopiero wtedy na to wpadła jak jej dochody z reklam zatrzesły się w posadach Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 16:43 Ona tego psa to zna od 3 lat, bo w 2020 ukazał się z nią wywiad w Vivie. Pozowała wśród owiec i tego psa, widać na filmiku. Przez trzy lata ani jej, ani mężowi nie rzucił się w oczy łańcuch, buda i przewrócona miska? Odpowiedz Link Zgłoś
1maja1 Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 16:22 I oby tak sie stalo!! Pies na zdjeciu wygladal na smutnego i jakiegos takiego zrezygnowanego. No i ta wydeptana do cna trawa. Co ja sie z tesciem naklocilam o jego suczke, ktora trzymal cale zycie na lancuchu. Tesciowa do mnie - pies jest spuszczany na noc, nic jej nie bedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 16:26 Idę z tego watku, za dużo mam osobistych doświadczeń związanych z krzywda psów Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 16:25 Podsumujmy: Bułecka pokazał dowolną budę dowolnego psa, znając jego imię i w obronie swojej mówiąc, że wie, że psu nie dzieje się krzywda. No, ciekawa linia obrony. A czy Bułecka miał zgodę na fotografowanie czyjegoś psa i czyjejś budy? Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 16:30 alpepe napisała: > No, ciekawa linia obrony. A czy Bułecka miał zgodę na fotografowanie czyjegoś p > sa i czyjejś budy? > Stosuje się do zalecenia "jeśli złapią cię za rękę, mów, że to nie twoja ręka". Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 19:46 alpepe napisała: > Podsumujmy: Bułecka pokazał dowolną budę dowolnego psa, znając jego imię i w ob > ronie swojej mówiąc, że wie, że psu nie dzieje się krzywda. > No, ciekawa linia obrony. A czy Bułecka miał zgodę na fotografowanie czyjegoś p > sa i czyjejś budy? > I jeszcze pisał, że pies jest szczęśliwy bo ma miskę, a on wie lepiej bo tam często bywa Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 16:28 Napisała: "jeśli będę miała możliwość". Nie wiem gdzie ty tu widzisz zapewnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 16:42 juz ją obserwujący rozlicząz tego psa, spokojna twoja... Odpowiedz Link Zgłoś
elinborg Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 16:33 To nie jest ich pies. To pies z bacówki, pilnuje owiec. Niemniej, wrzucanie takiego zdjęcia na insta, bez żadnej refleksji, świadczy tylko o tym, ze dla pana takie traktowanie psa jest ok. On się tylko budą zainteresował, że góralska. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 16:37 ale już przewróconym pustym garnkiem nie. Odpowiedz Link Zgłoś
elinborg Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 16:42 Ani łańcuchem. Po prostu dla niego to normalka. No brak słów. Ale hejt nakręcił się za to, że to jego pies i on tak go traktuje. To nie jest w porządku też. Odpowiedz Link Zgłoś
elinborg Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 16:42 Hejt na pudlu i innych insta. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 16:45 Hejt niesprawiedliwy, ale słuszny, następnym razem ktoś się zastanowi, czy na pewno chce promować łańcuchy i przewrócone gary za budą. Odpowiedz Link Zgłoś
elinborg Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 16:54 Mógł też normalnie wytłumaczyć, że to nie jego pies, a nie, ze pies ma się dobrze. w ogóle mógł tego nie wstawiać, do jasnej, bo to świadczy o nim. Teraz się zastanawiam, czy mają jakieś zwierzę i jak je traktują. Celebryci to idioci są w dużej mierze. Pamietam zdjęcie Szcęsnego z żoną, na spacerze z tygrysem ( w Tajlandii bodajże). I jeszcze kogoś z wyciągnietą z wody rozgwiazdą. Papka zamiast mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 17:16 Ponoć mieli kota, nie wiem, czy to aktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 20:24 Z rozgwiazdą to była Wieniawa i też nie dochodziło do niej, że coś źle zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 21:35 Z "hipoalergicznym" nowym pieskiem-hybryda tez Wieniawa. Szkoda, ze to młode pokolenie celebrytek takie jest Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 09.06.23, 06:46 I Lewa. Też z pieskiem rasy mieszaniec jako "rasa hipoalergiczna". Miks pudla ze spanielem. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 09.06.23, 10:53 Hipoalergiczny pies. Ku*wa Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 21:02 następnym razem ktoś po prostu nie wrzuci takiego zdjęcia tyle daje hejt. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 21:39 Dla mnie ta piosenka to był hit. Wersji myło milion pińcet. Pan śpiewa tak niewyraźnie, że było: - pójdę rosną- - pójdę z kosą Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 21:50 a wystarczył laryngolog piosenka była hitem i wciąż jest jednym z jego lepszych kawałków (żeby nie było, żadnego innego nie znam) Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 16:37 Buda trochę mała, aczkolwiek wiele osób nie ma pojęcia ze pies musi mieć budę trochę na "ścisk"domek nie może być zbyt obszerny.Powinien być ocieplony. Odpowiedz Link Zgłoś
noname2021 Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 19:05 okropne! dno! A ta pani zona - to w tv wystepuje i taka dama? a patola w domu trzyma? Odpowiedz Link Zgłoś
mondaymorning1987 Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 19:08 Nie dość, że na łańcuchu, to jeszcze bez miski z wodą, bez jedzenia, tylko przewrócony stary garnek obok budy. Patologia. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 19:54 mondaymorning1987 napisała: > Nie dość, że na łańcuchu, to jeszcze bez miski z wodą, bez jedzenia, tylko prze > wrócony stary garnek obok budy. Patologia. > To jest niestety malopolsko- podkarpacki standard. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Miłośniczkom górala Bułecki, byłego Kajah 08.06.23, 20:22 Od dawna nie widziałam już tak zabiedzonego psa na łańcuchy. Celebryty kurza twarz 😡🤬🤬 Odpowiedz Link Zgłoś