Dodaj do ulubionych

Agent Tomek powraca

20.11.23, 14:50
Statek tonie, szczury wieją z okrętu, a przy okazji zaczynają donosić na byłych współpracowników.
Agent Tomek przeszedł wewnętrzną przemianę i robi się naprawdę ciekawie.
www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/agent-tomek-ujawnia-nielegalny-proceder-sa-nazwiska-z-prorzadowych-mediow/xfld8tk,79cfc278
Obserwuj wątek
    • szafireczek Re: Agent Tomek powraca 20.11.23, 14:53
      To nie wewnętrzna przemiana, tylko oszustwa finansowe, pranie kasy i co najmniej obowiązek zwrotu dotacji blisko 40 mln zł wraz z odsetkami.
      • husky_cat Re: Agent Tomek powraca 20.11.23, 15:02
        Oczywiście, że tak, ale liczy na daleko idącą wyrozumiałość w zamian za podanie nowej władzy ich wrogów na tacy.
        Z pewnością nie będzie ostatni ☺
        • szafireczek Re: Agent Tomek powraca 20.11.23, 15:13
          Mam nadzieję, że fakty i dowody będą istotne i dotyczyć spraw, które z uwagi na upływu czasu, nie uległy przedawnieniu. Swoją drogą - ciągle słychać łomot niszczarek, ale jak widać "dzielni patrioci" wynieśli drugie egzemplarze na zewnątrz - jednak reklamówki też się do czegoś przydająwink
          • husky_cat Re: Agent Tomek powraca 20.11.23, 15:19
            Ja także.
            Co więcej, potrzebujemy mechanizmów, które uniemożliwia podobne sytuacje w przyszłości
    • heca7 Re: Agent Tomek powraca 20.11.23, 14:57
      Boi się, że wypadnie z okna? suspicious
      • asfiksja Re: Agent Tomek powraca 20.11.23, 15:17
        Myślę, że na pierwszym miejscu jego obaw może być raczej samobójstwo przez powieszenie.
    • hermenegilda_zenia_is_back Re: Agent Tomek powraca 20.11.23, 15:08
      Ja nawet jestem skłonna uwierzyć, ze to wszystko prawda, z czym on przyleciał, ale facet jest taka sama szuja jak ci, na których donosi i trudno wierzyć w szlachetność pobudek, raczej desperacka próba ratowania własnej dudy
      • husky_cat Re: Agent Tomek powraca 20.11.23, 15:22
        Nie da się zaprzeczyc.
        Niemniej jednak on w porównaniu do tych, na których donosi jest mikroszuja choć raczej z braku możliwości niż braku predyspozycji.
    • asfiksja Re: Agent Tomek powraca 20.11.23, 15:14
      Pytanie, czy ma materialne dowody i innych świadków. Tak czy owak przed 2025 nic z tego, bo przecież Duda już przebiera nogami, żeby ich znowu ułaskawić.
      Nie przepadam za tymi wszystkimi nawróconymi, którzy się tak bezkrytycznie dali omotać (póki mieli z tego korzyść).
    • vivi86 Re: Agent Tomek powraca 31.01.24, 20:33
      Nie wierzę ani jednemu słowu. Dzisiejszemu. Facet brzmi jak zastraszony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka