Dodaj do ulubionych

Petarda odpaliła.

• junebug Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:28
      Tak bym chciała zobaczyć teraz zdjęcia Kurzopków kupujących nowy materac i talerze. 😃
      • memphis90 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 12:15
        Ja bym wrzuciła rozkoszne zdjęcie z pościeli (tej pościeli p!) jak konsumuję coś z rodowej porcelany (tej porcelany!)…
        • m_incubo Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 12:51
          To samo mi przyszło na myśl i na pewno bardzo by mnie korciło, ale po namyśle stwierdzam, że to by było niehumanitarne podsycanie czyjegoś obłędu - gdyż uważam, że u petardy to już klasyczny obłęd.
          A więc jednak prawnicy i żadnych publicznych odniesień do postów/sytuacji.
          • memphis90 Re: Petarda odpaliła. 14.08.23, 22:07
            Życie ludzi prawych i szlachetnych jest takie nudne, prawda…?
    • jowita771 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:43
      Tak się jara słowem konkubina, że na złość ślub wezmą i co będzie pisać?
      • triss_merigold6 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 17:07
        🤣
      • hrabina_niczyja Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 17:14
        Że żona niekościelna to nie żona 🤣
      • turbinkamalinka Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 19:41
        I tak będzie pisać że ona żona. Jedna jedyna przed Bogiem ślubowana. I dzieci mają smile. No ale oni mają chody u Kurskiego. Może im załatwi unieważnienie ślubów kościelnych tongue_out Chociaż to już chyba za grubo byłobysmile

• kropkaa Re: Petarda odpaliła. 14.08.23, 22:49
        Konkubina po ślubie.
    • cosmetic.wipes Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:47
      Jezusiezłoty, jak tym biednym synom musi być wstyd. Żal mi chłopaków.
    • shellyanna Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:55
      Ja ją trochę rozumiem. Nie chciałabym spędzać urlopu w miejscu, w którym spędzałam przez kilkanaście lat urlopy z eks. Tak samo trudno byłoby mi pewnie oglądać foty eks z nowa panią w miejscach, które były „nasze”.
      Łóżko tez bym jednak wymieniła. Armatura to już przesada, ale gdyby mnie było stać, to pewnie tez by wchodziło w grę smile
      • szmytka1 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 16:57
        No okeeej, no to ty i ona nie spędzajcie tam urlopów itd. A skoro drugiej stronie to nie przeszkadza, to w czym problem? Trzeba od szczurów w kanalizacji kogoś wyzywać?
      • alpepe Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 17:00
        No, ale nie robiłabyś obory po znajomych w związku z tym?
      • hrabina_niczyja Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 17:03
        Tak, też rozumiem i wsparłabym każda kobietę, która przeżywa to na świeżo. Sama w 1 Boże Narodzenie po rozstaniu stałam na Wschodnim i ryczałam w głos, bo z nią pojechał naszym samochodem, do mojej teściowej itd. Ale takie rzeczy przeżywa się w ukryciu, a nie publicznie. I przykro kiedyś się kończy, a nie przez lata pielęgnuje i pluje jadem.
        • figa_z_makiem99 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 17:29
          Podpisuję się. Pan najwyraźniej nie cierpi po rozstaniu, a pewnie ucieszył się z rozwodu, który ona zainicjowała Baba robi z siebie pośmiewisko, nie zbudowała sobie pozycji zawodowej i nie ma przyjaciół, żaden normalny facet się z nią nie zwiąże i nie da się zdominować jak były mąż.
        • shellyanna Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 18:12
          Nie, no jasne. Zreszta umówmy się - nawet gdybym jakiś łzawy post na fb popełniła po winie, to najwyżej kilku znajomych zlecialoby się pocieszać i kazałoby mi usunąć.
          Natomiast emocje rozumiem.
        • conena Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 08:34
          hrabina_niczyja napisała:

> Tak, też rozumiem i wsparłabym każda kobietę, która przeżywa to na świeżo. Sama
          > w 1 Boże Narodzenie po rozstaniu stałam na Wschodnim i ryczałam w głos, bo z n
          > ią pojechał naszym samochodem, do mojej teściowej itd. Ale takie rzeczy przeżyw
          > a się w ukryciu, a nie publicznie
          . I przykro kiedyś się kończy, a nie przez lat
          > a pielęgnuje i pluje jadem.

nie widzisz tu sprzeczności?
          • frntta666 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 08:41
            No i wlasnie na tym jeszcze Petarda jakos ciagnie. Na tej niby walce z hipokryzja (ktora faktycznie w spoleczenstwie sie mocno trzyma) nakazujaca kobietom cierpiec "z klasa i po cichu".
            • arwena_111 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 08:51
              Klasę się albo ma albo nie ma. Petarda jej nie ma. Robienie z siebie idiotki - nie pomaga jej. To ona porzuciła męża a wcześniej prowadzała się z kochankiem publicznie. A teraz co? Żal d... ściska, że facet zamiast płakać za utraconą miłością - znalazł sobie normalną kobietę bez odpałów?
              Kurzaj to powinien na kolanach do Częstochowy, Mekki i gdzie tam są jakieś inne święte miejsca z podziękowaniami - że się pozbył wariatki.
              • frntta666 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 08:55
                A tu akurat pelna zgoda, jesli chodzi o przypadek petardy. Natomiast ja zdecydowanie jestem team Shakira i uwazam, ze zdrowsze jest upuszczenie pary, niz "klasa" polegajaca na udawaniu, ze sie jest ponad to.
                • arwena_111 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 11:03
                  Dobra, ale Shakira zrobiła to z klasą. Nawet Miley Cirus potrafiła z klasą się zemścić. Ale o ile mnie pamięć nie myli - to one miały powody.
                  • borsuczyca.klusek Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 11:16
                    arwena_111 napisała:

> Ale o ile mnie pamięć nie myli - to one miały powody.

No właśnie, każdy by się wkurzył, gdyby jakaś franca przyszła i wyżarła dżemik truskawkowy ze spiżarki 🙄
      • hanusinamama Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 17:34
        NIe kazdy ma takie rozkminy. Poza tym to inna wyspa...
      • ggrr.ruu Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 20:23
        Na to jest prosta metoda - nie obserwować ex i nie oglądać zdjęć. A szczególnie, jak się porzuciło męża to wypadałoby go nie rozliczać z tego, co robi po rozwodzie.
    • malinowe-wino Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 17:20
      Slownictwo, moze nie takie jakie byc powinno.

Widac, ze puscily nerwy.

• nenia1 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 17:35
      Przecież ona nie jest zdrowa. Nikt zdrowy na umyśle nie pisze takich rzeczy, nie babrze się tak w przeszłości, nie ma potrzeby poniżania i atakowania innych.
      Zmroziło cię, bo przecież jak to się czyta wiadomo, że zdrowa osoba tego nie pisze. W tym jest ogromny ładunek nienawiści być może na podłożu wielkiego żalu. Czasem łatwiej odczuwać ciągłą wściekłość niż wielki smutek. Może mieć silną depresję.
      Depresja bywa że objawia się w atakach agresji, złości, gniewu czy wręcz nienawiści i wściekłości. To rzadsze ale tak też się może manifestować choroba.
      • figa_z_makiem99 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 17:49
        Łatwiej nienawidzić, obarczać winą innych niż siebie, bo do siebie powinna mieć pretensje. Narcyzm to niedojrzała osobowość, zachowuje się jak 5 latka, nie może znieść poczucia porażki.
        • nenia1 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 18:15
          No nie może bo jest silnie zaburzona. Przecież to nie działa na zasadzie świadomego wyboru, decyzji.
      • jolie Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 18:13
        Zgadzam się, z jej psychiką nie jest dobrze. Zawsze była nadmiarowo emocjonalna moim zdaniem, ale teraz straciła kontakt z realem i instynkt samozachowawczy. Takimi wpisami pogrąża się całkowicie.
    • kot_filemon88 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 18:16
      Dlaczego zmroził. Kobieta ma rację, jej były to Pinokio i też uważam za żałosne jeżdżenie w to samo miejsce z kochanką, co kiedyś z rodziną i to przez 15 lat.
      • figa_z_makiem99 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 18:41
        Żałosne to jest śledzenie jak żyje ex mąż i komentowanie tego publicznie. Gdybym odeszła od męża, zwisaloby mi gdzie jeździ i nie roscilabym sobie praw do miejscówek wakacyjnych. To świadczy o zerowym poczuciu własnej wartości. Kiedyś jeździłam z Wwy z byłym facetem do Sopotu, dziś spaceruję po tych samych ulicach Sopotu z mężem To jest żałosne? Było minęło i co mnie obchodzi gdzie on jeździ i z kim?
        • kot_filemon88 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 20:00
          Ona niekoniecznie musi to śledzić, wystarczy że otworzy Pudla lub super ekspres. Jej były nie żyje pod kamieniem, tylko reklamuje się z kochanką na różnych portalach.
          • hanusinamama Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 20:18
            Na pudlu jest info na jakim łóżku Kurzopki śpią?
          • ggrr.ruu Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 20:27
            Jaką kochanką? Oboje są rozwiedzeni i tworzą związek.
          • memphis90 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 21:04
            Ja na ten przykład doskonale sobie radzę z nieczytaniem na pudlu czegokolwiek o Kurzopkach, wiec chyba jednak można…
            • kropkaa Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 14:24
              Plus nie śledzę celebrytów na insta. Da się.
      • figa_z_makiem99 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 18:53
        Poza tym, to nie jest jego kochanka a oficjalna partnerka, żałosne to jest bycie publiczną urojoną zazdrosną żoną po rozwodzie, kiedy były ma to gdzieś.
      • briar_rose Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 19:09
        Korzystanie z tego samego faceta nie przeszkadza, to korzystanie z tej samej wanny ma? Kobieta Niewypał nie była jakoś taka wrażliwa, gdy sama romansowała z żonatym Krauze.
      • szmytka1 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 19:56
        Zapewne uważasz za żałosne całą masę innych zachowań, czy wszystkie wyrzygujes personalnie w internecie? Pod adresem konkretnych, wg cienie żałośnie zachowujacych sie osob?
      • hanusinamama Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 20:17
        Pomijając ze to inne wyspy jednak...to nie każdy przykłada aż takie uczucia do miejsc.
        Jak jest tam fajnie to jadę i ie rozkminiam.
        Miałam ci ja narzeczonego w innym kraju, mieszkał w stolicy.
        Stolica piękna...wiec pojechałam tam potem z mężem, a ostatnio z męzem i dziećmi. A żyłam w tym mieście prawie rok...
      • turbinkamalinka Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 20:21
        Przecież oni nie pojechali w to samo miejsce. Pojechali do Grecji. Uważasz że Kurzopki powinny omijać wszystkie państwa w którach była Smaszcz z mężem? Przecież to jakiś absurd.
      • ggrr.ruu Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 20:26
        Żałosne to jest porzucić męża i po rozwodzie go przeładować, bo za mało cierpi. Jak napisałam wyżej - ciekawe czy jak Smaszcz się prowadzała ze swoim żonatym kochankiem to tak dbała, żeby przypadkiem nie pojawić się w miejscu, w którym był z żoną.
        • kot_filemon88 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 20:29
          Zostawiła go, bo już dawno wypisał się z małżeństwa a potem miał romans z Kasią.
          • ggrr.ruu Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 20:38
            Romans miał po tym jak ona złożyła pozew rozwodowy. I ok, miała prawo go rzucić, nie ma obowiązku tkwienia w małżeństwie. Tylko po co robić szopki po tym rozwodzie z którego się samemu chciało?
          • aqua48 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 11:58
            kot_filemon88 napisał(a):

> Zostawiła go, bo już dawno wypisał się z małżeństwa a potem miał romans z Kasią
            .
            A nie dlatego że po latach huśtawek emocjonalnych przestał reagować na jej histerie i dramy oraz że miała już na oku żonatego pana Krauze który jej się wydawał atrakcyjniejszy? Hmmm..
            • kot_filemon88 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 13:06
              Zaraz wygoogluje tego Krauze. Tego co piszesz nie wiemy.
              Myślę, że jak się ma dzieci, to inaczej powinno się patrzeć na związek, a nie romansować z partnerem z telewizji. Oboje, Kurzajewskiego i Cichopek oceniam negatywnie.
              • borsuczyca.klusek Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 13:13
                Tu masz artykuł relacjonujący sielanke:

plejada.pl/polscy-celebryci/paulina-smaszcz-znow-zakochana-opowiedziala-o-zwiazku-z-rafalem-krauze/1we7qte

A tu już po rozstaniu. Zwróć uwagę na bardzo podobny sposób komunikacji:

gwiazdy.wp.pl/paulina-smaszcz-rozstala-sie-z-rafalem-krauze-rozprawia-sie-z-nim-w-ostrych-slowach-6545024287160896a
                • kot_filemon88 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 13:42
                  No za dużo klapie dziobem, ale jeżeli koleś był bawidamkiem to mu się należało. Poza tym z artykułu wynika że ona chorowała, a Kurzajewskiego to nie interesowało. Bardzo częste zachowanie mężczyzn, w przypadku choroby żony. Nie tylko wśród celebrytów.
                  • figa_z_makiem99 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 15:32
                    Ale żona bawidamka i dzieci już Petardzie nie przeszkadzały? Zdradzacz żonaty to bawidamek i kłamca, poużywał i uciekł od niej. Wtedy zaczął przeszkadzać. Kurzaj był uległym misiem, jeszcze po rozwodzie był od niej uzależniony.
                    • kot_filemon88 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 21:10
                      Podobno to nie była żona, a konkubina.
                      • panna.nasturcja Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 11:21
                        I jakie to ma znaczenie?
              • aqua48 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 13:15

> Myślę, że jak się ma dzieci, to inaczej powinno się patrzeć na związek,

Czyli jak? Każdy związek można rozwiązać i jest to znacznie lepsze i zdrowsze wyjście niż tkwienie w wypalonym małżeństwie, ze złymi emocjami i wzajemnymi pretensjami zamiast wspólnoty. Zwłaszcza dla dzieci.

> a nie romansować z partnerem z telewizji.

A z kim wolno romansować po rozwodzie?

Oboje, Kurzajewskiego i Cichopek oceniam negatywnie.

Masz do tego prawo. Jednakże zwróć uwagę na jeden fakt - żadne z nich złego słowa o swoich byłych małżonkach publicznie nie wypowiadają,. Za to ich cenię.
                • kot_filemon88 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 13:39
                  Bo to nie oni zostali zostawieni. Upajają się swoim szczęściem, spijają z dziubków i żyją wg zasady good vibes only. Przecież oni mieli romans od dawna, wszyscy w 4 wtedy milczeli, dopiero Petarda się wkurzyła, napisała o tym pierwszy post na instagramie, a Kurzajewski z kochanką w końcu mogli wyjść spod kamienia. I od tamtej pory radośnie pokazują na Pudlu wakacje, ferie, rodzinne obiady i resztę tej żenady. Tak naprawdę to zrobiła im przysługę, bo ukrywanie musiało być dla nich ciężkie.
                  • azalee Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 13:51

> Bo to nie oni zostali zostawieni.

Kurzajewski zostal zostawiony! Dla zonatego Krauze! Ile razy mozna to powtarzac?

> Przecież oni mieli romans od dawna, wszyscy w 4 wtedy milczeli, dopiero Petarda się wkurzyła, napisała o tym > pierwszy post na instagramie, a Kurzajewski z kochanką w końcu mogli wyjść spod kamienia.

Kurzajewski byl juz wtedy pare dobrych lat po rozwodzie.
                  • borsuczyca.klusek Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 14:08
                    Nikt z nas nie wie jak było naprawdę. Możemy tylko sobie gdybać. Ale fakt jest taki, że oba rozwody były przeprowadzone bardzo szybko, sprawnie i bez orzekania o winie. Jeżeli Kurzaj był winny zdrad, porzucenia i innych podłości to wtedy był najodpowiedniejszy moment by walczyć o prawdę.
                    • kot_filemon88 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 14:15
                      W sumie tak
                    • gama2003 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 14:36
                      Bo on te inne podłości wykonał po rozwodzie !
                      No trzymajmy się chronologii moja droga 😉😀😀.
                  • aqua48 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 18:02
                    Kurzajewskiego to akurat Petarda zostawiła dla żonatego pana z którym romansowała radośnie wychwalając go pod niebiosa i ciesząc się że wreszcie została doceniona. Do czasu kiedy to ona poszła w odstawkę i postanowiła że skoro innych chętnych na horyzoncie brak(nic dziwnego po tym jak publicznie bez żenady obsmarowała swojego wybranka) to wróci w chwale jako ta jedyna matka i cudowna żona do Maćka, który jak się okazało postawił veto. I dopiero wtedy się wkurzyła. Jakoś mu się nie dziwię. Petarda jest mściwą, zazdrosną babą która jak harpia gdy złapie coś w zęby to nie wypuści.
                    Znam kilka podobnych sytuacji nawet w moim otoczeniu. Ludziom się wydaje że rozwód to tak się bierze żeby poszaleć, a jak miłosne zapały się kończą, to można jak gdyby nic w chwale i glorii wrócić do poprzedniego życia i porzuconego męża/żony. No ale sorry, tak to nie działa.
                    A Kurzajowi i Kaśce oraz wszystkim ich dzieciom życzę szczęścia i spokoju.
                    Natomiast to odkąd mieli romans to tylko Petarda głosi i jak wskazuje Daniela mija się z chronologią mocno.
                    • daltonka Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 07:02
                      Partnerka tego pana napisała podobno wczoraj, że nie była żoną, pan miał dużo pań przed Petardą itd. Skąd wy to wszystko wiecie? Że było jak piszecie? P twierdzi, że nie ona odeszła.
                      Robi z siebie niepoczytalną, fakt, tu nie dyskutuję
                      • alicia033 Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 09:16
                        daltonka napisała:

> Partnerka tego pana napisała podobno wczoraj, że nie była żoną, pan miał dużo pań przed Petardą itd. Skąd wy to wszystko wiecie? Że było jak piszecie? P twierdzi, że nie ona odeszła.

Mamy pamięć dłuższą, niż jętka jednodniówka oraz w internecie nic nie ginie, więc i ty też sama możesz sobie prześledzić chronologię zdarzeń od 2019r i jak, w miarę rozwoju tej dramy, paulutkowi zmieniały się wersje historii.
                • jolie Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 13:54
                  aqua48 napisała:

> Masz do tego prawo. Jednakże zwróć uwagę na jeden fakt - żadne z nich złego sło
                  > wa o swoich byłych małżonkach publicznie nie wypowiadają,. Za to ich cenię.

🤣🤣🤣
                  A co i po co mają mówić? Zwłaszcza po pielgrzymce do Ziemi Świętej, aby przeżyć odnowę duchową i zbliżyć się do źródeł wiary? Nie opłaca się im mówić czegokolwiek, dzięki odpałom nawiedzonej eks, obłudnicy niedługo zostaną świętymi, bo z "taką klasą nie reagują". Co za ironia losu.
                  • kot_filemon88 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 14:16
                    Dokładnie, cała 4 żenująca, ale Kurzołapki jakby trochę bardziej.
                    • skumbrie Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 15:29
                      Kurzopki były żenujące na początku. Gdyby petarda umiała milczeć...
                      No ale wystrzeliła i teraz Kurzopki jakby mniej, a Kurzaj za chwilę na ołatrze męczęństwa zostanie wyniesiony.
                      Petarda zapomniała, że milczenie jest złotem.
                      • jolie Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 17:12
                        Tak, Męczennik Maciej i Męczennica Miłości Katarzyna, Która Krzyżem Leżała.
    • daltonka Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 20:22
      Nie wiem, czy bym mając taką ex już się nie zaczęła bać… pewnie widzimy wierzchołek góry lodowej…
      • ggrr.ruu Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 20:29
        Napiszę z doświadczenia (odpały identyczne tylko nie medialne) - człowiek się znieczula. To coś jak mieszkanie koło linii kolejowej. Przestajesz zwracać uwagę.
        • daltonka Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 20:43
          Rany… czyli jest ich więcej?😅
          • ggrr.ruu Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 20:49
            Niestety. Ale przyznam, że do etapu "ta larwa pije z mojego kubeczka" nie doszło, natomiast wiele odpadów było identycznych i też na zasadzie "zostawiłam męża, a on po rozwodzie ośmiela się być szczęśliwy zamiast po mnie płakać"
          • maleficent6 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 21:13
            Więcej? Jest ich całkiem spore grono, tylko nie piszą o nich na pudelku. Tego typu dramy rozgrywają się na salach sądowych i w prywatnym zaciszu domowym.
            • daltonka Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 21:27
              Ale czego one chcą? Oprócz psucia krwi? Pytam o te, które odeszły, rozwiodły się… i nagle im o co chodzi? W tym zaciszu? Chłop nie wróci, moralnej krzywdzi następczyni nie wykonała…
              • ggrr.ruu Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 21:33
                Jak dla mnie te osoby są zaburzone po prostu.O ile jestem w stanie zrozumieć wściekłość osoby porzuconej, o tyle wściekłość porzucającej nie mieści mi się w głowie. Chyba też chodzi o ściąganie na siebie uwagi i robienie z siebie ofiary, żeby korzystać ze współczucia otoczenia. Ewentualnie same wierzą, że zostały skrzywdzone. To jest tak nieracjonalne, że normalny człowiek tego nie zrozumie.
                • daltonka Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 21:39
                  No właśnie próbuję, ale mi nie idzie😉 petarda ciągle pisze o kłamstwie, ale skąpi konkretu. To, że ma żal, że jej porzucony dla innego ex mąż nie mówił, że się zakochuje, jest jasne. Ale ona ciągle sugeruje, że kłamstw było morze. Tylko przykłady nie padają…
      • gama2003 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 21:04
        Dokładnie tak myślę, w tym są synowie, reszta rodziny obu stron . Dzieci Katarzyny.
        Fruwają pisma od prawników.
    • gaskama Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 21:26
      Petarda ewidentnie ma problemy psychiczne. Nie wiemy, co tam się działo. Spędzili razem 24 lata. Starała się udawać silną, ale nie wyszło. Przykre to wszystko. IMO bardzo ładna kobieta. No ale coś się przepaliło.
      • nenia1 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 21:41
        gaskama napisała:

> Petarda ewidentnie ma problemy psychiczne.

dokładnie tak. Starać się ją zrozumieć to jak starać się zrozumieć dlaczego
        człowiek z nerwicą natręctw myje ręce tak często aż pojawiają się rany.
        • gaskama Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 21:47
          Ja nigdy wcześniej o niej nie słyszałam. Teraz doczytałam gdzieś, że straciła bliźniacza ciążę. Kurcze nie znam się, ale takie rzeczy łamią ludzi.
          • heca7 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 21:50
            Jak dla mnie poronienie sprzed dziesięciu m/w lat co najmniej nie usprawiedliwia nazywania ludzi obślizgłymi szczurami...
          • frntta666 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 21:53
            U niej to raczej chodzi o nieprawidlowa osobowosc, tak bym obstawiala. Tego sie nie da wyleczyc, tylko mozna leczeniem poprawic funkcjonowanie. I najczesciej takie osoby nie chca isc na terapie, wiec pozamiatane. Oczywiscie nie stawiam diagnozy, ale tak mi sie jej przypadek kojarzy.
          • princy-mincy Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 21:54
            dlatego próbowała łamać podwładnych?
            wyleciala z wielu firm, taka z niej wspaniała menago
            • gaskama Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 21:58
              Nie wiem, nie znam kobiety, nie znam jej życiorysu. Po raz pierwszy usłyszałam o niej przy akcji z Izraelem. Ale jej zachowanie IMO świadczy o jakiś zaburzeniach.
              • ggrr.ruu Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 22:21
                Ewentualnie jest po prostu złym człowiekiem
                • frntta666 Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 22:25
                  No nie, tu widac zaburzenia jak na dloni. Zly czlowiek, nawet bardzo glupi, takich rzeczy SOBIE nie robi.
                • gaskama Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 22:26
                  Nie. To nie to. Tu coś się przepaliło.
    • geez_louise Re: Petarda odpaliła. 10.08.23, 22:10
      Ale talent do PR ma wybitny. Uratowała karierę Kurzopków, która bez jej działań już balansowałaby pewnie na granicy niebytu, a tu proszę, pewnie 1 dziesiątka powercouple w Polsce. „Kobietapetarda” powinna być słowem roku, a teraz wszyscy googlają Leros, wcześniej mało znane.

Tylko jakoś pieniądze na rym robi ujemne.
    • waleria_bb Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 00:03
      W sumie oprócz Petardy odpalił się (znów) Hakiel. Już zdawało się, że zaczyna wychodzić na prostą, ale powraca do wałkowania tematu Kaśki i szczegółów rozstania, zrobił głupkowatej q&a na swoim instagramie. Padło pytanie, jak dowiedział się o zdradzie i odpowiedział, że wynajął detektywów, Kaśka została przyłapana na gorącym uczynku. Petarda i Hakiel to ciężkie osobowości. U Paulutka być może to choroba, ale Hakiel jakoś tak też wydaje mi się niezłą toksyną bez poczucia obciachu. Są w tym układzie dzieci i jestem ciekawa, jak ocenią już jako dorośli ludzie ojca, który wywlekał tak prywatne sprawy.
      • borsuczyca.klusek Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 00:05
        Hakiel się odpalił, bo nowa dziewczyna, którą usiłował pocieszyć się po Kasi, właśnie kopnęła go w zad.
        • waleria_bb Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 00:08
          Nie jest powiedziane, że ona go kopnęła. Pojawiają się plotki, że Stępień i Hakiel mają się ku sobie. Ona desperacko chce utrzymać się w celebryckim bagienku, a Hakiel w sumie też wydaje mi się podobną osobą, nie da o sobie zapomnieć.
          • borsuczyca.klusek Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 00:17
            Z urywków informacji jakie mamy możemy się jednak domyśleć, że to pani podziękowała panu za współpracę. W dodatku rozstanie było dość chłodne.
            • briar_rose Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 00:19
              Niech się Hakiel za Petardę weźmie xD
              • skumbrie Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 14:16
                Za niski...
                • borsuczyca.klusek Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 14:21
                  Ten tańczący z mopsami też za wysoki nie był...
                  • skumbrie Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 15:02
                    Ale posturę miał.
                    Chyba że o innym piszemy. Jakiegoś mięsniaka w objęciach kojarzę.
          • figa_z_makiem99 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 00:20
            On się lubi podczepiać pod silne kobiety, piszą, że to alkoholik, hazardzista i lubi zdradzać. Podobno wynajął detektywa jak poprosiła o separację, , rozwód odbył się jednak bez orzekania o winie, musiał mieć grubo za uszami i bał się, żeby nie orzeczono rozwodu z jego winy. Tak piszą na pudlu. Trzyma opinię publiczną w poczuciu jaki jest szlachetny, dla mnie oblech.
            • frntta666 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 07:20
              Dla mnie tez Hakiel oblechowaty. Ta jego deklarowana szlachetnosc i klasa... no blagam, kto sie na to nabiera.
              • waleria_bb Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 07:37
                Oblech może nie, ale sprawia wrażenie cwaniaka, który bardzo chce podtrzymać status celebryty. Jak serio wszedł w związek z Magdą Stępień... 🫣 To będzie drama za dramą, Antek i Rzeźniczak będą mogli odetchnąć.
    • ciri_77 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 09:17
      Nowy dzień, nowy wywód i żal. Tylko dlaczego zawsze "Matka" Pisana jest od dużej litery? Jak na osobę po doktoracie to chyba słabo z pisownią
      • borsuczyca.klusek Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 09:22
        Pani Petarda to jak widać nie ma zbyt dużego pojęcia o świecie zwierząt.
        • alpepe Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 09:28
          A o czym ona ma pojęcie? O szczurach w szambie? Widziała kiedyś szczura w szambie?
          • memphis90 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 17:19
            O dyplomach sędzin ma pojęcie!
      • heca7 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 09:36
        Matko co za bełkot uncertain Ona pisze o kręgosłupie moralnym?! Zapomniała już jak prowadzała się z żonatym mężczyzną???
        No i macie rozwiązanie na wszelkie problemy służby zdrowia. Wystarczy czuwać przy rannym żeby wydobrzał tongue_out
      • gama2003 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 09:45
        I po polonistyce...

W komentarzu ktos napisal, ze odeszła do kochanka zostawiajac meza z dziećmi. I ze Kurzaj wtedy milczał a byli malzenstwem. Ze to ona wystąpiła o rozwod.
        Ciekawe ile czasu komentarz powisi.
        • jowita771 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 10:47
          Swoją drogą, jak odeszła, to pewnie siedział cicho i trzymał kciuki, żeby nowe zauroczenie potrwało wystarczająco długo, żeby sfinalizować rozwód z wariatką. Miał chłop szczęście.
          • gama2003 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 12:36
            Mnie w tamtym czasie uderzyło, że dorosły już syn trzymał się ojca na korytarzu sądowym.
            Nie wiem, czy był tam w roli świadka, czy tylko wsparcia, ale te zdjęcia były przejmująco smutne.

Chyba mam wdrukowane, że dziecka nie powinno tam być.
      • mid.week Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 13:41
        Tego sie czytac nie da (i nie mam na mysli rozmazanego przez jakosc zdjec na forum tekstu), ona ciagle pohukuje na inne kobiety o jakąś siostrzana solidarność, łaja za jej brak, jakby świat płonął przez wojnę płci.
      • skumbrie Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 14:07
        Oho, ciekawe, kiedy poleci autorka tych komentarzy:

Pani Paulino bardzo nieładnie ocenia Pani kobiety nie posiadające wykształcenia wyższego, zarzucając im brak wiedzy w życiowych kwestiach. Podpowiem Pani, że nie trzeba być mgr psychologii, aby umieć się zachować z klasą i godnością.
        3 godz.78 polubień

I jeszcze jedna kwestia, oczekuje Pani wsparcia, bezwarunkowego, bez refleksji nad swoim zachowaniem, tylko dlatego że jest Pani kobietą, matką, podobno oddaną, wyedukowania (choć nie wiem co to ma do rzeczy). Pytanie zatem czy Pani związek z żonatym Rafałem K. był wsparciem z Pani strony dla jego żony? Bardzo oryginalne to było wsparcie, ot co
        • norra.a Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 14:48
          To nie moje komentarze, ale za inny poleciałam i dostałam bana 😆
          • m_incubo Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 15:07
            Jest ważna aktualizacja na jej Instagramie tongue_out
            • tt-tka Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 15:13
              m_incubo napisała:

> Jest ważna aktualizacja na jej Instagramie tongue_out
              >

Nie mam insta, podziel sie !
        • taje Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 14:53
          Właśnie wrzuciła wiadomość niby od byłej partnerki Rafała K, z której ma wynikać, że Paulina zaczęła się z nim spotykać dawno po tym, jak on zostawił swoją rodzinę. A do tego, uwaga, uwaga, obie panie się zaprzyjaźniły! 😳
          • skumbrie Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 15:03
            W głowie Paulutka na pewno big_grin Jest to pakt kobiet na poziomie po wieki wink
          • ggrr.ruu Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 15:24
            Ale jak to, spotykała się z draniem, który zostawił Rodzinę i Matkę swoich Dzieci oraz Żonę, szczur jeden bez sumienia, pinokio w ściekach
            • skumbrie Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 15:30
              #wyjątkowasytuacja
          • gama2003 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 16:41
            Ale tym razem to było przed, czy po rozwodzie Paulutka ?
            • magdallenac Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 19:33
              Jest i odpowiedź partnerki Rafała K.
              • taje Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 21:34
                Właśnie o tej odpowiedzi pisałam, Petarda wrzuciła screena. Trochę się zdziwiłam, nie ukrywam.
              • gama2003 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 21:40
                Ale ten screen nic niczego nie zmienia w sumie. Tyle, że wychodzi na to, że spotykała się w wolnym facetem. Jak Cichopek.
                Clou w tym, że obie były wtedy żonami.
                Postąpiły identycznie.
            • jowita771 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 19:41
              Paulutek obstaje przy tym, że był romans przed rozwodem, bo był. Wprawdzie nie Kurzaja z Kaśką, tylko jej z Krauze, ale romans się zgadza i "przed rozwodem" też.
              • gama2003 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 21:36
                Czyli jest jak Cichopek. Zdradziła męża i dzieci. Wyprowadziła się. Rozwaliła rodzinę. Wniosła o rozwód bez winy niczyjej. Rozwiodła się.

Identycznie ! To czemu tak zarzuca kłamstwa narzeczonej Kurzaja ?
                Wszak sposób zakończenia małżeństwa był identyczny.

Kasia z rozwodnikiem , petarda z kawalerem.

Różnica w tym,że jej kochanek szybko podziękował. Kasi kochanek szybko się oświadczył, związek trwa w najlepsze.
    • dni_minione Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 12:05
      Poza wszystkim, co zostało już omówione: babka stosuje bardzo nieuczciwą wobec bliskich technikę podpisywania ich "nazwiskami" tego, co sama wyduma i puści w eter. Tworzy fikcyjną odpowiedzialność zbiorową za te swoje toksyczne wypociny podpisując je "ja z synami i rodziną", "my uważamy", "my nie zrezygnujemy", podczas gdy na 100% z żadnym z nich tych mundrości nie konsultuje.
      Nawiasem mówiąc - jeśli potwierdzi się to, co piszecie, że Kurzopki są na innej wyspie, to co ona pocznie z tymi wymysłami o donosach "znajomych" o Kaśce na jej leżaczku i w jej knajpce?
      • borsuczyca.klusek Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 12:21
        Nic nie pocznie, bo dla niej nie liczy się obiektywna prawda tylko jej własna. Ona została krzywdzona, zdradzona i porzucona, nawet jeżeli w rzeczywistości wyglądało to ciut inaczej. Od roku perroruje o rzekomych kłamstwach byłego, mimo że żadnego nie udało jej się wypunktować. Jednocześnie sama przyłapana na nieścisłościach udaje, że nie słyszy lub agresywnie atakuje rozmówców.
        • gama2003 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 12:41
          Znam z bliskiego otoczenia osobę o identycznym charakterze i zachowaniach.
          Kto mysli inaczej niż moja ,, petarda,, jest wrogiem na wieki. Jedynym wyjsciem jest odsunięcie się i nie odpowiadanie na zaczepki. Ani na chwilową sympatię ( do kolejnego wybuchu). Próby prostowania kłamstw to zapalnik kolejnych ataków.
          Nie dziwię się, że i w tej historii każdy milczy.
          • waleria_bb Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 13:01
            Kurzopki muszą mieć nerwy ze stali i w sumie to jest naprawdę przykre, że prowadzą wspólne życie z taką petardą w tle, która odpala się od czasu do czasu z dużą mocą. Szkoda dzieci (Kaśki), bo nie żyją w próżni i na pewno widzą te popisy i na dokładkę mają też niedyskretnego tatusia, który plecie o rozwodzie, detektywie.
            • ggrr.ruu Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 13:03
              Najbardziej to szkoda tego młodszego syna Petardy, bo on jest jeszcze w wieku, że może być mu trudno się odciąć od matki, a ona pewnie nieźle jazdy mu robi
              • waleria_bb Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 13:06
                On nie chodzi do szkoły w PL, wyczytałam chyba tu na ematce. To jak zbawienie dla chłopaka.
                • ggrr.ruu Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 13:15
                  Odległość pomaga, ale nastolatkowi może być bardzo ciężko odseparować się psychicznie. Szczególnie jak matka jedzie na poczuciu winy, nakręca konflikt lojalnościowy i szantażuje emocjonalnie
                  • borsuczyca.klusek Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 13:26
                    Niestety to prawda. Nawet po sporo starszych ematkach widać jak działa rodzinne uwikłanie i jak ciężko powiedzieć "to nie mój problem". A tu mamy na stanie ledwie 18latka.
                    • tt-tka Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 13:57
                      borsuczyca.klusek napisała:

> Niestety to prawda. Nawet po sporo starszych ematkach widać jak działa rodzinne
                      > uwikłanie i jak ciężko powiedzieć "to nie mój problem". A tu mamy na stanie le
                      > dwie 18latka.

On juz jakis czas temu przestal obserwowac petarde w socjalach, odcial sie od informacji, a i zapewne poczte oraz inne komunikatory przyblokowal. Ciezko mu, pewnie, ale przynajmniej tyle dal sobie wytlumaczyc, ze za szurnieta matke nie odpowiada i wspierac jej/oslaniac/tlumaczyc/inne nie musi.
    • enigma81 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 13:01
      Kurde, obserwowałam ją na Insta a teraz nawet nie mogę wyszukać jej profilu..
      A chciałam być na bieżąco.
      • mid.week Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 13:38
        enigma81 napisała:

> Kurde, obserwowałam ją na Insta a teraz nawet nie mogę wyszukać jej profilu..
        > A chciałam być na bieżąco.

Proszę
        instagram.com/paulina.smaszcz?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
        • enigma81 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 13:45
          Weszłam z Twojego linka i niestety..
          Musiała mnie zablokować wink
          • borsuczyca.klusek Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 13:51
            Cóż żeś uczyniła jej podła kobieto 🙄
          • mid.week Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 13:54
            Ojojoj, musialas ją skomentować... Ja sobie tylko cichutko ja podgladam, jak i reszte celeświrów 🙊
            • enigma81 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 14:18
              Chyba muszę sobie założyć jakieś fake konto, żeby być na bieżąco smile
          • magdallenac Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 19:35
            Zablokowała Cię😂Nie przejmuj się, ja jestem na wsze czasy zablokowana u Kingi Rusin i pani Przetakiewicz😀
            • frntta666 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 19:38
              Ja na fb przez Gretkowska. Co mnie tak gleboko urazilo, ze az sie na forum zalilam. No i przez Korwin-Piotrowska, ale tej to nie lubie i tak.
              • borsuczyca.klusek Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 20:16
                Wredne hejterki, mnie tam jakoś nikt nie zablokował 🙄

Tylko Pudel czasem moje komentarze kasuje 😒
                • frntta666 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 20:21
                  Moje tez big_grin Jak sie bawie w polonistke i wytykam, ze nie ma slowa "kokieterka" i tym podobne. Redaktorzy pudla slabo znosza krytyke wink
                • magdallenac Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 20:28
                  A w życiu! U Rusin napisałam uprzejmy komentarz zwracający uwagę na nieścisłości w jej wpisie dotyczącym Meksyku, a u Przetakiewicz skomentowałam zdjęcie na którym upozowała się wygodnie w miejscu, gdzie nie wolno robić zdjęć, właściciele od lat o to proszą, w końcu zabezpieczyli to miejsce łańcuchem, a ta łańcuch na chwilę ściągnęła i zrobiła tam sobie prywatną sesję.
                  • borsuczyca.klusek Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 20:31
                    Aha czyli albo klaszczesz uszami, albo wypad z baru 🙄
                    • raphidophora_tetrasperma Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 21:41
                      Gorzej. Mnie petarda zablokowała za polubienie hejterskiego komentarza ukrytej, nienawistnej żmiji 😔
                      • frntta666 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 21:44
                        Czujna jest 😂
                        • borsuczyca.klusek Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 21:55
                          Weź ile to czasu i energii trzeba by przejrzeć wszystkie polubienia niekorzystnych komentarzy 🤷‍♀️

Chyba, że są jakieś boty do tego.
                          • raphidophora_tetrasperma Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 22:02
                            Nie wiem, może rykoszetem dostałam.
    • skumbrie Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 14:15
      >Kto ma zdrowie, niech coś powie.

To proste. Petarda postawiła sobie za punkt honoru, że Kurzaj dostanie stwierdzenie nieważności małżeństwa. I konsekwentnie dązy do celu.
      • memphis90 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 17:22
        Miałaś chyba na myśli „stwierdzenie nieważności rozwodu” z obowiązkiem powrotu na łono Prawdziwej Rodziny i Jedynej Żony, Matki jego Dzieci, Babki jego Wnuczki, Teściowej jego Synowej oraz podjęcia powinności małżeńskich najpóźniej od dnia 1 września.
        • skumbrie Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 18:35
          Tego nawet ona nie przewiduje wink
    • natalyaxx Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 14:47
      Nie wyobrażam sobie co oma by odwaliła, jakby Kaśka z Kurzajem się ożeniła albo zaszła w ciążę.
      • arwena_111 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 15:01
        Jak Kaśka zajdzie w ciążę - to powinna pokazać dopiero zdjęcia z porodówki. Bo Petarda zatruje jej całe 9 miesięcy.
      • skumbrie Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 15:04
        Poza wzmożeniem internetowym nic. Pudel będzie miał, co cytować i komentować. Wywiadów nikt już z nią nie robi, bo ile można.
      • maleficent6 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 15:33
        Kaśka to się raczej nie ożeni...
      • dni_minione Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 15:46
        Chyba się zaręczyli jakiś czas temu, więc petarda zdaje sobie sprawę, że i ślub będzie.
    • midge_m Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 15:07
      W tej sferze jakoś bardzo mi żal Hakiela który aż musiał wynająć detektywa żeby się przekonać iż żona robi go w konia (i pewnie cały czas wmawia przy okazji, że wszystko jest w porządku). Gdyby to on miał taki meltdown jak Petarda to nic a nic bym się nie dziwiła.
      • m_incubo Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 15:37
        A mnie żal cichopkowej, która latami znosiła alkoholika.
        • dni_minione Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 15:45
          Skąd to info? Hakiel alkoholikiem? Cokolwiek na to wskazuje/wskazywało?
        • midge_m Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 15:54
          No ale to nie można po prostu odejść, zwłaszcza od alkoholika i dla dobra dzieci, tylko robić z męża totalnego idiotę mówiąc coś o większej przestrzeni dla siebie tymczasem bzykając się na boku?
          • frntta666 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 16:00
            Wszystko niby mozna po prostu, tylko to wcale prosre nie jest. Zwlaszcza w przypadku wszelkiej masci toksykow. No ale zawsze ofiara winna, bo mogla odejsc szybciej, zgrabniej i powabniej. (Aha: info o przestrzeni to tylko wersja Hakiela ;p )
          • m_incubo Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 19:14
            Wszystko można.
            Na przykład można, skoro już i tak nastąpił rozwód z jednej i drugiej strony, zacząć żyć swoim życiem.
            To ma więcej sensu, niż publiczne przepychanki w mediach na temat tego, jak czyja przestrzeń ma na imię i gdzie jeździ na wakacje.
            Było mi Hakiela przez chwilę żal.
            Ale to była krótka chwila, teraz normalnie odczuwam ulgę na równi z Kurzajem i Cichopkową, że się uwolnili z takich okowów.
            Też bym z wdzięczności leżała krzyżem w Jerozolimie, przysięgam.
            • annaboleyn Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 19:19
              m_incubo napisała:

> Też bym z wdzięczności leżała krzyżem w Jerozolimie, przysięgam.

This!
              >
            • figa_z_makiem99 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 19:28
              Podpisuję się smile Hakiel i Petarda to toksycy i łatwo się ich pozbyć nie można z życia. Na każde emocje jest czas, złość też ale jeśli czlowiek zasila energią latami coś co się skończyło, nigdy nie pójdzie dalej i będzie gnił. Toksyk nie gra fair z partnerem i trudno będzie mu w dorosłym życiu znaleźć naiwnego. Toksycy lansują się na byłych partnerach.
      • frntta666 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 16:38
        Na pudelku pisza, ze najnowsza eks Hakiela wspiera Cichopek. Serduszko i tekst "wspieram, obie wiemy, jaka jest prawda". No biedny ten Hakiel, nikt z nim jakos wytrzymac nie moze, choc taki aniol wink
        • borsuczyca.klusek Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 16:42
          frntta666 napisała:

> Na pudelku pisza, ze najnowsza eks Hakiela wspiera Cichopek. Serduszko i tekst
          > "wspieram, obie wiemy, jaka jest prawda".

Ale twist 😳
          • frntta666 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 16:46
            On musi miec naprawde duzo za uszami. Szkoda tej Stepien, jesli faktycznie cos jest miedzy nimi. Ona juz dosyc przeszla.
            • waleria_bb Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 17:30
              Jeśli wybrała Hakiela, nie uczy się na błędach i jakoś mi jej nie żal.
          • gama2003 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 17:41
            Ale to było jakby w kontekście reakcji Kasi na najnowsze wybuchy petardy. Zdjęcie Cichopek, bardzo korzystne w super stroju kąpielowym, wakacyjnie. Pewnie z tej wyspy.
            I jej podpis - nie potrzeba komentarza.

I to wsparcie byłej Hakiela było pod tym zdjęciem.
            • frntta666 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 17:44
              Ale "obie wiemy jaka jest prawda"- prawda o Petardzie? No bez przesady, jesli maja jakas "wspolna prawde" to o wspolnym eksiu chyba wink
              • m_incubo Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 19:17
                Eee, chyba nie, raczej chodzi o zamieszanie, którego narobiła petarda.
        • m_incubo Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 19:15
          Zrozumiałabym to raczej jako nawiązanie do petardy, nie do Hakiela.
    • dni_minione Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 15:54
      Kolejny post na paulutkowym insta. Szuka korków z włoskiego, żeby porozumiewać się z rodzina synowej i wnuczką. W zamian oferuje lekcje z zarządzania kryzysem tongue_out
      • heca7 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 16:14
        W rodzinie synowej już wszyscy się chowają gdzie popadnie 🤣 Chowają się też wszyscy potencjalni nauczyciele włoskiego 😃
        • borsuczyca.klusek Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 16:22
          heca7 napisała:

> W rodzinie synowej już wszyscy się chowają gdzie popadnie 🤣 Chowają się też ws
          > zyscy potencjalni nauczyciele włoskiego 😃
          >

A ona jakoś tak na początku roku nie szykowała się do przeprowadzki na stałe?
          • heca7 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 17:56
            Kochana... do czego to ona się nie szykowała w ciągu ostatniego roku... I miał być wyjazd aby pomagać synowej po porodzie. I miała lecieć na święta. I już na lotnisku była. I zdjęcia wnuczki (kradzionej) pokazywała. Może powinna bajki pisać z taką wyobraźnią tongue_out
      • iwoniaw Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 16:22
        W zamian oferuje lekcje z zarządzania kryzysem
        > tongue_out

Ze wszystkich rzeczy ma świecie uważa, ze tu akurat ma choćby śladowe kompetencje?! 🤦‍♀️
        • dni_minione Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 16:26
          Wybór w petardowym sklepiku kompetencji jest ogromny, to jedna z oferowanych opcji. Sama wszystkie te możliwości podsumowała "w zamian cały świat". Narcyzka.
        • skumbrie Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 16:37
          >Ze wszystkich rzeczy ma świecie uważa, ze tu akurat ma choćby śladowe kompetencje?! 🤦‍♀️

Zwyczajnie pieniądze się jej skończyły.
          • iwoniaw Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 16:42
            skumbrie napisała:

> >Ze wszystkich rzeczy ma świecie uważa, ze tu akurat ma choćby śladowe komp
            > etencje?! 🤦‍♀️
            >
            > Zwyczajnie pieniądze się jej skończyły.

No wiesz, ja też nie milionerka, ale gdybym chciała dorobić, to nie poprzez oferowanie lekcji mandaryńskiego. A głównym powodem byłby tu fakt zerowej znajomosci tegoż. Widać niektorzy maja wiecej wiary w siebie i mniej rzeczy im przeszkadza 😉
      • gama2003 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 17:42
        Już znalazła chyba, bo kilka osób się zaaferowalo
        • jowita771 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 19:49
          Redaktorzy pudelkow różnych, żeby pisać materiały.
    • borsuczyca.klusek Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 16:12
      Dziewczyny to o nas, to my jesteśmy te zdradzieckie żmije wbijające noże w plecy z ukrycia 😞

Życie składa się z wielu uczuć i emocji. Tutaj je szczerze pokazuję. Wolę być szczerza i prawdziwa, niż zdzirą, która obgaduje za plecami i wbija noże w plecy z ukrycia. To mój wybór. Ja kształtuję swoje życie. Jestem za nie odpowiedzialna
      • tt-tka Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 16:18
        Ja nie watpie, ze ona woli byc szczera i prawdziwa, niech sie cieszy, ze inni wobec niej nie wola. Bo zamiast noza w plecy moglaby sie doczekac kastetu prosto w zeby tongue_out

No i ksztaltuje, ksztaltuje... maz juz eks i szczesliwy z inna, synowie daleko, synowa zamknela drzwi, wnuczka kradziona... kazdeku jego ksztalt, czemu nie...
      • dni_minione Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 16:24
        Tak się zastanawiam... Janoszek od ręki dostała sądowy zakaz wypowiadania się na jej temat przez Stanowskiego, Kurzopki nie mogłyby wystąpić o coś takiego? Przecież ta baba ich regularnie nęka, instagramowa stalkerka.
        • frntta666 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 16:26
          Stanowski zakaz zlamal, Petarda tez moze juz cos takiego ma i sie nie stosuje.
        • iwoniaw Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 16:27
          Może by i mogli, tylko to coraz bardziej wygląda na sytuację, w ktorej Kurzaj zbiera dowody, by móc lada chwila mieć stwierdzenie nieważności małżeństwa kościelnego...
          • dni_minione Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 16:31
            A Cichopka nie miała kościelnego z Hakielem? Jeśli miała, to "rozwód" z petardą wiele im nie da.
            • iwoniaw Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 16:39
              dni_minione napisała:

> A Cichopka nie miała kościelnego z Hakielem? Jeśli miała, to "rozwód" z petardą
              > wiele im nie da.

Nie wiem. Kurski tez mial kościelny z pierwszą żoną. Jesli Kurzaj z Katarzyną chcą kościelnie, to tak czy owak oboje muszą mieć możliwość i eliminacja petardy z życiorysu jest warunkiem sine qua non. Być może z Hakielem załatwią to inaczej. A może w ogóle chodzi o coś innego.
            • primula.alpicola Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 17:08
              dni_minione napisała:

> A Cichopka nie miała kościelnego z Hakielem? Jeśli miała, to "rozwód" z petardą
              > wiele im nie da.

Oczywiście że miała, to przecież "scementowanie związku i świadectwo na to, że kocha się bezgranicznie i dojrzale". A w chwilach kryzysu pomagał Duch Święty, który jest ciągle obecny.

" Na pewno to, że trzeba wrócić do początku i przypomnieć sobie, co się obiecywało przy ołtarzu. Że się będzie razem na dobre i na złe, w zdrowiu i w chorobie. Zawsze trzeba rozmawiać. Nie zawsze te rozmowy są łatwe i przyjemne. Czasem druga strona musi usłyszeć gorzkie słowa."

Jestem pewna, że będą się starać o stwierdzenie nieważności swoich małżeństw.
            • skumbrie Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 17:18
              >A Cichopka nie miała kościelnego z Hakielem? Jeśli miała, to "rozwód" z petardą wiele im nie da.

Za to petarda straci możliwość opowiadania, że jest jedyną prawowitą żoną. Gra warta świeczki wink
            • jowita771 Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 19:51
              Jeśli hakiel jest hazardzistą to dlaczego ma nie dostać? Przecież to jest skrajna niedojrzałość.
              • primula.alpicola Re: Petarda odpaliła. 11.08.23, 22:08
                jowita771 napisał:

> Jeśli hakiel jest hazardzistą to dlaczego ma nie dostać? Przecież to jest skraj
                > na niedojrzałość.
                >

O ile się udowodni, że miał ją przed ślubem i zataił. Co oczywiście nie jest jakimś dużym problemem
    • briar_rose Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 00:39
      Kobieta-Niewypał sama się zaorała. Myślę że gdyby Petarda się nie odpaliła, ta sprawa wyglądałaby zupełnie inaczej w oczach ludzi. Raczej bylibyśmy zniesmaczeni zdradą małżeńską Cichopek i ta para nie cieszyłaby się dobrą opinią wśród ludzi. A tak Petarda wyświadczyła im ogromną przysługę, gdyż poprzez jej obłąkane zachowanie, wszystkie negatywne emocje są teraz skierowane w jej stronę. Bardzo źle to rozegrała a co najgorsze, dalej w to brnie bez opamiętania.
      • panterarei Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 12:29
        Zastanawiam się, czy nie chodzi o to, że on się nią nie interesował, trzymał dystans, unikał starannie i ona rzuciła pozwem, bo co on taki mydłek postarzały, już nie się nie chce, a ona petarda. I nagle się okazało, że on wyrywa znaną panią i przezywa drugą młodość a ona ma problemy ze zdrowiem.I dotarło do niej, że to jej nie chciał, a może też miał kogoś na boku, po cichu
        • figa_z_makiem99 Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 13:17
          Pewnie tak i z tą drugą się angażuje, rozumiem jej żal i rozczarowanie, ale tak się zdarza. Związki się wypalają. Nie upoważnia to do bluzgów publicznych i stalkowania.
    • briar_rose Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 13:17
      Hakiel i Petarda powinni być razem, wybuchowy duet xD Wspólny IG to ich przyszłość. On będzie się lansował, nie szczędząc swoich dzieci. Ona będzie opowiadać mity, nie licząc się z dziećmi. Oboje zapatrzeni w siebie egocentrycy i mitomani. Proponuję na podstawie tych opowieści dziwnych treści, aby ktoś podjął się zrobienia telenoweli, tylko nie wiem czy lepiej w formie horroru czy komedii.
    • frntta666 Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 15:26
      www.pudelek.pl/internautka-wspomina-ze-hakiel-odkryl-romans-cichopek-i-zatrudnic-detektywa-a-smaszcz-przypomina-a-oni-doniesli-na-prokurature-6929710440962816a
      wink
      • annaboleyn Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 15:28
        O, czyli to on te podsłuchy w samochodzie. A ja obstawiałam Petardutka!
        • frntta666 Re: Petarda odpaliła. 12.08.23, 15:35
          Ale na prokurature Ziobry to bym sama doniosla big_grin Ta kobieta ma doktorat, auc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka