kandyzowana3x Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 17:08 Hit. Iga wyrasta na pierwszy od dluzszego czasu role model dla mlodych dziewczat i ikone stylu. I chocby stare ciotki zapluwaly sie po katach to wlasnie ja nasladuja mlode dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 17:18 kandyzowana3x napisała: > I chocby stare ciotki zapluwaly sie po katach to wlasnie ja n > asladuja mlode dziewczyny. To chyba tylko pobożne życzenia podstarzałych ciotek. Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 17:40 To zrób ankietę wśród 15-20 latek. Spytaj, który kolor jest najbardziej obciachowy. Gwarantuję, że nie wygra czarny tylko pastelowe radosne róże i morelki Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 18:02 kamin napisał(a): > To zrób ankietę wśród 15-20 latek. Spytaj, który kolor jest najbardziej obciac > howy. > Gwarantuję, że nie wygra czarny tylko pastelowe radosne róże i morelki Niewątpliwie. Przeciętna nastolatka orientuje się na grupie równieśniczej, ale przypuszczam, że styl Igii nie do końca jej zapasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 18:52 widzę, że nietrafione stylizacje to jej żywioł Odpowiedz Link Zgłoś
kandyzowana3x Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 19:25 Dwie pierwsze fantastyczne moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 19:35 Ok a skąd czerpiecie wiedze o modzie tego pokolenia? Córki, młodsze siostry? Bez złośliwości pytam 😈😈😈 Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:15 A co ma do rzeczy pokolenie? Grand slam to nie modowe Open air dla nastolatków i Iga w żadnym wypadku nie trzyma się wytycznych modowych dla swojej generacji. Albo jesteś zdania, że małolaty tak dziś biegają: Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:24 A skąd ty snejku wiesz, jak biegają małolaty, albo dwudziestolatki? Masz chociaż jakas rodzinę, znajomych, którzy maja w tym wieku córki? Czy sledzisz trendy młodych kobiet dotyczące hobbystycznie? Hm? Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:31 ladyban666 napisała: > A skąd ty snejku wiesz, jak biegają małolaty, albo dwudziestolatki? Masz chocia > ż jakas rodzinę, znajomych, którzy maja w tym wieku córki? Czy sledzisz trendy > młodych kobiet dotyczące hobbystycznie? Hm? Pytanie zwrotne forniś, skądy TY to niby wiesz, że szumnie bajdurzysz coś o preferencjach "generacji"? Co TY masz wspólnego z 20 latkami, oprócz pewnej niedojrzałości mentalnej? Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:33 Ja nic nie pisałam o preferencjach generacji mnie ta generacja nic a nic nie obchodzi. Za to twoje znawstwo-tak. No to jak? I staraj sie ogarniać, kto co pisze, plis. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:42 ladyban666 napisała: > Ja nic nie pisałam o preferencjach generacji mnie ta generacja nic a nic nie > obchodzi. Za to twoje znawstwo-tak. No to jak? I staraj sie ogarniać, kto co p > isze, plis. Nic nie obchodzi? Napisałaś coś takiego: Mnie raczej śmieszy, ze stare baby uważają, ze wiedza lepiej, co "powinny młode dziewczyny nosić. A z tego może wynikać, że TY wiesz co chcą, albo nie chcą młode dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:43 Nie, nie może. Ale próbuj dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:45 ladyban666 napisała: > Nie, nie może. Acha, czyli nic nie wiesz, ale była okazja by dowalić starym babom. Rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:49 Zaraz tam nic. To jak stara babo, skąd u ciebie takie zamilowanie do mody młodzieżowej? Jakim młodym dziewczynom doradzasz? Jakie podpatrujesz? Z jakimi rozmawiasz na swój ukochany temat ciuchow? Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 21:14 ladyban666 napisała: > Zaraz tam nic. To jak stara babo, skąd u ciebie takie zamilowanie do mody młodz > ieżowej? Jakim młodym dziewczynom doradzasz? Jakie podpatrujesz? Z jakimi rozma > wiasz na swój ukochany temat ciuchow? Szukałam inspiracji na zdjęciach młodszych forumek, na przykład na twoich. Ale okazało się, że jesteś też tylko starą babą i do tego bez najmniejszego gustu, więc dałam sobie siana i polegam na wyrobionym przez lata stylu. Nastolatki swoją drogą, noszą się koszmarnie jak nastolatki w każdym pokoleniu, choć aktualnie jeszcze nudniej, bo w modzie od początku 2000 nie ma nic nowego i mieli się tylko te same tematy. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 21:19 Ojeej. To może chociaż dwudziestolatki? Takie w wieku Igi, w końcu to o jej kreacji watek. Czy jednak "och ta dzisiejsza młodzież, za naszych czasów to była moda, teraz to nie jest moda"? Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 21:30 ladyban666 napisała: > Czy jednak "och ta dzisiejsza młodzież, za naszych czasów to była m > oda, teraz to nie jest moda"? Czytać nie umiesz, czy nie wyszłaś jeszcz z wieku małoletniego buntu? Nastolatki są w każdym pokoleniu TAKIE SAME. Niepewne siebie, niedoświadczone, orientujące się na grupie równieśniczej, ale z wyobrażeniem, że wymyślają grochówkę na nowo. Wcześniejsze pokolenia miały przynajmniej jeszcze wyróżniającą się modę, dziś odgrzewa się tylko kotlety. I to dotyczy także mody dorosłych. Co jest z jednej strony dobre, bo można nosić wszystko, nawet brzydkie ufarbowane portki sprzed 20 lat. A trochę smutne, bo nie ma już w modzie tego powiewu świeżości i zeitgeistu. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 21:37 Ale odpowiesz mi na pytanie? Znasz jakieś młode dziewczyny? Ok, Moze chociaż na ulicy widujesz- czy z bólem odwracasz wzrok od nich? A jeśli nie masz pojęcia o świecie młodych ludzi, to wychodzi na to (o zgrozo!) ze i o ich modowych tryndach gucio wiesz. Co było zresztą od początku oczywiste Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 22:03 ladyban666 napisała: > Ale odpowiesz mi na pytanie? Znasz jakieś młode dziewczyny? Ale o co ci chodzi? W moim mieście mieszka prawie 600 tys. ludzi, w całym regionie około 5 milionów. Kilka uniwersytetów, niezliczona ilość szkół średnich, w mojej dzielnicy mieszka masa studentów, bo do uni jest tylko 15 minut tramwajem. Mam bilet miesięczny na zbiorkom, codziennie spotykam więc chmary 20 latków. Do tego jestem ciotką dwóch młodych ludzi, dziewczyna ma 21 lat, chłopak 15. Mam jeszcze kilku starszych kuzynów i kuzynek, oni mają dzieci w tym wieku, łącznie 11 dzieciaków w wieku 15- 38. Niektórych widuję częciej, innych rzadziej, ale regularnie, bo wszyscy mieszkają w Niemczech. Mój mąż ma też kuzynki i kuzynów z dziećmi w tym wieku. Ty myślisz, że ja siedzę jak ty samotnie w piwnicy i przeglądam jak ty w lustrze tylko swoją doopę? Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 22:14 No i doradzasz im modowo? Słuchają? Cos mi sie nie wydaje, bo byś tak strasznie za guru modowe na forum nie probowala robić Ale cieszy mnie, ze masz rodzinę, jak juz będzie bardzo zle, to powinni zareagować? Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 22:48 ladyban666 napisała: > No i doradzasz im modowo? Słuchają? Cos mi sie nie wydaje, bo byś tak strasznie > za guru modowe na forum nie probowala robić Ale cieszy mnie, ze masz rodzin > ę, jak juz będzie bardzo zle, to powinni zareagować? Nie doradzam im modowo, bo nastolatki nie słuchają dorosłych jeżeli chodzi o modę, a dorośli w mojej rodzinie wyrabiają sobie swoje własne zdanie. I nie martw się o mnie. Zajmij się sobą, twoja lista problemów jest znacznie dłuższa i moda jest na niej zresztą na ostatnim miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 22:54 Iga to juz nie przekorna nastolatka, na pewno by posłuchała. Mozesz do niej napisać... Tak tylko mowie, zrobisz jak zechcesz. Ale talent sie marnuje... Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 23:11 ladyban666 napisała: > Iga to juz nie przekorna nastolatka, na pewno by posłuchała. Iga jest modową abnegatką i najwyraźniej nie szuka doradcy, bo inaczej by go już miała. Więc daj se siana fornitta, bo nudna się powoli z tym drążeniem robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 23:13 Tak snejki, bo ja to serio pisałam. Lol. Juz mi sie ciebie żal zaczyna robić, na dziś finito. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 23:18 ladyban666 napisała: > Tak snejki, bo ja to serio pisałam. Lol. Nie na serio? No popatrz, a ja już CV miałam gotowe. Dobrze, że mnie uświadomiłaś, bo jeszcze bym go Idze faktycznie wysłała. Lol. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 23:23 Bym JE wyslala. To CV, nie ten CV. Nie ma za co, kochana. Odpowiedz Link Zgłoś
kandyzowana3x Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:34 Głównie wczesna nastolatka, córka i dziewczyny chodzące do jej szkoły. Często widuje tez młodzież licealna. Fakt nie są to suknie wieczorowe i balowe. Dziewczyny stawiają na wygodę, zupełnie nie przemawia do nich bycie sexi i odsłanianie ciała, czy podkreślanie sylwetki. Ma być wygodnie, luźno i ładnie według ich gustu. Obcasów nie widziałam od dobrych kilku lat. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:37 Dziekuje za odp Czyli nie czerpiesz wiedzy z własnych urojen. Nie żebym do kogoś pila... Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 23:08 Dzieci mojego partnera mają 18 i 21 lat, więc materiał do obserwacji mam wśród ich towarzystwa spory Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 23:09 Ale ciebie nikt nie pytal Musztarda po mielonych Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 07:43 Akurat 3 ostatnie kreacje sa bardzo w stylu polskich młodych kobiet. Pierwsza powinna spodobać się paniom w wielu 50plus. Odpowiedz Link Zgłoś
malaperspektywa Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 18:31 Wybaczyłabym jej nawet worek po kartoflach. Ważne czy jej się podoba. Jest młoda, ma dobrą sylwetkę. Niech nosi co chce. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 18:50 Przede wszystkim źle dobrana. Podkreśla wielkie bary, masywne uda i dość solidną budowę Idy Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierav Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 19:02 Igi, nie Idy. Weekend się kończy, wody się napij! Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 19:04 kazimierav napisał: > Igi, nie Idy. > Wszystko jedno, jako Ida wyglada tak samo jak jako Iga Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 19:28 Ale jej się podoba. I to wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 19:30 Ojej moglaś ty zapozowac zamiast niej, albo snejkowa, na bank macie lepszy gust i doskonale figury, bez opalenizny of kors. A to pokaz mody był? Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 19:36 gryzelda71 napisała: > Ojej moglaś ty zapozowac zamiast niej, albo snejkowa, na bank macie lepszy gust > i doskonale figury, bez opalenizny of kors. A to jest wątek o figurach???? O to przepraszam, muszę poszukać coś w albumie, gdzie mam jakieś fotki w wieku lat 19, by udowodnić, że nie miałam wtedy pelikanów, żylaków i zbotoksowanej starej mordy. A ja głupia myślałam, że chodzi tylko o kieckę. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 19:41 snakelilith napisała: > gryzelda71 napisała: > > > Ojej moglaś ty zapozowac zamiast niej, albo snejkowa, na bank macie lepsz > y gust > > i doskonale figury, bez opalenizny of kors. > > A to jest wątek o figurach???? No ja napisalam ze mi sie figura naszej gwiazdy nie podoba i zaraz sie zbulwersowaly. Z bohaterami narodowymi w Polsce to jak z papieżem - nie mozna krytykowac Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 19:45 Ależ oczywiście, ze można krytykować, jak krowę na targu, najlepiej analizujac kazda (brzyyydka!) czesc ciała. Po to są watki "o sukienkach" na ematce. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:00 ladyban666 napisała: > Ależ oczywiście, ze można krytykować, jak krowę na targu, najlepiej analizujac > kazda (brzyyydka!) czesc ciała. Po to są watki "o sukienkach" na ematce. No rejczel Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 19:47 Nikt się nie bulwersuje poza tobą i snejk, przeżywającymi jak żaby okres to, że młoda dziewczyna włożyła sukienkę, która widocznie jej się podobała. A figurę ma taką, jaką mają ludzie uprawiający wyczynowo sport. Dżizassss. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 19:55 pursuedbyabear napisała: > Nikt się nie bulwersuje poza tobą i snejk, przeżywającymi jak żaby okres Przeżywasz to ty jak żaba okres, że komuś KIECKA się może nie podobać. Obojętnie na kim. Ale pewnie gdyby Dudowa ją założyła, to byłabyś pierwsza do krytykowania stylu, krętaczko. Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:01 Wierzę, że może się nie podobać. Ale twoje komentarze w tym wątku to sam jad, zupełnie zbędny i sięgający daleko poza kieckę. A krętaczka to z jakiej przyczyny?... Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:08 pursuedbyabear napisała: > A krętaczka to z jakiej przyczyn > y?... A z tej przyczyny, że konfabulujesz, kłamiesz i sugerujesz mi coś, czego nie napisałam. W żadnym zdaniu nie napisałam do tej pory nic obraźliwego o twojej narodowej bohaterce, a rzucasz się jak agresywny pitt bull, tak jakbym zabiła ci matkę. Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:13 Pitbull. Ja z ciebie drę łacha, nie rzucam się i nie chciałabyś, żebym zaczęła, LOL. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:18 pursuedbyabear napisała: > Pitbull. Ja z ciebie drę łacha, nie rzucam się i nie chciałabyś, żebym zaczęła, > LOL. Łacha to drzesz co najwyżej sama z siebie, a ja ci daję do tego tylko scenę. Ciekawe do kogoś byś się dopyerdalała, nicku bez tożsamości, gdyby mnie tu nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 21:57 Przepraszam miłe panie, że przerywam tę miłą pogawędkę, od siebie chciałabym dodać, że kiecka Igi jest w całości polska i w 100% bawełniana. Do kupienia w polskim sklepie internetowym za 790 zł. Onet podał. Dużo plusów tu widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 22:23 rosapulchra-0 napisała: > Przepraszam miłe panie, że przerywam tę miłą pogawędkę, od siebie chciałabym do > dać, że kiecka Igi jest w całości polska i w 100% bawełniana. Do kupienia w pol > skim sklepie internetowym za 790 zł. Onet podał. Dużo plusów tu widzę. > Mnie juz nie wolno wzorowac sie na wyborach modowych młodzieży, zostalam oddelegowana do Cieleckiej Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 22:30 Wzorujac się na młodzieży, uzyskasz efekt dzidzi piernik. Pewnych rzeczy się nie przeskoczy, wiek do nich należy Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 22:42 Ta konkretna sukienka to ani dzidzia ani piernik. Bardziej chyba z ofiara napadu mi sie kojarzy. Jakby ktos ją probowal zedrzec ale udalo sie uciec. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 22:47 Ja się na ciuchach nie znam. Ale na logikę, młodzieżowy ubior, plus dojrzały wiek każdemu się kojarzyć będzie z dzidzia piernik. A dzidzia piernik to albo desperatka, albo wyzwolona, ktora ma gdzieś konwenanse, czy dziamgotanie zniesmaczonych. Podobnie jak Iga z odslonietymi barami Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 14:09 Dzisiaj nie ma czegoś takiego jak młodzieżowy ubiór, te podziały się już dawno zdezaktualizowały Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 15:45 ggrr.ruu napisała: > Dzisiaj nie ma czegoś takiego jak młodzieżowy ubiór, te podziały się już dawno > zdezaktualizowały Hmm, w watkach o sandalkach Riekery i podobne sa babcine albo chociaz ciotkowate... Za to nowoczesne sa sneakersy do wszystkiego i to niestety nie zaczelo sie od pan w srednim wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 08:37 mid.week napisała: > Ta konkretna sukienka to ani dzidzia ani piernik. Bardziej chyba z ofiara napad > u mi sie kojarzy. Jakby ktos ją probowal zedrzec ale udalo sie uciec. O to to! Ofiara rozzuchwalonego lubieżnika. Ciągnął, zdzierał, poszarpał i pogniótł, ale Iga zwyciężyła. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 07:59 ladyban666 napisała: > Wzorujac się na młodzieży, uzyskasz efekt dzidzi piernik. Pewnych rzeczy się ni > e przeskoczy, wiek do nich należy Ekhem, akurat Mid wyglada mlodziej od ciebie, tak ze ten Zreszta, nie jest od ciebie duzo starsza. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 08:22 chatgris01 napisała: > ladyban666 napisała: > > > Wzorujac się na młodzieży, uzyskasz efekt dzidzi piernik. Pewnych rzeczy > się ni > > e przeskoczy, wiek do nich należy > > Ekhem, akurat Mid wyglada mlodziej od ciebie, tak ze ten > Zreszta, nie jest od ciebie duzo starsza. > > Aaaa to o to chodzilo z tym miedleniem "dzidzia piernik" zeby mi przyłożyć! A ja sie zastanawialam czy to nie jest "spadek" z innego watku jak "mielone" snejkowej.. Fornitta, ja nie jestem ejdżystką tylko fatfobką, jak chcesz mi dowalic to pisz ze jestem spaślak! Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 08:33 Tobie? Już nie bądź narcyzka. Zarzucam sieci i patrzę, co się zlapie. Idzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 08:37 P.s. Nie jesteś spaslak, to by było kula w plot. A twojego wieku kompletnie nie kojarzę. Ale w wieku Igi to tu nawet najmłodsze nie są, wiec i tak to wygląda jak zlot starych ciotek, które nie rozumieją, ze młodość ma inne prawa... Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 17:28 chatgris01 napisała: > > Ekhem, akurat Mid wyglada mlodziej od ciebie, tak ze ten > Zreszta, nie jest od ciebie duzo starsza. Nie wiem jak wygląda mid, ale wyglądać młodziej niż fornitta nie jest wielkim wyczynem. Każda z mniej przysadzistą sylwetką wygląda młodziej. Nie wiem co ta laska sobie na temat swojego wieku ubzdurała, ale sama wygląda jak stara, ciężkawa ciotka, a dopyerdala się do kobiet z większym genetycznym szczęściem. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 17:36 Ja jestem kobieta w najlepszych latach. W porównaniu z Iga jestem stara ciotka, w porównaniu z toba- mloda bogini. Ze świetna figura Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 22:48 rosapulchra-0 napisała: > Przepraszam miłe panie, że przerywam tę miłą pogawędkę, od siebie chciałabym do > dać, że kiecka Igi jest w całości polska i w 100% bawełniana. Do kupienia w pol > skim sklepie internetowym za 790 zł. Onet podał. Dużo plusów tu widzę. > Super! Iga to myślący czlowiek jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 19:55 pursuedbyabear napisała: > Nikt się nie bulwersuje poza tobą i snejk, przeżywającymi jak żaby okres to, że > młoda dziewczyna włożyła sukienkę, która widocznie jej się podobała. A figurę > ma taką, jaką mają ludzie uprawiający wyczynowo sport. Dżizassss. Napisalam jeden post, ze mi sie nie podoba od razu sie zlecialyscie. Guzik mnie interesuje czy pani sie kiecka podoba, czy nie, co zalozy jutro i przedwczoraj. To watek z pytaniem - miejsce do komentowania. Nie ma czegos takiego jak figura czlowieka uprawiającego sport, bo rozne dyscypliny roznie partie rozbudowywują. Inna mase miesniową ma tenisistka, inną plywaczka a jeszcze inna lekkoatletka i wszystkie wygladaja inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 19:58 Kto się zleciał? Jeśli ci się nie podoba ciało zawodowej tenisistki z muskularnymi ramionami, plecami i udami, to nie oglądaj i wertuj sobie katalogi z modelkami. Simple as that. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:03 pursuedbyabear napisała: > Kto się zleciał? No chyba ty, nie? > Jeśli ci się nie podoba ciało zawodowej tenisistki z muskularnymi ramionami, pl > ecami i udami, to nie oglądaj i wertuj sobie katalogi z modelkami. Simple as th > at. Kup sobie batute moze, co? Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:07 Achhh, te cięte riposty 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 19:59 Mnie się nie podobają sylwetki z nabitym korpusem i wielkimi ramionami, ALE: Iga takiej nie ma. Ładne, zgrabne dziewczę Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:04 Ale co ty krytykujesz? Tenisistkę,za mocna sylwetkę? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:07 gryzelda71 napisała: > Ale co ty krytykujesz? Tenisistkę,za mocna sylwetkę? Wyraznie napisalam w 1 wpisie - sukienke uwazam za niedobrana do figury. Figura pasuje do tenisistki I nie podoba mi sie. Moze? Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:09 Ale ta uwaga była z kosmosu i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:05 mid.week napisała: > No ja napisalam ze mi sie figura naszej gwiazdy nie podoba i zaraz sie zbulwers > owaly. Z bohaterami narodowymi w Polsce to jak z papieżem - nie mozna krytykowa > c No bo figurę to ona ma średnią, Radwańska była modelką w porównaniu. No ale obie panie wybrały inny zawód więc to jakby sprawa drugorzędna w tenisie. Justine Henin była brzydka i niezgrabna, a ugrała 7 grand slamów. Nie mówiąc o takiej Navratilowej, czy Serenie Williams. Ale wiadomo, Świątek promieniuje pięknem od środka i tego się trzymajmy. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:11 Komentarz pani która naj ma już za sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:20 gryzelda71 napisała: > Komentarz pani która naj ma już za sobą. Komentarz pani, które nigdy urodą nie błyszczała. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:12 A tak. Tak promieniuje, że jej sukienka spada. I pokrywka. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:15 Młodej to nawet jak spadnie, to nikomu oczu nie wypali Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:19 ladyban666 napisała: > Młodej to nawet jak spadnie, to nikomu oczu nie wypali Szczegolnie mlodej tenisistce, wystarczy chwycic paletkę i juz piękna Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:21 E? No młode są ładne sama mlodoscia. Life Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:23 ladyban666 napisała: > E? No młode są ładne sama mlodoscia. Life Yhm... Z pewnością Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:22 ladyban666 napisała: > Młodej to nawet jak spadnie, to nikomu oczu nie wypali Chyba, że na nazwisko ma Williams, wtedy szczuje cycem. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:26 Dobra, juz zaczynasz snejku odlatywac w kosmos. Co mnie cyc Williams? Ochłoń. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:36 ladyban666 napisała: > Dobra, juz zaczynasz snejku odlatywac w kosmos. Co mnie cyc Williams? Ochłoń. Czytaj uważenie wątek forniś, to dojdziesz i do cyca Williams. No chyba, że wątek już dla ciebie za długi, a jak wiemy, nadmiaru nie ogarniasz. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:39 😘 ale ogarniam, kto co pisze. To juz cos, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:43 ladyban666 napisała: > 😘 ale ogarniam, kto co pisze. To juz cos, nie? Nie na miarę grand slama, ale jak na twoje warunki, to postęp. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 19:38 To zdahe sie watek z pytaniem o opinie. Mam jaka mam, nic nie poradzę. Moze i jest super osoba, ma talent, osiagniecia, byc noze do kompletu takze super poczucie humoru i zlote serce ale ani kiecka ani figura MNIE sie nie podobają. I zeby wypykala na korcie 7 kolejnych pucharów to kiecka nadal DLA MNIE bedzie kijowa 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierav Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 19:53 Tak, to "zdahe się", "być noże", wątek z pytaniem o opinie dotyczące kiecki "Idy". Kiecki. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:04 kazimierav napisał: > Tak, to "zdahe się", "być noże", wątek z pytaniem o opinie dotyczące kiecki "Id > y". > Kiecki. > Oycitcictcy i bgfhg Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:07 I figura, zapomniałaś o figurze hehe Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:15 gryzelda71 napisała: > I figura, zapomniałaś o figurze hehe Jakby ktos jeszcze przeoczył to napiszę specjalnie dla was: NIE PODOBA MI SIE FIGURA tej laski ktora cos tam wygrała w tenisa. Masz drukowanymi, bedzie cie bardziej jaralo Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 09:46 No ale wygranie czegokolwiek nie dodaje jej +100 do niczego. To fajna, całkiem ładna, sympatyczna dziewczyna, fantastyczna w tym co robi ale ubiera się wprost koszmarnie i ma fatalny gust. Ale ma dopiero dwadzieścia kilka lat, wolno jej, za kiepski styl nikt nie zamyka w dyby, jeszcze się wyrobi, a jeśli nie - no to się nie wyrobi i nadal będzie się kiepsko ubierać, może jej to kompletnie zwisa - to też jej wolno. Można również wyrazić negatywną opinię o tej sukience (jest fatalna), wielki oburz, jakby co najmniej była to profanacja jakiejś ogólnopolskiej świętości, jest śmieszny. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 09:49 Wolno jej też, jak będzie starsza:p Ja mam koszmarny gust w wieku 38 lat i nijak nie ma to wpływu na moje życie :p Po prostu większość czasu spędzam w dżinsach:p Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 10:00 Nie czepiam się, że forumowe stylistki zjechały kieckę, ale żeby pisac szerokie bary, mocna sylwetka NIEROWNOMIERNA OPALENIZNA w wateczku o sukienusi to już nie wiem, każdy okazaja dobra, żeby pokazać czepialstwo. I nie wiem dlaczego w ogóle czepianie się ubrań. Coś jak czy kobiety mają prawo się nie golić w innym wątku. Serio tyle z nas ma takie rozkminy? Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 10:04 Tak, tak, jak sie komuś nie podoba jechanie po figurze dziewczyny pod pretekstem oceny kiecy, to od razu patriotyczne wzmozenie i papież jp2 i husaria wjeżdża. Ależ to trzeba mieć siano we łbie, to aż piękne jest Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 10:37 Opaleniznę skrytykowaly zdaje sie obronczynie czci barczystej tenisistki u tej aktorki w czerwonej sukience którą wrzucila snejk. A bary jakie sa kazdy koń widzi 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 10:44 Nawet teraz tym A bary jakie sa kazdy koń widzi 🤷♀️ czepiasz sie. Jakbyś nie mogła pominąć tego co ci się nie podoba. Nie musi ci się podobać, ale po co podkreślasz to w każdym wpisie? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 10:49 gryzelda71 napisała: > Nawet teraz tym > A bary jakie sa kazdy koń widzi 🤷♀️ > czepiasz sie. Jakbyś nie mogła pominąć tego co ci się nie podoba. Nie musi ci s > ię podobać, ale po co podkreślasz to w każdym wpisie? Bo sukienka je podkreśla Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 10:52 No i? Gdyby to był facet z odsłoniętymi barami, to ty i ta druga germańska krytykantka siusiałybyście po nogach z zachwytu. Co was tak boli w podkreślonych barach u kobiety, zawodowej tenisistki? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 12:20 pursuedbyabear napisała: > No i? > Gdyby to był facet z odsłoniętymi barami, to ty i ta druga germańska krytykantk > a siusiałybyście po nogach z zachwytu. Co was tak boli w podkreślonych barach u > kobiety, zawodowej tenisistki? Gdyby facet z barami wystapil w tej kiecce...? przysiegam ze by mi sie to średnio podobało 😂 Mnie nic nie boli, a ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 12:33 Mnie też nie. Raczej mnie bawi slash żenuje czepianie się sylwetki w tym wątku. Żal minionej młodości, rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 12:39 Istnieje jakies polaczenie miedzy gustem a emocjami? Bo nie podoba mi sie tez sylwetka Otylii a ta jest starsza, zastanawiam sie czego mi żal w tym przypadku? Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 10:54 Ale już to napisals po co wciąż to miętolisz. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 12:13 gryzelda71 napisała: > Ale już to napisals po co wciąż to miętolisz. Specjalnie dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 13:56 Ale tak jest w każdym wątku, gdzie jest ktokolwiek, w jakiejkolwiek sukience. Tak to już jest, nie masz wpływu na to, co i jak piszą obcy ludzie w necie. Jak ty przejdziesz ulicą w brzydkiej sukience, to też większość nie zwróci uwagi i będzie mieć twoją sukienkę głęboko w dudzie, a część wymieni spojrzenia z koleżanką i obsmarują i twoją sukienkę, i twoje grube czy chude nogi i pośmieją się, że z cyrku się chyba urwałaś - mimo że cię nie znają i nic im do twoich nóg i sukienki. No ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 22:25 mid.week napisała: > Masz drukowanymi, bedzie cie bardziej jaralo ale co tu ma jarać? To co piszesz jest w gruncie rzeczy smutne. Nieważne jaki sukces odniesie kobieta, kim jest, co potrafi i co ma w głowie. Ważna jest sukienka. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 22:35 nenia1 napisała: > mid.week napisała: > > > > Masz drukowanymi, bedzie cie bardziej jaralo > > ale co tu ma jarać? To co piszesz jest w gruncie rzeczy smutne. > Nieważne jaki sukces odniesie kobieta, kim jest, co potrafi i co ma w głowie. W > ażna jest sukienka. W watku o sukience moze sie tak zdarzyć 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 13:58 Ale niby tak strasznie cię szokuje dyskutowanie na temat sukienki w wątku o sukience..? Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 16:08 Mnie szokuje czepianie sie barow, opalenizny, typu urody (vide memik), figury. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 16:17 Ale dlaczego cię to szokuje? Nigdy wcześniej nie udzielałaś się w wątkach sukienkowych? Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 16:25 A udzielalam. Napisalam jednej forumce, ze ma super suknie na slub corki a innej , ze ma super figure. Zazwyczaj koncentruje sie na tym, co wedlug mnie fajne. Natomiast nigdy nie komentuje negatywnie figury i urody. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 18:37 To świetnie (serio). Ale inni komentują i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kandyzowana3x Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 19:39 Komentuja tez kolor skory, narodowosci itd, czasami to mowi wiecej o komentujacych niz komentowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 19:43 Zawsze mowi to wiele o komentujacych i prawie nic o momantowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 20:52 > Zawsze mowi to wiele o komentujacych i prawie nic o komentowanych. w punkt. podziwiam, ze Ci sie chce, Melisana postaram sie czasem do Ciebie dolaczyc ... Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 21:24 Eeee...juz szacowne, niehejtujace nikogo gremium ustalilo,ze jestem 'niekurturarna' i subtelnosci mi brak wiec nie wiem czy chcesz byc w tym 'klubie Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 21:21 A co mówi o tobie nazywanie mid.week głupią? Bo że nie mówi nic o niej, to oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 14:48 m_incubo napisała: > A co mówi o tobie nazywanie mid.week głupią? No najmądrzejsze to co napisała to jednak nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 16:04 nenia1 napisała: > m_incubo napisała: > > > A co mówi o tobie nazywanie mid.week głupią? > > No najmądrzejsze to co napisała to jednak nie jest. Wiadomo, napisanie do innej forumki "jestes glupia" to niewinne stwierdzenie faktu a określenie czyjejs kiecki brzydka i poszerzająca jest straszliwym wykroczeniem moralnym. Kocham te naszą forumowa policje obyczajową. Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 17:56 mid.week napisała: > Wiadomo, napisanie do innej forumki "jestes glupia" to niewinne stwierdzenie fa > ktu a określenie czyjejs kiecki brzydka i poszerzająca jest straszliwym wykrocz > eniem moralnym. Kocham te naszą forumowa policje obyczajową. Trzeba miec nie po kolei w glowie, zeby sukienke wysokiej, szczuplej i niemajacej brzucha ani zwisow osoby oceniac w kategorii poszerzająca/nieposzerzająca. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 18:02 niemcyy napisał(a): > mid.week napisała: > > > Wiadomo, napisanie do innej forumki "jestes glupia" to niewinne stwierdze > nie fa > > ktu a określenie czyjejs kiecki brzydka i poszerzająca jest straszliwym w > ykrocz > > eniem moralnym. Kocham te naszą forumowa policje obyczajową. > > Trzeba miec nie po kolei w glowie, zeby sukienke wysokiej, szczuplej i niemajac > ej brzucha ani zwisow osoby oceniac w kategorii poszerzająca/nieposzerzająca. Teraz zaprzeczamy prawom fizyki twierdzeniem ze tylko wielkie mozna powiekszyc optycznie? Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 18:16 Podtrzymuję, trzeba mieć nie po kolei w głowie. Sensownych wpisow o fizyce na tym forum oprocz kury nikt raczej nie popelnia. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 18:18 niemcyy napisał(a): > Podtrzymuję, trzeba mieć nie po kolei w głowie. > Sensownych wpisow o fizyce na tym forum oprocz kury nikt raczej nie popelnia. Zbliżasz sie do princess 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 18:22 mid.week napisała: > > Zbliżasz sie do princess 😂 > > Aha, ale jak tobie ktos napisze, ze jestes glupia, to produkujesz 753258 oburzonych postow Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 18:25 Ja nie rżnę tej moralnie lepszej Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 21:10 mid.week napisała: > Ja nie rżnę tej moralnie lepszej > okropnie ograna retoryka. To i "pikające serduszka", "cała na biało" czy "święta". Takie słowa klucze, które wykluczają możliwość dialogu i rozstawiają po kontach. Ot ktoś coś pisze, nie dlatego, że tak myśli tylko chce być "święty", "lepszy", chce "pouczać". Kogo? Te szczere, bezkompromisowe, twardzielki, zawsze pod prąd? To kto tu w sumie lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 16:12 Ale ona nie napisała, że to było nie najmądrzejsze, tylko, całkiem wprost, nazwała ją głupią. Nawiasem mówiąc twój post też nie jest najmądrzejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 16:33 nenia1 napisała: > m_incubo napisała: > > > A co mówi o tobie nazywanie mid.week głupią? > > No najmądrzejsze to co napisała to jednak nie jest. To jest purnonsens dobrej jakości Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 08:39 melisananosferatu napisała: > Mnie szokuje czepianie sie barow, opalenizny, typu urody (vide memik), figury. Nie przejmuj się. Zaraz będzie czepianie się. że Iga skąpa i taniochę kupiła. lebrand.eu/collections/dresses/products/palenia-mini-dress To polska firma, w PL sukienka kosztuje 790 zł. Moim zdaniem, to ogromny plus dla Igi. Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 15:54 rosapulchra-0 napisała: > Nie przejmuj się. Zaraz będzie czepianie się. że Iga skąpa i taniochę kupiła. lebrand.eu/collections/dresses/products/palenia-mini-dress > > To polska firma, w PL sukienka kosztuje 790 zł. Moim zdaniem, to ogromny plus d > la Igi. > Moim tez, i fajnie, ze dala pasek to nie miala takiego worka jak na stronie sklepu. Plus jej nogi wygladaja lepiej niz tej modelki. Bylo juz w tym watku czepianie sie ceny, tylko w druga strone- ze taka sukienka wlasnie za droga, ale dla Igi 790 pln to jak dla 2-2,5 x starszej ematki 7,90 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 14:53 m_incubo napisała: > Ale niby tak strasznie cię szokuje dyskutowanie na temat sukienki w wątku o suk > ience..? > nic mnie nie szokuje, tym bardziej strasznie. Napisałam, że to raczej jest smutne. Jest zdolna, pracowita, ambitna młoda kobieta z wybitnymi sukcesami sportowymi na koncie a tu jak zwykle ple, ple, ple - nieładna sukienka, nieładne ramiona, no nie podoba mi się. Jak nie rozumiesz jakie to w gruncie rzeczy żałosne i smutne to ocenianie wyglądu u kobiet jakby była koniem (nie obrażając koni) to ja ci tego nie wytłumaczę. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 15:38 To, że jest zdolna, pracowita, ple ple ple nie czyni z kitowej sukienki hitowej sukienki. Naprawdę nie wszystko się wszystkim musi podobać, w tym i ramiona tenisistek. Mnie jej ramiona ani ziębią ani grzeją, ale też bym takich nie chciała mieć, czeka mnie zapewne najgłębszy kocioł w piekle. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 16:49 m_incubo napisała: > To, że jest zdolna, pracowita, ple ple ple nie czyni z kitowej sukienki hitowej > sukienki. > Naprawdę nie wszystko się wszystkim musi podobać, w tym i ramiona tenisistek. Tak, tak, dzisiaj wszyscy mają do wszystkiego prawo, nie wszystkim musi się podobać itd. itp. pierdoły o wzniosłej wolności do wyrzucania z siebie każdej myśli, który przeleci przez mózg. Nie musi się podobać, ale po uj koniecznie się tym dzielić ze światem? Po co oceniać inne kobiety przez pryzmat wyglądu? Jakoś panowie sobie z tym radzą i nie delibrują czy Małysz ma za chude nóżki i że im się nie podoba bo jest za niski. A tutaj wciąż i wciąż, ta taka, tamta owka, to brzydkie, to mi się nie podoba, to kobiece, to niekobiece, to nie takie jak być powinno itd. itd. Kobieta odbiera puchar za wybitne sportowe osiągnięcia, uj z tym, ramiona najważniejsze. I sukienka. Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 18:00 Taki life. W watku tinderowym to samo: dlaczego nie wstawiają nastaranych zdjęc, skoro ja sie wysilam i wyginam cialo na profilowym. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 18:07 nenia1 napisała: > m_incubo napisała: > > > To, że jest zdolna, pracowita, ple ple ple nie czyni z kitowej sukienki h > itowej > > sukienki. > > Naprawdę nie wszystko się wszystkim musi podobać, w tym i ramiona tenisis > tek. > > Tak, tak, dzisiaj wszyscy mają do wszystkiego prawo, nie wszystkim musi się pod > obać > itd. itp. pierdoły o wzniosłej wolności do wyrzucania z siebie każdej myśli, k > tóry przeleci Np. "jestes glupia"? Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 18:19 mid.week napisała: > Np. "jestes glupia"? > ale o co ci chodzi? Zbierasz teraz punkty do bycia ofiarą, czy mam potępiać zwroty z przedszkolnej piaskownicy? Dosłownie z przedszkolnej, bo pamiętam jak w przedszkolu mówiło się do siebie wywalając język: "jesteś głupi/a", "to ty jesteś głupi/a". I ten zwrot tylko czy wszystkie tego rodzaju, żeby się móc wypowiedzieć bez wysłuchiwania o hipokryzji, obłudzie i forumowej policji obyczajowej. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 18:24 Wskazuję dziury w waszej narracji Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 19:35 Nie, po co, masz potępiać tylko karygodne i oburzające opinie o sukience Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 21:13 m_incubo napisała: > Nie, po co, masz potępiać tylko karygodne i oburzające opinie o sukience > po ci te wielkie słowa...potępiać, karygodne, oburzające...litości, zejdź z wysokiego c. Zwyczajnie głupie, płytkie i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Sukienka Igi Świątek 14.06.23, 09:07 Przecież to ty pjerdolisz o potępianiu, odpowiadam bezpośrednio na twój post, musisz zacząć ogarniać, co sama piszesz, zanim spróbujesz punktować innych. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Sukienka Igi Świątek 14.06.23, 10:50 m_incubo napisała: > Przecież to ty pjerdolisz wyluzuj kobieto... Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 19:33 Tytuł wątku brzmi "Sukienka Igi Świątek", a ty spodziewałaś się tutaj gadki o wszystkim, tylko nie o sukience Igi Świątek, i dlatego tu weszłaś - żeby powiedzieć nam, że w wątku o sukience mamy gadać o jej stopniach w szkole i wynikach sportowych? Założę się, że sól w domu trzymasz w puszce po kawie. Z nalepką "miód". Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 21:19 m_incubo napisała: > Tytuł wątku brzmi "Sukienka Igi Świątek", a ty spodziewałaś się tutaj gadki o w > szystkim, tylko nie o sukience Igi Świątek, i dlatego tu weszłaś - żeby powiedz > ieć nam, że w wątku o sukience mamy gadać o jej stopniach w szkole i wynikach s > portowych? > Założę się, że sól w domu trzymasz w puszce po kawie. Z nalepką "miód". > no nie spodziewałam się, że ktoś zacznie krytykować silne ramiona tenisistki To tak creepy jak krytykowanie niskie wzrostu u dżokeja. Ale jak widać u niektórych damskich główkach wygląd, wygląd uber alles. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 18:02 m_incubo napisała: > To, że jest zdolna, pracowita, ple ple ple nie czyni z kitowej sukienki hitowej > sukienki. > Naprawdę nie wszystko się wszystkim musi podobać, w tym i ramiona tenisistek. > Mnie jej ramiona ani ziębią ani grzeją, ale też bym takich nie chciała mieć, cz > eka mnie zapewne najgłębszy kocioł w piekle. > ja mam tak, że mi Iga w niej się podoba, ale gdyby założyła ją np. edyta górniak uznałabym całość za szajs Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 19:36 No i w tym wątku nie tylko ty tak masz Połowa forum w spazmach rozkoszy, bo to sukienka Igi, gdyby to była sukienka petardy, dopiero by było co czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 20:49 Eno spazmy rozkoszy to przesada <borsuczyco!> Ale to prawda - kupuje te pannę w każdym opakowaniu 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 23:10 To jest sylwetka, która jest elementem jej sukcesu, jest powodem do dumy i warto ją podkreślać Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 23:15 Jprdl...potrafia sie do...bac nawet do super wysportowanej dziewczyny. Rece opadaja. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 10:32 melisananosferatu napisała: > Jprdl...potrafia sie do...bac nawet do super wysportowanej dziewczyny. Rece opa > daja. Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 23:30 ggrr.ruu napisała: > To jest sylwetka, która jest elementem jej sukcesu, jest powodem do dumy i wart > o ją podkreślać No to podkreslila, moze byc dumna, a mnie moze sie nie podobać Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 08:33 Nie o to chodzi czy się podoba sylwetka. Mnie się nie podoba sylwetka Anji Rubik, ale nie napisałabym że odsłaniająca jej ciało kreacja jest niedopasowana do sylwetki, jej ciało to jej sukces, kapitał i znak rozpoznawczy, więc strój który to pokazuje jest idealnie dobrany. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 10:34 Nawet jak cialo jest kapitałem to pewne kroje mu sluza a inne nie. Dotyczy i Anji i Igi i kazdego sportowca, modela, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Sukienka Igi Świątek 14.06.23, 09:35 mid.week napisała: > Przede wszystkim źle dobrana. Podkreśla wielkie bary, masywne uda i dość solidn > ą budowę Idy > łojesu Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Sukienka Igi Świątek 14.06.23, 13:20 Ekhem...przypominam, ze to ja jestem tu ta zua. Rzeczywiscie, napisanie midlikowej, ze glupia (bo glupia) to zbrodnia natomiast sukowate 'niech ludzie z problemami psychicznymi skacza z okien' (to byla 'ironia') jest cool. 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Sukienka Igi Świątek 14.06.23, 13:25 melisananosferatu napisała: > Ekhem...przypominam, ze to ja jestem tu ta zua. Rzeczywiscie, napisanie midlik > owej, ze glupia (bo glupia) to zbrodnia natomiast sukowate 'niech ludzie z prob > lemami psychicznymi skacza z okien' (to byla 'ironia') jest cool. 😀 Cool jest tylko dla TWA. A popierająca reszta bierze udział w konkursie na najbardziej po...ną ripostę. Cały ten wątek to ściek i żałość. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Sukienka Igi Świątek 14.06.23, 13:43 A! Chyba ominal cie memik wklejony przez kolejna 'madra' z tego watku nabijajacy sie z twarzy Igi Swiatek (ze taka niby androginiczna). Chyba poleciala cala galazka. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Sukienka Igi Świątek 14.06.23, 13:48 To byl troll antyszczepionkowy i od teorii spiskowych (ta, co wstawila). Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 19:36 Cały czas miałam wrażenie, ze jej spadnie... Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 19:49 Sukienka mi się podoba, ale ona ma za duże ramiona i klatkę żeby dobrze w niej wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
bominka Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 19:55 Hit. Idealny fason do jej figury. Wygląda pieknie! Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwato5 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 19:53 Myślałam, że przy takich sukcesach, to się nie ma potrzeby świecenia golizną, ale jak widać też można mieć taka potrzebę. Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:42 tanebo001 napisał: > Jak ona się trzyma? > Moze ma silikon wszyty od srodka. Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:51 Albo gora oprocz rekawow jest taka sztywna/zapiecie tak ciasne, ze sie trzyma. Nie widzialam, co ma z tylu. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:51 A ponieważ Iga nie da mu ani tego, ani tego, to wyrzygał jej zmęczenie. Chłopak na sporcie zna i patrząc na biegającą na korcie Igę tak się zmęczył, to zmęczenie dobrodusznie jej przypisał. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 21:11 A ja na przykład uważam, ze b powinna napisać artykuł o tym watku. Może być nawet wcieleniowka. Czytalabym! Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_11 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 23:03 Mnie ta sukienka się nie podoba. Ma złe proporcje. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiastka Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 07:29 Sukienka ladna, rekawy ciekawe ale ZEGAREK! Na niego trzeba dlugo czekac w kolejce. Bardzo podoba mi sie jego rozmiar, nieprzeskalowany 28mm, choc w tej marce nie podoba mi sie szklo powiekszajace przy dacie. Rozowe zloto wyglada pieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 07:34 Po przeczytaniu wątku po raz kolejny dociera do mnie jak koszmarnie jest być znaną osobą. Setki tysięcy nieznajomych będą się czuli uprawnieni do szczegółowego oceniania nie tylko stroju, ale i ciała. Przypomnę może, że Świątek nie jest instagramerką modową. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 08:14 Sukienka jak sukienka, ale to co odwaliło się w tym wątku to kosmos 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 14:00 Dokładnie. Nigdy nie byłam nadwrażliwa ale taki ściek, jaki niektóre wyrocznie modowe tu zrobily rzadko się zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 08:43 Sukienka jak sukienka, ani straszna ani piękna ale wygląda na koszmarnie niewygodną. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 10:26 Nie podobają mi się te opadające rękawy, w ogóle cała góra sprawa wrażenie, jakby się miała zaraz obsunąć (i chyba się obsuwała, bo jak widziałam filmik z tej sesji, to Świątek ją kilka razy podciągała - ale to może kwestia nieprzyzwyczajenia do tego rodzaju ubioru). Ale jest bardzo ładnie umalowana i uczesana - takie lekko podkręcone włosy jej pasują, nie zmieniając jednocześnie jej wizerunku "z kortu". A nierówna opalenizna tylko dodaje uroku i naturalności. Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 10:37 Ani hit, ani kit, po prostu beznadzieja. Widać, że stylistka Igi nie lubi, nie pierwszy raz zresztą. Ta kiecka nie jest na taką figurę. I jeszcze ta "opalenizna budowlańca"🤦 Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 16:35 Koleją, nie koleją...😁 Mogę się założyć, że gdyby w takim samym wydaniu pokazała się anonimowa osoba, od razu zostałyby jej wytknięte dokładnie te mankamenty, o których piszę. A że jest to Iga, to wyrazić swojego zdania absolutnie nie wypada. To są właśnie te słynne podwójne standardy ematek. Śmiech na sali. Rozumiem, że ołtarzyk w domu już zrobiony... Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 16:44 O nie, nie, nie. Kto by wytknal, ten by wytknal, nie kazda tutaj osoba, ktorej nie podoba sie dopierdalanie sie do ciala tej dziewczyny (do ciala, nie do kreacji) jechalaby po innych. Nie sadz, np mnie, po sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 16:50 Stwierdzenie ze tenisistka ma szerokie bary to dopierdalanie? Przed chwila obowiazywała wersja, że są one powodem do dumy, ciezko za wami nadążyć Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 17:11 Tak tak, oczywiście. Weź mi przypomnij, kto zwyzywał w tym wątku midweek od głupich? I czy to nie ty czasem pisałaś o wrednych pipach- to tak apeopos jechania po innych? Jak już kreujesz się na taką moralną i światłą, to przynajmniej trzymaj się jednego frontu. I zmień słownictwo, bo słabo o tobie twoje wpisy świadczą. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 17:31 Daj spokój, zdenerwowała się dziewczyna, bo wyszło ze sama nazwała bary Igi brzydkimi 🙊 Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 17:40 Oj, nie sfajdaj sie przypadkiem😀 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 17:49 melisananosferatu napisała: > Oj, nie sfajdaj sie przypadkiem😀 To twoj najlepszy tekst w tym wątku Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 12:00 Opalenizna budowlańca idzie tuż za kluchowatymi ramionami 😀 Kto da więcej? 🤭 Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 15:23 Ja Borsuczyno dam więcej😉.Dam zdjęcie gdzie widać młodą, fajną , radosną dziewczynę , która aktualnie jest pierwszą tenisistką świata i wybrała sobie sukienkę jaka jej się podobała. Wszystko razem dla mnie - HIT nad HITY. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 16:22 Btw, wiele ematek deklaruje, ze nie lubia sie stroic, ze wola wygode itd (i oczywiscie, ze maja do tego swiete prawo) a tu wymaganie od mlodej dziewczyny, ktora, wydaje sie, ze nie jest jakos super zainteresowana moda, zeby byla super stylowa i trendy. Przypomina to durne pytanie o makijaz. Zastanawia mnie czy fryzure i stylowe Malysza tez tak analizowano czy tylko kobieta, procz zgarniecia wszystkich prestizowych nagrod tenisowych musi jeszcze byc ikona mody, z suknia wybrana przez Anne Wintour (wielbicielka tenisa, tak na marginesie), powiekszonymi ustami i 'bareczkami' rosyjskiej baletnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 16:27 Koniecznie załóż watek o sukience Małysza Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 16:30 Koniecznie zazyj kwasow omega bo srednio kleisz o co mi chodzilo. Odpowiedz Link Zgłoś
kandyzowana3x Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 16:31 Ale ona świetnie wygląda, jest stylowa i trendy, tylko zupełnie w innym stylu, niż niektórym przypada do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 16:32 Watki z obgadywaniem wygladu/ubioru/zycia seksualnego facetów nigdy nie chwytaja. Dlatego ja nie wierze, ze to ot takie, beznamietne plotkowanie o bzdetach. Wyczuwam intuicyjnie duże pokłady zawisci i frustracji u pan ekspertek Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 16:41 A ja chetnie bym o Malyszu... 😞 Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 16:41 To zaloz, broni ci ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 16:46 Nie widziałam go ani razu w sukience Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 16:49 Biedactwo. Mozesz sie skupic na jakims elemencie jego sylwetki. Tu Iga ma brzydkie bary, u Malysza tez cos znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 17:44 mid.week napisała: > Szerokie > ale ona nie ma szerokich barów - ma bardzo harmonijna sylwetkę- tu z inna tenisitką ( serio, jako posiadaczka szerokich barów zwracam uwagę na ten element figury) Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 16:54 O, bo przy wątkach o facetach jest "uchhhh, jakie muskuły, uchhhh, szarpałabym, ślurp". Ale gdy pojawia się wątek o sukience młodej sportsmenki, to trzeba jej doyebać po całości, że ciało brzydkie, że włosy nie takie, że za dużo odsłania, a w ogóle to wygląda jak facet. Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 17:14 Nie podążam za twoimi meandrami argumentacji. W każdym razie nie patrzę na sportowców znanych mi li z telewizora jak na obiekty seksualne, więc też nie rozpala u mnie bólu odbytu ich budowa ciała, wymuszona poniekąd przez sport, jaki uprawiają. Jeśli chcesz to caps lockiem, to daj sygnał, napiszę jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 17:36 Wydaje mi sie ze Malysz rozpala bardzo mało odbytow, ale ze rózne ludzie maja gusta to ręki nie dam sobie uciąć. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 17:08 No ja przyznam, ze tego nie lapie trochę. Bracia samcy solidarnie jeżdżą po kobietach a siostry samice... Tez solidarnie jeżdżą po kobietach. I z jaka pasja to robią. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 17:12 Moze to miec jakis mglisty zwiazek z tym, ze na babskim forum pojawiaja sie watki o sukienkach i innych damskich ciuchach znacznie czesciej niz "garnitur Lewego - hit czy kit?", w ktorym Lewy zostal nazwany przynajmniej "kelnerem", reszty epitetow nie pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 17:14 Nie może. Bodyszejming i szmatoszejming na facetach po prostu wam nie smakuje Tak to widze Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 17:34 ladyban666 napisała: > Nie może. Bodyszejming i szmatoszejming na facetach po prostu wam nie smakuje : > P Tak to widze Ja bodyszejminguje wszystkich równo jak leci. Ale szmaty to faktycznie raczej damskie. Meskie mi zwisają i nie mam tu na mysli zbyt dużego rozmiaru. Poza tym, wiadomo - zazdroszczę 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 17:40 No tego tez nie rozumiem. Tak na chłopski rozum, to męskie szmaty (pawie ogony) powinny bardziej baby interesować, niż upierzenie innych samic? Niech mi to ktoś rozrysuje może? (tylko mi nie wklejaj grafik drzewek z googla ) Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 17:43 Bo wiecie, oni dla nas brody, spodnie modne, inne takie a tu i tak #nikogo a za to ekscytacja kiecka małolaty. No hej Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 17:55 Moze na chlopski owszem ale ja mam babski i mnie bardziej interesuje, kreci, ciekawi to co ja moge nosic niz co noszą faceci. Oraz czy jakis ciuch robi damskiej figurze dobrze czy nie, bo to sie przeklada wprost na moje wybory ciuchowe. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 18:08 Nie wiem, co możesz nosić, ale doradzalabym wam się jednak inspirowac kobietami z waszych kategorii wiekowych. Ale ja sie nie znam, nie bijcie! Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 18:19 Ty bierz Kożuchowska i Cielecka (smukle i ładne, docen komplement, mam dzis dobry dzień), gorzej ze snejki... Zadne modne dojrzale jabłko mi do glowy nie przychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 20:23 ladyban666 napisała: gorzej ze snejki... Zadne modne dojrzale jabłko mi do glowy nie przy > chodzi No i bardzo dobrze, że ci nie przychodzi, bo ja jabłkiem nie jestem i nigdy nie byłam, grubasko. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 20:34 Oj jesteś, jesteś. Może jak to zaakceptujesz, to ci będzie lepiej. Ale szkoda by było, bo w stanie szaleństwa jesteś rozkoszna Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 21:00 ladyban666 napisała: > Oj jesteś, jesteś. Może jak to zaakceptujesz, to ci będzie lepiej. Buahahahaa. Dla ciebie mogę mieć nawet zielone macki i długi fioletowy język, moje ty słoniątko oblewane ćwierć wieku temu szampanem . Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 21:05 Ale, ze w wieku jedenastu lat? No juz nie bądź taka perwersyjna, nawet jak na ciebie za mocno. (nie dla psa kiełbasa, snejku, fantazjuj dalej, na więcej liczyć nie możesz) Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 18:24 Ale ja sie Iga nie inspiruje, boze bron, ma dziewczyna mase talentu w innych obszarach Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 17:18 Ja? Ponad 36 lat temu. I w realu takich bab nie spotykam. Inna rzecz, ze w realu znam więcej ludzi 30 plus, niż 50 plus. Ale jak sobie probuje wyobrazić znajome rodziców gafajace jak snejkowa to mi mozg odmawia posłuszeństwa Wy wszyscy jesteście chyba trollami- od tandebo, poprzez jozka aż po gwiazdencje od stylu i mody. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 21:44 ladyban666 napisała: > Watki z obgadywaniem wygladu/ubioru/zycia seksualnego facetów nigdy nie chwytaj > a. Na pewno chwycił wątek obgadujący wygląd syna D. Beckhama. Też sobie niektóre panie ulały 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 21:46 A faktycznie! Było. I było grubo. No ale będę się upierać, ze to jeden z nielicznych wyjatkow. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 21:52 I najpiekniejsza riposta Magdaleny! Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 10:41 A tak na marginesie wątku - w sumie podoba mi się, jak wiele tenisistek z czołówki ma w głębokim poważaniu swoje "warunki fizyczne" i nieraz eksponują właśnie to, co "należałoby ukryć". Przykład tyłka i biustu Sereny Williams (zaznaczam, że Sereny, bo Venus ma świetną figurę) już padł, można dodać szerokie ramiona Szarapowej czy krótkie i mocno umięśnione nogi Cibulkovej. Odpowiedz Link Zgłoś
klaramara33 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 10:53 Sukienka mi się podoba bo niesztampowa jakaś jakich pełno. A Iga błyszczy w swej pracowitości i skromności. Odpowiedz Link Zgłoś
aagnes Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 12:04 Mlodosc, pracowitosc bronią sie same, ale na milosc boską - czy w otoczeniu tej dziewczyny nie ma ani jednej osoby ktora powie jej - sluchaj, Ciebie to nie interesuje, najlepiej czujesz sie w stroju gimnastycznym, ale daj sie obmierzyc, dobierzemy Ci kilka ekstra ciuchów, machniemy kilka razy szczotką po wlosach, damy ekstra tusz do rzes, a Ty sie zajmij graniem. dziewczyna wyglada tragicznie, ani jej to nie zaszkodzi ani pomoże, ale dlaczego z takiej okazji ma nie wygladac swietnie? Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 12:45 Zdaje się, że do licznych zalet Świątek można dodać też oszczędność - wg doniesień "Faktu" sukienka kosztowała 790 zł www.sport.pl/tenis/7,64987,29858905,cena-sukienki-igi-swiatek-z-sesji-zdjeciowej-szokuje-tego-sie.html#do_st=RS&do_a=1046&do_sid=1046&do_w=57&do_v=739#s=BoxOpLink (ja bym tyle nie dała, ale to podobno tanio). Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 16:03 O ile rozumiem, ze sukienka moze sie nie podobac to juz pojazdu na mlode, silne, sprawne, wysportowane cialo nie rozumiem. BTW, w kazdym watku nt nadwagi/otylosci dziamdzie skomla, ze 'to o zdrowie chodzi, nie o estetyke'. I co? I guano! Wlasnie widac jak bardzo 'o zdrowie' chodzi. Jeszcze memik napierdalajacy sie z tzw garnituru genetycznego dziewczyny (nooo, przeciez mamy super wplyw na to, jakie dostaniemy w pakiecie rysy twarzy, wlosy, kolor oczu, rozstaw barow, dlugosc nog), co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 16:10 Wydaje mi sie, ze w watkach o tym czy nam sie podoba ubranie, ubranie na kims i ktos w ubraniu chodzi wyłącznie o estetykę 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 16:14 I w krytykowaniu ubrania znalazlo sie miejsce na bary, twarz, figure i opalenizne? Nie ze mna te numery- try harder. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 16:24 Tak wlasnie. To wszystko moze sie ludziom podobac bądź nie. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 16:26 To niech potem w innych watkach nie udawaja, ze nie sa wrednymi pipami (bo sa). Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 16:33 A ktos cos udaje? I na czym to udawanie polega? Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 16:35 Zazyj te omege bo wyzej dokladnie napisalam co udaja. Nie zgrywaj glupszej, niz jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 16:44 Meliska, zdecyduj sie kobieto - albo rzniesz wyższosc moralną albo siegasz po argumenty z serii "glupia", "zjedz omegę", bo jedno z drugim daje kuriozalny efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 16:47 Midwiczku, co ja poradze, ze normalna ludzka przyzwoitosc to dla ciebie 'rzniecie' czegokolwiek. Kuriozalne to jest twoje czepianie sie,ze bary nie takie. A, zes glupia, to nie od tego watku wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 16:55 Ale jak nie takie? Szerokie sa po prostu 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 16:56 melisananosferatu napisała: > I w krytykowaniu ubrania znalazlo sie miejsce na bary, twarz, figure i opaleni > zne? Nie ze mna te numery- try harder. Ale co cię szokuje? Przecież to wiedza powszechna, że ponadnormatywne bary tenisistek można odważnie prezentować wyłącznie na korcie. Poza kortem należy schować, nie dla nich zatem koktailowe sukienki typu hiszpanka. Nie dość, że wysportowanymi ramionami epatują nie tylko kibiców, to na dodatek rażą oczy nieestetczną i nierówną opalenizną. Gdyby jeszcze te tenistki graly tylko w halach! A one wychodzą na otwarty kort w Australii już styczniu, niech chociaż włożą opalacze, to w wypadku wygranej latwiej się będzie ubrać do potencjalnej sesji. Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 17:00 Przypomniala mi sie krytyka figury tej mlodziutkiej gimnastyczki, zapomnialam imienia i nazwiska. Tez czytalam, ze uda duze, ze za gruba(!!!). Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 17:49 A! Znalazlam dziewczyne, ktorej sie (rowniez na ematce) dostalo za figure. m.youtube.com/watch?v=QHkamuy9lbE Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 17:52 Ona jest świetna! Uwielbiam ją oglądać ☺️ Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 18:00 Owszem, taka malenka kula dobrej energii😀 Wielokrotnie krytykowana za...figure. Jak widac, nie tylko bary Igi Swiatek nie podpasowaly bodyshamerom. Uda Katelyn Ohashi tez nie przypasowaly. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 17:58 melisananosferatu napisała: > A! Znalazlam dziewczyne, ktorej sie (rowniez na ematce) dostalo za figure. > m.youtube.com/watch?v=QHkamuy9lbE No i? Mozesz wkleic chyba większość randomowych kobiet, bo zawsze sie znajdzie ktos komu akurat taka sylwetka sie nie podoba. Figury tej pani tez nie chcialabym miec i co poradzisz... Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 18:00 Masz figurę taka jak chciałaś? Wybór miałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 18:04 gryzelda71 napisała: > Masz figurę taka jak chciałaś? Wybór miałaś? Oceniam to co widze. To co widzę podoba mi sie lub nie. Kompletnie mnie nie interesuje cala ideologia swiata jaką mozna do tego dorobic. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 18:15 Ja pytam czy wybrałaś sobie to co masz, że piszesz ze jakiejś byś nie chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 18:22 gryzelda71 napisała: > Ja pytam czy wybrałaś sobie to co masz, że piszesz ze jakiejś byś nie chciała. Ty próbujesz dorobic drugie dno do prostego zwykłego "podoba sie" vs "nie podoba się". To co mi się podoba nie ma zwiazku ani z moimi ani z cudzymi wyborami. Nie podobaja mi sie rowniez oznaki chorób, ktore najczesciej tez nie bywaja kwestia niczyich wyborow, bo kto by chcial... . Pogoda mi sie nie podoba lub podoba, malo kto ja sobie wybiera. Podoba mi sie jeden budynek a inny nie, a mam zerowy wolyw na architekturę miejską. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 18:26 Zwracam.ci uwagę, że o ile kiecke można wybrać, to sylwetki nie. Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 18:32 gryzelda71 napisała: > Zwracam.ci uwagę, że o ile kiecke można wybrać, to sylwetki nie. Owszem, w duzym stopniu mozna. Mozna sobie wybrac, czy chce sie miec BMI 20 czy 30. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 18:43 gryzelda71 napisała: > Zwracam.ci uwagę, że o ile kiecke można wybrać, to sylwetki nie. Tak, juz z 10x zwracasz ma to uwage i tyleż samo razy stwierdzam ze oceniam bez zwiazku z mozliwoscia wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 18:49 Co wam wszystkim odwaliło? Jak napiszę, że w życiu nie chciałabym np. męża takiego jak Lewandowski, to też będziesz pytać, czy miałam wpływ na wybór męża? Nie chciałabym też za żadne skarby mieć figury gruszki z wielkim tyłkiem i nie oznacza to, że gruszki mają się schować w piwnicy i że miałam wpływ na rozmiar mojej dupy. Coś /ktoś się podoba albo nie , niezależnie od tego, na co miałam wpływ lub nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 19:06 Ale na męża, czy jego dupe mieć? Bo juz sie gubię Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 19:16 ladyban666 napisała: > Ale na męża, czy jego dupe mieć? Bo juz sie gubię Wybierzcie sobie co wam bardziej pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 21:16 Jego dupa to chyba Lewa? Więc nie, nie chciałabym 🤷🏻♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 21:52 m_incubo napisała: > Jego dupa to chyba Lewa? Więc nie, nie chciałabym 🤷🏻♀️ > Jej chyba o dupe Malysza chodziło. Na wieki bedzie mi sie ten biedak kojarzyl z rozpalaniem odbytow. Mam szczescie że karierę zakończył i nie wyskakuje z lodowki Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 19:07 Masz jakiś fetysz z tym Małyszem?... Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 18:04 Ba! Nie od dzis wiadomo, ze garnitur genetyczny kazdy zarodek wybiera sam. Jesli wybral cienkie wlosy, niski wzrost, krzywy nos, szerokie bary krzywe nogi, maly biust, etc to tylko jego/jej wina. Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 17:19 Wypraszam sobie. W zyciu nie napisalabym, ze obchodzi mnie zdrowie otylych. Kazdy ma prawo sam decydowac o swoim zdrowiu. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 17:13 Yennefer nosiła sukienkę w tym stylu na początku 2 sezonu Wiedzmina. Już wtedy mi się nie podobały takie rękawy. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 17:40 pitupitt napisała: > Uważaj, bo zaraz oberwiesz... > Te rekawy wygladaja jakby juz je ktos oberwał 😂 Odpowiedz Link Zgłoś