majenkirr 30.11.23, 23:45 Byliśmy dzisiaj w polskim sklepie i kupiłam kubek, taki sam, jaki mi się tu kiedyś spodobał na forum 🥰. Śliczny jest 😍. A co Wy sobie ostatnio kupiłyście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daniela34 Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 30.11.23, 23:49 Jedwabną kremową koszulę. Jutro mam odebrać. Mam 2 imprezy dzień po dniu i moja wizja stroju na pierwszą obejmuje tę koszulę, perły, czarne spodnie i czerwoną szminkę. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 30.11.23, 23:54 Bardzo elegancko, ale jazda do łóżka! Godzina duchów zaraz 👻 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 30.11.23, 23:56 A weź! Właśnie jak prawdziwa dama wypiłam czerwone wino. W szklance, bo do kieliszków nie byłam w stanie się dostać. Zrobiłam porządki w kuchni a w salonie Jacenty blokuje dojście do kredensu deską do prasowania - stąd wino ze szklanki, bo mi się NALEŻY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 00:17 Damy podobno pijaja spirytus 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 30.11.23, 23:56 Ej! Zakładasz wątek kwadrans przed północą i wyganiasz ludzi spać? Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 00:07 mika_p napisała: > Ej! Zakładasz wątek kwadrans przed północą i wyganiasz ludzi spać? To jej wątek i tylko jej śliczny kubek ma tu błyszczeć! Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 00:18 Nie! Dawajcie foty czegokolwiek! Uwielbiam ogladać zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 00:24 Przytyłam od samego patrzenia 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 00:47 To masz jeszcze, żebyś się podtuczyła Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 00:50 Jak zwykle klimatycznie u Ciebie 🥰. Ja tu mam zakaz gadek o tuczeniu 🤐 Odpowiedz Link Zgłoś
premeda Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 08:52 Ej dlaczego jeden ciastek ma tylko pół ręki? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 30.11.23, 23:53 Szaliczek sobie kupiłam, różowy w kolorowe kółka ze złotymi obwódkami. Odpowiedz Link Zgłoś
malaperspektywa Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 14:07 Moje też. Do kaszmirowego, błękitnego sweterka by mi pasowała. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 14:12 Dlaczego "śliczna" i "by pasowała"? To jest szalik! Odpowiedz Link Zgłoś
joana.mz Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 30.11.23, 23:56 kupiłam zestaw do yerba mate i właśnie testuję (niestety o tej porze) Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 00:15 Smacznego! Ja teraz piję herbatę karmelowà i jem prince polo ☺️. A herbata w też nowym kubku, który kupiłam, bo mnie jeżyk grajàcy na skrzypcach wzruszył 🥹 Odpowiedz Link Zgłoś
dominika9933 Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 04:24 Słodki❤️ ale jelonek z trąbka też niczego sobie Odpowiedz Link Zgłoś
joana.mz Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 11:32 dziękuję załaczam zdjęcia mojego matero a przy okazji przypomniał mi się kolejny zakup - dzbanek do herbaty - z ceramiczną wkładką - nie metalową czy z tworzywa - znaleziony w Lidl Odpowiedz Link Zgłoś
trampkoss1 Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 00:01 Ze skorup to talerze i miseczki björn magma w kolorze zielonym😍😍😍 Odpowiedz Link Zgłoś
brenda_bee Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 08:05 Och jak ja się czaję na te talerze! Odpowiedz Link Zgłoś
trampkoss1 Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 13:44 Całkiem często bywają na limango, w bardzo przyjemnych cenach Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 01:15 Ale dałaś mi dobry pomysł - zamòwiłam t-shirt z Reksiem dla syna. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 12:52 wspaniała! zamówię dla męża! Odpowiedz Link Zgłoś
piszaca.zza.swiatow2 Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 00:14 O, takich kubeczków to mam kilka, bo każdorazowo przywożę z Polski. Uważaj i nie myj go w zmywarce, moje mam w pracy, tam są myte w zmywarce i już mocno wyblakły (będzie powód do kupienia kolejnego) A kupiłam sobie sukienkę i czekam,aż przyjdzie (pewnie w sobotę). A dziś (a właściwie to już wczoraj) pierwszy raz w życiu byłam w meksykańskiej restauracji i jadłam pyszne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 00:21 piszaca.zza.swiatow2 napisała: Uważaj i nie myj go w zmywarce,. Ha! Napisz im to w zlewowym wàtku 😏 Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 00:18 Czy śliczne? Rzecz gustu Drogie jak sk..., ale działa! Chociaż wypróbowałam w boju dopiero raz i może dlatego że "Pani kochana podkoszulka za taką kasę?!" to był efekt placebo/łagodzenia sobie dysonansu pozakupowego 4 intensywne godziny na rowerze w temperaturze ok. zera, odczuwalna temperatura parę stopni poniżej, a mi ciepło, ale nie spocona/mokra - o to chodziło! www.assos.com/eu/women-s-winter-ls-skin-layer-175165.html Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 00:23 To się nosi oprócz czy zamiast? Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 00:29 To pierwsza warstwa - ponoć najważniejsza. Jako drugą miałam cieniutką koszulkę rowerową i niby zimową, ale też cieniutko wyglądającą kurtkę rowerową Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 00:48 105 eurasow za dobra odziez systemowa to nie jest az tak drogo Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 00:39 operacje stopy sobie kupilam i doszly moje ukochane astalifty, dzieki ktorym mini liftu nie potrzebuje, wg doktora Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 00:52 mysiulek08 napisała: > operacje stopy sobie kupilam Burżujka 🤑 Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 01:01 a zebys wiedziala jak zobaczylam kosztorys to mnie z kapci wyrwalo, ubezpieczalnia zwrocila okolo 20% czyli zwyczajowa kwote za ten typ operacji, w innej klinice pewnie bym nic placila Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 01:16 Za facelift to bym zapłaciła, ale stopę? 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 02:59 z niezrośnięte kością trudno chodzić, że zmarszczkami można 😄 jak już byłam w tej celebryckiej klinice i siedziałam tydzień po operacji w hotelu, to się skonsultowałam u plastyka ( powieki mam do zrobienia, od zawsze opadnięte , po tatusiu), powieki tak, do korekcji ale lift nawet mini, niepotrzebny 😄 robił usg skóry, w jakiś kask wsadziłam twarz 😎 i wg doktora mam świetną gęstość i nawilzenie skóry, owszem , zbotoksowac lwia, lekka podnieść kąciki ust i starczy, zarekomendował swojego byłego szefa i mentora, który przeniesl się do naszej koziej wolki a ja chyba będę pisać list dziękczynny do astalifta 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 11:48 O, miło takie coś usłyszeć. A co z Astalifta używasz? W Europie chyba nie ma tego cuda? Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 13:27 bo bylo to mile 😁 wiadomo, ze to w kontekcie wieku, nie mam przeciez skory 30latki, ale i tak jestem podbudowana, nie bez znaczenia sa geny i pielegnacja od ' zawsze' astalift jest w europie, w UK maja swietne ceny, DE jest chyba przedstawiciel na europe ( przynajmniej tak by wynikalo z opisow produktow z UK, czy pandemia to zmienila, nie wiem) w PL w dwoch sklepach online uzywamy (jeden wspoldomownik tez jest wielkim fanem i on to wygrzebal w sieci) wszystko z czerwonej serii, lacznie z seria do wlosow zastanawiam sie czy nie zaczac rozmawiac z fujifilm o przedstawicielstwie na am pld 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 03:08 Z polskich goodies z local stores kupilam sobie (i koledze ) Wisniowke - www.lcbo.com/en/luksusowa-wisniowa-cherry-liqueur-204099; Krupnik byl OK wiec daje szanse Luxusowej No i wbrew zakazom Najstarszej cos tam jednak pokupowalam dla wnuczecia, bo 6tego Mikolajki a potem Gwiazdka - no way zeby odebrac babci Bi_scotti fun w kupowaniu dla next generation Moze to nie jest kupione "dla mnie" ale fun jest moj-najmojejszy! Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
muszebosieudusze Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 03:15 Bilety do Polski na wakacje ☺️🤩 Odpowiedz Link Zgłoś
jkl13 Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 07:57 Ostatnio kupiłam sobie wycieczkę na majówkę Zupełnie przypadkowo i niespodziewanie, bo w ogóle nie planowałam wyjazdu w tym terminie. Zaczynam się powoli cieszyć Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 08:50 Szampony, słoik, książkę, bilety do muzeum, dzbanek na herbatę. I co prawda zapłąciłam już dawno ale za kilka dni miód do mnie przyjedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mariola233 Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 08:58 Witaj piękna i piękne🌷🌺⚘️🌹🌻ostatnio kupiłam sobie pyszny budyń i dostałam śliczny kubek od szwagierki Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 09:16 ostatnio same nieseksowne rzeczy. Ale jutro jadę na Targi Rzeczy ładnych i mam zamiar się tam trochę zrujnować na pierdoły Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 09:19 Trzewiki zimowe geox. I żałuję, że już wykupione, bo wzięłabym jeszcze jedną parę. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 12:51 Na życzenie, dodatkowo, foty czegokolwiek 1. Zeszłoroczny grudzień, na dole nad Wisłą 2. Zeszłoroczny listopad, zachód słońca nad Wisłą, widok ze Wzgórza Tumskiego 3. Tegoroczny październik, widok na Wisłę ze Wzgórza Tumskiego 4. Tegoroczny październik, widok z pergoli przy pomniku Krzywickiego na Wieżę Szlachecką, Wzgórze Tumskie Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 13:32 Nic, ale muszę sobie kupić jakiś jeden mały kolczyk do trzeciej dziurki w uchu bo zgubiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 16:10 No dobra, właśnie kupiłam różową pidżamę w jednorożce na dziale nastolatkowie C&A :p Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 13:48 Szafkę pod umywalkę, umywalkę i lustro do łazienki. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 13:53 Ostatnio kupiłam sobie kolczyki na które się czaiłam od jakiegoś czasu i kolejny niebieski szal. Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 14:30 aaa przypomniałaś mi. Też sobie kupiłam kolczyki. Jeszcze nie przyszły i zapomniałam o nich, Odpowiedz Link Zgłoś
joana.mz Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 14:33 Bardzo ładne - szukam podobnych - zdradzisz gdzie kupiłaś? Nie moje kolory zupełnie ale kolczyków w takim właśnie kształcie szukam Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 14:30 Dzisiaj na śniadanie kupiłam sobie lody pistacjowe (znaczy jedną gałkę) w GoodLoodzie Odpowiedz Link Zgłoś
inez21 Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 18:51 Ja taką piękną poinsecję sobie kupiłam🥰🥰 i choć wiem że niedługo pewnie się osypie z liści to na razie cieszy oczy😍 A i zdjęcie kota mam tradycyjnie🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
muszebosieudusze Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 19:14 Dlaczego niby ma się osypać? Jak nie przesuszysz to się nie osypie, mojej już trzeci rok idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
inez21 Re: Cześć Piękne! 🪴🌸🎄🌷🍄 01.12.23, 20:08 One źle znoszą zimno i złe warunki przechowywania w sklepie. A po za tym u mnie w salonie jest mało światła to może też dla tego no nie wiem u mnie jakoś zawsze się osypują po jakimś czasie😪 Odpowiedz Link Zgłoś