Dodaj do ulubionych

Zalando - pytanie

27.07.23, 08:38
Czy na Zalando nie można już oceniać rzeczy? Nie dostałam e-maila z prośbą o ocenę, jak wchodzę w zamówieniu na strony rzeczy, które kupiłam nie ma opcji oceniania, nie widzę gwiazdek, jak przeglądam różne ubrania...
Obserwuj wątek
    • szmytka1 Re: Zalando - pytanie 27.07.23, 08:40
      Właśnie u mnie yez nie widać, a szkoda, bo zawsze korzystałam i czytałam komentarze. Uważałam to za duża zaletę zalando
      • mebloscianka_dziadka_franka Re: Zalando - pytanie 27.07.23, 09:10
        No właśnie ja też uncertain chciałam teraz powystawiać oceny i szukam, i szukam, i dopiero teraz zauważyłam, że rzeczy nie mają już ocen.
    • jagnaodboryny Re: Zalando - pytanie 27.07.23, 09:15
      A co z najniższą ceną w ostatniego czasu na zalando? na początku gdy wszedł ten przepis pojawiała się przy promocjach a teraz jej nie ma? czy zalando nie obowiązują te przepisy, a może coś się zmieniło?
      • danaide2.0 Re: Zalando - pytanie 27.07.23, 09:39
        Ceny widzę. Ocen nie widzę. Z filtrów zniknęła też opcja wyboru rabatu przy promocji.
      • mebloscianka_dziadka_franka Re: Zalando - pytanie 27.07.23, 09:41
        Ja widzę, że są. Ale nie wszystkie rzeczy mają tę informację. Może te, które są krócej niż 30 dni w sprzedaży, albo po prostu nie miały zmiany ceny.
    • princy-mincy Re: Zalando - pytanie 27.07.23, 09:40
      Nie wiem jak na stronie internetowej, ale w aplikacji mozna oceniac. Wlasnie przed chwila sprawdzalam, bo czesto oceniam i lubie czytac opinie przed zakupem.
      Klikasz na serduszko, tam pod ulubionymi masz Twoje Rzeczy (te, ktore zakupilas) i po wybraniu danego produktu kikasz na trzy kropki i masz opcje Dodaj opinie o produkcie
      • mebloscianka_dziadka_franka Re: Zalando - pytanie 27.07.23, 09:45
        Rzeczywiście w aplikacji wszystko po staremu. Może coś robili z systemem i błąd im wywaliło na stronie www.
        • danaide2.0 Re: Zalando - pytanie 27.07.23, 09:48
          Czemu się nie dziwię... Obawiam się, że to nie błąd.
          • mebloscianka_dziadka_franka Re: Zalando - pytanie 27.07.23, 13:41
            A mnie to dziwi, że w aplikacji zostawili oceny, a na stronie usunęli. Czemu ma to służyć?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka