Dodaj do ulubionych

Arnold. Miniserial.

13.08.23, 14:52
Jak oceniacie?

Oczywiście wiadomo, że laurka big_grin Wyszło jednak super. Przede mną jeszcze ostatni odcinek. Chyba najbardziej dyskusyjny. A może własne nie dyskusyjny?

PS. Wczoraj pojechaliśmy do muzeum, które mieści się w rodzinnym domu Arnolda Schwarzeneggera w Thal. tongue_out
Obserwuj wątek
    • ga-ti Re: Arnold. Miniserial. 13.08.23, 16:43
      To idol moich młodzieńczych lat, pierwsze odtwarzacze kaset VHS, wyporzyczalnie, oglądanie i przewijanie... ech 😀
      Chyba się skuszę i obejrzę.
    • eliszka25 Re: Arnold. Miniserial. 13.08.23, 16:51
      Mam zaznaczony ten serial do obejrzenia. Lubię Schwarzeneggera jako aktora. Jego kariera sama w sobie jest dość ciekawa, więc chętnie obejrzę. Zwiastun jak dla mnie zachęcający.
      • raczek47 Re: Arnold. Miniserial. 13.08.23, 17:14
        Obejrzałam, ciekawy przyjemnie się oglądało. Na pewno warto.
    • koko8 Re: Arnold. Miniserial. 13.08.23, 17:27
      Ad. ps. Też tam bylam w te wakacjewink. I już poza osobą Arnolda- zachwyciłam się Grazem.
    • premeda Re: Arnold. Miniserial. 13.08.23, 18:14
      Uwielbiam go miłością wielką, i nie dziwię się, że laurka, skoro do butiku grzecznie poczekał, bo był limit gości. Syna się nie wypierał ( tutaj mam przed oczami Owena Wilsona) tylko wspiera w karierze (a ten akurat jest do niego podobny najbardziej z dzieci). Jak potrącił kobietę, to wziął to na klatę i przeprosił i się nią zaopiekował. No ogólnie fajny facet.
    • tanebo001 Re: Arnold. Miniserial. 13.08.23, 18:27
      www.youtube.com/shorts/2PRLJCLhmgU

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka