ga-ti Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 12:24 Mała czarna z opadającymi rękawami, trudno coś więcej napisać, bo słabo widać. Iga jest młoda, ładna i zgrabna, a do tego mega utalentowana, więc w każdej kiecce będzie wyglądać mistrzowsko. Odpowiedz Link Zgłoś
elieka Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 12:30 A ja uważam że chyba jednak hit. Nie jest przeładowana, nie odwraca uwagi od głównego punktu czyli pucharu i samej Igi. No może tylko te rękawy bym zmieniła ... Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 12:54 Gdyby ktoras forumka chciala sie dowiedziec, co zalozyc jak tez bedzie w czyms najlepsza na swiecie 3 lata z rzedu, a do tego bedzie miala cos sensownego do powiedzenia przy okazji na wazny temat, to rzut oka do tego watku i wiadomo, czy cos takiego sie nadaje czy caly pot i krew w piach, bo przecietne randomy orzekna, ze kiecka nie taka Odpowiedz Link Zgłoś
jackowo.deluxe Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 12:58 Elegancko powinno sie ubierac nawet jak nie jest sie mistrzynia Odpowiedz Link Zgłoś
bazia_morska Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 13:15 W stylu Jackowa? Uwaga, lekcja za 0 USD: to nie jest elegancko Odpowiedz Link Zgłoś
jackowo.deluxe Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 13:21 Jest Akurat w elegancje to ja sporo inwestuje Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 15:43 Zdjęcia albo nikt nie wierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
jackowo.deluxe Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 16:14 Zdjęcia albo nikt nie wierzy.” Kiedys pokaze tutaj swoja kolekcje Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 18:11 Juz świeczniki zrobiły tu furorę, przy kieckach emamy zwariują . Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 10:43 "Ematka wstrzymuje oddech" - Obawiam się, że się udusimy😁 Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 22:12 Takie samo „kiedyś” jak wyjazd do najdroższej dzielnicy Paryża. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 13:15 A co za nowe pesudofeministyczne reguły? Kobieta sukcesu nie może się już dobrze ubrać? Zresztą gdyby Idze było wszystko jedno, to założyłby szorty i t-shirt, a nie sukienkę z dekoltem, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 13:37 Och, po prostu mamy nową, nomen omen, świętość na forum w myśl zasady "mówić dobrze albo wcale". Nic nowego, wzruszenie-wzmożenie jakich wiele, w zależności od aktualnego tematu w mediach, kurz na korcie opadnie i znów będzie po staremu a milczeć się będzie o nowym bohaterze. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 14:20 Matko, jakie banały - świętość, kurz na korcie opadnie, wzmożenie, serio, wystrzelisz w kosmos z tym patosem niedługo. stereotypami jedziesz. I to tylko ty widzisz szufladkę - dobrze albo wcale. Dziewczyna jest młoda, świeża, utalentowana, założyła jakąś kieckę. I czy ta kiecka ma rękawy, nie ma, nie ma specjalnego znaczenia DLA MNIE, bo i tak wygląda ładnie. Więc nie ma znaczenia, co założy. A jak się do tego doda, że rzeczywiście wygrała, odniosła sukces, to tak, przyjmij, że część ludzi ominie wzrokiem kieckę. Aaaa, nie oglądałam jak grała, tenis niespecjalnie mnie obchodzi, więc o świętościach świata sportu w moim przypadku mowy nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 14:27 malia napisała: > > Aaaa, nie oglądałam jak grała, tenis niespecjalnie mnie obchodzi, więc o święto > ściach świata sportu w moim przypadku mowy nie ma Ty też nie przeczytałaś tytułu wątku? Tam jest jak byk SUKIENKA, ale sukienki tknąć jak widać nie można, bo Iga jest najwyraźniej dla niektórych święta i najpierw trzeba się pochylić nad jej pracą/sukcesem/narodowością/atrakcyjną figurą/młodym wiekiem/niepotrzebne skreślić. A na koniec napisać, że sukienka jest w takiej kombinacji nieważna. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 14:30 ty nie przeczytałaś tego NA CO odpisuję? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 14:38 Ahaaaa, Ty oceniasz samą sukienkę. Bez osoby "w środku"! To ciekawe, czemu, jako kontrprzykład podałaś kobietę TEŻ mistrzynie tenisa? Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 14:44 iwles napisała: > To ciekawe, czemu, jako kontrprzykład podałaś kobietę TEŻ mistrzynie tenisa? By inne bez umiętności abstrahowania od osoby nie dostały dysonansu. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 14:49 Ale wiesz, że świat byłby bardzo nudny i pewnie przez to smutny, gdyby WSZYSCY ubierali się pod gust snakelilith? Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 15:04 iwles napisała: > > Ale wiesz, że świat byłby bardzo nudny i pewnie przez to smutny, gdyby WSZYSCY > ubierali się pod gust snakelilith? Sugerujesz, że jestem aż tak opiniotwórczą osobą na tym forum, że wszyscy czują się zmuszeni do realizowania moich propozycji, bez względu na to czy chcą albo nie chcą? Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 15:06 Ja myślę, ze jesteś tak opiniotworcza, ze nawet Iga sie zacznie wg twoich rad ubierać. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 15:07 Sugeruję, że TY uważasz, iż lepiej wiesz, w czym ktoś powinien występować. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 15:25 iwles napisała: > > Sugeruję, że TY uważasz, iż lepiej wiesz, w czym ktoś powinien występować. > A ja sugeruję, że MNIE się ta kiecka niespecjalnie na Idze podoba. Handluj z tym. Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 14:33 Taaaa, wytłumacz mi jak to działa, bo ja na ematce jestem od wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
mava1 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 13:25 >...co zalozyc jak tez bedzie w czyms najlepsza na swiecie 3 lata z rzedu, bardzo cie "przepraszam' ale gdybym ja zarabiała kilka mln euro za jeden taki występ, to zapewne wpadłabym na pomysł, żeby zatrudnić odpowiednią osobe od wizerunku. za kwotę niepomiernie mniejsza. I konsultowałabym ten ubiór przed założeniem go. Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 13:45 Dziwnym trafem nie zarabiasz. Jak tylko zaczniesz to droga wolna, zatrudnisz i ze 3 konsultantki, ktore ci beda mowic, zebys nie zakladala ubran niepodobajacych sie podstarzalym forumkom mowiacym "dziewczyny" o 50-latkach. Wizerunek Iga buduje byciem najlepszą i tym, co mowi, a nie tym, co raz zalozy na grzbiet na 2 godziny. To nie Kate jadaca na wygladzie, rozmnozeniu sie i pustych, slodkich usmiechach. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 13:50 niemcyy napisał(a): > Dziwnym trafem nie zarabiasz. Jak tylko zaczniesz to droga wolna, zatrudnisz i > ze 3 konsultantki, ktore ci beda mowic, zebys nie zakladala ubran niepodobajacy > ch sie podstarzalym forumkom mowiacym "dziewczyny" o 50-latkach. > > Wizerunek Iga buduje byciem najlepszą i tym, co mowi, a nie tym, co raz zalozy > na grzbiet na 2 godziny. To nie Kate jadaca na wygladzie, rozmnozeniu sie i pus > tych, slodkich usmiechach. Jakie to piękne ! Kocham ❤ Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 13:51 niemcyy napisał(a): > Wizerunek Iga buduje byciem najlepszą Och, jaka szkoda, że ta sama zasada nie dotyczy Djokovica Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 13:54 To co po "i" wam umknęło... Sorry, ale tak to se można zawsze pol wypowiedzi zacytowac i się cieszyć jak glupi do sera Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 13:59 Och kaman, przecież wiadomo o co chodzi. Po prostu dzisiaj wszyscy jesteśmy Igą Świątek tak jak wszyscy byliśmy Małyszami, drużyną siatkarską, Kubackim, Kubicą itd. To jest nawet zrozumiałe, patriotym wpaja nam się od dziecka, ale bardzo lubię to patetyczne wzmożenie, które nie pozwala wyrazić opinii o głupiej sukience, jakakolwiek by ona nie była. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 14:09 E tam, nadinterpretujecie. Mnie raczej śmieszy, ze stare baby uważają, ze wiedza lepiej, co "powinny młode dziewczyny nosić. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 14:10 *Ale oczywiscie kiecka się może nie podobać. Co nie zmieni strasznego faktu, ze Idze w niej i tak ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 14:15 Przy takiej figurze to i worek po ziemniakach dobrze leży Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 19:02 suki-z-godzin napisała: > Przy takiej figurze to i worek po ziemniakach dobrze leży > yyyyyy Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 14:54 mava1 napisał(a): > gdybym ja zarabiała kilka mln euro za jeden taki w > ystęp, to zapewne wpadłabym na pomysł, żeby zatrudnić odpowiednią osobe od wize > runku. Niektórzy na szczęście, mają głęboko w dudzie, co myślą o ich wyglądzie anonimowe byty na emamie 🤣 A inni, jak widać, bardzo to przeżywają. Pewnie to ci, którzy żyją wg zasady "co ludzie powiedzO". Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 14:58 Ale my tu oceniamy sukienkę, a nie to, czy kobieta która ją założyła jest w czymś najlepsza na świecie. Sukienka nie jest ani trochę mniej beznadziejna przez to, że włożyła ją Iga Świątek, a Iga Świątek nie jest ani trochę mniej rewelacyjną tenisistką z powodu kiczowatej sukienki. Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 12:49 Hit. Piękne ramiona. Najlepiej widać na zdjęciach całej sylwetki, jak doskonałe, wysportowane ma ciało, a ta sukienka jest jego ozdobą. Ale i tak najważniejsze, że Iga jest wspaniałym sportocem i dobrym i mądrym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 12:52 Obejrzałam jeszcze pozostałe fotki z sesji. Kreacja obłędna. Odpowiedz Link Zgłoś
hipinka Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 22:42 co do wszystkich uwag o Idze - zgoda ale że piękne ramiona - w życiu dla mnie wręcz brzydkie Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 22:57 hipinka napisała: > co do wszystkich uwag o Idze - zgoda > ale że piękne ramiona - w życiu > dla mnie wręcz brzydkie Jakie sa piekne? Nie, zebym twierdzila, ze akurat te, ale co w nich brzydkiego? Ani kosci obciagniete skora, ani trzesacy sie tluszcz, ani obwisnieta skora, ani paskudny tatuaz. Normalne takie. Odpowiedz Link Zgłoś
hipinka Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 23:15 no jak dla mnie zupełnie bezkształtne i kluchowate ale to dla mnie, dla innych mogą byc piękne poza tym sylwetka w dechę Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 01:12 Kluchowate? On ma ramiona jak maszyna, wyrzeźbione i silne. Wali pilki z prędkością 180 km/h. Rekomenduję okulary. Odpowiedz Link Zgłoś
hipinka Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 07:21 sobie zarekomenduj i jeszcze konsultację u specjalisty, skoro sadzisz, że to co podoba się tobie to musi podobać sie innym Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 09:19 Przecież ona nie pisze, że muszą ci się podobać, tylko że Iga ma silne, umięśnione ramiona (chyba nikt temu nie zaprzeczy) i nie ma szans, żeby były bezkształtne i kluchowate. Może nie znasz znaczenia słów, których używasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 09:24 Ja pierdziu, ale celny respons. Jak tenisistka, która osiaga niewyobrażalne sukcesy, głównie pracą rąk, może mieć "kluchowate ramiona"? To akurat nie jest kwestia podobania, tylko fakt. Poza okularami rekomenduję ci obejrzenie chociaż jednego meczu, może zaprzestaniesz kompromitujących wypowiedzi (i spróbuj jednak w okularach). Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 09:21 hipinka napisała: > no jak dla mnie zupełnie bezkształtne i kluchowate > Jedno z lepszych ostatnio tu czytanych 🤣 Jest fizycznie niemożliwe, żeby ktoś,kto ma taki power w łapie miał kluchowate ramiona :p Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 09:33 Czekam az napisza, ze ma nadwage. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 09:36 To są chore kobiety... Albo i faceci, którzy nienawidzą kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 11:49 melisananosferatu napisała: > Czekam az napisza, ze ma nadwage. No calki m możliwe, że BMI ma wyższe niż statystyczna ematka, która 58 kg to waży w 9 miesiącu ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 14:53 176/65kg to ile to będzie? BMI 21? Odpowiedz Link Zgłoś
alux Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 15:28 Bardzo ładnie wyglądała. Na razie woda sodowa nie uderzyła jej do głowy i mam nadzieję, że zawsze tak będzie. Jest skromna, ale musi popracować nad pozowaniem do zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Sukienka Igi Świątek 13.06.23, 18:29 szarmszejk123 napisał(a): > 176/65kg to ile to będzie? BMI 21? 20.98 prawidłowa waga Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 12:53 hit, ale poczekajmy na ocene bywalca Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2023 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 14:07 Mówisz-masz. Iga bardzo ładnie wyglada ale zmęczona turniejem Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 12:54 Te rękawy jakieś takie od czapy trochę, ale jakie to ma w ogóle znaczenie? To młodziutka, zgrabna dziewczyna z pięknym, wysportowanym ciałem. Nawet w worku na kartofle będzie wyglądać zgrabnie. Poza tym, to nie kiecka jest tu najważniejsza, tylko sama Iga i jej puchar. Odpowiedz Link Zgłoś
jackowo.deluxe Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 13:31 Ma, bo od tego jak sie ubiera Iga, np. Paryzanki beda sobie formowac opinie o gustach Polek Tak to dziala, niezaleznie czy to jest fair Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 13:34 Co za pierdoły niemiłosierne... Odpowiedz Link Zgłoś
jackowo.deluxe Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 13:37 Czy Francuzki znaja jakas inna popularna Polka? Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 13:57 Kilka osob we Francji moze kojarzyc Sklodowska-Curie. Tamta to dopiero nie umiala sie ubrac! Same smutne sukienki. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 14:12 niemcyy napisał(a): > Kilka osob we Francji moze kojarzyc Sklodowska-Curie. Tamta to dopiero nie umia > la sie ubrac! Same smutne sukienki. Nikt tam nie kojarzy Skłodowskiej. Ta kobieta znana jest na świecie i we Francji jako Marie Curie, więc szukaj dalej. Ale dzięki za chęci, bo w ten sposób ten nudny, niewinny wątek o kiecce na tyłku jakiejś tam sportsmenki zaczyna znowu nabierać absurdalnych patrioidiotycznych rozmiarów. Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 14:17 A ty już siedzisz na swoim koniku, hm? Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 14:19 Na o wiele niższym niż ty, huzarko ze skrzydłami. Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 14:33 Ośśś mi pojechała... Trochę słabo wszakże, bo mam korzenie i niemieckie, i czeskie, więc od huzarek nie ma co mnie wyzywać 😂 Ale przyznaję, fajnie się obserwuje twoje wzmożenie spowodowane tym, że Polce się coś udało i jeszcze ubrała się, w co chciała. A przecież my tu normalnie pługi ciągniemy boso i śpimy na piecu w pięcioro. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 14:41 pursuedbyabear napisała: > Ośśś mi pojechała... Trochę słabo wszakże, bo mam korzenie i niemieckie, i czes > kie, #nikogo Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 14:53 Popracuj trochę nad ripostami, snejki, gdyż słabe są jak niemieckie tenisistki w ostatnich czasach. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 15:09 pursuedbyabear napisała: > Popracuj trochę nad ripostami, snejki, gdyż słabe są jak niemieckie tenisistki > w ostatnich czasach. Ostatnią niemiecką tenisistką z dużym sukcesem to była chyba Steffi Graf, 22 puchary w Grand Slams. Iga musi więc jeszcze trochę pobiegać. Acha, Kerber specjalnie nie wymieniłam, bo jeszcze będziesz się wykłócać o jej pochodzenie, a zaczynasz mnie tym patriotycznym wzmożeniem na forum trochę nudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 15:40 Jestem ostatnią osobą, która by się patriotycznie wzmagała, więc źle celujesz. I choćby nie wiem co, zawsze będziesz emigrantką z potężnym kompleksem pochodzenia, który musiał się ujawnić nawet w wątku o fajnej i utalentowanej dziewczynie w sukience. Może czas z kimś o tym porozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
suki-z-godzin Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 08:36 snakelilith napisała: > Na o wiele niższym niż ty, huzarko ze skrzydłami. Kehem, huzar to co innego niż husarz. Huzarka akurat skrzydeł by nie miała, miłe panie Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 14:48 No niestety Francuzi zaczeli "traktowac Ige jak swoja" nie za jej kreacje w swiezych kolorach odmladzajacych ciotki po menopauzie, tylko z braku laku w postaci lepiej grajacych w tenisa Francuzek. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 15:17 niemcyy napisał(a): > No niestety Francuzi zaczeli "traktowac Ige jak swoja" nie za jej kreacje w swi > ezych kolorach odmladzajacych ciotki po menopauzie, tylko z braku laku w postac > i lepiej grajacych w tenisa Francuzek. O jakie szczęście dla Francuzów - tym razem zostali wzbogaceni polskimi ciotkami przed menopauzą. Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 13:34 Uff, cale szczescie, ze paryzanki nie znaja polskiego i nie widza, ze Polki nie ogarniaja ortografii w ojczystym jezyku. Odpowiedz Link Zgłoś
jackowo.deluxe Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 13:59 Lepiej napisac cos madrego z bledem ortograficznym niz glupiego bez bledu Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 14:02 To probuj dalej, moze kiedys ci sie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 14:40 Może niech formują se opinię, że Polki są świetne w tenisa. Odpowiedz Link Zgłoś
jackowo.deluxe Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 14:52 Może niech formują se opinię, że Polki są świetne w tenisa.” Ale dlaczego jedno ma wykluczac drugie? Odpowiedz Link Zgłoś
melisananosferatu Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 13:05 Sliczna, mloda, wysportowana, swieza, niesamowicie utalentowana. Uwielbiam! Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 13:09 Kit. Do tego wygląda niewygodnie, te obsuwające się ramiona pokazujące nierówną opalniznę. Ten ktoś, kto je te sukienki kupuje, nie ma szczęśliwej ręki do garderoby. I ten smutny kolor. Ja bym wsadziła ją w coś świeżego: Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 13:16 Szczególnie ta pierwsza sukienka dla dwudziestolatki 😱 Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 13:19 No już nie spazmuj. Iga już dawno nie nosi majteczek w kwiatki i śliniaczka: Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 13:24 Haha, zrozumiałaś opacznie. Zresztą obydwie proponowane przez ciebie sukienki w sam raz do remizy🤷🏼♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 13:35 Dla Igi wystarczy. Ona nie ma jako sportsmenka ani specjalnie wykwitnego smaku, ani odważnej kreatywności Sereny Williams, a lepsze od tej obsuwającej się z ramion małej czarnej, są na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 13:38 Ta pierwsza jest pańciowata. Idealna dla ryczącej pięćdziesiątki. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 22:44 A dlaczego nie? Właśnie 20-latka ma szansę w niej dobrze wyglądać - odsłonięte wysportowane ramiona. Na pewno bardziej niż przeciętna pięćdziesięciolatka. Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 13:32 Na bialo byla jak wygrala rok czy dwa lata temu. W tej dlugiej czerwonej nie wdrapalaby sie na murek do zdjecia Wesola jest Iga, bo sobie zapracowala, sukienka nie musi byc. Fakt, ze troche widac, ze opalenizna z kortu, a nie solarium , ale Iga zajmowala sie ambitniejszymi rzeczami niz wyrownywanie opalenizny. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 13:39 Już nie musisz tak podkreślać, że taka ambitna. To, że jest dobrą tenisistką nikomu nie uciekło. Ale tenis to specyficzny sport, uznawany ciągle za elitarny i zarabia się tam kupę forsy. Więc nie ma potrzeby pochylać się aż tak bardzo nad wysiłkiem Igi. A trzeci tytuł Roland Garros trochę też zobowiązuje. Francuzi traktują ją teraz już trochę jak "swoją" i mogła na tą okazję założyć mniej smutną kieckę. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 13:46 snakelilith napisała: > Już nie musisz tak podkreślać, że taka ambitna. Co innego gdyby była Niemką Ale tenis to specyficzny sport, uznawany ciągle za elitarny i > zarabia się tam kupę forsy. Więc nie ma potrzeby pochylać się aż tak bardzo na > d wysiłkiem Igi. Co innego gdyby była Niemką 🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 14:02 chloe30 napisała: > Co innego gdyby była Niemką No cóż, niewiele radości w kraju, to przynajmniej podreparujesz sobie ego przez pięć minut sukcesem kobiety, która przypadkowo ma ten sam paszport co ty. Ale, enjoy, bo w damskim tenisie fortuna kołem się toczy. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 14:13 snakelilith napisała: > > No cóż, niewiele radości w kraju Oczywiście, oczywiście 😅😅😅 Idź, bo może trzeba znowu bronić jakichś niemieckich zboczeńców! Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 14:18 chloe30 napisała: > Idź, bo może trzeba znowu bronić jakichś niemieckich zboczeńców! Idź ty lepiej do kościoła i rzuć coś na tacę przy tej świętej niedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 14:31 snakelilith napisała: > > Idź ty lepiej do kościoła i rzuć coś na tacę przy tej świętej niedzieli. Pasiak wdziewam i lete! Czym nas jeszcze wielka Niemka oświeci?? 🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 14:34 chloe30 napisała: > Czym nas jeszcze wielka Niemka oświeci?? Napisz jakie masz deficyty, to cię pomogę, wieczna ofiaro historii. Odpowiedz Link Zgłoś
kiddy Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 14:51 Snake, spasuj, bo to się robi niesmaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 15:19 Co niesmaczne? Pasiaki? To masz rację, tylko kieruj te moralizujące teksty może do tych co trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 18:58 snakelilith napisała: > > Napisz jakie masz deficyty, to cię pomogę, wieczna ofiaro historii. To nie ja płaczę po forach jak źle mi było w kraju, że wyjeżdżać musiałam. I w sumie nie dziwię się z czym akurat tobie pasiak się skojarzył, ale ja łowicki miałam na myśli, ze słowem "lete" zestawiony sugeruje że my tu wszystkie dalej jak te chłopki, a ty jedyna światowa i z gustem. Teraz rozumiesz czy coś ci jeszcze wytłumaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 19:32 chloe30 napisała: zestawiony sugeruje że my tu wszystkie da > lej jak te chłopki, a ty jedyna światowa i z gustem. Daj zdjęcie. To napiszę ci, czy wyglądasz jak chłopka. Ale może załóż do tego swój własny wątek, bo w tym nie bardzo mnie twój wygląd interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 13:49 Taaak, akurat Francuzki sa znane z tego, ze im pstrokaciej tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 13:57 Nie napisałam pstrokaciej, a świeżej, więc już nie wymyślaj. Naprawdę nie trzeba mieć na sobie źle dobranej sukienki, by nikt nie pomyślał, że kobieta oprócz zarabiania milionów na korcie ma czelność myśleć o szmatach. Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 14:08 Noooo u tej to dopiero widac nierowna opalenizne. Moze Iga sama chciala czarna sukienke z odkrytymi ramionami z klapkami do kompletu. Kto powiedzial, ze dostala ja z przydzialu bez prawa veta? Albo moze ma czelnosc nie myslec o szmatach, bo jak ma 22 lata i sie wyspi, nie wali wódy ani dragów jak na rammsteinowych imprezach i jest wysportowana to nawet w czarnym wyglada swiezo. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 14:17 Specjalnie taką dla ciebie wybrałam, dla równych szans. By zachować jednak trochę dumy z wykonanej pracy na korcie. Martina Hingis najwyraźniej też chciała się tym pochwalić. Szkoda tylko, że Serena Williams wybrała swego czasu zabudowaną kieckę od Victorii Beckham. No ale u niej pewnie tych białych pasków nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 14:19 I ta kiecka jest brzydka. Oraz mimo tego, że, jak to zwiesz, "zabudowana", to szczucie cycem potężne. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 14:21 Przypuszczam, że wszyscy patrzyli jej i tak na doodę, więc cyca nikt nie zauważył. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 14:28 eee zły przykład, ona akurat strój dobierała tak, aby szokować albo szczuć Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 14:24 snakelilith napisała: > Ale tenis to specyficzny sport, uznawany ciągle za elitarny i zarabia się tam > kupę forsy. Więc nie ma potrzeby pochylać się aż tak bardzo nad wysiłkiem Igi. Przeczytaj jeszcze raz, coś napisała, bo to aż nie do wiary, jakie bzdury ci wychodzą Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 14:32 Napisz konkretnie co ci nie pasuje, bo nie jestem telepatką. Trzeba być też sporym ignorantem by nie wiedzieć, że w tym sporcie zarabia się znacznie więcej niż w innych, a i dobrego sponsora można złapać i ułożyć się na całe życie. Majątek Rogera Federera szacuje się na 400milionów euro. Na pewno byłby taki bogaty gdyby był tylko biegaczem, albo grał w piłkę ręczną. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 15:03 Mógłby np. grać w piłkę. W porównaniu z Christiano Ronaldo jest biedakiem 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 15:14 Ale jak się zarabia dużo, to to jakoś wyklucza wysiłek? Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 15:22 angazetka napisała: > Ale jak się zarabia dużo, to to jakoś wyklucza wysiłek? > Ciekawa logika: Snake: Niekorzystna kiecka, mogła założyć inną XXXX: Nie doceniasz wysiłku Świątek, niemiecka wredoto!!!!! Powinnyście to opatentować. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 15:25 Idź się przewietrz, bo nie ogarniasz nawet, na co odpisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 15:31 angazetka napisała: > Idź się przewietrz, bo nie ogarniasz nawet, na co odpisałam. > Jeżeli myślisz, że będę wdawać się w rozpierdzielanie twoich wypowiedzi, byś miała okazję łapać mnie za słówko, to chyba na głowę upadłaś. Mam w nosie wysiłek Igii, nie jest większy od wielu ciężko pracujących ludzi, tylko bardziej medialny. i lepiej opłacany. Klękaj przed nią jak chcesz. Jak w następnym grand slam zwycięży jakaś nie daj Boże Rosjanka, to mam nadzieję, że kością ci w gardle nie stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 15:42 Skoro masz w nosie, to co tu robisz? Mogłabyś lepiej mężowi sprawiać przyjemność w tym czasie... Odpowiedz Link Zgłoś
leosia-wspaniala Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 15:52 Jak to co robi? Ma wzmożenie, bo polska dziewczyna bez kompleksów odniosła sukces, a ona w jej wieku była zakompleksioną polską emigrantką w wielkim świecie. Ma też widocznie problem z tym, że Iga w kraju wzbudza wielką sympatię, a przecież źli Polacy powinni jej zazdrościć, bo są niezdolni do sympatycznych reakcji! I jeszcze się Iga śmiała ubrać w coś, co się niemieckiej emerytce nie podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 15:56 A, ty jednak serio uważasz, że wazniejsze od wysiłku włożonego w sukces jest założenie odpowiedniej kiecki, żeby uczcić ten sukces. Grunt, żeby mistrzyni miała mistrzowską sukienkę, a to, że w ogóle jest mistrzynią, to jakby na drugim planie. Najważniejsze, co ludzie powiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 16:02 mika_p napisała: > A, ty jednak serio uważasz, że wazniejsze od wysiłku włożonego w sukces jest za > łożenie odpowiedniej kiecki, Gdzie ja coś takiego napisałam? Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 18:05 snakelilith napisała: . A trzeci tytuł Roland Garros trochę też zobowiązuje. Francuzi > traktują ją teraz już trochę jak "swoją" i mogła na tą okazję założyć mniej sm > utną kieckę. nie, nie zobowiązuje, a już na pewno nie do tego by ubierac się wbrew sobie Iga jest skromna- mimo że petarda to zrównoważona-to co na siebie ubiera jest manifestacją jej upodobnań, charakteru i osobowości i ta czarna kiecka z opadającymi ramionami jest bardziej twarzowa -bo łączy luz, sport ale też pazur niż czerwone obcisłe wdzianka. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 18:16 wapaha napisała: > nie, nie zobowiązuje, a już na pewno nie do tego by ubierac się wbrew sobie > Iga jest skromna- mimo że petarda to zrównoważona-to co na siebie ubiera jest m > anifestacją jej upodobnań, charakteru i osobowości A przestań. Ona ma na sobie prawie zawsze zupełnie przypadkowe ciuchy. To nie jest żadna "manifestacja", a raczej abnegacja typu "zakładam co było akurat w moim rozmiarze w hotelowym butiku". Może być że z czasem się wyrobi, albo i nie, bo obowiązku nie ma, ale nie widzę powodu, by pierdzielić jakieś superlatywy na temat niekorzystnej dla laski kiecki. Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 18:28 A musi mieć nieprzypadkowe? To młoda dziewczyna, sportowiec, ciuchy zapewne nie mają dla niej szczególnego znaczenia, ani tym bardziej to, by podobać się podstarzałym wannabe ekspertkom modowym. Widocznie ma podejście do siebie typu "nie jestem zupa pomidorowa" i bardzo dla niej dobrze. Ubrała się tak, jak jej się podobało i gites. Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 18:46 Musi , bo jak ematka ma 2x w roku wesele/wyjscie pracowe to bez watku nie kupi butow albo sukienki albo nie wie, co zalozyc przy -5/+20 stopniach. Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 18:40 Akurat dla niej ta sukienka jest korzystniejsza niz dla 90% forum, ktore ma pelikany albo grube/krzywe/zylaste nogi albo cellulit albo podstarzalą skore dekoltu albo wade postawy widoczna na odkrytych plecach albo biust F dajacy efekt porno albo twarz mimo botoksu i nici dajaca efekt z tylu liceum, z przodu muzeum (co jest lepsze niz z tylu tez muzeum) albo wygladajacą mniej nieswiezo juz tylko w morelowym albo brzoskwiniowym. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 19:26 niemcyy napisał(a): > Akurat dla niej ta sukienka jest korzystniejsza niz dla 90% forum, ktore ma pel > ikany albo grube/krzywe/zylaste nogi albo cellulit albo podstarzalą skore dekol > tu albo wade postawy widoczna na odkrytych plecach albo biust F dajacy efekt po > rno albo twarz mimo botoksu OJP. Chyba ci upał walnął nieźle na łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 17:30 a ty akurat wiesz co jest przypadkowe a co nie nałożyła co chciała - jest sobą a nie przebraną w obcisłe epatujące seksualnością kiecki które wkleiłaś , sory ale to styl lat 90tych jest młoda, świeża, zachwycająca- i dobrze wygląda i dobrze się czuje Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 22:58 Elitarny sport wymaga mniejszego wysiłku, ambicji, dyscypliny w treningach? Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 23:07 ggrr.ruu napisała: > Elitarny sport wymaga mniejszego wysiłku, ambicji, dyscypliny w treningach? Nie. Ale więcej kosztuje, więc to nie jest "pogram chwilę i jak mi się znudzi, to zacznę kurs grania na flecie". A naprawdę duży sukces przynosi większe korzyści finansowe, więc ambicja i praca się opłacają. Nie u każdego jednak tak do końca. Steffi Graf i Federerowi się opłaciło, ale zobacz Boris Becker. W moim wieku ma dwa sztuczne biodra i jest fizycznym wrakiem. Nadalowi też się sypie noga. Odpowiedz Link Zgłoś
ggrr.ruu Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 08:30 Mnóstwo ludzi gra w tenisa rekreacyjnie, to nie jest tak że jak ktoś chwyci rakietę to musi tym żyć. Sporo dzieciaków zaczyna, ale nie ma serca do zawodowego sportu i to rzuca. Dla mnie osiągnięcie takiego poziomu to jest imponująca praca, talent też, ale przede wszystkim ambicje i dyscyplina i nie ma znaczenia czy to tenis, balet czy karate. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 18:21 Oj słabe to było snake "Więc nie ma potrzeby pochylać się aż tak bardzo nad wysiłkiem Igi."....nastęnym razem ugryź się w jęzor Odpowiedz Link Zgłoś
starczy_tego Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 14:40 Dzizas, ty znowu wyskakujesz z jakimiś strasznymi strojami. Ta druga to sexy mamusia ns komunii bombelka Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 14:42 Bóg byłby zbyt łaskawy gdyby tak wyglądały kiecki na polskich komuniach. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 17:37 Taką kieckę ma co druga mamusia na komunii... Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 17:54 Musisz wiedzieć. Nie bywam na komuniach, więc mam pewnie tylko uprzedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:21 To w sumie znamienne, że nie bywasz, ale się wypowiadasz, jak na nich jest. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:24 kk345 napisała: > To w sumie znamienne, że nie bywasz, ale się wypowiadasz, jak na nich jest. To pokaż swoje zdjęcie z komuni bombelka. Powiększę horyzonty. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 11:40 kk345 napisała: > Komunii. Dwa "i" O, grammar nazi w natarciu. Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierav Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 15:52 Ktoś ją przebrał zamiast ubrać. Z Twoich propozycji moooże pomarańczowa by uszła. W ecru byłoby jeszcze gorzej niż w tej czarnej. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 16:06 kazimierav napisał: > Ktoś ją przebrał zamiast ubrać. > Z Twoich propozycji moooże pomarańczowa by uszła. > W ecru byłoby jeszcze gorzej niż w tej czarnej. Nie wiem jakby wyglądała w tej ecru, może faktycznie gorzej. Ja zawsze myślałam, że sukienki się najpierw mierzy i patrzy, jak to wygląda, ale w tym wątku uświadomiono mnie, że na ciało wkleja się dokładnie te pokazane przez kogoś w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierav Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 18:06 Co do Igi, to mnie się wydaje, że ktoś jej dał, a ona przyklepała, bo się na tym nie zna/jest jej obojętne. Co do forum, to ten...wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 18:20 POmaranczowa to dla 45latki anie młodej dziewczyny... Odpowiedz Link Zgłoś
alex_vause35 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 17:24 Druga piękna! Ta pierwsza na dobrej figurze pewnie też. Odpowiedz Link Zgłoś
veryvery Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 18:42 W takich sukienkach to Agnieszka Radwańska chodzila, ona lubiła taki look, sukienusia, make up, włosy porzadnie ułożone, obcasy, Aga dobrze się czuła tak ubrana i dobrze wyglądała, to był jej styl i jej smukła sylwetka dobrze się prezentowała w takich strojach. Iga jest inna, inny typ młodej dziewczyny, ja jej nie widzę w twoich propozycjach Odpowiedz Link Zgłoś
bazia_morska Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 19:37 Ładne i powabne, jak żakiety Merkel. I w jedynym poprawnym kolorze, jak garnitur! Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:09 bazia_morska napisała: > Ładne i powabne, jak żakiety Merkel. I w jedynym poprawnym kolorze, jak garnitu > r! Prosze nie ironizowac! www.reuters.com/article/idINIndia-33113020080418 Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:25 A co tak słabo? Dawajcie od razu Hitlera. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 10:19 Ale o co ci chodzi z Hitlerem? Nie ogarniasz drzewka? Wyżej padło stwierdzenie, że twoje propozycje są równie interesujące (precyzuję - równie mało interesujące) jak żakiety Merkel, więc niemcyy zalinkowała zdjęcie Merkel w sukni wizytowej (piękny biust, swoją drogą). Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 10:23 Ale zeby Merkel do Hitlera... Weźcie sie opanujcie 🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 10:49 Ale jakie WY? Ja sobie wypraszam . Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 11:46 Wy, MirandaWintourSnake Szanuje Wielkich Ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 11:42 mdro napisała: > > Wyżej padło stwierdzenie, że twoje propozycje są równie interesujące (precyzuję > - równie mało interesujące) jak żakiety Merkel, Try harder. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 12:22 Ja ci tylko usiłuję wyjaśnić sens wpisu bazi_morskiej, którego w swoim zacietrzewieniu chyba nie zrozumiałaś. (I dowiedzieć się, o co ci chodziło z tym Hitlerem). Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 12:43 mdro napisała: > Ja ci tylko usiłuję wyjaśnić sens wpisu bazi_morskiej, którego w swoim zacietrz > ewieniu chyba nie zrozumiałaś. Nie obrażaj proszę mojej inteligencji. Kilka przekup stale dopyerdala się do mnie ze względu na moje niemieckie pochodzenie i używa przy tym żałosnych argumentów, nie żałując sobie nawet takich ad hitlerum. Ponieważ jeden taki obleśny komentarz został w innym wątku wycięty, zadowalają się tu ostrożnie pokazywaniem Merkel. Ale ani pokazane przeze mnie sukienki nie są odpowiednikiem stałych kreacji Merkel, ani Świątek nie jest Merkel i nigdy prawdopodobnie nie będzie, ani dla mnie Merkel (kobieta zresztą w wieku 68 lat, która zawsze nosiła wygodny, ukrywający brzuch mundurek i raz do opery założyła sukienkę) jest wzorem stylu, by robić takie żałosne porównania. Więc może zakończmy temat, bo w wątku i tak nikt nie napisze już nic nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 12:45 "Moje niemieckie pochodzenie" 😂😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 13:15 Ma nie obrazac czego??? 🤣 lofciam ten watek! Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 17:33 snakelilith napisała: > > Nie obrażaj proszę mojej inteligencji. Kilka przekup stale dopyerdala się do > mnie ze względu na moje niemieckie pochodzenie ty masz niemieckie pochodzenie ? w swoich tekstach jesteś jedną z najprawdziwszych polek ! Odpowiedz Link Zgłoś
bazia_morska Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 17:40 Dobrze, napiszę wprost: gust i klasa, którymi chcesz zabłysnąć, jest tam, gdzie ta słynna inteligencja. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 18:19 Ło pani...nie ubieraj moze innych. Nie idzie ci Odpowiedz Link Zgłoś
aadrianka Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 13:11 Sukienka taka sobie, ale na młodej, pięknej, zgrabnej i radosnej dziewczynie wszystko się obroni. Odpowiedz Link Zgłoś
mava1 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 13:15 matko bosko....! uważam że Iga jest niezwykle sympatyczna dziewczyną, z poukladaną głową I o ile ma sztab wysoko wykwalifikowanych osób odnośnie kortu (co widać po wynikach), o tyle zupełnie lezy pod względem wizerunkowym (co widać na zdjęciach). Za pierwszym razem wyglądała jak siermiężna dziewucha "z Pruszkowa", teraz jak rozpasane dziewczę z playboya. Naprawdę nie ma nic pośrodku? czyli klasy? jakiejś... Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 13:18 Oj widzę zazdrość i to ogromną 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
mava1 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 13:34 >Oj widzę zazdrość i to ogromną ???!!! wytłumacz natentychmiast bo leze pod stołem i tarzam się ze śmiechu. Czego mam zazdrościć??? Jestem w wieku, gdzie moje dzieci sa starsze od Igi. A więc w żaden sposób nie mogę z nia konkurować a co miałam osiagnąc w życiu to juz osiagnęłam (i nie była to kasa w biedrze). Urody natomiast nie musze się wstydzic, sylwetki też, ani stylu ubioru bo wielokroc zdarzało mi się, że to mnie podpytywano o różne elementy mojego ubioru czy wręcz wzorowano sie na nim. No ale każdy sądzi wg siebie...to potrafię zrozumieć, co nie znaczy zaakceptować. Ale to twoja broszka. Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 13:38 Widzisz, mava, klasa Igi polega na tym, że ona szanuje swoje rywalki, przyznaje się do łez i załamań, otwarcie potępia ruską inwazję, wspiera środowisko LGBT. To jest jej wizerunek. Nie sukienka. Zresztą od dawna wiadomo, że strój z klasą ma niewiele wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
mava1 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 15:21 >ona szanuje swoje rywalki, przyznaje się do łez i załamań, otwarcie potępia ruską inwazję, wspiera środowisko LGBT. no ale ja tego jej nie ujmuję, przeciwnie, uważam, że naprawdę jest super dziewczyną, madrą, z poukładaną głową, szczególnie biorac pod uwagę jej wiek - ja taka nie byłam mając 22 lata, swiat mnie mało interesował. W dodatku ma dystans do siebie, potrafi żartować. To naprawdę super dziewczyna. A tu tylko gadamy (swobodnie) o jej kiecce. Nie o tym, co mysli o ruskiej inwazji czy LGBT. Przy czym były zdecydowanie gorsze kiecki zwyciężczyń "rolanada", jesli już. Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 13:37 Młoda, zgrabna dziewczyna. Może nosić co chce. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 20:37 Każdy może nosić, co chce. Stare i niezgrabne też. Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 13:42 Po prostu sukienka, bez efektu wow i nie wiadomo czego, ale też w sumie nie widzę w niej nic niewłaściwego czy brzydkiego. Ot, sukienka. A na taką okazję chyba pasuje o tyle, że nie jest przesadzona- Iga wygląda ładnie, wygląda na szczęśliwą i strój ni jak nie odciąga uwagi od mistrzyni z pucharem, no bo jednak o to w tej sesji chodzi nie kieckę. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 13:46 Na takiej dziewczynie wszystko będzie hitem, taka prawda Odpowiedz Link Zgłoś
elenelda Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 19:32 natalyaxx napisała: > Przecież ona jest paskudna? Kto jest paskudny? Odpowiedz Link Zgłoś
clk Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 14:10 Kwestia zdjęcia. Poza tym - od wczoraj czytam „ jak to dziękuję tylko tacie a gdzie mama” „matce nie dziękuje” teraz jazda z sukienka. Dziewczyna koncentruje sie na sporcie, ma fantastyczne wyniki, nie ma aspiracji jak narazie do bycia celebrytka a wizerunek kreuje na korcie przez własna prace. A kiedy czytam komentarze czasem to ręce opadają. Super utalentowana dziewczyna, ciężko pracuje na to co ma, gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierav Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 15:49 Sukienka tragiczna, ale zdjęcie super. Piękna buzia, w ramionach moc i puchar zwycięstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
seaview Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 14:31 Od pasa w górę kit, ale na wysportowanym ciele ujdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 14:32 Wygląda pięknie, młodo, świeżo i jak mistrzyni. Nawet jeśli ta sukienka nie jest dla niej idealna. Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 14:40 Zakładam że jej się podoba. A to oznacza że jest dla niej hitem. Zawsze mnie bawią takie przekomarzanki tutaj. Pamiętam rytualne krecenie nosem ematek na jakąś sukienkę slubna celebrytki. A za jakiś czas był wątek gdzie wrzucane były ematkowe sukienki ślubne. I no coz - szalu nie bylo. Ale zza klawiatury to wszystkie wyrocznie mody, kolorow I szyku. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 15:37 bardzo ladnie wyglada- jest mloda, wysportowana, moglaby zalozyc worek i tez wygladalaby dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
jackowo.deluxe Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 15:39 Podejrzewam ze te sukienke wybrala nie Iga, ale jakas jej doradczyni I ta doradczyni powinna byc wywieziona na taczkach, bo Iga, i pisze to z ogromnym bolem serca, wyglada w tej sukience jak amerykanska celebrytka Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 18:24 Nie. Wygląda świeżo, młodo i zgrabnie. Kiecka nie gra tu pierwszych skrzypiec, a Iga nie sili się na bycie seksi. Serio trzeba miec odpustowy gust aby tego nie widzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 21:18 E, nie. Iga kupiła ją w polskim sklepie internetowym. Sukienka jest 100% bawełniana, a jest to 790 zł. Bardzo fajnie, że popiera polskie marki. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Sukienka Igi Świątek 12.06.23, 21:20 A poza tym na innych ujęciach ta sukienka prezentuje się o niebo lepiej niż na tym w poście startowym. Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierav Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 15:41 Kit. Kit kompletnie bez znaczenia. A dla dziewczyny głębokie pokłony. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 16:02 Dla mnie hit i dla niej samej chyba też. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 16:04 cokolwiek nałoży na siebie ta dziewczyna będzie to hit - jest świetna - ładna, mądra, pewna siebie, bardzo kobieca -ale zarazem silna i zdecydowana Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierav Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 18:01 Spójrz na zdjęcie z założycielskiego postu - sukienka zjeżdża w dół, a dziewczyna trzyma ją łokciami, żeby nie zjechała z biustu. Jeśli wybrała sobie tą kieckę sama - w co wątpię - to rozumiem. Niemniej, sądzę, że ktoś z "profesjonalistów" jej doradzał (po tym jak po sukcesie w Roland Garros 2020 założyła koszulczynę z szafy babci) i w tym kontekście, wybór tej kiecki jest mega słaby - można by dać dziewczynie coś bardziej komfortowego, a jednocześnie bardziej do niej pasującego. Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 18:16 kazimierav napisał: > Spójrz na zdjęcie z założycielskiego postu - sukienka zjeżdża w dół, a dziewczy > na trzyma ją łokciami, żeby nie zjechała z biustu. Bzdura, gdyby jej zjezdzala to by zjechala, bo ona sie ruszala, a nie stala w studiu/sypialni sport.interia.pl/tenis/roland-garros-2023/videoamp,vId,3324234&ved=2ahUKEwiWtrqRzbv_AhUDg_0HHS0oC1AQ0PADKAB6BAgOEAE&usg=AOvVaw1XCY7ccdWuhmLy-Iwzf7Z7 Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierav Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 18:56 Na filmiku, na zmianę, trzyma kieckę łokciami i zagląda w swój biust, kontrolując, czy wszystko jest na swoim miejscu. No super wybór, doprawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 19:07 Nic nie trzyma łokciami. Tutaj na zdjęciu widać najlepiej, że rękę ma oddalona od ciała, niczego nie przyciska (poza pucharem) Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierav Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 19:17 Pucharem trzyma. 🤦 Nie nosiłaś za bardzo takich sukienek, co? Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 19:21 Nie, bo nie dostala pucharu i nie miala jak trzymac takiej sukienki Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierav Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 19:31 🤦 I na studniówce nie była, a przedtem na półmetku i na żadnym ślubie/sylwestrze/chrzcinach/urodzinach/pogrzebie, a sukienka bez ramiączek jest dla niej tworem z kosmosu. Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 19:15 Bzdura. Wchodzila na wystep w murku szerokosci mniej wiecej stopy, wiec patrzyla, gdzie staje, a pozniej dziennikarze byli ponizej jej poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 22:07 Różne są ujęcia-zawsze można znaleźć mniej fortunne Mnie się podoba Kupuje ja cała 🙃 Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierav Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 18:15 woman_in_love napisała: > skąd wiaodmio że madra? sport to obca ci dziedzina, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Sukienka Igi Świątek 11.06.23, 19:16 Z watkow, ktore zaklada na ematce. Odpowiedz Link Zgłoś